شما برو پروفايل شركت EAGET رو ببين توليدات شون ببين سابقه شون ببين بعد بگو اين دستگاه چيني هستش و اگر يه روزي NET بسته بشه فريمورش از كجا بايد بياريم
کد:
http://www.eaget.cn/index.asp
نداشتن صفحه نمایش روی بدنه و نداشتن کلید ها فكر نميكنم روي پخش و ساپورت فرمت هاي تصويري تاثيري داشته باشه و نياز ضروري هم نيست و در كل نداشتن LCD كه فقط اسم فايل رو نشان بده فكر نميكنم عيب بزرگي باشه.
دوست عزيز اگر كاري را تست نكرده ايد داريد و اطلاعي راجب اون نداريد.. حرف هاي شما بر پايه احتمالات هستش اگر بنده گفتم كنترل ntr با دستگاه ها تداخل داره تست كردم و مشتري تماس گرفته وشكايت كرده شما كنترل با دستگاه هاي استارست 130و150 و هايويژن تست كن بعد ببين من درست گفتم يا نه من با احتمالات كاري ندارم
راجبع احتمالات شما درباره كابل HDMI بنده چيزي ندارم بگم.......
((درباره پخش فایل های full HD ... بعضی از دوستان اشاره کردن کمی مشکل داره)) منبع ؟؟كدام دوستان ؟؟... و كدوم فايل؟؟؟
سي پي يو هر دو دستگاه REATTK 1283 با سرعت 400MHZ هستش شما اگه يه سرچ ساده مي زدي ميديدي اولين تبليغ كه براي اين دستگاه ميكنن همين سي پي يو هست پس چطور شما ميگي هيچ جا اشاره اي نشده؟؟؟
EAGET از اول هم به قيمت فروخته شده بود اما NTR به خاطر فروش بالاي ايگيت و ركود بازارش به طور ناگهاني قيمتش را از 380 تومن به ..... پايين آوردن كه آن هم يكي ديگر از تاثيرات EAGET بوده
EAGET با پشتيباني از SRT فارسي نشان داده كه از نظر ساپورت نرم افزاري در بين كليه دستگاه هاي پلاير حرف اول رو ميزنه
درباره گرما بايد عرض كنم كه گويا شما اصلا NTR نداريد .....
((قیافه اش نیزچندان چنگی به دل نمی زند)) اين اصلا نظر شخصي ايشون نيست يكي از قابليت هاي دستگاه هستش ...
در كل چيپ هر دو REALTK1283 هست رم هر دو 256 مگابايت و فلش هر دو 256 مگابايت هستش
ميتونيد از برنامه NTR براي ايگيت و بعلا عكس استفاده كنيد البته نه براي كار فقط براي تست و آشنايي با سخت افزار و نرم افزار روش كار هم بدين صورت برنامه NTR يا EAGET رو دنلود كنيد يك فايل ايميج هستش اون رو روي فلش ديسك بريزيد و به دستگاه وصل كنيد دستگاه رو از برق بكشيد و دكمه پاور جلوي دستگاه رو نگه داريد و دستگاه رو به برق بزنيد دكمه رو 20 ثانيه نگه داريد تا دستگاه به طور خودكار به صفحه آپگريد بره بعد ميتونيد ببنيد برنامه هر دو دستگاه بر روي هم قابل اجراست براي برگشت هم دوباره به همين صورت عمل كنيد.
به هر حال به تمام دوستاني كه EAGET و يا NTR دارن تبريك ميگم هر دو دستگاه هاي بسيار خوبي هستند اميدوارم ازشون لذت ببرن