نقل قول:
کارتونش هم دقیقا مثل کارتون آی پد های اصلیه :31:
Printable View
نقل قول:
کارتونش هم دقیقا مثل کارتون آی پد های اصلیه :31:
Salam. . . #Babat finglish neveshtan ozr mikham(ba gooshim nemitoonam farsi benvisam)dar avvalin forsat editesh mikonam#
Soalam: mishe roo ipad ke iphone os ghadimi hast version jadid(4) ke chand mah dige miad ro rikht? Ya inke bayad sabr kard o seriye jadid(ba OS4) ro kharid?
نقل قول:
قراره که نسخه ی جدید ( OS 4 ) مخصوص آی پد شهریور ماه بیاد که میتونید براحتی آپگرید کنید :20:
همه منتظر بودن اپل دست به کار بشه و حالا سامسونگ اومده تبلت زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیزاینش هم از روی آی پد کپی برداری کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخستین اطلاعات از تبلت Galaxy سامسونگ
بالاخره چشم مان به جمال تبلت شرکت سامسونگ هم روشن شد. گالاکسی نام این تبلت 7 اینچی است که قبلا به نام S-Pad شناخته می شد. سیستم عامل آن اندروید است و از رابط کاربری TouchWiz سامسونگ استفاده می کند.
بر اساس اطلاعات اولیه که از توییتر وبلاگ سامسونگ در جنوب آفریقا گفته شده، تبلت این شرکت از رزلولیشن بالایی برخوردار است و نمایشگر آن از نوع AMOLED است. فعلا اینها تمام اطلاعاتی است که لو رفته است. احتمالا به زودی خبرهای بیشتری از این تبلت اندرویدی خواهیم شنید. بازار تبلت ها آنقدر داغ شده است که کمتر شرکتی حاضر است از آن عقب بماند.
فکر نمیکنم واژه "کپی برداری " صحیح باشه.نقل قول:
ببین دوست من وقتی شرکتی میاد و تبلت جدید میزنه شرکت ها ی دیگه هم اگه میخوان بگن که نوآورن و با تکنولوژی پیش میرن باید محصول جدیدی رو بزنن عین قانون جنگل البته کمی پیشرفته تر میمونه.
سابق بر این شاهد بر ارائه تبلت شرکت اسوس هم بودیم که به نظرم با وجود ویندوز و پورت USB تکمیل تر شده و میشه جایگزین لپ تاپ حسابش کرد.حداقل برای من که اینطوریه.
با تشکر.
وقت نشد همه ی 13 صفحه رو بخونم ولی به نظرم با اینکه آیپد تبلت زیباییه(دقت کنید ، گفتم زیبا)باید قبول کرد از بعضی جهات کاملا نا امیدمون کرده!
همیشه واسه من سوال بوده چرا کمپانی اپل یه سری امکانات معمول و عادی رو روی محصولاتش نمیذاره ولی بعد از جنبه های کاربردی ، اینترفیس و طراحی های خیلی خوبی استفاده میکنه!
جدی چرا؟!
چون میخواد متفاوت باشه؟!
چون میخواد همیشه طرفداراش رو تشنه نگه داره؟!
یا چی؟!
مثلا چی میشد یه دوربین برای آیپد میذاشت؟!میدونم ، حتما میخواد روو تبلت های بعدیش این امکان رو فراهم کنه تا بتونه سود بالای خودشو حفظ کنه...
به هرحال جدای از زیبا بودن و لذت بخش بودن کار با محصولات اپل باید قبول کرد این کمپانی هرگز نخواسته کامل باشه...
مثلا چرا امکان استفاده از محصولات و برنامه های شرکت Adobe رو نمیده؟!
نمیدونم این نقصها کی برطرف میشن...
این همه انتظار برای آیپد و آخرش این!
بقیه ی شرکتا حق دارن که تا اپل یه محصولی میده بیرون سریع یه نسخه ی Killer واسش بسازن!چون نقطه ضعفای اپل و خواسته های خریداران رو خوب میدونن.
یک نمونه ی دیگه از آی پد چینی :
آیپد چینی هم به بازار آمد. چشم اپل روشن! البته اسم این محصول قلابی irobat است. از هرچیزی که در دنیا هست، یک نسخه چینی هم هست. در واقع یکی از مهم ترین علل ارزان بودن کالاهای چینی همین است. آنها مرحله تحقیقات وتوسعه فناوری را از فرآیند تولید حذف کردهاند.
یک شرکت تولیدی پدر و مادردار، اول نیازسنجی میکند و کلی هزینه میکند تا بفهمد مردم چه می خواهند. سپس مرحله تحقیقات آغاز میشود، بعد محصول جدید طراحی میشود. در همین حین، گروه بزرگی مشغول تبلیغات و بازاریابی برای محصول جدید هستند. درنهایت، تازه از محصول جدید رونمایی میشود و در دسترس مشتریان قرار میگیرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چینیها فکر بکری کردهاند و تمام این مراحل را درز گرفتهاند. به جایش مینشینند و صبر میکنند. مهمترین تخصص آنها همین صبر کردن است. آنوقت همین که محصول جدیدی به بازار آمد، مدیر تولیدشان را می فرستند تا یک دانهاش را بخرد وبیاورد. حالا نوبت محققان شرکت است که تخصصشان استفاده از پیچ گوشتی است. محصول جدید را باز می کنند و تویش را زل زل نگاه میکنند. آن وقت یکی عین آن را میسازند وخط تولیدشان را روشن میکنند. تبلیغات و بازاریابی هم قبلا انجام شده و بازارهای هدف هم به دقت مشخص شدهاند.
بقیهاش معلوم است. کالای چینی مزبور که با کالای اصلی مو نمیزند، با یک قیمت باورنکردنی به بازار میآید و سازندگان کالای اصل را به خاک سیاه مینشاند.
محسن جان از قیمتهاش خبر داری؟!!
تبلت با سیستم عامل آندروید چیز بدی نباید باشـــــه " من آندروید رو خیلی دوس دارم چون واقعآ سرعت خوبی داره
ولی هیچ وقت به قدرت مک نمی رسه :10:
نه محمد جان خبری ندارم . هنوز به ایران نرسیده .:11: ولی حدس میزنم بالای 150 نیست .نقل قول:
بیاد هم ارزش نداره .. شما این آیفون چینی ها رو دیدی ؟؟؟
ال سی دیش برفکیه :31:
این اصلا قابل مقایسه با iphone چینی نیستنقل قول:
اون سیستم عامل نداره " این سیستم عامل خیلی قوی داره :10:
:11:
راستی نمایندگی شیراز تا امشب بهم می گی ؟ :11::40:
آره :20: میخواستم ببینم قیمت چه حدودیه یکم به این چینیها بیشتر فحش بدم..نقل قول:
ه محمد جان خبری ندارم . هنوز به ایران نرسیده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی حدس میزنم بالای 150 نیست .
بیاد هم ارزش نداره .. شما این آیفون چینی ها رو دیدی ؟؟؟
ال سی دیش برفکیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپل لابد میدونه که چنین کاری کرده . ببین این یک نمونش :نقل قول:
هشدار ادوب نسبت به حفرهي خطرناك فلش و آكروبات :
ادوب توصيه امنيتي درباره آسيبپذيري خطرناكي منتشر كرد كه در برنامههاي فلش پلير، ادوب ريدر و آكروبات وجود دارد و براي هكرها امكان كنترل رايانه كاربران را فراهم ميكند.
به گزارش سرويس فنآوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، طبق اعلام اين شركت، گزارشهايي درباره بهره برداري شدن از اين آسيبپذيري امنيتي منتشر شده اما ترميم رسمي آن هنوز موجود نيست.
نرمافزارهاي آسيبپذير شامل نسخههاي متعدد فلش پلير، ادوب ريدر و آكروبات براي ويندوز، مكينتاش، لينوكس و سولاريس هستند اما بنابر اعلام ادوب، بهنظر نميرسد نسخه 10.1 كانديد فلش پلير در برابر اين حفره امنيتي آسيبپذير باشد و آسيب پذير نبودن ادوب ريدر و آكروبات 8.x نيز تاييد شده است. هنوز زمان انتشار وصله امنيتي براي ترميم اين آسيبپذيري مشخص نشده است.
چندي قبل كارشناسان امنيتي پيشبيني كردند با قابل دسترس شدن فلش و آكروبات ريدر ادوب در تمامي سيستمهاي عامل و مرورگرهاي وب، نرمافزارهاي اين شركت در سال 2010 به هدف اصلي خلافكاران اينترنتي تبديل ميشوند
کی ، گفته نمیده ؟؟نقل قول:
مگه فوتوشاپ ، ورژن آیفون نداره ؟؟؟
خود آدوب هم یکسری نرم افزار ورژن آی پد داده!
اپل ، با آدوب جنگی نداره ، بلکه فقط Flash رو نمیخواد در سافاری قرار بده! چون HTML5 از همه چی پشتیبانی میکنه!
اصلا بهانه ی قشنگی نیست...نقل قول:
هرنرم افزاری قابل هکه ، این چیزی نیست که اپل بخواد به خاطرش کمبودش رو توجیه کنه!به هیچ وجه!
مگه ادوب فقط فتوشاپه؟!نقل قول:
فتوشاپ برنامه ی مهمیه ، درست(البته ورژنی که واسه موبایل ساخته میشه خیلی پراهمیت نیست)!
ولی ادوب خیلی نرم افزارهای دیگه هم داره...
اتفاقا چرا ، اپل با ادوب سر جنگ داره.
دارم تصور میکنم مرورگر بدون فلش رو ، اونقدر ناکارآمد و بی فایده س که کاری جز وبگردی نمیشه باهاش انجام داد!میدونی چرا؟!
چون 98% سایتها از ادوبی فلش استفاده میکنن!
این مشکلیه که من روو آیفون هم دارم و به خاطر همین از اپرا استفاده میکنم...
==============================
دوستان من تعصب رو بزارید کنار ، من خودم از آیفون استفاده میکنم.
به عنوان یکی از تولیدات اپل محصول خارق العاده ایه ، ولی این یکی منظورم آیپده.یه تولید افتضاح که فقط به درد پز دادن و خالی کردن جیب من و شما میخوره...
میتونید بگید آیپد چه چیز پدیده و خارق العاده ای داره که منو قانع کنید تا بگیرمش؟!
جز اینکه صرفا مارک کمپانی اپل روش خورده و ما به عنوان مصرف کننده ها فقط دوستش داریم!همین!
ویرایش : یه نکته ای هم بگم در مورد این HTML 5!
تا بخواد فراگیر بشه چندین نسل از رایانه ها وارد بازار میشن!
مهم الانه که آیپد همچین قابلیتی نداره...
استیو بالمر دوباره خودش رو ضایع کرد
در حالی که بیل گیتس آی پد رو تایید کرد ببینید بالمر آی پد رو چگونه توصیف کرده ( این بالمر اصلا در حد و اندازه ی مایکروسافت نیست )
این عکس شعور بالمر رو نشون میده :
استیو بالمر رئیس مایکروسافت ضمن انتقاد از استیو جابز درخصوص جادویی نشان دادن "آی- پد" گفت: این محصول فقط یک رایانه است که از تعداد کلیدهایش کم شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، استیو بالمر که در کنفرانس All Things Digital (همه چیزهای دیجیتالی) روزنامه وال استریت ژورنال شرکت کرده بود اظهار داشت: "من هیچ فرقی بین یک رایانه معمولی با آی- پد نمی بینم. تنها تفاوت این دو در تعداد کلیدهای آنها است که آن هم قابل حل است."
مجری این کنفرانس که یکی از اولین کسانی است که آی- پد را امتحان کرده و از آن راضی است اظهار داشت: "بی شک ما داریم از یک کپی رایانه های شخصی حرف می زنیم که عملکردهایش کاهش یافته اما بسیار محبوب است و در مدت دو ماه توانسته است دو میلیون دستگاه بفروشد."
براساس گزارش CBS News ، رئیس مایکروسافت همچنان به راه خود ادامه داد و افزود: "رایانه های شخصی هرگز نمی میرند حتی اگر در آینده تغییرات زیادی کنند. ما در این روزها برای اولین رایانه های شخصی برپایه ویندوز 7، سرویس لمس و مانیتور قابل تنظیم را عرضه کردیم. این سیستم به کاربر اجازه می دهد که کمتر از صفحه کلید استفاده کند."
یک روز قبل از حضور استیو بالمر در All Things Digital، استیو جابز در این کنفرانس حاضر شد و اظهار داشت: "رایانه های شخصی در حال دور شدن از ما هستند و در آینده تنها تعدادی از مردم به آنها نیاز پیدا خواهد کرد. این تبدیل ما را ناراحت می کند چون رایانه های شخصی راهی طولانی را در کنار ما بوده اند. ما دوست داریم درباره عصر پسا- رایانه های شخصی حرف بزنیم اما زمانی که شروع می کنیم واقعا در این مورد وارد عمل شویم بسیاری از مردم ناراحت می شوند، اما باید پذیرفت که رایانه های شخصی ممکن است همان راهی را بروند که دایناسورها رفتند."
رئیس مایکروسافت در رد این اظهارات رئیس اپل اظهار داشت: "من فکر می کنم که مردم تا سالیان بعد به استفاده از رایانه های شخصی ادامه دهند و تنها تفاوت رایانه های شخصی نسل بعد با رایانه های امروزی در این است که آنها کوچکتر شده اند. بعضی از آنها صفحه کلید خواهند داشت و بعضی دیگر کلیدهای خود را از دست می دهند."
استیو جابز از زمان عرضه "آی- پد" بارها از این محصول به عنوان "صفحه جاودیی" نام برده است. این درحالی است که به اعتقاد استیو بالمر، "آی- پد" تنها یک رایانه شخصی است که تغییر شکل داده است.
این حرف بیخوده ، قابل هکه ، فرق میکنه با اینکه یک مرورگر قدرتمندی مثل سافاری رو بخواد بدنام کنه و از سکه بندازه!نقل قول:
خب من از شما می پرسم ، مگه آدوب فقط فلشه!نقل قول:
مگه ادوب فقط فتوشاپه؟!
فتوشاپ برنامه ی مهمیه ، درست
اصلا ، میدونستی فلش از اول مال آدوب نیوده؟؟؟؟؟
شرکت آدوب الان چند سال بیشتر نیست ، که با خرید شرکتی Macromedia ، صاحب فلش شده!
دوست عزیز ، نگو که توقع داشتی Photoshop CS4 رو آیفون نصب شه! :27:نقل قول:
(البته ورژنی که واسه موبایل ساخته میشه خیلی پراهمیت نیست)!
اون وقتی که نرم افزاری های آدوب ، تنها ورژن مک داشت ، شما کجا بودی ؟؟؟؟نقل قول:
ولی ادوب خیلی نرم افزارهای دیگه هم داره...
کلیه ی نرم افزاری های آدوب ، ابتدا فقط و فقط برای مک نوشته شده بودند! و بعد به ویندوز پورت شده اند!
نداره ،عزیز ! ظاهر رو نبین!نقل قول:
اتفاقا چرا ، اپل با ادوب سر جنگ داره.
آدوب یار دیرنیه کمپانی اپل بوده و هست!
اگر به خاطر فلش داری قضاوت میکنی ، پس چرا اینترنت اکسپلور ۹ مایکروسافت ، فلش رو ساپورت نمیکنه در صورتی که سافاری ۴ هنوز هم فلش رو ساپورت میکنه ؟؟؟؟؟
تصورتون ، غلطه! فلش فقط صفحات وب رو سنگین میکنه! همین!نقل قول:
دارم تصور میکنم مرورگر بدون فلش رو ، اونقدر ناکارآمد و بی فایده س که کاری جز وبگردی نمیشه باهاش انجام داد!میدونی چرا؟!
در صورتی که قابلیت پخش ویدیو و یا ... بصورت پیش فرض در هسته ی HTML5 وجود داره!
خب ، شما اینطوری فکر میکنی !نقل قول:
چون 98% سایتها از ادوبی فلش استفاده میکنن!
این مشکلیه که من روو آیفون هم دارم و به خاطر همین از اپرا استفاده میکنم...
به نظر من که در حال حاضر فقط ۶۰ درصد از فلش پشتیبانی میکنند که تا آخر سال ۲۰۱۰ به صفر می رسه!
خب منم همین میگم ، بزارکنار دوست عزیز!نقل قول:
دوستان من تعصب رو بزارید کنار ، من خودم از آیفون استفاده میکنم.
به جاش یکم درباره ی HTML5 تحقیق کن! و آینده رو ببین!
خب ، هرکس به اندازه ی درجه ی فکرو عقل خودش نظری داره! و این نظر شماست!نقل قول:
به عنوان یکی از تولیدات اپل محصول خارق العاده ایه ، ولی این یکی منظورم آیپده.یه تولید افتضاح که فقط به درد پز دادن و خالی کردن جیب من و شما میخوره...
در حالیکه ، نظر من بر عکس شماست!
چرا ۲ملیون آی پد در عرض یکماه فروش رفت ؟؟؟ (یعنی بی عقل بودن و یا...؟؟؟؟؟)
چرا این همه کمپانی های بزرگ : مثل : سونی ، سامسونگ ، اچ پی و... به دنبال اپل به فکر تبلت افتادند ؟؟؟ (تازه چینی ها که دیگه هیچی!)
چرا فکر می کنید ، من باید شما رو قانع کنم!نقل قول:
میتونید بگید آیپد چه چیز پدیده و خارق العاده ای داره که منو قانع کنید تا بگیرمش؟!
یکبار دیگه هم میگم ، قرار نیست ، همه از آی پد استفاده کنند!
خب ، شما برو نمونه ی چینیش رو بخر که ماک اپل روش نخورده باشه!:27:نقل قول:
جز اینکه صرفا مارک کمپانی اپل روش خورده و ما به عنوان مصرف کننده ها فقط دوستش داریم!همین!
اشتباه میکنی ، تا به امروز خیلی از سایت های بزرگ خبری مثل : BBC , CNN و... از HTML5 استفاده میکنند!نقل قول:
ویرایش : یه نکته ای هم بگم در مورد این HTML 5!
تا بخواد فراگیر بشه چندین نسل از رایانه ها وارد بازار میشن!
و تعداد سایت هایی که خودشون آپگرید کردند و با HTML5 کد نویسی شدهاند کم نیست ، هر روز هم دارن زیادتر میشند!
توهم در حد بنز!نقل قول:
مهم الانه که آیپد همچین قابلیتی نداره...
پسر خوب ، مرور گر سافاری ای که تو آی پده از HTML5 پشتیبانی کامل میکنه!
یکبار CNN.com رو با سافاری آی پد ، باز کن ، خودت میفمی چی میگم!
هر وقت تبلت چینی :2: iRobot رو گرفتی ، مارو بی خبر نزار! تا ببینیم برفکش تا چه حده!:27: زیادم به آی پد فکر نکن! (چون بدرد شما نمی خوره!)
این بحث رو هم ادامه نده!
موفق باشید ،
امید
نقل قول:
استیو جابز خیلی زیبا به این قضیه در D8 پاسخ داد... پیشنهاد می کنم حتما نگاه کنید.
وقتی Adobe دید فلش پلیر در آیفون پشتیبانی نمیشه با اپل تماس گرفت، و استیو جابز هم گفت هر وقت تونستید سرعت Flash Player رو به حد مطلوب برسونید و کاری کنید که روی CPU/GPU های موبایل Hardware Acceleration داشته باشه، با ما برای اضافه کردن Flash Player تماس بگیرید... و Adobe هیچ وقت تماس نگرفت!
قضیه این بود که با اومدن آیپد Adobe دید که یک بازار فوق العاده قراره شروع به کار کنه که Flash Player توش هیچ جایی نداره، نه به خاطر اینکه اپل با Adobe مشکل داره، به خاطر اینکه Flash Player به سرعت و روون بودن بقیه نرم افزارهای آیفون نیست... و خب وقتی دید نمی تونه اپل رو با دلیل و منطق قانع کنه Flash Player رو در آیپد استفاده کنه (وقتی هر چیزی که Flash داره رو HTML5 بصورت Native در اختیار همه قرار میده) تصمیم به جنگ رسانه ای و بزرگ کردن موضوع گرفت تا حداقل وقتی نمی تونه خودش رو وارد بازار آیپد کنه، این بازار رو ضعیف کنه.
به نظر شما اگه مثلا آیپد از فلش پشتیبانی می کرد و وقتی وارد یک سایت می شدید که فلش داشته، گوشی داغ می کرد و خیلی سریع باتری تموم می شد (به دلیل نداشتن Hardware Acceleration) و گوشی حسابی کند می شد و نمی تونستید به همون روونی که هر جای صفحه رو برای Scroll کردن لمس می کنید قسمت های فلش رو هم لمس کنید (به دلیل کند و سنگین بودن) .. اون موقع می گفتید چقدر این Adobe مسخره است با این Flash Player ؟ مسلما نه. می گفتید آیپد چقدر مسخره است که یک کار ساده هم نمی تونه انجام بده. نمونه همچین Flash Player ای رو می تونید توی نسخه بتا Android 2.2 ببینید که چیزی اون ور تر از خنده داره و مشخصه فقط برای تبلیغات ضد Apple توی Android قرار دادند!
از اون سمت ماهیت پلتفرم هایی مثل Flash Player یا Microsoft Silverlight اینه که کیفیت برنامه هایی که نوشته میشه به برنامه نویس برمی گرده، و اگه برنامه نویس یک فایل Flash رو خیلی آماتور تهیه کنه نتیجه نهایی می تونه خیلی افتضاح باشه که خب خیلی از سایت های طراحی شده با Flash هم همینطوری هستند. اینها رو با موبایل باز کنید یعنی فاجعه برای Browser موبایل و در اون زمان هم هیچ کس تقصیر رو گردن برنامه نویس آماتور نمی اندازه، همه میگن آیفون/آیپد هنگ می کنه و هیچ کس نمی گه کسی که فلش رو طراحی کرده آماتور بوده! این ماهیت Flash یا Silverlight باعث میشه در آینده جایی نداشته باشند به خصوص وقتی که همه این کارها رو میشه خیلی بهتر با HTML5 انجام داد!
Apple برای اطمینان از کیفیت Performance محصولی که به بازار میده مجبوره پلتفرم های غیر استاندارد (مثل همین Flash Player) رو پشتیبانی نکنه که کار درستی هم هست. یکی از دلایل اینکه شما کسی رو نمی بینید از Performance آیفون/آیپاد/آیپد اش ناراضی باشه همین عدم پشتیبانی پلتفرم های غیر استاندارده.
در مورد قسمت آخر هم صحیح نیست. همین سیستم iAd که در آیفون/آیپد وجود داره کاملا بر اساس HTML5 هست. همین حالا خیلی از سایت ها قول دادند ویدیو هاشون رو بر مبنای HTML5 در سایت هاشون قرار بدند (اکثر شبکه های تلویزیونی..) HTML5 بدون شک نزدیک هست و شما دیگه لازم نیست وقتی به یک سایت سر می زنید انتظار پر شدن درصد Loading در Flash Player اش رو بکشید! :دی
موفق باشید.
ببین دوست من شما یه جوری جواب دادی که بحث درباره ی آیپد و امکاناتش رو کاملا منحرف کردی...
توو تمام نقل قول هایی هم که داشتی سعی کردی یه جوری و به یه نحوی حرفا رو به روو کم کنی برسونی تا جواب منطقی و عاقلانه بدی...
مشکلی نیس ، من توو این انجمن با افراد مثل شما زیاد برخورد داشتم.
بنابراین منم مثل شما با قضیه برخورد میکنم و مثل شما جواب میدم.
حرف شما بیخوده ، میشه تعریف مرورگر قدرتمند رو بگی تا ما هم یاد بگیریم؟!نقل قول:
سوال رو با سوال جواب نده...نقل قول:
جواب شما خیلی ساده س ، نه!که چی؟!
نه ، نمیدونستم.نیازی هم نداشتم که بدونم...نقل قول:
خب ، این قطعه از صحبتای شما خیلی جالب بود...نقل قول:
این جور جواب دادن رو در اصطلاح میگن مغلطه کردن.
من که خودم این موضوع رو توو پستم گفته بودم ، این حرف شما یه جواب بی ارزشه که جوابی نداره و صرفا گفتید تا یه چیزی گفته باشید...
جای خاصی نبودم:21:...نقل قول:
داشتم از نرم افزارهای ادوب استفاده میکردم:27:!
منبع؟!نقل قول:
حرف باد هوا نمیزنیم که تاکید داریم و چپ و راست میگیم : "فقط و فقط"!!!
اون چیزایی که من دیدم و خوندم کاملا عکس اینو نشون داده...نقل قول:
قیاس مع الفارق نکن لطفا.اینترنت اکسپلورر چه ربطی به موضوع بحث داره؟!نقل قول:
ما به چیزی غیر از سافاری و کیفیت استفاده ش کار نداریم که شما صحبت از مایکروسافت و اکسپلورر میکنی...
این تصور کاملا غلط شماست!نقل قول:
درسته فلش صفحات رو تا حدودی سنگین میکنه ولی میتونی بری اینو به میلیونها طراح سایت و وب بگی...
من قبلا گفتم ، بازم میگم.نقل قول:
HTML 5 تا به صورت کامل فراگیر بشه رایانه ها چندین نسل عوض خواهند کرد...
نه ، من اینطور فکر نمیکنم.مطمئنم.نقل قول:
چندی پیش جایی خونده بودم.میگردم دوباره لینکش رو اینجا میزارم...
چیو بزارم کنار؟!راحت و واضح صحبت کن...نقل قول:
در مورد HTML 5 هم که دیگه صحبتی ندارم.
خب ، من باید اینجا به یه سبک دیگه جواب بدم.نقل قول:
ببین دوست من دنیا 6 میلیارد جمعیت داره ، دقت کن گفتم 6 میلیارد!
توو این 6 میلیارد 2 میلیون کم عقل یا بی عقل خیلی آمار بالایی نیس...
البته روی صحبتم با اون 2 میلیونی هست که آقای جابز گفتن.
من بهت میگم ، تا از بازار عقب نمونن.که چی؟!نقل قول:
ما ایده ی تبلت رو بررسی نمیکنیم.ما نقایص و نداشته های تبلت رو بررسی میکنیم...
من مطمئنم هیچ کس نمیتونه منو قانع کنه ، برای همین با قاطعیت سوالم رو پرسیدم و باز هم میپرسم...نقل قول:
شما نتوستی قانع کنی چون چیزی برای گفتن نداشتی ، چون آیپد چیزی برای عرضه نداشت و در نهایت چون شما فقط یه مصرف کننده ی متعصب و البته متحجری که عیب و ایرادها رو نمیبینه و حاضر نیست فکرشو عوض کنه...
رجوع شود به بالا...نقل قول:
دیگه حقیقتا نمیدونم چی باید بگم!نقل قول:
کاش قبل از پست دادن یه مقدار بیشتر فکر کنی...
بله ، BBC و CNN چرا ، ولی شما فراموش نکن کجا زندگی میکنی و از چه سایتهایی استفاده میکنی...نقل قول:
در راستای همون فراگیری دیگه؟!درسته؟!نقل قول:
من لازمه اینجا یه نکته ای رو یادآوری کنم.شما از بس هول داشتی جواب بدی متوجه منظور من نشدی...نقل قول:
بزار دوباره بگم روشنفکر:27:.
منظورم از اون جمله که گفتم آیپد همچین قابلیتی نداره این بود که سافاری آیپد از فلش پشتیبانی نمیکنه.همین!
و اون تیکه که هایلایت کردم...
این جور جمله ها جوابی ندارن و فقط نشون از هیجان بی اندازه ی شما توو جواب دادنه و بس هرچند بی محتوی.
ظاهرا شما همه ی دنیای اینترنتت توو همون CNN خلاصه شده...برو باهاش خوش باش.نقل قول:
با همین حرفای بی سروته خوش باش...نقل قول:
خوب شد چین یه تبلت ساخت تا شما اینجا هم کم نیاری!
نمیشه هر صحبتی مطرح و هر حرفی زده شه ولی بعد ادامه ای نباشه...نقل قول:
در پایان صحبتم با شما ممنون میشم یه توضیحی بدی که چرا من هرچقدر از ادوب و محصولاتش گفتم شما همش اومدی وصلش کردی به اپل و مک و زیرمجموعه ی اپل بودن؟!
این چه ربطی داشت به بحث؟!
آها حتما از اون جواب هایی بود که فقط باید داده میشد!
یه بار دیگه چالش هایی که به نظرم برای آیپد هست رو مطرح میکنم تا ببینیم کدوم یکی از دوستان میتونه بیاد یه بحث قشنگ و منطقی ارائه بده تا دیگه شاهد یه سری حرفای بی ربط نباشیم...
1 - چرا آیپد علارغم قیمت بالاش وب کم نداره؟!
2 - چرا آیپد از پورت usb پشتیبانی نمیکنه؟!
3 - چرا قابلیت مولتی تسکینگ رو روش نزاشتن؟!
و 4 اینکه اصلا آیپد چه چیز پدیده و خارق العاده ای داره تا من به عنوان یه خریدار راضی بشم؟!
نمیخوام ایده ی تبلت اپل رو زیر سوال ببرم ، فقط میخوام بدونم علت این نقایص دقیقا چیه؟!
بدور از تعصب!
ممنون.
ویرایش : در مورد فلش و امکان استفاده ش روی آیفون و آیپد تا حدود زیادی قانع شدم.طبق صحبتای Stream.
به نظرم توضیح خوبی بود.ممنون!
در ادامه ی سوالام...
5 - چرا آیپد قابلیت استفاده از درایو نوری نداره؟!
6 - چرا از مودم داخلی استفاده نکرد؟!آیا استفاده از wifi به طور کامل پاسخ گو هست؟!درنظر بگیرید که ممکنه هرجایی از آیپد استفاده بشه...
با سلام خدمت دوستان محترم.
بعد از خبری که روزهای پیش مبنی بر استفاده از آی پد در خطوط هوایی شنیده شد.این بار یک رستوران در شهر سیدنی از آی پد به عنوان منو غذا در رستوران خود استفاده کرد.
عزیزانی که دوست دارند این مکان رو زیارت کنند میتونید به Global Mundo Tapas در North Sydney و Rydges Hotel تشریف برده و خواهند دید که این رستوران با نرم افزار special menu app که مخصوص این رستوران ساخته شده پذیرای مهمانان خواهد بود.
دوستان این سبک بحث رو تمام کنید... به جای صحبت درباره همدیگه به موضوع صحبت دقت کنید تا بحث برای همه مفید باشه.نقل قول:
1. نداشتن دوربین برای ویدیو چت (و استفاده در بعضی App ها) به نظر من بزرگ ترین عیب iPad بوده و هست. من این عیب رو واقعا قبول دارم و البته احساس می کنم شاید iPhone OS (یا iOS) موقع عرضه iPad پشتیبانی نرم افزاری کاملی برای Front Face Camera ندشت و عدم قرار دادنش در iPad هم به همین دلیل بود. امروز دیدیم Front Face Camera در آیفون چقدر می تونه جذاب باشه.
2. پشتیبانی می کنه .. فقط لازمه یک Connector تهیه کنید. دلیلش هم اینه که اگه قرار بود مدارهای مورد نیاز برای USB در خود iPad قرار بگیره دیگه نمی تونستند iPad رو به این ظریفی طراحی کنند و بزرگتر و سنگین تر می شد.
3. در iOS4 مولتی تسکینگ فوق العاده ای وجود داره که شاید بشه اون رو بهترین مولتی تسکینگ دنیا دونست. در پاییز برای iPad عرضه میشه.
4. لیست زیر:
- صفحه نمایش خیلی خوب و فوق العاده
- قابلیت های عالی مولتی مدیا
- AppStore !
- قابلیت های فوق العاده Web Browsing و ایمیل
- iBooks
- Keynote خیلی خوب (اگه مرتب Presentation بدید فقط برای همین کار یک iPad می خرید!)
- بهترین آلبوم عکس دنیا
- نرم افزار فوق العاده
- تطابق پذیری عالی با نحوه استفاده شما (لازم نیست خودتون رو باهاش مطابقت بدید..!)
- ...
موارد دیگه هم هست که بسته به نیاز هر کس فرق می کنه.
5. درایو نوری واقعا در این کشورها بی استفاده است! من خودم انگلیس هستم و روزانه بیشتر از 10 ساعت رو پشت کامپیوتر هستم و توی یک سال گذشته فقط 5 بار CD/DVD توی درایوم قرار دادم! که اونها هم برای نصب OS بوده! الان هم بحث همه دنیا Cloud هست و قرار دادن درایو نوری توی همچین دستگاهی به نظر من فقط عقب گرد به حساب میاد! من شخصا اصلا مشکلی با حذف درایو نوری از مک بوک ها هم ندارم!نقل قول:
6. iPad WiFi + 3G هم هست که مودم 3G داره و هر جا که شبکه 3G موجود باشه (تقریبا همه خاک کشورهای توسعه یافته) هیچ مشکلی برای استفاده از آیپد وجود نداره.
اگه مورد دیگه ای هست یا همین موارد نیاز به باز کردن بیشتر داره که می تونم بیشتر توضیح بدم.
ممنون از جواب کامل شما دوست عزیز...
پس این مورد یه نقص پذیرفته س و باید منتظر موند دید توو آیپدهای بعدی چه تغییراتی به وجود میاد...نقل قول:
درسته ، من به این قسمتش فک نکرده بودم...نقل قول:
بنابراین مشکل پورت usb قابل حله.
منم در این مورد یه چیزایی شنیدم ، شما میدونید نحوه ی کارش چطوره که میگن بهترین؟!نقل قول:
منظورم اینه سایت یا منبع معتبری این موضوع رو نقد کرده؟!
نقل قول:
من اینا رو قبول دارم ولی به نظر خود شما استفاده از آیپد بیشتر متکی به اینترنت پرسرعت نیست؟!
در واقع آیپد دسترسی و استفاده از ابزارهای اینترنت رو راحت تر کرده ، این درسته ولی همه جا این امکان وجود نداره و اینترنت وایرلس هرجایی در دسترس نیست(لااقل اینجا که اینطوره...)!
به لحاظ کیفیت صفحه نمایش ، نرم افزارهای بسیار زیاد و قابلیت های مولتی مدیا من حرفی ندارم و کاملا قبول دارم...
ولی اینا اون چیزایی نیستن که بشه به خاطرشون پول زیادی پرداخت کرد درحالی که آیپد صرفا یه تبلت برای استفاده از ابزارهای اینترنت به صورت گسترده س و اینجا هم که اوضاع اینترنت...
بله ، کاملا درسته ولی خود شما هم میگی انگلیس(یا حالا هر کشور توسعه یافته ی دیگه ای)...نقل قول:
به نظرم آیپد برای کشورهای پیشرفته اصلا ایده ی بدی نیست.
و باز هم کشورهای توسعه یافته...نقل قول:
من میخوام بگم ایران به لحاظ امکانات اینترنتی خیلی عقب افتاده س ، اینو همه میدونن.
نه فک نمیکنم دیگه موضوع خاصی باقی مونده باشه جز اینکه ممنون میشم یه توضیح کاملتر درباره ی قابلیت مولتی تسکینگ آیپد بدی!نقل قول:
قیمت32GB چنده؟(WI-FI)
چه دستگاهی برای وصل کردن USB میخواد؟
توی این دو پست توضیحاتی درباره کیفیت Multitasking آیفون و بالطبع iPad دادم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دلیلش اینه که Apple همیشه اولین کسی نیست که از یک امکان استفاده می کنه، ولی همیشه وقتی اون امکان رو اضافه می کنه بهترین خواهد بود. نمونه اش Cut & Paste ... (کپی رایت، استیو جابز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )و
اضافه کردن Multitasking "کیلویی" (نمونه چیزی که فعلا در ویندوز موبایل داریم!) کار خیلی ساده ای هست. نتیجه اش چیه، وقتی دو تا برنامه باز می کنید دوتاشون اجرا میشن، هر دوشون از منابع سیستم استفاده می کنند و هم مصرف باتری بیشتر میشه و هم سرعت پایین میاد.. دوستانی که ویندوز موبایل دارند چند بار شده یک برنامه براتون کند بوده و رفتید به Task Manager و همه رو Exit کردید و بعد سرعتتون خوب شده؟ ... بعضی ها حتی یک برنامه نصب می کنند که وقتی دکمه خروج رو می زنن به جای اینکه برنامه Minimize بشه (-> استفاده از مولتی تسکینگ ویندوز موبایل!) برنامه به کل بسته بشه (-> مولتی تسکینگ اینجوری نخواستیم!)
به هر حال حدود دو هفته باقی مونده تا عرضه iPhone OS 4.0 ، و اون موقع آیفون مولتی تسکینگ هم خواهد داشت. همین الان نسخه Developer عرضه شده و می تونید ببینید مولتی تسکینگ آیفون چقدر با مولتی تسکینگ های قبل فرق داره. Multitasking ای که نه باتری رو به سرعت تموم می کنه، و نه سرعت گوشی رو پایین میاره، و هم یک مولتی تسکینگ کامل و واقعیه .. درست گفتی آیفون مولتی تسکینگ ساده ی ساده (-> ویندوز موبایل و شرکا!) نداره، بلکه پیشرفته ترین مولتی تسکینگ دنیا رو داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خب چون بیشتر در جواب پست های اون تاپیک هستند بهتره با نقل قول هاشون در همون لینک ها خونده بشه. توضیحات بیشتری هم درباره iOS دادم که همگی برای iPad هم صادق هستند. البته همین حالا هم با Jailbreak کردن میشه Multitasking رو به iPad اضافه کرد.
ابتدایی ترین Multitasking باید این امکاناتی که گفتید رو داشته باشه ... اینکه وقتی چند تا برنامه رو اجرا می کنید همه برنامه ها اجرا بشن و با یک سیستم Notification هم از وضع برنامه ها مطلع بشید ساده ترین امکانیه که Multitasking می تونه داشته باشه.
مشکل ویندوز موبایل اینه که برنامه ها فقط توش دو تا State دارند، یعنی یا به کل بسته هستن یا یا اجرا میشن، و وقتی اجرا میشن همه منابع سیستم عامل در اختیارشونه و با همه توانشون کار می کنن .. و هیچ فرقی بین یک برنامه Minimize شده و یک برنامه در حال اجرا نیست. این ساده ترین نوع Multitasking هست.
در iPhone OS قضیه به کل فرق می کنه و برنامه ها بر اساس نیازشون به منابع سیستم عامل چندین State مختلف می تونند داشته باشند، و Apple هم API های بسیار خوبی رو در iPhone SDK قرار داده تا برنامه نویس ها بتونند از همه امکانات این Multitasking استفاده کنند.
+
در اینکه iPad برای کشورهای توسعه یافته طراحی شده هیچ شکی نیست، دلیلش هم خیلی واضحه.. 99.9 درصد آیپدها توی همون کشورها قراره به فروش بره. اینکه ایران یا چند تا کشور مثل ایران از نظر IT خیلی ضعیف هستند رو نمیشه جزو ضعف های محصولاتی که طرح های نوین IT هستند به حساب آورد و فقط از کارایی های آیپد در این کشورها کم می کنه.
یک نتیجه اخلاقی که میتونیم بگیریم و البته یه توصیه:
اگر عازم اونوری (کار یا اقامت یا تحصیل) مدل 3g بستون!
اگر یه سیستم وایرلس توی خونه داری+ایرانی ===> مدل وای فای بگیر.
اگر لپ تاپ نداری و ایران هستی و ایران خواهی ماند! لپ تاپ رو بگیر.
اگر خیلی دیگه عاشق اپلی و اپ تاپ نداری و میخوای فقط یه تبلت داشته باشی ==> صبر کن تبلت اسوس بیاد.
راستی به این اینترنت 8 مگابیت و این میکرو سیم ها و .... گوش نگیر اینا اومدنش تو ایران مصادف است با ظهور آقا (عج).
خیلی ممنون بابت توضیحات کامل.به شخصه استفاده کردم والبته در نهایت این اون چیزی بود که میخواستم بهمون ثابت بشه :نقل قول:
منتظر نسل بعدی آیپد هستم...نقل قول:
سلام
لطفا دوستان جواب بدین
1- واقعا ویندوز ایکس پی روش درست مثل لپ تاپ کار میکنه؟ یا یه مشکلاتی داره؟
2- عمر شارژ باتری با ایکس پی هم همون ده ساعت جواب میده یا کمتر میشه؟
3- آیا خروجی وی جی ای هم داره یا نه؟
4- اگه ایکس پی نصب میشه گرافیک و صدا و اینطور چیزا رو خودش میشناسه یا دروایور داره مثل لپ تاپ؟
5- اینکه میگن عمر باتریش ده ساعته یه تئوریه یا اینکه دوستان واقعا تست کردن؟؟؟
من نمیدونم چرا مردم میخوان روی iPad ایکس پی نصب کنن؟!!!
آخه این ایکس پی به چه دردی میخوره :2:،OS خود iPad که خیلی بهتره
این رو هم بدونین که اگه روش ایکس پی نصب کنین هم به دستگاه فشار میارین هم باش حال نمی کنین
Xp براحتی نصب و اجرا میشه ( از لحاظ سخت افزاری نه از لحاظ کارکرد)
همین طوری که دوستمون اشاره کرد :
چه کاریه ؟؟ حیف ios نیست .
خوب وبندوزم یسری امکاناتی داره
میگم اپلم ایرانو گرفته ها
پاییتخت فقط ایفونو ipad بود
سلام
عمر باطریش چه قدره
در ضمن من به این دلیل می خواستم روی iPad ویندوز اجرا کنم به خاطر بابیلون و دیکشنریش آخه من برای ترجمه می خواستم با هاش کار کنم
عمر باتریش حدود 9 ساعت هستنقل قول:
در ضمن روی خود سیستم عامل آیپد کامل ترین دیکشنری ها قابل نصب هست دقیقا مثل ایفون
و فکر میکنم که بابیلون نسخه مک هم داره
دوست عزیز ، فقط ایران نیست! اپل دنیا رو گرفته! :27:نقل قول:
خوب از این به بعد میتونید به مناسبتهای گوناگون مثلا valentine ! آیپد شکلاتی کادو بدین ! :sm5:
جناب Stefan Magdalinsk برای کادو تولد خانمش یه ipad 3G خریدند و و اونو با شکلات روکش کرده و بعد در حالت فریز شده ! :sm12: به 6 هزار مایل اونورتر یعنی Cape Town آفریقای جنوبی فرستادن !
دوستان توجه کنن که من فقط آی پد رو میخوام برا ویندوز چون کیفیت آی پد یه چیز دیگست و ضمنا باطریش هم خوب جواب میده اما میخوام ویندوز روش نصب کنم
سوالم اینه که واقعا نمیدونم مثل یه کامپیوتر معمولی ویندوز رو جواب میده یا نه
اگه از دوستان کسی تست کرده یا اینکه اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم که جواب بده
اصلا ارزش داره من برا ویندوز یه آی پد بگیرم ؟
یعنی به اون چیزی که میخوام که یه ویندوز همراه با سخت افزار با کیفیت و طول شارژ باطری میرسم یا نه؟؟؟
لطفا دوستان جواب بدن که خیلی ضروریه
اصلا كار منطقي نيست . شما بهتره كه به تبلت هاي ديگه مثل تبلت اسوس فكر كنيد كه روش ويندوز نصبه .
شما با iOS كار نكرديد اگر كار كنيد به كل قيد ويندوز و مايكروسافت رو مي زنيد.:18:
همین الان به نمیاندگی اپل زنگ زدم سوال کردم میگه اصلا همچین چیزی امکان نداره که روی آی پد ویندوز نصب بشه چون مثل موبایله مثل این میمونه که بخواید روی موبایل، ویندوز 98 نصب کنین وقتی گفتم توی اینترنت خوندم بهم خندید گفت توی اینترنت همه چی مینویسننقل قول:
لطفا دوستان جواب بدن
کی اشتباه میکنه نمایندگی اپل یا شما دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!!
نقل قول:
ميشه بدونم شما چه نرم افزارهايي استفاده مي كنيد ؟؟
دیکشنری آریان پورنقل قول:
ميشه بدونم شما چه نرم افزارهايي استفاده مي كنيد ؟؟
یک سری نرم افزار عربی مثلا رائد 2
همین الان به نمیاندگی اپل زنگ زدم سوال کردم میگه اصلا همچین چیزی امکان نداره که روی آی پد ویندوز نصب بشه چون مثل موبایله مثل این میمونه که بخواید روی موبایل، ویندوز 98 نصب کنین وقتی گفتم توی اینترنت خوندم بهم خندید گفت توی اینترنت همه چی مینویسن
لطفا دوستان جواب بدن
کی اشتباه میکنه نمایندگی اپل یا شما دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! !!!!!