نقل قول:
آها آؤه اصلا چرا داستان هوش سیاه رو نذارین؟:31:همین صدا قشنگرم بذارین شخصیت اصلی فقط داستانش رو یه مقدار تب تاب ببخشید :27::21: بجایه خلاف هایه اینترنتی قتل و غارت میزاریم ولی به نظر منم اون 12 ساله خوبه :46:
Printable View
نقل قول:
آها آؤه اصلا چرا داستان هوش سیاه رو نذارین؟:31:همین صدا قشنگرم بذارین شخصیت اصلی فقط داستانش رو یه مقدار تب تاب ببخشید :27::21: بجایه خلاف هایه اینترنتی قتل و غارت میزاریم ولی به نظر منم اون 12 ساله خوبه :46:
به نظر من باید داستانش :31:کثیف:31: باشه اگه اسمش جی تی ای هست.
اسمشو بزار "ممد خرگوش" :31:
به نظر من که این کارها همش بیخوده.
شما اولین کسی نیستی که میای توی همین انجمن تاپیک میزنی که GTA Tehran بسازی و این حرفها. احتمالا آخریش هم نخواهی بود.
همشون هم بعد از حدود 3 ماه خسته میشن و میرن کنار.
از همین الان خسته نباشید.
چرا امید نمیدی ؟ از یاس و نا امیدی صحبت می کنی ؟نقل قول:
:27:
جواب بده ما می سازیم
داداش نمی دونم شما چه قدر اطلاعات در مورد جی تی ای دارید و سطح فکرتون چجوری هست و جند سالتون هست ولی با این فکرتون فکر کنم سنتون خیلی پایین باشه...!!:41::13:نقل قول:
من خودم تمامی گروه هایی رو که شما می گید رو می دونم حتی اسم تمامی عضو های گروه هاشم می دونم ...
تاپیک هاشون رو هم دیدم ...
ولی من خیلی در مورد کار ما گفتم و لازم نیست دوباره بگم ولی اینو بگم که کار ما خیلی با اونا فرق می کنه...
در ضمن ما از سه ماه هم بیشتره که این بازی رو داریم می سازیم ...
یه خبر هم بهتون بدم که فعلا تا اونجایی که من اطلاع دارم دو تا گروه مشغول به جی تی ای تهران هستن و یکیش ما هستیم ...گروه دیگر داره بازی رو ادیت می کنه و بازیشون هم به احتمال زیاد تابستون میاد بیرون ولی جی تی ای 5 رو ادیت کردن ...همه اعضای گروهشون هم از دوستان ما هستن و با هم بودیم...ولی کار ما فرق داره و ادیت نیست..
همیشه ساخت بهتر از ادیت هست...:10:
امیدوارم کاملا متوجه شده باشی..
دوست عزیز مشخصه این دوست عزیزمون آقا عماد و گروه شون چقدر دارن زحمت می کشن کار قشنگی نیست که کار دیگران رو تحقیر کنی !من خودم دو تا بازی رایگان دادم بیرون بزودی سومی یک بازی تو مایه gta هست آیا کار من بی خوده ! هیچ کار دیگران تحقیر نکن و نگو بی خوده چرا اگه یک زمانی کار دادی بیرون دیگران همون طور باهت برخورد میکند ! معلومه با این امضا دل خونی داری بهر حال موفق باشی :10:
تو ايران شركتي چيزي هست براي ساخت بازي؟
الان چی کار کنیم :
بازی تمام قسمت هاش ساخته شده ( منظور object ) یک عکس از موتور 1800 بذارید
من میگم خوب تمام بچه ها با زندان موافقن که بازی از آنجا شروع بشه
فقط میمونه چطوری
که
من گفتم مسابقه اتو مبیل رانی
دوستان دیگر
گرو گانگیری و
بچه دزدی گفتند
به نظره من زندان بهتره پس از دوستان خواهش می کنم داستاناشون رو با زندان بگن
اسم شخصیت اول جعفر باشه و بهش بگن جعفر درایور خوب نیست
اسم شخصیت های اولتون رو هم بگویید
(* می توانیم زندان رفتنش رو از فرار زندان الهام بگیریم )
ببخشید سرتون رو درد آوردم
این جریانه دزدی مجسمه ها رو هم توش بزارین!:31:
ولی واقعا می گم خسته نباشین، من که به شخصه منتظر این بازیم!:46:
عالی بود رفیق جریان دزدی مجسمه ها اصلا یادت نره
بچه ها من دارم می رم جایی ... ولی قول می دم تا 24 خرداد با داستان خفنی برگردم ...
راستی آقا عماد طرح کلی داستان رو چی بچرخه ؟؟؟ ... یعنی نوع خط اندیشه ی داستان رو برام بگین ...
خیلی ممنون... راستی من علیرضام .
والا سن بنده اونقدر قد میده که خاطرم هست چیزی در حدود 4، 5 سال پیش تو یه فروم دیگه ای، یه آقایی با گروهش اومده بود Vice City رو کاملا ادیت کرده بود و کلی چیز میز بهش اضافه کرده بود و خیلی جریانات دیگه، بعد که اومد بازی رو منتشر کنه بهش اجازه ندادن و گروهشون هم از احتمالا از هم پاشید.نقل قول:
شما هم اگر دارین فی سبیل اله کار میکنین، حب OK گود فور یو.
اما اگر در فکر منتشر کردن بازی هستین من که بعید میدونم به جای نون و آبداری برسین.
به هر حال موفق باشین :10::40:
نقل قول:
ولی اگه خودشون هم بخوان می تونن منتظر کنن ، 1000 تا نسخه برای اول کار می زنن ، با قیمت خوب می فروشن ، بعد دوباره . :46:
اگه کارشون خوب باشه حتما" می گیره !
احتمالا اون 1000 تا نسخه رو میخوان کنار خیابون بفروشن آیا؟نقل قول:
نمیشه همینجوری بازی منتشر کرد که. کلی دنگ و فنگ داره داداش.
سلام عزیز.نقل قول:
داستان هاتون خوبه ولی این داستان رو بخونید»:
.یک دمو نشون داده میشه که یک خوانواده داخل یک ماشین هستند و دارن برای گردش به یک شهری میرن و داخلش یک پسر بچه هست و یک نوزاد و پدر و مادر خوانواده و ناگهان وقتی که پشت ترافیک گیر کردند یک نفر میاد با اصلحه اونهارو تهدید میکنه و در همان حین پسر کوچیکی که توی ماشین بوده (حدود 12 سال داشته) بی هوش میشه و به کف ماشین میوفته ولی خوانواده اون از ماشین خارج میشن و دزد ماشین رو ورمیداره میبره و اما داخل ماشین اون پسرک از ترس بی هوش شده و افتاده و دزد به رئیسش زنگ میزنه و میگه مورد رو گرفتمش دارم میرم سمت گاراژ و رئیسش پشت تلفن از رنگ و مدل ماشین میپرسه و در حالی که اون دزد داشته جواب میداده یک دفعه اون پسرک به هوش میاد و از مادر و پدرش میپرسه که من کجام و اینجا کجاستو اینا که دزد پشت تلفن میگه مثل اینکه غیر ماشین یه همکارم داریم رئیس اون موقع رئیسش میگه باید قطع کنم نکنه میخوای ردمون رو بزنن و تلفن رو قطع میکنن و در حالی که پسرک خیلی ترسیده و زبونش بسته شده راننده ازش میپرسه چند سالته عمو؟ و پسرک جوابی نمیده و دوباره دزد میپرسه که اسمت چیه ... بچه کدوم محلی و در همین حال صفحه فید میشه و در قسمت های بعدش هم رئیس اصلی اون بچه رو مجبور به دست زدن به دزدی ماشین و چند مورد شکنجه و در آخر آدم کشی با چاقو و بعد هم با اصلحه که به صورت دمو همشون نشون داده میشن و در هر دمو سن پسرک یکم بالا رفته و در دموی آخر که پسرک قصه ما شده یک خلاف کار تمام عیار شخصیت اصلی و بالغ و بزرگ شده بازی ما نشون داده میشه که یک نفر رو با اصلحه میکشه و ماشینش رو میدزده و میبره پیش رئیسش و از جلو در گاراژ بازی شروع میشه و در آخر هم کم کم به سمت و سو های مختلفی که با آزادی عمل میشه اونهارو تغییر داد که به سمت آدم های خوب بریم و برای اونها کار کنیم و یا هم بیشتر به سمت خلاف بریم میریم البته این داستان هنوز کامل نشده و باید روی یک سری نکاتش کار کرد و واقعی ترش کرد
با اجازه منم نظرم و بگم درباره داستان.
به نظر من داستانت خوبه فقط یه طوریه یعنی مثل یه جمله خبری می مونه که یه چیزی رو اطلاع می ده و هیچ انگیزه ای در بازیباز ایجاد نمی کنه.یعنی در آخر دمو شما در نقش کسی هستید که اصلا از این که جای چنین شخصیتی هستید کیف نمی کنید.
اینجوری چطوره:
در شروع بازی شما شخصیت بازی رو می بینید که تو خیابونه(مثلا سنش 25 تا 28 سال و اندام ورزیده ای داره) . گوشیش زنگ می زنه یه نفر باهاش صحبت می کنه بهش می گه امشب باید دخل یه نفر و بیاری اسباب بازی هم همرات باشه.
.اولین ماموریت اینه که به سمت یک ساختمون بره.
بعد از رسیدن به ساختمون بازی دمو بشه حالا شب شده و اون بالای پشت بام ساختمونه(ساختمونه بلنده).
رییس با تلفن بهش می گه راس ساعت فلان(5 دقیقه دیگه) قراره یه معامله نزدیک این حوالی صورت بگیره وقتی تو دوربین تفنگت(تفنگ دوربین دارت) دیدیشون بهم بگو.بعد که بازیباز اونارو تو دوربینش دید بهش می گه کسی که جنسارو اورده رو بکش و پول های طرف مقابل رو برام بیار.بعد بازیباز اون طرف و می زنه و بقیه اون و می بینن و می گن بکشیدش(عدهای هم فرار می کنن) حالا بازیباز ه طرف پایین ساختمون حرکت می کنه و در راه یه تعدادی از اونا که برای کشتنش امدن رو تو ساختمون می کشه و به طرف پایین می اد بعد می بینه طرف صاحب پول سوار ماشین شده و فرار می کنه اونم سوار ماشین می شه و دنبالش می کنه و در طی یک تعقیب و گریز و تیراندازی در حال رانندگی طرف و محافظای درون ماشین و می کشه و پولاشو می گیره.
حالا بازی دمو می شه(دیگه صبح شده):
شخصیت بازی رو می بینید که دم یه خونه بزرگ (کاخ مانند بالاشهر) پیاده می شه و در حال که به سمت درون خانه در حرکت یه کیف آهنی نقر ه ای (کیف پول) هم دستش.
حالا توی خونه رو نشون می ده یه فرد تقریبا سن دار(مثلا 50 سال) روی صندلی در حال(بزرگ) نشسته .بعد شخصیت بازی وارد حال می شه مرد از جاش بلند می شه و می گه خوش آمدی پسرم می دونستم که این دفعه هم مثل دفعات قبل موفق می شی تو دست راست منی و(و شخصیت بازی هم کیف و یه جا می زاره و می گه سلام پدر) بعد اونرو در آغوش می گیره.
و پدر بهش می گه که همه باید بدونن که در منطقه ما هیچ کس حق معامله جنس نداره و همه باید با ما معامله کنند.
فردا توی اتاق یه میزگرد بین اعضای خانواده(تریپ پدر خوانده) بر گزار می شه که پدر و شخصیت بازی و دیگر اعضای باند خلافکار گرد هم جمع شدن و دارن درباره اوضاع و درگیریشون با باندهای خلافکار دیگه و دیگر ماموریت ها تصمیم می گیرن و ادامه داستان.................
ر ادامه می بینید که همه شخصیت بازی رو به عنوان پسر(واقعی) پدر می شناسن و خودش هم فکر می کنه پسرش هست و تمام تلاشش رو برای باندشون می کنه دزدی سرقت ادم کشی و غیره...........(البته جرایم سنگین مثل قتل و گروگان گیری رو بر ضد باند خلافکار دشمن خودشون انجام بده و نه افراد بی گناه)
در ادامه(مثلا بعد از گذشت نصف بازی)شخصیت بازی از ماجرای واقعی با خبر می شه و یه نفر بهش می گه که:
حالا بازی دمو شه(تو تعریف کردن طرف):
یه زوج جوان و نشون می ده که توی یه ماشین گرون قیمتی هستند می خندند و بچه کوچکی هم عقب ماشین هست حالا یه موتور که دو نفر سوارشن از کنارشون رد می شن و اونا رو به گلوله می بندن(و می کشن).
یه موتور سواره می ره و دیگری پیاده می شه و سوار ماشین شده و براه می افته و با رییس(پدر باند خلافکار) تماس می گیره و با خنده می گه سلام رییس ماموریت با موفقیت انجام شد در هنگام حرف زدن یه دفعه صدای گریه بچه(3 یا 4 ساله) می اد و خلافکاره ناگهان به عقب ماشین نگاه می کنه و بچه رو میبینه.
حالا دمو با سرعت تموم می شه و به زمان فعلی بر می گرده و روی صورت شخصیت بازی تمرکز می کنه که ازشدت غم و عصبانیت و فشار دادن دندوناش روی هم صورتش داره می لرزه.
حالا شخصیت در ضد خانوادش(گروه خلافکار) قرار می گیره و تک تک اعضای باند و می گشه و در آخر پدر را هم می کشه و کلا ادم خوبی می شه
اینجوری پروانه هم می گیرین.
چطور بود رفیق؟
با سلام به تمامی دوستان سازنده می خواستم بگم اگه برای این پروژه نیاز به طراحی
وب سایت داشتید من رایگان در خدمتم
چون بالاخره یه همچین پروژه های وب سایت می خوان دیگه
در ضمن
وب تون هم دیدم مشکل زیاد داره شما نیاز به یک webpage (index) اساسی دارین
نه با استفاده از phpbb
(ناراحت نشدین که دارم انتقاد می کنم تا به مشکل بر نخورید ):10::20:
خوب اون هم یادمه ..من حدود 6 سالی می شه تو کار جی تی ای هستم...نقل قول:
در مورد منتشر کردن بازی ما سعی می کنیم جوری بسازیم که مجوز بدن ولی اگه ندادن مجبور می شیم مجوز رو از یه کشور دیگه بگیریم ولی اگه بازم اتفاقی افتاد و نشد یا اینترنتی می فروشیم یا می دیم به فروشگاه های می فروشن ..مگه ندیدین ایوی رو جمع کردن و فروشش رو متوقف کردن ولی الان تو فروشگاه ها زیاد هست...
اره خودمون هم به فکرش هستیم ...برای تابستون می خوایم دامنهنقل قول:رو بگیریم ولی اگه مشکلی بود مزاحمتون می شیم...کد:www.gta-gamers.ir
شما طراحی چگونه وب سایت هایی رو می کنید؟
اره این هم واقعا خوب بود...نقل قول:
سلام.نقل قول:
اره این هم واقعا خوب بود...
پس یادت باشه اسمم تو بازی خوشخط بنویسی ! :whistle:
انصافا مارتین جان داستان نویسی خیلی خوبه آفرین
داستانت خوب بود..نقل قول:
ولی معلوم نیست انتخاب بشه..البته داستانت رو باید کامل کنی...مرحله ها رو هم باید بنویسی..
دستت درد نکنه رفیق.نقل قول:
انصافا مارتین جان داستان نویسی خیلی خوبه آفرین
سلام.نقل قول:
داستانت خوب بود..نقل قول:
سلام.
پس یادت باشه اسمم تو بازی خوشخط بنویسی !
ولی معلوم نیست انتخاب بشه..البته داستانت رو باید کامل کنی...مرحله ها رو هم باید بنویسی..
این که گفتم اسمم و بنویس برای شوخی گفتم(از شکلکی که گذاشتم مشخص بود. )
می دونم که شما که دارین این قدر زحمت می کشین باید تو انتخاب داستان دقت زیادی کنید....
متاسفانه نـ.....نقل قول:
مرحله ها رو هم باید بنویسی..
بابا من برای کمک یه چیزی گفتم اسمم رو ننوشتی هم موردی نداره رفیق......(البته اگه انتخاب شد)
ايكاش يه همچين افرادي گير ما ميافتادن.....:rolleye:نقل قول:
بنظر منم عالیه. فقط نباید قسمتای اولو با این هیجان شروع کرد.نقل قول:
با سلام من کارم در کل طراحی قالب برای سیستم های مدیریت محتوا است .
تالار گفتمان - فروشگاه - وب های دانلودی و بقیه ......
چه مزاحمتی من هم تو تعطیلات هستم و بی کار !!!!!
خوشحال میشم کمکتون کنم
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
با سلام دوست عزیز الان تابستون استنقل قول:
شما هاست و دامین رو بگیر من طراحی و پیاده سازی هر گونه وب سایتی رو براتون انجام میدم فقط یه pm
بده همین :10::11:
توش گشت ارشاد هم بزارید!!!!
طبیعی تر میشه!!!!:31:
یه پستی دیدم نوشته بودید ، عکس خونمون رو بدیم میذاری تو بازی ! درسته ؟ چطوری باید خونه رو عکسش رو بندازیم ؟!
در ضمن خیابان پیروزی و پمپ بنزینش یادتون نره !
پراید هم داره دیگه ، هاچ بک گوجه ای !؟
اره ..عکس از خونتون بگیرید جوری که واضح باشه و ما می سازیمش و می ذاریم تو بازی...
پراید که رکن اصلی بازی هست حتما هست..
برادر دیگ حالا همه مشتاف هستند کار رو تمام کنید یک داستان انتخاب کنید و بسازید و در نسخه های بهدی داستان رو تغییر بدید
راستی با چه موتوری می نویسید ؟ از کجا موتورش رو گیر آوردید ؟
یه پست بزنید وتمامی اطلاعات و ..... بزارید ودر باره همین عکس خونه ها هم بنویسید
ورزشگاه آزادی بعد مثلا خیابان آیت الله کاشانی و.......................
همه منتظریم نکنه ما زن و بچه بگیریم هنوز داریم می سازیم نمیشه که تو نسخه های بعدی کامل کنی د
در ضمن موتور 1800 یادتون نره بدون پلام :دی
ببین بازی سازی نمی کنیم فقط داریم بازی سن آندرس رو ادیت میکنیم.
OK?
درواقع پلت فرممون سن هست.
راستی بعد از این پروژه میریم رو نسخه های جدید تر جی تی ای (احتمالا تا اون موقع جی تی ای 5 یا وی از گروه جی تی ای فرومز میاد) رو به شهر های ایران مبدل می کنیم.
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
راستی بگم که ما افکت های گرافیکی زیادی رو بازی پیاده می کنیم که همه ساخت خودمون هستن و ساختاری مثل ای ان بی دارن توی منوی ستاپ هم میتونید سطح کیفیت رو تغییر بدین با توجه به سیستمتون/
درسته ..
مپ رو خودمون می سازیم و مپ سن رو حذف می کنیم...
بقیه رو هم مثلا شخصیت ها و .. رو می سازیم و جایگزین شخصیت های بازی می کنیم ...
مرحله ها هم که از اول ساخته میشه...
در مورد صداها و دیالوگ ها هم که عوض می شن و به احتمال زیاد صداهای خودمون رو می ذاریم..
یعنی در واقع همه چی عوض می شه و کمتر کسی می تونه بفهمه که بازی سن اندرس هست..
به بازی کلی ماشین جدید اضافه کنید (اضافه کردن نا مساوی جایگزین کردن)
ولی بگم که تنها نقصی که بازی ممکنه دارا باشه
1- نقص گرافیکی
2- نداشتن EUROPHIA که توی موتور های RAGE امروزی هست
ماشین که همشون ماشین های ایرانی شدند...
جواب سوال ما را نمی دهید
با سلام یک کاری بکن که به راحتی نشه سوار ماشین ها شد مثلاً یک ماشین مدل بالا دیدی زرتی سوارش نشی.
برای مثال بنا به تجربه مثلاً تو بیستا ماموریت اول ماشین های مدل پایین تو بیستا ماموریت دوم ماشین ها ی متوسط
ودر بقیه ی بازی ماشین های توپ را برداریم.
امیدوارم منظورم را فهمیده باشی.:11:
من بالاخره texture مغازه رو برات up كردم لينكو همينجا بدم يا تو pm خصوصي(فكر كردم شايد بخواي انحصاري برا خودتون باشه)
ببخشید من سرم شلوغه نتونستم به همه سوالات جواب بدم ...نقل قول:
دمت گرم چیزی که ما خیلی دنبالشیم همینه و خیلی نایابه ..اگه بتونی از این تکسچر های مغازه و بیلبورد های تبلیغاتی پیدا کنی خیلی خوب میشه..نقل قول:
با پیغام خصوصی بفرست..
ممنون
اینم بد نیست سعی می کنیم اجراش کنیم..نقل قول:
دوست عزیز Need For Speed که نیست، توی GTA فقط یه چیز مهمه قدرت!! اگه اینو داشته باشی هرکاری می تونی بکنی!نقل قول:
ولی دوستان می تونن مثلا MAP بازی رو چند قسمت کنن (جنوب ، شرق ، غرب ، شمال) و بازی مثلا در قسمت جنوب شروع می شه و بعد از چند مرحله کم کم قسمتای دیگه به تناسب داستان بازی قابل دسترس می شن، و شما می تونین تو هر قسمت نقشه بنا به موقعیت ماشین های مختلف پیدا کنین و سوار بشین (مثلا جنوب پیکان، وانت، پراید و....)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشینها رو دراز تر طراحی کن! خیلی کوتاهه !