باید برین بزرگسالان غیرانتفایی که راحت هستنقل قول:
باید برین بزرگسالان غیرانتفایی که راحت هستنقل قول:
ممنون از راهنماییت، فقط سه تا سئوال من الان باید همون واحدهایی که مونده بود رو بگذرونم؟ و امتحانات از الان تا شهریور چه تاریخی برگزار میشه؟ لیست این مراکز غیر انتفایی رو از کجا میشه گیر آورد؟ لطف می کنید جواب بدید.نقل قول:
آره باید همین درس ها رو پاس کنید .ولی سی دی که تو پروندتون هست رو مدرسه بزرگسال براتون تو سیستمش اجرا میکنه یع ریز نمرات براتون میزنه که زیرش نوشته چه درسهایی هست.ولی به احتمال زیاد همین درس ها هستن ممکنه تو این چند سال نحوه درس ها تو رشته فرق کرده باشه.نقل قول:
الان اگر ثبتنام کنید خرداد امتحانتون هست.تبلیغاتشون تو شهر ها هستن.ولی اگر پیدا کردم بهتون میگم
نقل قول:
ممنون لطف کردی دوست عزیز فقط قضیه این سی دی چی هست من یه خورده قدیمیم الان من دیپلمم رو دارم و ریز نمرات و نامهای که نشون میده چیا رو پیش پاس کردم چیا مونده سی دی رو باید از جایی تهیه کرد؟ آموزش پرورش؟
الن جدیدا اینطوری شده که وقتی از مدرسه قبلی میخوای بری و پروندت رو بگیری تمام اطلاعات ریز نمراتت رو تو یه سی دی میریزن.حالا شما چون موقع دریافت پرونده زمانش زیاده از روی همون ریز نمرات براتون تعیین میکنن.نقل قول:
سلام .فک کنم من سوالم رو اینجا باید بپرسم . کسایی که دیپلم فنی حرفه ای دارند و همون سال توی ازمون تغیییر رشته (مثلا ریاضی فیزیک) قبول بشن توی چه نوع پیشدانشگاهی میتونن شرکت کنند؟
منظورم اینه کسی که سوم متوسطه هست بعد میره پیش دانشگاهی مثلا A .کسی که از فنی با ازمون تغییر رشته بده میتونه بره همون پیشدانشگاهی a یا فرق داره؟
شما وقتی تغییر رشته میدین از فنی به ریاضی رشتتون میشه ریاضی و باید همون دوره متوسطه نظری رو مثل سایر دوستانتون که تو ریاضی هستن پاس کنید.
اره میشه چون رشته نظری همشون پیش دارن فرقی نداره که با تغییر رشته بری یا بدون تغییر رشته پیش رو باید بگذرونی
سلام. اگر کسی با وقفه یه ساله دی ماه سال سومش رو تموم کرده باشه . میتونه پیش دانشگاهی بصورت داوطلب آزاد ثبت نام کنه. حالا چنتا واحد خرداد ماه میتونه ورداره ؟
ویه سوار خیلی مهم : شهریور ماه قانونا حدآکثر چنتا واحد میتونه انتخاب کنه ؟ به مدارس کاری ندارما قانونیش رو اگر لطفا میدونین بگین ؟ مرسی
اگه خانم باشين بله ميتونين داوطلب آزاد ثبت نام كنين. اگه آقا باشين هم در صورت داشتن معافيت يا پايان خدمت ميتونين.نقل قول:
دي ماه و خرداد ماه در مراكز دولتي و غير انتفايي نهايتا 17 واحد و در مراكز راه دور 20 واحد ميتونين بردارين. شهريور قانونيش 8 واحد هست كه همه مدارس هم رعايت ميكنن ولي اگه كل واحدهاي باقي مانده شما تا 11 واحد باشه ميتونين كل 11 واحد رو هم بردارين.
سلام
بنده امسال کنکور دارم یا در واقع قرار بود داشته باشم!چون به دلایلی امسال نتونستم درس بخونم
امتحانات ترم اول رو دادم و یه چند درسی رو افتادم ، امتحانات ترم دوم رو (یعنی همین امتحاناتی که داره الان برگزار میشه) رو ندادم اصلا ، شهریور رو هم به احتمال قوی چند درس میوفتم ..
لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم
یعنی سال دیگه بخوام پیش دانشگاهی بگیرم باید مدرسه عادی ثبت نام کنم یا بزرگسالان؟
اگه بزرگسالان ثبت نام کنم میتونم مثلا دی یا اسفند امتحان اون درس رو به صورت کلی(یعنی مثل امتحان ترم دوم) بدم یا باید دوباره دی امتحان ترم دوم بدم و خرداد ترم دوم ؟
بزرگ سالان دولتی و غیر انتفاعی هر دو شهریه دارن؟(چقدر حدودا؟)
ممنون
سلام میتونید با مدرک دیپلم در رشتهای مقطع کاردانی فنی شرکت کنیدنقل قول:
و یا در صورتی که تا شهریور مدرکتون رو نمیگیرید.در صورتی که تا پایان ترم اول بتونید مدرک رو بگیریئ برخی دانشگاهها اجازه ثبت نام میدهند.
موفق باشید
پاک شود
ممنون////
سلام....من سوم هستم و میخام از ریاضی به فنی تغییر رشته بدم،بهم گفتن فقط عمومی رو پاس کنم و تو شبانه تغییر رشته بدم،شرط سنیش چجوریه؟اطلاعات بیشتری نیاز دارم.ممنون:n13:
شرایطش که خوب مشخصه بزرگسال یعنی همه میتونن ثتنام کنن.نقل قول:
شما باید برین بزرگسال اونجا درساتون رو مطابقت بدن و چون فنی هست باید مدارک تخصصی فنی رو بگیرین که خود مدرسه برات میگه که چه درس تخصصی رو باید بگیری و چه درس عمومی رو
سلام
متاسفانه بر اثر سختی بیش از حد و کم لطفی معلم در دو درس فارسی و فیزیک افتادم. حالا سوالم اینجاست که
1- آیا امکان اعتراض برای نمره ی مستمر نوبت دوم وجود داره؟؟
2- آیا امکان تغییر نمره مستمر در نوبت شهریور و دی وجود داره؟؟
3- آیا امکان استفاده از تبصره تکماده در شهریور هست؟؟
نمره مستمر كه اعتراض نداره ميتونين برين به مدير مدرستون بگي تا درستش كنن همه چيز دست خودشون هست.
اين دوتا درس رو چند گرفتين ؟ اگر نمرتون در اين دوتا درس بالاي 4.25 باشه خود به خود تبصره ميشن دوتاشونم.
تبصره رو هميشه ميشه استفاده كرد.
سلام
این قضیه معافیت سربازی چطوریه؟؟
من بعد از اتمام سال تحصیلی 18 سالم میشه، پس دیگه از این برگه ها بهم ندادن موردی نداره؟؟
نمره ادبیات رو گرفتم 9.25 و فیزیک رو 9.نقل قول:
پیش دانشگاهی هستم و انگار سال چهارم فقط 1 درس رو میتونن از تبصره استفاده کنن. پس یا باید اون مستمر ادبیات بیاد بالا که نمره سال درس بشه 10 یا شهریور امتحان بدم.
درباره مستمر که با مدیر صحبت کردم گفت دیگه نمیشه مستمر رو تغییر داد. نمره ها رفتن اداره. یعنی الکی گفته؟
مدرسه ای که دارین درس میخونین باید ازش نامه بگیرن وببرین پلیس +10 تا براتون صادر بشه وگرنه دردسر میشه برای ثبتنام تو دانشگاه چون وقتی پروندتون رو در بیارین از مدرسه قبلی دیگه هیچ کاری نمیتونین بکنین پس اینکار رو بکنید.در ضمن شما از تمام شدن درست از 6 تا 12 ماه فرصت دارین تا ادامه بدین درس رو و در دانشگاه ثبتنام کنید.نقل قول:
آخه مدرسه فقط به کسایی برگه داد که مشمول شده بودن. گفت برای شما که هنوز 18 ساله نشدی احتیاجی به برگه نیست.نقل قول:
بله سال چهارم يه تبصره داره فقط.نقل قول:
نمره مستمر رو كه هميشه ميشه تغير داد ولي مراحل اداري زيادي براي مدرسه داره براي همين حاضر نيستن اين كارو بكنن.
بايد بمونين شهريور ميتونين هم دوتاش رو بمونين شهريور و هم اينكه يكيش رو تبصره كنين.
.............................................. .
خيلي وقته غيرحضوري نداريم.
روزانه - بزرگسال و داوطلب آزاد - راه دور فقط اينا هستن. كسي كه پايان خدمت داشته باشه يا معافي گرفته باشه داوطلب آزاد هست
با دیپلم فنی میشه هر رشته ای در پیش دانشگاهی ثبت نام کنی.حالا سوال اینه اگر دروس داخلی پیش دانشگاهی رو با آموزش از راه دور بگیری و بعد اون نمره ها رو ببری دبیرستان بزرگسال بعنوان داوطلب ازاد ثبت نام میکنند تا مدرک پیش دانشگاهی معمولی صادر بشه و آموزش از راه دور نباشه؟
الان هزینه های واحد های حضوری و غیر حضوری چقدر شده,کسی خبر داره؟
نظام جدید 6-3-3 برای تطبیق از نظام قدیم به جدید اجرایی شده ؟ که دیپلم ردی های قدیم رو مجبور نکن دوباره از سال سوم شروع کنند
با تشکر
من تو بزرگسال بودم نمره ای که از ترم دی گرفتم 8 بود ولی رفتم مدرسه جدید پروندم رو گرفتم انتخاب واحد نکردم اون درس رو ولی تو ریز نمرات همون درس زده 11 چطوریه؟
تکماده خورده؟من که تکماده نزدم تکماده نباید 10 بشن؟
تك ماده خوردن اينطور نيست كه نمره شما مقداري افزايش پيدا كنه بلكه يكي از نمرات بالاي 7 رو به جاي مردود جلوش نوشته ميشه تبصره .
شما در چه سالي نمره 8 رو گرفته بودين ؟ تا سال 91 كه پيش 1 و پيش2 و جبراني وجود داشت هر درسي 2تا نمره داشت يه پيش 1 و يه پيش 2 . در مهر سال 91 نظام آموزشي عوض شد و قانون اينطور شد كه نمره هاي پيش 1 و پيش 2 براي هر درسي جمع بشن باهم و نمره كل رو تشكيل بدن. به عنوان مثلا اگر كسي تا قبل از مهر 91 در فيزيك پيش 1 گرفته بود 5 و فيزيك پيش 2 گرفته بود 17 در مهر سال 91 اين دوتا نمره باهم جمع شدن و تقسيم بر دو شدن و يه نمره 11 بهش تعلق گرفت.
در غير اين صورت اگه باشه كه حتما بدون اطلاع شما اعتراض داده شده و نمره شما پس از اعتراض افزايش يافته
من کارودانش هستم
این نمرم هم مهر92-93 شده بودم 8 با یه درس دیگه که شده بودم 7.75 که میخواستم برای مدرسه دیگه ای که برم برای اماده شدن دیپلمم تکماده بزنم چند روز پیش پروندم رو گرفتم بردم مدرسه به یارو گفتم زبان انگلیسی و ادبیات تکماده هست یارو گفت فقط ادبیات مونده که 7.75 هست برای همین من ذهنم مشغوله که چطوری شد که 8 شد 11
اگه فقط ادبيات مونده باشه و نمره نهايي رو 7.75 گرفته باشي و نمره مستمر بهت بهت اصلا قبول هستي نيازي به تك ماده نيست . حتما اعتراضي چيزي زده شده و نمره افزايش يافته
یعنی توی نمرات اشتباهی نشده که شده 11؟نقل قول:
خودشون اعتراض زدن؟
من اموزش از راه بودم نمرم 8 بود رفتم بزرگسال شد 11
اعتراض زده شده به احتمال زياد. بازم از دفتردار مدرسه بپرسين شايد اشتباه تايپ شده باشه اگه بعدا متوحه بشن مشكلات زيادي پيش مياد واسشون.
ولي در حالت عادلي همه نمره هاي زير 10 رو دفتردارها معمولا اعتراض ميدن.
ببین من مدرسه آموزش از راه دور بودم که این نمره 8 و 7.75 رو گرفتم و بردم یه بزرگسال دیگه ثبتنام کردم اونجا دو درس رو گرفتم ولی وقتی داشتم میبردم برای صدور دیپلم تو مدرسه دیگه گفتن باید ببری تایید کل نمرات رو از اموزش و پرورش بیاری منم بردم اونا هم با کلی منت مهر زدن چونکه این مدرسه جدید دولتی برای همین برای ورودش کلی درگیری داره اینا اگه پرونده ها رو ببرن مرکز چونکه دولتی فکر نکنم زیاد کارشون داشته باشن حالا شاید برای من چون زیر ریزنمرات مهر ریئسشون هست ولی من ذهنم مشغول شده الانم اگه بگم دوباره می افته تو گیر بازار چون برای همین مهر یه ماه رفتم و اومدم حالا اینو بگم هیچی.الان که خودم ریز نمرات رو دیدم تو مدرسه که مهر ثبتنام کردم این در 8 بود و الانم که پروندم رو گرفتم شده 11.اعتراض هم نزدم
یعنی خودشون زدن؟
تو کارنامه همون مدرسه نمره 8 زده
دفتردارها خودشون معمولا همه نمرات رو اعتراض ميزنن
پس الان مشکلی نداره|؟
محض احتياط يه بار موضوع رو با دفتردار در ميان بزارين
من الان بگم دوباره باید پروندم رو ببرم اونجا برسی کنن بعد بفرستن اداره بعد...............
من برای یه مهر از بس رفتم بالا و اومدم پایین کفشم پاره شد.
من الان این سومین مدرسه هست که عوض کردم مهمه اینکه مهر این یارو رئیسه کل ثبت نمرات شهرمون مهر زد البته همینجوری زد اصلا ندید:n02:
این کارنامه مدرسه ای اول انتخاب واحد کردم شدم 8
محتوای مخفی: 8
اینم ریز نمرات همون مدرسه
محتوای مخفی: 8
اینم ریز نمرات جدید که شدم 11
محتوای مخفی: 11
سلام
دوستان من اان سال سومم 4 تا درسم مونده میخوام تغییر رشته بدم برم فنی معماری بخونم...
من دیپلم تجربی بگیرم میتونم برم دانشگاه علمی کار بردی معماری بخونم؟؟؟
من بخوام معماری بخونم چیکار باید بکنم میشه یکن کمک کنید واقعا گیج شدممممم
من الان شبانه بزرگسالان میخونم...ببخشید اگه جا سوالم اینجا نبود
رشتم هم تجربی هستش دوستان
سو تجربیت تمام شده میتونی بری دانشگاه تو رشته ها فنینقل قول:
یا برای اینکه دیپلم معماری بگیری باید کم کم 1 تومن خرج کنی البته کم گفتم ممکنه بیشتر بشه + وقتت گرفته میشه از همین دیپلم برو دانشگاه آزاد یا اگه علمی کاربردی ثبتنام میکردی میتونسی بری چون مهلتش تما شده.یا بزار واسه دوره بهمن
من سوم . پاس کنم میتونم برم علمی کاربردی معماری بخونم پس مشکلی پیش نمیادش درسته؟؟؟
بهترین کار اینه که دیپلمه تجربی بگیرم برم رشته فنی بدونه هیچ خرج اضافی....
البته من دیدم که بیشتر دوستام با مدرک سوم نظر رفتن دانشگاه.اول یه سوال کنید تو دانشگاه علمی کاربردی دور و اطراف که مطمئن تر بشی.چنتا درس هست وقتی از یه رشته دیگه میری رشته جدید دانشگاه برات انتخاب میکنه و پاس میکنینقل قول:
سلام
برادر من چهارم دبیرستانه یکی از درس ها رو افتاده و می خواست شهریور امتحان بده الان به یکی از دوستاش زنگ زده میگه باید فرم انتخاب واحد پر می کردی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم سال 89 چهارم دبیرستان بودم و افتاده بودم اما چنین چیزی نداشتیم .
حالا که فرم پر نکرده می تونه امتحان بده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون