نه کنسول ندارم
ولی میشه فرق کلی شون رو بگید
بهر حال ممنونم
Printable View
نه کنسول ندارم
ولی میشه فرق کلی شون رو بگید
بهر حال ممنونم
به نظر من کنسول تو این دنیا یه چیزه اضافیه که افتاده به جون پی سی دشمن لعنتی.....
به قرآن همشم داره وسعت پیدا میکنه......
پی سی کلا بهتره مانیتورو ساختن برای پی سی نه برای کنسول که....هر چی بازی هم میاد واسه کنسوله....:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gradient
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ghosting
Real World Use
آره حتما (نكات مهم رو ميگم)نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2261 ال سي دي فول اچ ديه با كنتراست 50.000 در حالي كه 2250 بكلايت LED داره و كنتراست 5.000.000 داره
خيلي ها ميگن به نظرشون LCD و LED كيفيتاشون فرق نداره ولي به نظر من واقعا فرق داره و LED خيلي بهتره كيفيت تصوير و رنگ هاش . مخصوصا تو فيلم و بازي
باريتنس 2261 برابر 300 و براي 2250 برابر 250 هست. برايتنس 2261 بيشتره
از نظر زاويه ديد روي تجربه شخصيم ميگم 2250 بهتره.
اگر ميخواي LCD بگيري و لم بدي جلوش بايد ب زاويه ديد خيلي توجه كني. 2262 هم مانيتوريه كه بهترين زاويه ديد رو تو كل مانيتور ها داره.. واقعا 2262 زاويه ديدش عاليه. كنتراستش هم 70.000
اينم خيلي گزينه خوبيه
زمان پاسخ گويي 2261 برابر 2 كيلي ثانيه و براي 2250 برابر 5 ميلي پانيه است . البته چون شما كنسول نداري باز برات مهم نيست
ببين چون كنسول نداري من بهت پيشنهاد ميدم بين 2262 و 2250 يكي رو انتخاب كن... 2262 همون فيچر هاي 2261 رو داره ولي كنتراستش 70.000 و زاويه ديدش خيلي بيشتره با قيمت 225
با وجود همه اين حرفا من اگر جاي شما بودم 2250 رو تهيه ميكردم. از design اش هم خيلي خوشم مياد كه مثل قاب عكسه:
اين هم 2261:
---------- Post added at 10:05 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
اين هم 2262
البته اون آدمه توش نيستاااااااااا
نري به خاطر اون بخري دادا
احتمالا بجای خرید برم خودکشی کنم
alpha007 عزیز هر روز چیز تازه ای درباره 2370 میگه و داغ دل ادم تازه میشه
persiantoolsbaz عزیز هم میگه 2250 رو بگیر و خودت رو خلاص کن
فقط 2 سوال ، پایه ها ثابتند در 2250 ؟
اگر کسی کمی اون طرف تر از مونیتور بشینه مشکلی برای دیدنش نداره ؟ فرضا موقع بازی کردن فوتبال
من بیشتر برای بازی کردن مونستور میخرم
اگه یادت باشه چند روز پیش عده ای اومدن و گفتن ما از 2370 بد دیدیم و اله بله جیمبله....نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم گفتم منتظرم تا شما بیایید و درباره ضرر و زیان این مانیتور با هم تخصصی حرف بزنیم
هنوز رفتن که بیان!!!
یکی از مانیتورهای تقریبا تقریبا بی نقص موجود در حال حاضر 2370 هه
در خریدش شک نکن(البته اگر بیاد)
در ضمن این 2250 هم که دوستمون معرفی کردن نمونه خوبیه
اما من حرفم اینه که با اطلاع رسانی غلط مخالفم و پاش وا میسم
حرفهایی که درباره ضرر و زیان 2370 گفته شده تا به الان جزء توهماتی بیش نبوده
خود سامسونگ هم میدونه که اگه 2370 رو بده بیرون بقیه مانیتورهاش رو دستش باد میکنه دلیل این همه تاخیر همینه
موفق باشید
پايش مثل بقيه مانيتور هاست ديگه
اگر قاب عكسي باشه راحت جا به جا ميشه
اگر هم مثل مايتور عادي باشه هم مثل بقيه مانيتور ها جا به جب ميشه ديگه
باز هم انتخاب خودته. اگر فكر ميكني 2370 بهترهه يه 6 يا 7 ماه صبر كني مياد ...LOL
شوخي ميكنم. به سليقه خودته
فردا مثل اين آلفا به من فحش ندي
فحش چیه حاجینقل قول:
شما تاج سری:11:
این مدل لعنتی نیومد....
آلفا من آخر هفتهp23700میگیرم خلاص!
اصلا من مانیتوری به نام xl2370 نمیشناسم وسلام!:2:
مگه من الافم!:13:
والا سام سرویس هم خودشو گیر اوردهنقل قول:
البته یه چیزی بگم، اینها هم فکر سود خودشونن
الان این مدل رو تو بازار نمیریزن که مدلهای دیگه شون به فروش بره
نه آقاي آلفاي عزيزنقل قول:
ربطي نداره
قيمت اين مانيتور بالاست و رقيبي براي مدل هاي ديگه نيست
اخه خداییش منطقی نیست که از فروردین به این ور هی امروز فردا میکنند
من که 2250 رو انتخاب کردم :11:
حالا شام شرویش بره سر مردم رو شیره به ماله :2:
الاف که نیستم :27:
والسلام
اتفاقا ربطش همینهنقل قول:
صبح با نمایندگی فروش مانیتورای سام که صحبت میکردم دقیقا اونا هم حرف منو میزدن
چیزی که جالبه اینه میگه میخوان موجودی فعلی انبارها از مدلهای فعلی به زیر 50% برسه بعد یه سری مدلهای جدید من جمله 2370 رو روونه بازار کنن
اگر هنوز مدل p23700 نخریدی دست نگه دار یه راهنماییت بکنم برادر تجربه شخصی هست من این مانیتور رو دارم الان وقت ندارم تا شب بهت میگم جریان چیه پس دست نگه داره یه مشکلی داره که اگر گرفتی بدبخت میشی باید مواظب باشی فعلا ما رفتیم برمیگردمنقل قول:
نقل قول:
آقا جريان چيه؟
در مرد كيفيت پنلش؟؟ يا در مورد ايكه با يكي از انواع گرافيكا كار نميكنه؟؟ آقا جريان چچيههه؟؟؟ به ما هم بگو... وگرنه آلفا الان مياد ميكشتمون.. لول..آلفا جان شوخي ميكنمااا- چشممون ترسيده ديگه:10:
درباره ایراد نداشتن مانیتور که واسه هیچ مدلی نمیشه تضمین کیفیت داد:5:نقل قول:
بحث من سر 2370 هست و بس
حالا بزار این بنده خدا هم بیاد بگه ایراد مانیتورش چیه
بی خیال این مانیتور بشین دیگه مگه قراره دیگه LED دیگه تولید نشه .
این فروم شده محل بحث بی محتوا درباره این مانیتور بسه دیگه .
خب الانم زنگ زدم بازار رفقا گفتن هفته بعد xl2370 میاد تو بازار!:41:نقل قول:
شما 2 روز پیش تو این تاپیک چیز دیگه ای درباره 23700 گفتی که:نقل قول:
حالا اگه مشکل داره مشکلش چیه؟کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=418327
درودنقل قول:
خب برادر من در پستهای قبلی نگفتم اصلا نخره فقط میخوام یه راهنمایی بزرگی بکنم که اذییت نشه دوستانی که میخوان این مانیتور رو بخرن خب میرم سر اصل مطلب:10:
رفیق ما یه ال سی دی 23700 خرید قبل از عید به قول ما چون تازه اومده بود سری اول بود مانیتور مشکلی که داشت وارد setup مادربورد نمیشد اصلا اجازه وارد شدن به ستاپ رو نمیداد و مشکل بزرگتر رو ویندوز xp هم بالا نمیاد ولی رو ویندوز 7 بالا میومد این رفیق ما مانیتور رو رو سیستم من هم امتحان کرد ولی باز همون آش و همون کاسه بالاخره رو چند تا از سیستمها امتحان کردیم نشد lcd رو بعد از 24 ساعت به مغازه ای که خریدیم بردیم ولی پس نگرفتن گفتن باید ببری نمایندگی بردیم نمایندگی نمایندگی هم گفتن تست میکنیم اگر مشکلی داشت برات عوضش میکنیم خلاصه بعد از 10 روز یه مانیتور دیگه به قول خودشون دادن اینم همون مشکل نمایندگی کثیف سامسونگ زیر بار نمیرفت میگفت مجبور نیستی ویندوز xp کار کنی با ویندوز 7 کار کنید میگفتیم بابا رو ستاپ مادر بورد هم که بالا نمیاد اونو چی میگید با کمال پروئی میگفتن یه مانیتور کارکرده 14 بخر بذار کنار این در مواقع ضروری :2::13:خلاصه بعد از دعوا و شکایت از سام سرویس بعد از باز 2 هفته یه مانیتور دیگه دادن و خدا رو شکر این یکی دیگه مشکلی نداشت بعد فهمیدیم سری قبلی این مانیتور مشکلات عدیده داشته که برطرفش کردن ولی خداییش کیفیتش عالیه در حد led:27: ما هم یک دل نه 100 دل عاشق این مدل شدم ما هم رفتیم یکیشو خریدیم ولی روی تجربه من به فروشنده گفتم همینجا بازش میکنم مشکلی داشت باید برام عوضش کنید فروشنده هم قبول کرد وقتی باز کردیم امتحان کردیم دیدیم اینم مشکل داره:2:وفروشنده بنده خدا یکی دیگشو باز کرد این یکی مشکلی نداشت و تا الان هم دارم حالشو میبرم و نکته پایانی
خواستی بخری با فروشنده قید کن همونجا مشکلی داشت پای خودشون و اینم قید کنید سری جدید این مدل رو بهت بدن خبرها حاکی از ان هست که در سری جدید این مشکل رو سامسونگ برطرف کرده و این خبر هم شایعه شده که دیگه p23700 دیگه سامسونگ نمیزنه راست و دروغش پای خودشون
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------
خب برادر 1 هفته صبر کن ارزششو داره ولی اگر خدائی نکرده مثل سری اول p23700 گند نزنه :41:بعد از 4 ماه بخوان اون مشکل رو برطرف کنننقل قول:
از دوستان منم 23700 داره چند وقت پیش که باهاش صحبت میکردم و درباره مانیتورش ازش سوال کردم ازش راضی بود و مشکلی نداشتنقل قول:
بازار تهران پره از این مدلهای سامسونگ
در کل حق انتخاب مانیتور خوب خیلی پایینه
مگه همین الانش چند مدل مانیتور مطرح تو بازار داخل داریم؟!
زنگ ميزني به دوستت ميگي حال مانيتورت خوبه؟؟:18:نقل قول:
بابا چه آدم به فكري هستي!!:10:
ولي خدايي يه سري از اين 23700 ها واقعا مشكل داشت .. ولي من نميدونستم اين مانيتور ها سري جديدش اصلاح شده
مرسي از دوستي كه اطلاع دادن
اميدوارم سام سرويس هم بيشتر دقت كنه كه مشتري هاش اينقدر خسارت متحمل نشن
خودت متوجه شدی چی گفتی؟نقل قول:
همین جوری پست دادن هم عالمی دارا نه؟
گیج نزنی از حول حلیم ......
خيلي باحال گفتي:16::16:نقل قول:
سلام علي جون خوبي. مامان اينا خوبن. مانيتورت چطوره ؟؟ سلام برسون
:16::16::16::16:
به شما هم باید همون پست بالا رو بگم:31:نقل قول:
کجای اون پست من گفتم حال مانیتورش رو پرسیدم؟:18::18::18:
میگن مصرف اکستازی رفته بالا بیخود نیست
میزان فضولی ومسخره کردن هم همینطور:46:نقل قول:
میگن مصرف اکستازی رفته بالا بیخود نیست
والا من که هرچی پیگیر شدم اینxl2370که هیچی p23700هم ندارن:13:
سلامنقل قول:
علی جان من همین الان (ساعت 3 ) با نمایندگیهای فروش پایتخت ، ایران،تجارت ایرانیان، پارسیان تماس گرفتم هیچ کدوم 23700 ندارن
خواستی شماره هاشونو برات پ.خ میکنم ولی هیچ کدوم این مانیتور رو ندارن
حتی یه جا زنگ زدم بازار سیاه گیر بیارم اونم نداشت!
این یکی هم ظاهرا مثل 2370 شده
یادته بهت گفتم همینو بخر دست دست کردی
قبلا هم گفتم سام سرویس بی چشم و رو میخواد موجودی یه سری از مانیتورهاش بیاد پایین بعد اقدام به توزیع نمونه هایی مثل 2370 بکنه
این خبر رو من 3 هفته تا 1 ماه پیش گفتم الان داره کم کم محقق میشه
الان 23700 هم تخمش رو ملخ خورده:31:
حاج علی یه جا برات گیر اوردم میده 310 تومان
فقط هم همین داره
اگه خواستی زودتر خبرشو بده بفرستمت پیشش وگرنه میپره
من فقط xl2370میخرم ولا غیر!
اینها هم تا میبینن یه جنس کمیاب شده تا میتونن میکشن روش
یه عده شون چون از اوضاع بازار خبر دارن از چند روز قبلش که این نوع اقلام کم بشه چند تایی خریداری میکنن و احتکار میکنن ! تا این روزها بتونن بیشتر بفروشن
پولی که از این راه در میاد از کثیفترین پولها هم کثیفتره!
اخه چرا سر خودتون رو کلاه میذارید
من lg e2250t رو گرفتم 275 تومان
21.5
1 : 5000000
فول اچ دی
خداییش منت سام سرویس رو نکشید
---
ولی جالب اینجاست که مادایران تو سایتش 316 زده
منت هیشکیو نمیکشم من الان میرم ایسوس میخرم خلاص خوبه؟
من برام یک سوال پیش امده :
اگه به جای مانیتور یک LCD TV با کیفیت خوب مثلا 25 اینچ بگیرم با کامپیوتر مشکلی داره ؟
آخه هم میشه مانیتور باشه و هم میتونی به عنوان تلویزیون ازش استفاده بکنی
چرا هیچکی از این روش حرفی نمیزنه ؟؟؟؟؟
چون خیلی از lcd tv های خوب ، کوچیکترین مدلشون از 32 شروع میشه..
فکر کنم بهترین lcd tv کوچیک samsung b690 باشه که با وجود کنتراست نسبتا پایین قیمت بالایی داره!
و خرید Aoc v22t و LG 2394 خیلی بهتره..
نقل قول:
ببين دوست جون
شما ميتوني مانيتور تي وي تهيه كني. اينجوري هم مانيتور داري هم TV
ولي نميتوني TV بخري و به جاي مانيتور استفادهكني. چون TV كه به جاي مانيتور استفاده بشه (فاصله مانيتور تا چشم كمه) چشم رو اذيت ميكنه. ولي monitor tv براي چشم مضر نيست.
تي وي مانيتور هاي بازار:
aoc
LGکد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=161
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=150
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
مباركه پيمان جاننقل قول:
يه نظر هم بذار و در مورد كيفيتش بگو برامون... راضي؟ ايرادي نداره كه؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
ضمنا من كه گفته بودم قيمتاي سايت ماديران الكيه
اون قيمتاي ماكسيمم رو ميزنه كه كسي از اون قيمت بالا تر نده
سلامنقل قول:
با توجه به اینکه 5 میلی ثانیه هست میشه یه بازی اجرا کنید ببینید چه جوریاس؟
مشکلی نداره؟
مثل اینکه این سام سرویس قصد نداره این مانیتور رو توزیع کنه! منم دیگه بیش از این نمی تونم صبر کنم! می خواستم بدونم نزدیکترین مانیتور از لحاظ مشخصات به XL2370 چیه؟
من الان دیدم که xl2370 تو سایت سام سرویس اضافه شده! همین امروز شده یا قبلا هم بود؟!
تازه اضافه کردننقل قول:
xl2370اومده تو سایت سامسرویس هست؟