اگه بتونه برتریش رو حفظ کنه شک نکن طرفداراش زیاد میشن.نقل قول:
اگه بتونه برتریش رو حفظ کنه شک نکن طرفداراش زیاد میشن.نقل قول:
من دیروز چک کردم . این سوئیت هنوز مشکل آپدیت شدن داره ؟ چرا ؟
هیچی رو آپدیت نمیکنه آخه :2:
من رو سیستم پسر داییم نصبش کردم چند ماه و ازش راضیه این عکس هم امروز انداختم ازش براتون به تاریخ ها توجه کنید:11: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم ماهون جان با چی براش فعال کردی همون کرک ؟؟؟ یا سریال ؟؟؟
من با نورتون گوست یه بکاپ کامل ازش دارم و میتونم دوباره استفاده کنم اما بازم دیروز که تست کردم آپدیت نشد که نشد
من دیروز دانلودش کردم! ولی با نظراتی که برو بچهه ا تو این کلوپ دادن فعلا انگار مشکلاتی مثل عدم آپ دیت اینا داره یا یکی نوشته بود که چندتا مخرب قدیمی رو اجرا کردم واکنش نداد!
سلام دوست من من با همون کرکی که بهت دادم فعالش کردمنقل قول:
اول نصبش کردم بعد کرکش کردم و در اخر گذاشتم انلاین اپدیت بشه همین
و حجم فایل رو با پروپرتیز که گرفتم Size On Disk:802 مگابایت بود عکسشم که دیدی با سرعت 128 کیلو بایت گذاشته بودم دانلود بشه ساعت 1 ظهر گذاشتم رو اپدیت ساعت 12 شب میگفت اپدیتش تموم شده بود:13:
تو قسمتOtherSetting باید کانکتشنAssume Always Connected باشه و بعد اقدام به اپدیت کنید من اینجور اپدیت کردم و دیشب بعد از اینکه خودم اپدیتش کردم عکس رو گرفتم و براتون اپ کردم:10:
مشکلی نداره تو اخرین روز سال 2010 نظر سنجی و تستی انجام شده بود که سایمنتک نورتون اول شده بود و اف سیکیور دوم.نقل قول:
و اون دوستی که گفته بود اف سیکیور نشناخته مخرب رو میخوام بدونم بعد از نصب مخرب رو اجرا کرده اگر بعد از نصب اجرا کرده خوب معلومه که نمیشناسه چرا؟چون فقط نرمافزار نصب شده و هیچ دیتابیسی نداره حتما باید اپدیت بشه تا کامل فعال بشه
سوم تو تنضیمات ضد ویروس تیک گزینه Scan Only Know File Taypeرو برداشته بوده چون اگر ورنداشته باشه با دقت کمتری اسکن میکنه و در کل اف سیکیور گارد ایمن تری رو نصبت به نود32 و ای وی جی و اویرا و پاندا و مکافی برای کاربر درست میکنه و توی تست مثبت کاذب فقط3% مثبت کاذب داشت به نظر من اول نورتون بعد اف سیکیور بعد ترندمیکرو :10:
با سلام.
چجوری میشه از فایل های آپدیت شده کپی گرفت و روی آنتی ویروس (F-Secure) یه کامپیوتر دیگه ریخت؟
نمیشه دوست عزیز
خودم خیلی پیگیرش بودم . نشد که نشد
دوست داری یه بکاپ از ویندوزت بگیر
تمام اپدیت های انتی ویروس اف سیکیور توی این پوشه قرار میگیرهaquariusنقل قول:
اینم ادرس:D:\F-Secure Internet Security 2011\F-Secure\Anti-Virus\aquarius
هرچی هست توی همین پوشه هست حجیم ترین پوشه اف سیکیور که دیتابیسش هست271 مگابایت تو سیستم پسر داییم بود اون اف سیکیور داره چک کردم :27:
دوستان
اپدیت روزانه این انتی ویروس روزی چند مگابایت هستش ؟(حدودا)؟؟؟
کمتر از 2 مگابایت :11:نقل قول:
سلامنقل قول:
این روش جواب نمیده دوست عزیز... من امتحان کردم نشد
سلام دوست مننقل قول:
من نگفتم چک کردم (فقط پوشه دیتابیسش رو پیدا کردم منظورم تو پست قبل این بوده)این پوشه ای رو که گفتم دیتا بیس انتیویروس اف سیکیور هست اگر وارد این پوشه بشید و فایل رو ببینید میفهمید که پوشه دیتابیسه اما دنبال راهش هستم که اگر راه ایمن و 100% رو پیدا کردم حتما حتما خبر میدم به دوستان :10:
سلام
من تازه این سویت رو نصب کردم، میخواستم بدونم چطور میشه زمان آپدیت خودکار رو تغییر داد منظورم اینه که مثلا دو روز یک بار آپدیت بشه! و اینکه چرا سایزش تو محل نصب این قدر زیاده، حدود 800 مگ، این طبیعی؟
ممنون
سلام دوست عزیز کاملا طبیعی هست حجم اپدیت و خود نرم افزار با استفاده از جدیدترین متدها فشرده شده:10:نقل قول:
سلام
الان من کومودو دارم.میخوام F-Secure IS 2011 نصب کنم
بعدا اگه خواستم F-Secure رو حذف کنم مشکلی پیش نمیاره؟!
مثلا کامل جذف نشه و اثراتش توی سیستم بمونه
آپدیت اولیه ش چند مگابایته؟!
سرعت سیستم رو پایین میاره؟!
کرکی که جواب بده وجود داره؟!
ممنون:11:
منظورتون چیه ؟ چی مشکلی پیش نمیاره ؟نقل قول:
بعدا اگه خواستم F-Secure رو حذف کنم مشکلی پیش نمیاره؟!
در ضمن کمودو رو چرا عوض میکنی ؟
من این سوئیت رو تست کردم . حدود یک ماه روی سیستمم نصب بود .
بعد از کرک حدودا 2 هفته خوب کار کرد ، اما بعد از دو هفته دیگه اپدیت نشد که نشد و حذف کردم و دوباره ترکیب جی دیتا آنتی ویروس و فایر وال و دیفنس کمودو رو نصب کردم .
این سوئیت مقام اول رو کسب کرده اما تجربه شخصیه من اینه که انتخابتون بین نورتون - کمودو و کاسپر باشه تا این سوئیت های کرک شده :46:
درسته قدرتش خوبه حجم اپدیت اولیش هم 120 مگابایته مشکلی هم پیش نمیاره بعد از پاک شدنش اما همونطور که دوست خوبم گفت نورتون-جی دیتا-کومودو -کاسپر-و پاندا بهتر عمل میکنن البته این پیشنهاد ها دلیل بر ناتوان بودن افسیکیور نیست من داشتم عکسشم گذاشتم خوب اپدیت میشه اما نمیدونم چرا بعضی وقت ها روی بعضی از سیستم ها مشکل اپدیت رو داره:13:نقل قول:
سلام
من آپدیت آفلاین F-Secure 2011 رو دانلود کردم حدود 150 مگابایت
اجرا کردم که آپدیت بشه error داد که فلان پروسه باز هستش
هر چی توی task manager گشتم اون پروسه رو پیدا نکردم که end کنم.
البته الان چند وقته پاکش کردم ولی هنوز بدم نمیاد تستش کنم.
راه حلی نداره؟نقل قول:
عزیز شما که وقت گذاشتی 150 مگابایت افلاین دانلود کنی براش بجاش 120 مگابایت انلاین دانلود میکردی که این اتفاق پیش نیاد من خودم همین مشکل رو با اون داشتم زمانی که نصب بود اما راحت انلاین اپدیتش کردم که ایمن تر هست.نگران نباش حتی اگر روی 60% هم اینترنتت قطع بشه و باز بخوای اپدیت کنی قابلیت ریزوم رو داره از همون 60% اپدیت میکنه:11:نقل قول:
سلام
واسه تست هم كه شده تصميم گرفتم اين سويت رو نصب كنم
چند تا سوال:
1-چرا همش Completing Installation رو نشون ميده؟!
2-نوشته آپديت لازم نداره در صورتيكه اصلا آپديت نشده و توي Settings برنامه هم اينو نشون ميدهکد:http://031.-----.net/out.php/i360564_FSecure.jpg
3-روي آيكون برنامه توي تسكبار اخطار زرد رنگي ميده كه نوشته:Your Virus Definitions are very oldکد:http://031.-----.net/out.php/i360567_FSecure1.jpg
اين مشكلات رو چطوري حل كنم؟
جواب اولین سوال:زمانی Completing Installation رو نشون میده که اپدیتش نکرده باشی و کرک نشده باشه.نقل قول:
جواب دومی:شما بعد از نصبو کرک کردن حتما باید اون رو اپدیت کنی یکم طول میکشه اما قابلیت ریزوم داره حتما انلاین اپدیتش کن.
جواب سومی:اون علامت خطر زرد کوچیک روی تسکبار مال اینه که اصلا اپدیتش نکردی شما اپدیتش کنی این مشکل هم حل میشه به اینترنت وصلشو و فقط چک فوراپدیت کن کار تمومه.
ضمنا اگر به اون روشی که به شما گفتم کرکش کرده باشی هیچ مشکلی نداری.
:11:
اون كرك كار نميكنه
يه كي وارد كردم كه تا 5 ماه ديگه اعتبار داره ولي معلوم نيست چه وقت اكسپاير ميشه
اينطوري كركش كرده بودم:
برنامه رو نصب كردم-ريستارتش كردم-سيف مد اجراش كردم و كرك كردم-بعدش وقتي وارد شدم و ميخواستم آپديت كنم آپديت نميشد
در صورتيكه الان با سريالي كه بهش دادم داره آپديت ميشه
فكر كنم در كرك كردن اشتباه كردم
ميشه دقيق بگيد چجوري كركش كنم؟
عزیز زمانی که با سریال اکتیو کنی نیاز به استفاده ازکرک نیست کرک زمانی کاربرد داره که سریال در دسترس نباشهنقل قول:
شما کافیه زمانی که انلاین هستی سریال رو به برنامه بدی یکم صبر کنی تا اکتیو بشه بعد بالای پنجره تاریخ میاد که نشون میده چه مدتی میتونی از سریال استفاده کنی :10:
منظورمو متوجه نشديدنقل قول:
من ميگم نصبش كردم و وقتي بعد از اتمام نصب ريستارت شد كرك رو توي حالت سيف مد اجرا كردم و نوشت كه كرك شد ولي وقتي برنامه رو اجرا كردم آپديت نميشد
ولي حذفش كه كردم و از يه سريال استفاده كردم سريال رو تاييد كرد و الان داره آپديت ميشه
حالا من سوالم اينه وقتي اين سريال اكسپاير شد چطوري از اون كرك استفاده كنم؟
ميشه دقيق توضيح بديد؟:10:
زمانی که اکسپایر شد به سیف مود برید و کرک رو با دسترسی ادمین اجرا کنید و رویدکمه سال 2045 کلیک کنید من همینجوری کرکش کردم و همچنین دوستان دیگه :11:نقل قول:
کلید جدید برای اعتبار چهار ماهه
AC7Y-G2HE-F23F-RV1R-EPX6
تست شده.
با سلام
لطفا لينك كرك اينترنت سكيوريتي f-sequre را بگذاريد و نحوه آپديت آفلاين آن و اين سوئيت قويتر است يا كمودو يا نورتون 360 پريمايريا آوست 6؟
سلام به تمامی دو.ستان
میخواستم بدونم برای ورژن 2012 کرک اومده یا نه ؟
با تشکر :10::11:
از این ادرس سریال معتبر بگیر:نقل قول:
کرک: نسخه 2011 رو روش تست کردم جواب داد:کد:https://shop.f-secure.com/cgi-bin/dlreg/ml=EN?ID=FSISCHIP&src=chip&desid=chip-is&ecid=1300
رمز : 1کد:http://s2.picofile.com/file/7201422896/Crack.rar.html
برای کرک به SafeMode برو
دوستانی که F-Secure دارند راضی هستن؟؟سرعت سیستم رو تا چه حدی میاره پایین؟؟شناساییش چطوره؟؟شناسایی کاذب زیاد داره یا نه؟؟
ممنونم
F-Secure Internet Security 2012
کد:GT27-PV3N-7CBK-JQUU-N5XQ
آقا اینها سوالای من هم هست . اگه ممکنه جواب بدید . در ضمن میخوام بدونم این نسخه اینترنت سکوریتی که با سریال فعال میشه تا کی کار میکنه ؟؟؟ وایا اوتوماتیک آپدیت میشه ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اینترنت سیکیوریتی و انتی ویروس سریال های اون به مدت 3تا 6 ماه اکتیو هست-با کرک تا 2050.نقل قول:
اتوماتیک اپدیت هم داره کم دردسره و قدرت دفاعی عالی رو داره محیط جذابی رو داره.
ممنون . اگه میشه لینک آخرین ورژن اینترنت سکوریتی رو برام بذارید . به همراه کرک . بعد از نصب اوتوماتیک ، آپدیت میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
از کومودو قدرتش بیشتره ؟؟؟؟ سبکیش چی ؟؟؟؟؟؟؟
اخرین ورژن 2012 رو باید به صورت انلاین نصب کنی اما 2011 رو از اینجا بگیر:نقل قول:
2012 هنوز بتاس فینالش که بیاد اون رو هم میتونی دانلود کنی به صورت مستقیم.کد:http://download.f-secure.com/estore/fs2011.exe
کرک:
رمزفایل فشرده: 1کد:http://s2.picofile.com/file/7201422896/Crack.rar.html
دریافت کلید فعال سازی قانونی از سایت اصلی اف سیکیور:
نسخه 2012 به صورت لینک مستقیم بیاد حتما در این بخش قرارش میدمکد:https://shop.f-secure.com/cgi-bin/dlreg/ml=EN?ID=FSISCHIP&src=chip&desid=chip-is&ecid=1300
امنیت سیستم رو برقرار میکنه جوری که خیالت راحت باشه فایروالش مناسبه انتی ویروسش هم اگر تست هارو دیده باشی همیشه مثل نورتون -کسپر-بیتدفندر از نظر قدرت دفاعی مطرح بوده:11:
داداش اخرین نسخه انتی ویروسشو بزار مرسی.فاینال منظوره نه بتا.
سریال هم داری بزاری دمت گرم.
سلام و یلدا مبارک:10:نقل قول:
عزیز هنوز بتاس و متاسفانه برای دانلود و نصب باید انلاین اقدام کنی :
امابرای دریافت لایسنس از اینجا اقدام کن:کد:http://www.f-secure.com/en/web/home_global/support/installers
برای نسخه 2010-2011-2012 کارمیکنه و هنوز هم فعالهکد:https://shop.f-secure.com/cgi-bin/dlreg/ml=EN?ID=FSISCHIP&src=chip&desid=chip-is&ecid=1300
:11: