خوب اینا رو خودم ساختم و خیلی چیز های دیگه که بدرد بازی هایی مثل جی تی ای بخوره رو ساختم ...نقل قول:
توی نت نیست..
اینم سایتمون هست که داریم جی تی ای تهران رو می سازیم..
کد:http://gta-gamers.7forum.net/forum.htm
Printable View
خوب اینا رو خودم ساختم و خیلی چیز های دیگه که بدرد بازی هایی مثل جی تی ای بخوره رو ساختم ...نقل قول:
توی نت نیست..
اینم سایتمون هست که داریم جی تی ای تهران رو می سازیم..
کد:http://gta-gamers.7forum.net/forum.htm
:18::18::18::18:
عجب سایتی بود !!!!
پس چرا تا حالا ندیده بودم.......................................
بازی رو میفروشید دیگه؟؟
بیشتر ادیته یا ساخت؟
با چه موتوری؟؟
بازی رو درصورتی که بتونیم مجوز رو بگیریم تو فروشگاه ها پخش می کنیم و اگه مجوز ندن از ترکیه مجوز می گیریم و می فروشیم و اگه بازم نشد اینترنتی می فروشیم..
کارمون ساخت هست و کمتر از ادیت استفاده می کنیم..
تازه بخشی های مهم سایتی که بهتون معرفی کردم برای اعضای معمولی غیر قابل دسترس هست .منظود اون بخش هایی هست که مدل ها رو برای دانلود می ذاریم (از ماشین های ایرانی گرفته تا شخصیت های ایرانی مثل مهران مدیری و زن چادری و ...)
در مورد بخش اموزش هم خیلی کامل هست ..
هر اموزشی بخواید هست و کسی که از جی تی ای سر در نمیاره با رفتن به بخش اموزش سایت راحت می تونه بازی رو ادیت کنه..
از پرویز هم عذر خواهی می کنم بخاطر اینکه بحث به اینجا کشید..تا اخر امروز یه تاپیک می زنم و اونجا ادامه می دیم..
سلام..
پرویز می تونی از ماشین های ایرانی هم توی بازیت استفاده کنی؟
اگه می تونی بگو تا من بهت کمک کنم...
متاسفانه ماشین باید بیشتر lowcount باشند
ممنونم میشم که یک تاپیک دیگه بزنید
منظورت از lowcount همون lowpoly هست؟حجمشون تا چه حد باید باشه؟نقل قول:
lowcount همون lowpoly حجم در حدود 200 کیلوبایت برای زمان ایجاد ماشین ها در خیابان
واسه این نمیشه از مدل highpoly استفاده کرد چون گیم استودیو کم میاره؟
بعدشم مگه نمیشه مشین ایرانی درست کرد ولی lowpoly باشه؟
کیان جان uv-mapping در واقعه برای همین شی lowpoly ایجاد شده ..بزودی موتور اضافه خواهد شد +به تکچرچ
راستی از کم بیاره منظوره اینکه نه اینکه frame rate میاد پایین بلکه موقعی ساخته میشه یک تاخیر 1 ثانیه داره که جالب نیست
ما مدل های ماشین ایرانی low poly هم ساختیم ولی حجمشون 2 مگ یا 3 هست...
منمون ولی بدرد من نمی خوره لطف داری اینم موتور
دوستان یک چیز برای بازی اضافه کردم اگه گفتین ماله بازی just cause هست اصلا بزارید خودم بگم چنگک
که باهاش می تونید به سریع به سمت یک کشیده بشید .بزودی کار می کنم بتوانه باهش سوار بشه
در ضمن امروز یه چیز عجیب تو گیم استدیو دیدم که تنم لرزید .وقتی کارم بازم کردم متن کد های بازی تبدیل شده به null .حالا خدا شکر یه جا ازشون کپی داشتم .ولی این آخرین بازی من با گیم استدیو هست
یه پیشنهاد برای بهتر کردن گرافیک. نمیدونم سینما4d توربو اسموث داره یا نه ولی یه کاریش کن دیگه. گوشه های مدلات رو گردتر کن:46:
اینم عکس از پرواز با چانگک:
می تونم گردتر کنم ولی افت فریم شدیدی ایجاد میشه . به نظر من نمی دونم شاید مشکل کامپیوتر من باشه کد بازی یدفعه تبدیل به null میشه (دو دفعه این اتفاق افتاده) نمی دونم شاید کامپیوترم ویرویس داره .این اتفاق تو سرباز وطن هیچ وقت نیافت اد
---------- Post added at 08:18 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
trubo smoth در cinema همون phong tag هست
ربطی به گیم استادیو بدبخت نداره مال کرک هست. من تو یونیتی هم یکبار کرش کرد کدها پرید. کلا هر اشکالی دیده می شه بخاطر کرک ها هست که مشکل ایجاد می کنند.نقل قول:
در ضمن امروز یه چیز عجیب تو گیم استدیو دیدم که تنم لرزید .وقتی کارم بازم کردم متن کد های بازی تبدیل شده به null .حالا خدا شکر یه جا ازشون کپی داشتم .ولی این آخرین بازی من با گیم استدیو هست
راستی تکسچرهات خیلی بهتر شده . از smooth هم استفاده نکن خیلی تعداد Face ها رو می بره بالا . خودت مدلهات رو جزییات بده.
پرویزجان بعد از این بازی میخوای با چه انجینی کار کنی؟
اینشا... اگه بتوانم می خواهم UNREAL یاد بگیرم
همه که Unreal کار شدن.(من که فعلا با یونیتی دارم حال میکنم و شدیدا منتظر نسخه ی 3 اون هستم)
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
در ضمن پرویز جان شما فریم ریتشو بگیر به ما بگو.
بزودی میگم
باید اینو قبول کنی آنریل بهترینه. هم با تعصب میگم هم از نظر علمی. از آفیسم راحتره.نقل قول:
امیرجون اگر اینطوریه ما هم به شدت منتظر 3d game a8 هستیم......نقل قول:
همه که Unreal کار شدن.(من که فعلا با یونیتی دارم حال میکنم و شدیدا منتظر نسخه ی 3 اون هستم)
ولی نمیشه که من الان یونیتی رو دارم یه کم هم بلدم ولی زیاد جالب نبود ، آنریل حدود10 قسمت مختلف برای هر کاری داره(از صداگذاری گرفته تا ........) من اگر بخوام انتخاب کنم میگم آنریل......
اوه بحثو از بازی پادشاه خیابان ها بیشتر بیرون نکشید.....
!؟#این پست اسپم است!؟#
منم وقتی با یونیتی کار کردم فکر کردم مزخرفه.ولی الآن دارم باهاش حال میکنم.یکی جمله ی خوبی گفت(فکر کنم احسان جان بود):شما 7 روز به طور مداوم کار کن اون وقت حال میکنیو کار راحت میشه.
در ضمن مشخصه که UDK از یونیتی خیلی قویتره ولی یه فرقی دارن:در یونیتی در زمان خیلی کم و به راحتی میتونی بازی تک نفره بسازی.(مثلا من الآن یه FPS ساختم.همین الآن.یه محیطه توش گل و گیاه داره و توش میگردی!:دی)
در ضمن من یونیتی 3 رو خوب در موردش تحقیق کردم و امکاناتی که در اون اضافه میشه رو خوب بررسی کردم و اینو میگم.(پرویز ببخشید تو تاپیکت اینو گفتم.تو رو خدا ببخشید.دیگه تکرار نمیشه)
دیگه هم اگه خواستی میتونیم در پروفایل به بحث بپرادزیم.(در ضمن بگم من قصد توهین گیم استودیو رو ندارم و اون رو انجین خیلی خوبی میدونم)
جاویدان باشید
آخرین پست نامربوط به این تاپیک رو میدم بره پی کارش: UDK ساده تر از یونایتی و قویتر از هرچی تو دنیا دیدی:31:
این بحث رو تموم کنید دیگه. اه منم دیگه حرف نمی زنم. ببین آقا پرویز داره جلوی خودش رو میگیه یهو دیدی بلد شد گفت دوستان مهمونی رو به... چرا دارید ... شر... پس گ... با....
ساخت بازی موقتا متوقف شد!
می گما اسم خیابونکو چنن؟ خیابان ابوشهر درست کن فهمیدی؟ که داخلش پر از معتاد اینترنتی!!!:31:
یا سنگی رو درست کن دوست دارم بانک بزنم مخصوصا بانک صادرات گُتو :20:
بازار میوه فروشیا هو بزن میگن زردآلو اومده!:31:
چرا متوقف؟؟!!!(در ضمن من انجینم یونیتیه و هر چی میخواید بگید.ختم کلام.)
پرویز جان حداقل اول فریم ریتشو میگرفتی بعد متوقف میکردی.
مهدی جان مال بوشهری ای ول خیابان هلالی فراموش نشه
موقتا STOP میشه
دوستان یک اسکرین شات جدید حتما ببنید (یک افکت توپ بهش اضافه کردم)
سلام. جالب بود، ولی باید یه سری پارامتراشو کم کنی.نقل قول:
پارامتراشو که تنظیم کردی، می تونی یه سری جاهای خاص بازی استفاده کنی، جالب میشه. نیای PostProcess کل مرحلت اینو بذاریا.:31:
فعلا.:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:
اوه پرویز جون این افکت ها رو از کجا گیر میاری؟ به ما هم بگو تو بازیمون بذاریم.........:20:
خوب تو انجمن روسی پیداش کردم
برای برای فعال کردنش از کد زیز:
و برای غیرفعال کردن از کد زیز استفاده می کنیم :کد:camera.TRANSLUCENT=ON;
camera.alpha=30;
حالا که فکرش می کنم گیم استدیو چیز بد نیستکد:camera.TRANSLUCENT=Off;
camera.alpha=100;
پرویز جون من هرچی شات هات رو نگاه میکنم یه عیب بزرگ میبینم ، اونم کراکتر اصلیت هست ، حتما درستش کن خیلی کجه!!!
حتما رو کراکتر کار کن..........
این افکت خیلی خوبیه و جالبه!همون طور که امیررضا جون گفت شخصیت اولتو عوض کن.کج و کولست.(به غورباقه میمونه تا آدم!)
البته فکر نکنی دارم بهت توهین میکنما!منظورم اینه به خودت شبیه نیست.دلخور نشی یه وقت!:دی
کجاش کجه؟بگو شما فقط می گید گرافیکش مشکل داره ! نمی گن کجاش فقط می گن:13:خوب بگین که اصلاحش کنم شما خودت رفتی مدل آماده اوردی تو بازیت این مشکلات نداری ! واقعا بهتره بی خیال بازی سازی بشم
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
بعد امیر جان کجاش به قورباغه شبیه ؟ همه جا می زن تو ذوق ما آخه این شد زندگی نمی دونم تو جامع برنامه نویس طرف همچین می گه این طوره اون طوره نمی دونم خودش رفته GTA ساخته .میریم تو وبلاگمون بهمون فحش نوشته اند . واقعا چرا بعضی(با شما نبودم) اینطورند؟
گرافیک پایین استــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــتــــــــــــــــــــ ـــتتتتتتتتتتتتتتت :31:
شوخی کردم(البته یه خورده جدی بود:31:(نه بابا شوخی کردم.))
ولی از شوخی گذشته این عکس آخری که گذاشتی خیلی باحاله...
این موتورم هم کنترلش مثل جی تی ای است یعنی کنترلش و خوب در اوردی؟
ایشاالله نوبت بازی درست کردن ما هم می شه شما بیا تو بحث ما هی گیر بده............................................ ..........................................
راستش دارم سعی می کنی گیم پلی ببرم بالاتر و دارم بهینه تر می کنم تا کارایی ببرم راستش بعضی حرف ها خیلی آدم دل سرد می کنه
دوستان افکت screen blur هم پیدا کردم تازه فهمیدم گیم استدیو عجب چیز توپیه
آقا پرویز روی داستانشم میخوای کاری بکنی؟یعنی فکری کردی؟