اینتر نت هم 11هزار تومان هست نه 110هزار توماننقل قول:
اینهم قبض من بعد از چهار روز فعالسازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینتر نت هم 11هزار تومان هست نه 110هزار توماننقل قول:
اینهم قبض من بعد از چهار روز فعالسازی
سلام.
من رفتم اعتراض کردم.
اول به محل خونم رفتم گفتن مشکل شما رو باید در ساختمان مرکزی حل کنین.
رفتم ساختمان مرکزی(آدرس: میدان ونک-خیابان ونک) طبقه دوم قسمت اعتراض و مشاهده صورت حساب، یارو تو کامیپوترش زد گفت بسته شما اصلا فعال نبوده!!!!!!!!!!!! در حالی که sms که برام اومده گفته بود فعال هست، گفت ما نمیتونیم کاری کنیم شما اعتراضیتون رو بنویسین میفرتسیم بخش فنی تا هفته بعد بهتون زنگ میزنن!!!!!!!!!!!!!!!
من بعید میدونم جواب بدن اینا که سیستمشون حساب کتاب نداره.
دوستان اگر شما بسته رو فعال کردین و sms که بهتون اومد و بگه که تا فلان تاریخ و ساعت اعتبار دارد دلتون خوش نکنین مشخص نیست که واقعا فعال شده یا نه.
در هر صورت به طور موقت استفاده نکنین.
آره دیگه اگر 110 هزار تومن بگیری اشتباستنقل قول:
اینتر نت هم 11هزار تومان هست نه 110هزار تومان
11 هزارم بگیری بازم اشتباست
فوتوشاپه :دی
واسه من همین اومد گفت بسته شما فعال هست تا فلان تاریخ و روز بعدش 50 تومن اومد تو قبض!نقل قول:
زیاد به این sms دلتون رو خوش نکنین.
شاید ساعتش رودرست نمیرفتید مثلا شبانه گرفتید 3 هزار تومننقل قول:
ولی مشکلی نیست اگر اشتباه کرده باشن اصلاح میکنن
من که نفهمیدم چیش اشتباه هست شما اگر مالیات رو اضافه کنی بیشتر از اون چیزی میشه که نوشته اگر اضافه نکنی دقیقا همونچیزی میشه که نوشته شما یه نگاه به قبض من در صفحه قبل بنداز اونهم بدون مالیات میشه اون رقمی که نوشته مالیات جزو صورتحساب دوره حساب نمیشهنقل قول:
1000 تومان بسته 24 ساعته ( یک روزه )نقل قول:
+
10000 تومان بسته یک ماهه ( 30 روزه )
=
11000 تومان ( 110000 ریال )
همراه آخر واقعا بیعرضه است رفت یک سرویس بده توش زایید
باز یک تاپیک در مورد همراه اول زده شد و این قاشق نشسته پرید وسط و اظهار فضل کرد.
لام
من الان ااز اینترنت همراه اول با کامپیوتر استفاده می کنم بد نیست میخواستم بدونم این یه روز (بسته اول) هر چه قد بریم اینترنت پول کسر نمی کنه ؟من که از این همه بحث آخر نفهمیدم!!!!!!!! جواب قطعی؟؟؟؟؟؟:41:
چه طور قبض میان دوره رو با اس ام اس دریافت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
سلام
من الان ااز اینترنت همراه اول با کامپیوتر استفاده می کنم بد نیست میخواستم بدونم این یه روز (بسته اول) هر چه قد بریم اینترنت پول کسر نمی کنه ؟من که از این همه بحث آخر نفهمیدم!!!!!!!! جواب قطعی؟؟؟؟؟؟:41:
چه طور قبض میان دوره رو با اس ام اس دریافت کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
نه تا زمانی که بسته فعال باشه هیچی کم نمیکنه.
برای قبض میان دوره هم به آدرس زیر برو:
کد:http://www.mci.ir/web/guest/247
ممنون
و یه چیزی رو هم بگم اگه شما گوشی رو به کامپیوتر وصل کنین سرعت اینترنت 460 kbps هست ولی چون ارتباط مستقیم نیست سرعت میاد پایین !!!
نقل قول:
واسه من 115 كيلوبيت هست سرعت دانلود 3 الي 4
واسه شما چنده؟
سرعت واسه من بین 5 تا 6 هست . بعضی موقع ها هم نوسان داره
و تا به همین ساعت و دقیقه و ثانیه هم همون 11000 تومن (1000 بسته اول + 10000 بسته سوم ) رو قبض اومده و خدا رو شکر مشکلی نیست
من شکایتم رو تو سایتش مطرح کردم جواب داد
مشترک گرامی موضوع بررسی می گردد
اینم از جواب دادنش بعد از 3 روز!!!
آقا سرعتش خیلی داغونه
حیف 1000 تومن که آدم پول بده یک روز محدودیت نداشته باشه!!
حالا هیچ جور نمیشه سرعتشو زیاد کرد؟؟
با سلام برای من هم SMS از همراه اول اومد ولی من به همراه اول اعتماد نکردم چون سیمکارتم دائمی هستش ترسیدم گفتم بیام یک تحقیق کوچیکی بکنم ببینم وضعیت چطوره معلوم شد که همراه اول گند زده
با سیمکارت اعتباری هم میشه به اینترنت وصل شد مشکلی نداره؟
سرعتش چطوره اذیت نمیکنه از دیال آپ بیشتر هستش یا نه میشه چیزی باهاش دانلود کرد؟
کسی از بسته 4 همراه اول استفاده میکنه 3 تومن در ماه از ساعت 23 ت 8 صبح چطوره خوب هستش؟
من اعتباري دارم العان هم يك ماهه گرفتمنقل قول:
سرعت من عين ديال آپه ولي بعضي وقت ها بيشتر هم ميشه تا حالا نزديك 100 مگ دانلود كردم :5:
فقط یه مشکل کوچولو داره وقتی با gprs به اینترنت متصل میشید موبایلتون قطع میشه وکسی دیگه نمیتونه زنگ
بزنه البته این طبیعی هست
با سلامنقل قول:
دوست عزیز منم همین مشکلو دارم وقتی به اینترنت وصل میشم میگه در دسترس نمیباشد:18: در صورتی که با خط ایرانسل این مشکل نیود و گوشی زنگ میخورد.
بله من همین رو تایید می کنم .نقل قول:
گند زده چجورم گند زده فعلآ به هیچ وجه با دائم وصل نشیدنقل قول:
نقل قول:
حالا مشکل های کوچیک رو بیخیال گند رو بچسب
فعلا با دائمی 4 روز وصل هستم و هیچ هزینه زیادی هم روی قبض نیومده . من هر روز قبض رو می زارم اینجا
موقعی که از اینترنت استفاده می کنی اگه پیام بیاد یا زنگ بزنن چه اتفاقی می افته
سلام دوست عزيز :11: هيچ اتفاقي نميوفتـــه :41:نقل قول:
خــب زنگ و اس ام اس ميـــاد من الان با اينترنت همراه اول (دائمـي) آنلاين هستـــم :31:
موفق باشيد!:40:
از کجا میفهمی که بستها واست فعال شده؟اگر اهل ریسک هستی مشکلی نیست، وگرنه باید خونتو بزاری برای فروش!:41:نقل قول:
من اول وضعیت مثل شما رو داشتم که 2 روز کاملا استفاده کردم بسته شماره یک، هیچ مشکلی نداشت میتونین در چند صفحه قبل ببینی عین پست شما رو زدم و روز سومش که فعال کردم فرداش 50 تومان اومد تو قبض!
دوست عزیز فقط مشکل تو بسته ی اول هست !!نقل قول:
در ضمن وعده دادند آخر دوره هنگام صدور قبض حساب هارو اصلاح کنند
دوســـت عزيز اينجوريام نيســـتش من با خط دائم روز و شب آنلاين بودم و هر چي برنامه تو موبايلم بود احتياج به آپديت داشت همه رو آپديت ميكــردم :31: تو سايت ها هم ميرفتــم فكر كن 1000 تومن هم نشــده پول استفاده از GPRS تو قبض :20: قبض موبايل دست بابامه الان هم نيســت اگه بود يه عكس ازش ميذاشتـــم :)نقل قول:
سلام
می خواستم بدونم چه شهرهایی تحت پوشش جی پی آر اس همراه اوله؟
این بسته ها روی سیم کارت های اعتباری هم جواب می ده؟
سلام
من زنگ و SMS رو هنگام استفاده از اینترنت امتحان کردم.
SMS اومد اما وقتی زینگ میزدم میگفت که تماس امکان پذیر نمیباشد و وقتی اینترنت رو قطع کردم ، تماس برقرار شد.
حتی یک نتیجه جالبتر هم به دست آوردم.
اگه درست موقعی که میخوای ابنترنت وصل بشی یکی بهت زنگ بزنه نمیتونی به اینترنت وصل شی و میگه network lost و کسی هم که زنگ میزنه با همون پیغام در دسترس نبودن مواجه میشه.
گوشی که استفاده کردم iPhone هست.
:46:نقل قول:
کد:http://www.mci.ir/web/guest/gprs_reg
موفق باشيد!:40:نقل قول:
نقاط تحت پوشش:شهرهای تهران، مشهد، شیراز، بندرعباس، گرگان، اردبیل، همدان، سمنان، قزوین، زنجان، سنندج، تبریز، اصفهان، اهواز، زاهدان، چابهار،شهر کرد،کرمان،کرمانشاه،یزد،یا سوج،شهرکرد،قم،بیرجند،بجنو رد،زابل،عسلویه،ایلام ،اراک ،خرم آباد و استانهای گیلان و مازندران
این 24 ساعت یک روز هست یا نه 24 ساعته
منظورم اینه که باید 24 ساعت پشت سر هم استفاده بشه
24 ساعت یک روز حساب می شه . مثلا از ساعت 22:59:10 روز یکشنبه تا ساعت 22:59:10 روز دوشنبه فعال هستنقل قول:
---------- Post added at 08:47 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------
دوست عزیز و محترمم .نقل قول:
همانطور که در صفجه قبل به شما پاسخ داده شد ، بسته ها تا به الان که 5 روز می گذره برای من فعاله و خدا رو شکر هیچ مشکلی نیست و هزینه ای زیادی هم روی قبض نیومده .
من چیزی رو که تا به الان از زندگی فهمیدم اینه که به حرف هایی توهم زا و شایعه ها اصلا گوش نمی دم و کار خودمو انجام می دم .
موفق باشید
---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------
خوب شدی اومدی به دادم رسیدینقل قول:
من اینجا تک نفری بودم و هر چه فریاد می زدم دادم به جایی نمی رسید
ممنون که اومدی اطلاع دادی و خبرسانی کردی .
من این عکس رو تو سایت موبایلستان دیدم آخرشه
من بعید میدونم مشکل تو بسته اول باشه.نقل قول:
منبع وعده کجاست؟ من هرچی گشتم پیدا نکردم؟
نقل قول:
شما کدام بسته رو فعال کردی؟
امیدوارم هیچ مشکلی واست پیش نیاد.
موفق باشید.
نقل قول:اينــــو هم ببينيد موقعي كه آنلاين ميشـــم => Speed عالــي داره موقع دانلود :46:نقل قول:
سلام. من خط دائمی همراه اول دارم از اون سری اولی ها - میخوام ببینم اگه طرح یکماهه (10 هزار تومانی) رو فعال کنم بازم احتمال این مشکلی که برای دوستمون به وجود اومده هست یا نه فقط برای طرح اول بوده همچین چیزی؟ راستش با این وضعیت اینترنت (فیبر نوری و اجبار به استفاده از دایال آپ) این واقعا رویایی به نظر میاد -خیلی هم دلم بخواد!
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
با عرض معذرت - میدونم مربوط به موضوع تاپیک نیست اما هنوز بیلینگ همراه اول از طریق اس ام اس فعاله؟ من هرچی به شماره قبلیه ارسال میکنم دریافت نمیکنه - آخه کد پستی توی سیستم همراه اول اشتباهه و نمیدونم چطوری از بیلینگ آنلاینش استفاده کنم بدون کد پستی... ممنون.
---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------
سوال آخر هم اینکه این رایگان بودن فقط شامل دانلود اطلاعات میشه؟ یعنی اونچه ارسال میشه بازم جزو ترافیک توی قبض براش مبلغ جدا منظور میشه؟
چطوری سرویس دیتامو فعال کنم؟؟؟؟؟؟
اول برو این لینک :نقل قول:
بعد تیک این رو بزن:
از شرايط سرویس اینترنت (GPRS) همراه اول آگاهی داشته و درخواست فعال شدن این سرویس را دارم. (برای ادامه فرایند ثبت نام انتخاب این گزینه ضروری است.)
بعد ورود به مرحله دوم :
فرم های ثبت نام رو به طور کامل انجام بده :
مرحله ۲: تکمیل فرم الکترونیکی ثبت نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تکمیل فرم الکترونیکی ثبت نام با درج اطلاعات صحیح و تایید آن جهت ثبت درخواست شما در سیستم و آغاز عملیات فعال سازی سرویس در شبکه
نقل قول:کد:http://mci.ir/web/guest/231