ديگه فكر كنم فردا يا پس فردا لينك هاي اين بازي هم leak بشه
چون دقيقا 7 روز مونده تا official release بازي
اين قدر تعريف و تمجيد و جو سازي هاي مختلف داشته باشه كه بد جوري مشتاق كرده ملت رو :31:
Printable View
ديگه فكر كنم فردا يا پس فردا لينك هاي اين بازي هم leak بشه
چون دقيقا 7 روز مونده تا official release بازي
اين قدر تعريف و تمجيد و جو سازي هاي مختلف داشته باشه كه بد جوري مشتاق كرده ملت رو :31:
خوب اولین نمره بازی هم رسید !!
مجله ژاپنی Famitsu به بازی 34/40 داده:
Bulletstorm (PS3/360) – 9/8/9/8
همون طور كه حدس مسزدم لينك هاي اين بازي امروز leak شد
تو abgx ثبت شده
اما region بازي رو ننوشته
تاپيك منتقل بشه
دوستان سرييع الگيم شروع كنن بنقدن بازي رو :31:
اينم مثل 80 90 درصد بازي هاي ديگه تا يك هفته ديگه شايدم كمتر براي pc هم لينك هاش ميادنقل قول:
و غيور مردان فروشنده هم در عرض 2 و نيم سوت اون رو تبديل به Dvd ميكنن ميدن بازار :31:
Bulletstorm 2011
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Game Information:
Year: 2010
Genre: Add-on (Content pack) / Action (Shooter) / Racing (Cars / Motorcycles) / 3D / 3rd Person
Developer: Rockstar North
Localizer: 1C-SoftKlab
Publisher: tapochek.net
Publication Type: RePack
Language:
Language:
Tablet: Not required
محتوای مخفی: DL
TORRENT
محتوای مخفی: torent
سلام
این بازی لیک شد و من دارم دانلود میکنم. اما نکته ی جالب اینجاست که من دقیقا از فردا ساعت 8 صبح نیستم تا حدود یک ماهه دیگه.
کلی تو کف این بازی بودم. حداقل اگه دیروز میومد یا صبح خیلی خوب میشد اما چه میشه کرد که سرنوشت چیزه ی دیگه ای رقم زد.
( یعنی خداوکیلی میدونستم که این بازی دقیقه نود که من می خوام برم میاد به اینم میگن شانس )
در مورد بازي ليك شده:
Region Free هست
+
قفل A.P 2.5 هم نداره بازي...
چه قدر برای این بازی انتظار میکشیدم
حالا اومد ...
اما نه حس بازی هست نه حس اومدن به انجمن های بازی ....
ذوقی که همین 10 روز پیش برای بازی کردن این بازی داشتم یا بازیهای دیگه همه از بین رفته ... نمیدونم چرا ...
امیدوارم از این بازی لذت ببرین
شرمنده که اسپم دادم :41:
ببخشید این خبری که نسخه PC هم لیک شده ولی بدون بخش مولتی پلیرش , صحت داره ؟
دموی بازی برای PC هم تایید شد ولی گفتن تا قبل از عرضه بازی آماده نمیشه :27:
بازی رو گرفتم من....... .نسخه xbox 360
هلو......:31:فوق العاده عالی کار شده من تا اخر act2 رفتم یعنی حدود 2 ساعت بازی کردم..... .
واقعا فوق العاده ساخته شده یه run & gun متنوع و شدیدا fun...... .
تفنگاش تا حالا خوب بودن .......تنوع بخش داستانی هم بالاس..هر مرحله تنوعی داره واسه خودش.......خشونت مثه بازی گیرز در حد اعلای خودشه فقط کمی حالت اغراق امیز داره..... .
بدک نبوده تا حالا داستان و روایتش ...بستگی به سبکش خوب بوده.. .
گرافیک بازی خیلی زیباس........ با اینکه آنریل ولی رنگ امیزی شادی داره ...
+
یکی از معدود ایرادایی که فعلا از بازی دیدم شباهتش به گیرز هستش مخصوصا بعضی جاها که دیگه زیاد میشه......علاوه بر کنترل بازی که شبیه اونه..چیدمان بعضی مراحل و بدتر از همه جیغ زدن یک نوع از دشمنا کپیه جیغ زدن نوعی از لوکاستا در گیرز هستش که واسه کسی که گیرز رو بازی کرده شدیدا به چشم میاد........ .
(کلا تاثیر کلیفی بی بیشتر از اونی هست که فکرشو می کردم)
======
همین دیگه بریم بقیشو بازی کنیم و بعد آماده آنلاینش بشیم که از دست دادن آنلاین این بازی کار حرامی محسوب میشه:31:
+
با اینکه بازی رو تموم نکردم ولی فکر کنم گیم اسپات 8.5 یا 9 بده......چون تقریبا در حد 9....:31:
.
.
..
سلام.
فقط فکر کنم یه مشکلی هست ...
زمانی که آپدیت بازی رو میریزین ، کسانی که +LT نریختم و به جاش اون دوتا آپدیت رو ریخته بودن ، دیگه نمیتونن بازی های قبلی که ap2.5 داشتن رو اجراع کنن (مثل ac : b و nfs hp )
و کسانی که +LT رو هم ریختن اگه بخوان دوباره همون بازی های قبلی که ap2.5 دارن رو اجراع کنن باید حتماً نسخه پچ شده رو تهیه کنن.
split screen - coop هم داره ؟نقل قول:
نه خیر بخش داستانی بازی فقط تک نفره هستش و یه بخش به نام echo mode هم هستش که مراحل و لوکیشنهای مختلف بازی رو انجام میدی و امتیاز می گیری(یه چیزی مثه Horde تو gears2) که اونم تکنفره هستش و بخش coop اون انلاین هستش...... .نقل قول:
کلا خوب کاری کردن splitscreen نذاشتن و coop هاش رو انلاین کردن چون بازی به شدت سرعتی و شیر تو شیر میشه و دو نفر تو یه صفحه بازی کردن سخت میشد به نظرم..... .:31:
.
.
عزیز دل من الان دقیقا ربط این mode رو به Horde متوجه نمیشم . Horde یه حالتی بود تنهایی یا با 4 نفر دیگه بازی میکردی و 50 Wave داشت بازی اما تو این Echo میکشی میری جلو امتیاز میگیری که یکی از مپ هارو داخل دمو قرار داده بودن . یعنی با دمو فرق کرده ؟ : دینقل قول:
یه بخش به نام echo mode هم هستش که مراحل و لوکیشنهای مختلف بازی رو انجام میدی و امتیاز می گیری(یه چیزی مثه Horde تو gears2) که اونم تکنفره هستش و بخش coop اون انلاین هستش...... .
در ضمن تو مگه نمیخوای آنلاین بازی کنی که زودتر از انتشار رسمی خریدیش ؟ : دی
یه چیز می پرسم باز نپیرین سرم :دی
مگه چه ایرادی داره قبل از انتشار رسمی باز بخریم؟
( از استفاده کلماتی مثل : پسر گلم ، عزیز دلم ، خوشگلم ، عسل ، عزیزم ، خودداری کنید ، به شدت ناراحت می شم :دی )
جیگرنقل قول:
این برای کسایی هست که Live میرن ...
وقتی شما یه بازی رو قبل از انتشار رسمیش بخرید و به لایو وصل بشید خوب 3 میشه دیگه D: ممکنه بن شی !!! ( بعید می دونم مایکروسافت دلش بیاد کسی رو بن کنه D: پسر خوبی بوده تا الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگه می خواید بازی رو قبل از انتشار رسمیش بخرید نباید آن بشید و همین طوری آفلاین باید سینگل بزنید D:
شایعه شده بود یه نسخه برای پی سی لیک شده که فقط مولتی پلیر نداره و باقی چیزا همه فعاله !نقل قول:
ولی من لینک پیدا نکردم ! یکم صبر کن 2 روز دیگه انتشار رسمیشه تا 3 یا 4 روز دیگه فکر کنم برای پی سی بیاد ( با کرک )
نوید جان همچین اتفاقی نمی افته .......من 80 درصد بازیها رو قبل از انتشار رسمی گرفتم بازی کردم و بعدش وقتی بازی عرضه رسمی شده رفتم لایو زدم.......اخرین نمونش هم deadspace2 هستش که چیزی نشد..... .نقل قول:
+
خوب اینم این جوریه فقط اینجا هدف امتیاز گرفتن بیشتر اونجا رفتن به لول بالا...... .و گرنه از لحاظ اینکه در یک مپ محدود باید چندین هوش مصنوعی رو بکشی و پاک سازی کنی ثابته......
خود کلیفی هم گفته بود که این مد شبیه horde.........
+
من زیاد بازی نمی کنم ولی این بازی اونقدر جذبم کرد که تمومش کردم.....:31:انشالله نقد و نظرات رو میگم بعدا......
فعلا......:11:
.
.
زیاد بازی نمیکنی؟ پس من چیکار میکنم؟ :31:نقل قول:
من زیاد بازی نمی کنم
راستی اون صحنه ای که میگفتن همه در موردش صحبت میکنن رو دیدی؟ صحنه خاصی بود؟ اره/نه
بابا روزی دو ساعت که متوسط........ .چون بیش از اون حوصلم نمی کشه دیگه از سنم گذشته:31:ولی این بازی رو استثنا تو دو ضرب تموم کردم(یعنی دو روز)چون خیلی خوشم اومد:31:نقل قول:
ولی در کل کمی دوس داشتم قسمت داستانیش طولانی تر باشه چون تقریبا تو 6.....7 ساعت تموم شد....
+
والله در مورد این بازی دو تا ادعا کرده بودن یکی همینی که تو گفتی که یه صحنه ای رو گیمر ها می بین که تا مدتها در موردش حرف میزنن من که چیز خاصی ندیدم....
یکی هم اینکه ESRB تو رده بندی سنی بازی گفته بود که بازی از لحاظ مضامین جن*سی برای سنین پایین جالب نیس که اونم چیز خاصی مشاهده نشد...... .
.
.
آقا من LT+ ریختم، به نظرت update کنم؟! آخه نمیدونم کدوم از بازیام پچ شده اند!!:13: چه کنم؟!نقل قول:
من +LT نریخته بودم ، دیشب آپدیت کردم که اساسین نیومد بالا و ارور داد.نقل قول:
حالا اگه +LT ریخته باشن و با این بازی آپدیت کنید ، باید نسخه پچ شده بازی هایی که دارای قفل ap2.5 هستن رو گیر بیارین تا بتونید بازی رو اجرا کنید.
من دیرزو نسخه 360 رو گرفتم و تا ACT سه هم بازی کردم .
راستش بازی داستان جالبی داره ولی زیاد جنبه حماسی و تاثیر گذار نداره ( مثلا در مقایسه با گیرز آف وار ) بیشتر میشه گفت جنبه فان داره .
در کل عنوان خوب و سرگرم کننده ایی هست .
نکته جالب هم درجه سختی بازی هست که Very Easy هم داره . این یکی را من تو هیچ بازی ندیده بودم .
آقا من یه جا گیر کردم:
محتوای مخفی: کسی که بازی نکرده نبینه!
سلام بر دوستان عزیز!
من هفته پیش یک دستگاه ایکس باکس 360 arcade گرفتم که نسخه داشبوردش هم 2.0.12416.0 هست (کینکت)
خبر ندارم که LT+ داره یا نه اما بازی AC Bro رو که اجرا کردم ارور داد.اما Halo Reach و Call of Duty: Black Ops رو که میگن قفل ap 2.5 داره اجرا کرد!
امروز هم bulletstorm رو گرفتم که در کمال ناامیدی اجرا نکرد
الان تکلیف من چیه؟باید آپدیت LT کنم یا اینکه از این آپدیت هایی که تو سایته مایکروسافته؟
پیشاپیش ممنون
از کجا ایکس باکست را گرفتی ؟نقل قول:
چون الان هر جا که xbox میفروشه با LT+ میفروشه و اصلا اگه این آپدیت را نداشته باشه که کسی نمیخره .
منم LT+ ندارم اما این بازی را به راحتی اجرا کردم ( کینکت آپدیت را دارم ) چون این بازی اصلا قفل ap 2.5 را نداره .
(Bulletstorm (2011/RUS/ENG/Multi7Year: 2011
NO CRACK
Genre: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Developer: People Can Fly / Epic Games
Publisher: Electronic Arts
Platform: PC
Publication Type: License
Language: English, Russian, French, Italian, Spanish, Polish, Danish
Language: English, Russian, French, German, Italian, Polish, Spanish
Tablet: None (check the release date)
System requirements:
Operating system: Windows XP SP3/Vista SP2 / 7
> Processor: Core 2 Duo 1.6 GHz
Memory: 1.5 GB
Video Card: 256 MB, GeForce 7600 GS / Radeon HD 2400 Pro, DirectX 10c
Sound Card: compatible with DirectX 10c
> Hard drive space: 9 GB
محتوای مخفی: Hotfile
محتوای مخفی: fileserve
محتوای مخفی: Filesonic
محتوای مخفی: Bitshare
Pass: cyrx
نمرات و نقدهای بازی قرار بود که از امشب داده بشه که در زیر نمراتی که فعلا داده شده رو می بینید:
Games Radar 10/10
Attackfanboy 10/10
Dectructoid 9/10
Gameinformer 9.2/10
videogamer 9/10
eurogamer.net 9/10
Joystick 4.5/5
Multiplayer.it 8.8/10
Everyeye.it 8.5/10
Nowgamer 8.4/10
IGN 8.0/10
uk.xbox360.ign.com 8/10
Gamezone 7.5/10
.
.
سلام این بازی co-op داره؟؟؟
آره داره ولی فقط آنلاین میشه بری و آفلاین ندارهنقل قول:
سلام این بازی co-op داره؟؟؟
منم بازی رو بازی کردم.
بازی اونطوری که فکر میکردم نبود.
خوب بود اما خیلی Fun بود... رنگ بندیه محیط ، صحبت کردن شخصیت ها ، موجودات و کلا همه چیز فان بود.( منم زیاد از FUN خوشم نمیاد )
فکر میکردم یک چیزی مثله Gears of War هم جدی باشه هم نمک دار :دی
اما این همش Fun بود! حتی قیافه ی شخصیت اصلی هم فان بود! داستان هم فان بود! تمامه چیز هایی که تو گیم پلی بود فان بود ( از قبیل Kick و... کلا ! کیک زدنشم فان بود :دی )
اما خوب بازی خیلی عالی بود برا کسانی که میخوان سرگرم بشن. صحنه هایه هیجانیه زیاد ، خشک نبودن گیم پلی و محیط هایه متنوع ( که ماشالا CliffB کارش تو این مورده همیشه درسته :دی ) عالی بودن گرافیکم هم خوب بود. داستان هم تا اینجا خوب بود و نمیشه گفته بده... به نظره من یکی از مشکلات بازی دشمنا بودن که خیلی دیگه FUN بودن ( باز گفتم Fun :دی )قیافه هایه خنده دار کلن کشتنشونم خیلی فان بود در عین حال جذاب! مثلا یارو رو میگیری طرف تیغ ها میمیره :دی یا یک کیک بش میزنی 2 کیلومتر پرت میشه :دی سرگرم کننده بود اما احساس میکردم دشمنا پلاستیکن!!
هرچند که خودم فنه شدید CliffB ام اما از این بازی زیاد خوشم نیومد و به نظرم همون امتیاز 8-8.5 براش کافیه.
اصولا از بازی هایه خیلی FUN خوشم نمیاد.
گیم اسپات هم به بازی 8 داد !
ای بابا من روی 9 حساب می کردم! :31:نقل قول:
گیم اسپات هم به بازی 8 داد !
البته مهم نیست بازی صد در صد خیلی سرگرم کننده و عالیه
جالبه ماه فوریه هم گذشت Killzone 3 و همین Bulletstorm اومدن ولی هنوز مدعی جدی برای goty و حتی بهترین شوتر وجود نداره!
یعنی با توجه به بازی هایی که توی راهه در مورد این صد در صد می تونیم مطمئن باشیم
البته این به معنای این نیست که بازی ها در حد انتظار نبودن. این بیشتر این معنارو میده که ببینید چه قدر سال فوق العاده ایه که حتی همچین بازی هایی هم نمی تونن بهترین باشن!
نقد بازی بولت استورم
6 سال پیش استودیو خلاق peole can fly با ارایه بازی painkiller به عنوان یک run & gun موفق توانست نام خود را بر سر زبانها بیاندازد...... .
اینک بعد از 6 سال از عرضه این بازی و خریده شدن این استودیو توسط کمپانی Epic این استودیو دومین بازی خود به نام bulletstorm را با همان فرمول و سبک وسیاق بازی قبلی اشان روانه بازار کرده اند با این تفاوت که این بار بازیساز بزرگ یعنی کلیف بلژینیسکی هم در ساخت این بازی به این استودیو کمک کرده است.
در زیر نیم نگاهی به قسمتهای مختلف این بازی می اندازیم:
گرافیک:9
یکی از نکات قوت بازی مطمینا گرافیک آن است.با وجود اینکه بازی از موتور unreal engine3.5 استفاده می کند ولی کاملا رنگ آمیزی پویا و شادی دارد .
مناظر وسیع در بازی بسیار زیبا و تحسین برانگیز کار شده اند و نورپردازی بازی هم بسیار زیباس.افت فریم هم به جز چند مورد دیده نمی شود که آن هم به خاطر سریع و شلوغ بودن بازی قابل اغماض است.
ولی گرافیک ایرادات کوچکی هم دارد......با اینکه تکه تکه شدن و منفجر شدن دشمنان زیبا کار شده ولی افکت دود و آتش باز هم در این موتور مشکل دارند و مشکل دیر لود شدن تکسچرها هم گاهی وجود دارد.
در کل گرافیک بازی واقعا زیباست و مطمینا چشم هر بیننده ای را به خود خیره می کند.... .
گیم پلی:9.5
می توان گفت مهمترین قسمت بازی که تیم سانده هم اکثر ادعاهای خود را در این باب مطح کرده بودند همین قسمت گیم پلی است.
بازی شروع خوبی دارد........
بازی از همان فرم بازیهای run & gun همیشگی استفاده می کند منتها باضافه یک مورد جدید به نام skill....... .
کشتن دشمنان به طرق مختلف (مثلا هدشات کردن - پرتاب کردن در درون توربین - فرستادن به هوا و بعد نابود کردن - کشتن در کنار مواد انفجاری - کشتن با اسلحه های متفاوت - چسباندن به کاکتوس و........ .)امتیاز متفاوتی برای گیمر به ارمغان میاورند که این امتیازها نیاز اصلی بازیباز محسوب می شوند.
خرید گلوله.......خرید امکانات جدید اسلحه ها.....رکورد زنی و.....بوسیله این امتیازات انجام میشود و به نوعی میتوان گفت هر کسی که متنوعتر و با مهارت تر بکشد بیشتر امتیاز می گیرد.
در بازی شما میتوانید با استفاده از شلاق مخصوصی دشمنان را به سمت خود کشیده و نابود کنید یا با استفاده از لگد حرکتهای مختلفی روی دشمن انجام دهید..... .
گیم پلی بسیار مفرح و جالب کار شده و تنوع سلاحها هم در نوع خود جالب است(هر چند بعضی از آنها بلا استفاده یا کم استفاده می مانند)استفاده از موضوع skill تا حد زیادی به بازی تنوع بخشیده و بازی را قابل تکرار کرده..... .
انجام حرکتهای خشن روی دشمنان بیچاره در نوع خود بسیار لذتبخش هستند......ترکاندن سر....دست ..پا و.....زیبا کار شده و در کل مفرح است.
به لطف حضور کلیف بلژینیسکی صنه های خشن بازی عالی از اب درآمده اند
البته شباهت استیل بازی به بازی gears of war هم بعضی اوقات به چشم میخورد که رفته رفته با جلوتر رفتن در بازی کمرنگ میشود.
در کل گیم پلی نوآورانه این بازی نکته اتکای این بازی است هر چند که نیاز برای بهتر شدن و تکامل به شدت احساس می شود.
داستان:8
انتظار خاصی از داستان این بازی نمی رفت چون کلا این گونه بازیها داستان چندان سطح بالایی ندارند..... .
همینطور هم شد.داستان بازی موضوع نسبتا ساده ای را مدنظر قرار داده . طبق آن بازی را پیش میبرد ولی انصافا روایت داستان نسبتا خوبی دارد و تا پایان بازیباز را با خود همراه می کند.
شوخی ها و دیالوگهایی هم که کاراکترها بین همدیگر رد وبدل می کنند تا حدی خوب است ولی کمی که جلوتر میرویم دیالوگها لوس و اعصابخرد کن می شوند
میتوان گفت که داستان بازی نسبتا خوب است وچیز خاصی ندارد.....
صدا:9
صداگذاری بازی هم به نوبه خود خوب کار شده...صدای کاراکترها خوب کار شده...صدای اسلحه ها هم خوب کار....ولی موسیقی بازی چندان فوق العاده نیس و موسیق متوسطی دارد... .
در کل این بخش هم خیلی خوب کار شده...
مولتی پلیر:8
مولتی پلیر این بازی با این که پتانسیل بالایی دارد ولی از آن به خوبی استفاده نشده.....مدهای echo و anarchy مدهای آنلاین بازی هستند که البته مد echo در قسمت آفلاین هم قابل بازی است و مربوط به رکورد زدن شما در مرحله های خاصی از قسمت داستانی است که برای این مد انتخاب شده......(در قسمت آنلاین این بخش را میتوان به همراه دوستان بازی کرد)
لباسها و سلاحهای رنگارنگ بخش مولتی پلیر
مد بعدی که فقط آنلاین است مد anarchy است این مد دقیقا شبیه مد horde در بازی gears of war2 است البته با کمی پیشرفت مانند انتخاب سلاحها و انتخاب خرید در اول هر wave .........شما باید با انتخاب مپ مورد نظر خود تا wave اخر به همراه دوستانتان در برابر دشمنان مقامت کنید.
این مد مد جذابی است ولی بدون شک کشش لازم برای مدتها بازی ندارد و انتظار بیشتری از سازنده بازی برای ساخت مدهای آنلاین میرفت.
در نهایت بازی bulletstorm به عنوان یک بازی مفرح و شوتر محض انتخاب بسیار خوبی است و مطمینا از خرید آن پشیمان نخواهید شد.....ولی بازی از تبدیل به بهترین شده بازمانده و میتوان به عنوان یکی از بازیهای بسیار خوب سال از آن یاد کرد
امتیاز نهایی:8.5
.
.
.
فعلا که امسال در بین بازی های صاحب نام و اونایی که م یخواستن صاحب نام بشننقل قول:
Little big plannet 2 امتیازات خوبی گرفته...یعنی میشه گفت 10 کامل ..
ولی اگه این جوری که بخواد پیش بره و یه پیش بینی با این اوضاع بکنیم باقی بازی ها هم در این سال به این سرنوشت ها دچار خواهند شد.
اینو من گفتم.:31:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5806645&postcount=83
قسمت داستانی بازی یا single player ، به طور متوسط چند ساعت طول می کشه تا تموم بشه؟
البته .......نقل قول:
این بازی با میانیگن 85 تقریبا خیلی موفق بوده.........چون به 90 درصد ادعاهایی رو که قبل از انتشار کرده بود تونسته جامه عمل بپوشونه........تریلرها و ادعاهای بازی بیشترشون مبنی بر همین skill و گیم پلی بازی بود..... .که خوب اونم تونسته به زیبایی تو بازی بگنجونه....... .
بازی قبلی این شرکت یعنی painkiller هم همچین امتیازایی داشت.... .کلا بازی run & gun شیر تو شیری مثه این اینجور امتیاز می گیره(یعنی ذات این فرم اینه):31:
فکر نکنم قبل از انتشار بازی کسی از این بازی انتظار GOTY شدن رو داشت....قبل از انتشار هم می گفتیم عالیه ولی به عنوان یه عنوان باحال نه دیگه در حد اسکاری.........:31:
+
تنها قسمت بازی که کمی ناامید کنددس و gamespot هم ازش ایراد گرفته بخش آنلاین بازیه....درسته واسه چند ساعت اول حال میده ولی اصلا کشش نداره..... .
+
بازی کیلزون ولی جریانش فرق می کنه ادعا پشت بازی کیلزون خیلی بیشتر بود........خود سازندگان گفته بودن:
1-واسه داستان بازی نویسنده اجاره کردیم
2-بازی 60 ...70 دقیقه کات سنس داره.....
3-تریلرای مختلفی در باب روایت سینمایی بازی....غولهای بازی.....مدهای مختلف مولتی و......داده بودن
4-کلی هایپ دیگه..... .
که خوب باعث شده بود انتظار از بازی عجیب بره بالا.چون شماره قبلیش هم 91 بود میانگینش.......ولی رو این بازی اون فشار نبود...... .
+
در کل مهم اینه که هر دو عنوان خوب از آب دراومدن و قابل تحسینن..... .
6.....7 ساعتی میشه...... .نقل قول:
.
.
.
.
بیش از هر بازی دیگه ای به گیمر مربوط میشه. IGN که گفته 5 ساعته تموم کرده و یه سایت دیگه هم 9 ساعت گفته . خیلی متغیره...نقل قول:
قسمت داستانی بازی یا single player ، به طور متوسط چند ساعت طول می کشه تا تموم بشه؟
گیم اسپات Weak Story هم داده متاسفانه . از بین مدالهای خوبش Good Start هم داده که من عاشق این مدالمنقل قول:
تنها قسمت بازی که کمی ناامید کنددس و gamespot هم ازش ایراد گرفته بخش آنلاین بازیه....درسته واسه چند ساعت اول حال میده ولی اصلا کشش نداره..... .
اینو دیگه خود سازندگان نگفته بودن دیگه ! BBFC یا همون انجمن رده بندی مدیای آمریکا تو بررسی بازی برای دادن درجه سنی لو داده بود .نقل قول:
خود سازندگان گفته بودن:
2-بازی 60 ...70 دقیقه کات سنس داره.....
کد:http://n4g.com/news/679405/killzone-3-rated-by-bbfc-over-70-minutes-of-cut-scenes
اینم که والا هر بازی ای همین کارو میکنه !نقل قول:
3-تریلرای مختلفی در باب روایت سینمایی بازی....غولهای بازی.....مدهای مختلف مولتی و......داده بودن
خولاصه خیلی دوست داریم داش مراد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عجب بابا حیف.......:41:
+
جواب اون سوالاتونو میدم بعدش بیشتر تاپیکو مختل نمی کنم...... .
1-داستان درسته ضعیفه(خودمم تو نقد 8 دادم که کمترینه) ولی ازش انتظاری هم نمیرفت.....یعنی خود سازندگان هم بزرگش نکره بودن.....ولی قسمت انلاین رو سازندگان خودشون بزرگ کرده بودن که به نظر من در اون حدا نیست اصلا.......
2-در مورد کات سنسای کبلزون درسته خود سازنگان نگفته بودن...... ولی نمیشه هایپی که رو داستان میدادن رو فراموش کرد.........
اینی که می گید هر بازی اینکارو می کنه درستن نیس........دو تا تریلر بازی کیلزون کلا راجع به داستان(یکیشون همونه که سربازای هلگاست مثه ارتش فیلم ارباب حلقه ها صف کشیدن)
ولی بولت استورم اصلا همچین چیزی نداشت............. .
کسی که تریلرهای دو بازی رو کامل دیده باشه متوجه میشه........
علاوه بر اون 10 دقیقه اول..........چند دقیقه از مرحله 6...20 دقیقه از اون تریلری که با اون غول آهنی مبارزه می کنی انتشار پیدا کرد........ولی واسه بولت استورم همچین چیزی نداشتیم...... .
علاوه بر اون خبری هم که اشاره به اجازه چند داستان نویس برای تکمیل داستان هم هنوز یادمون نرفته.... .
+
ادعایی که کیلزون در مورد بخش داستانی انجام داد بیش از حدش بود و بخش داستانی تو گل موند........ .مثه الن ویک یا هزاران بازی دیگه......... .
ولی بولت اون چیزایی که قولش رو داده بود به انجام رسوند....... .(به غیر از مولتی)
.
.
مراد جان! الان شما ناراحت شدی؟نقل قول:
هر کسی با شما آشنا شده کلی دوستت داره! :11: