سلام !
شما طبق آمار سال پیش به احتمال زیاد بهترین دانشگاه ها قبولی .
رشته ی تربیت دبیری رو هم من تو دفترچه آزاد دیدم . نمیدونم چرا تو دولتی نیست !
Printable View
سلام !
شما طبق آمار سال پیش به احتمال زیاد بهترین دانشگاه ها قبولی .
رشته ی تربیت دبیری رو هم من تو دفترچه آزاد دیدم . نمیدونم چرا تو دولتی نیست !
سلام میشه درصد هات رو هم بگی؟نقل قول:
با تشکر
سلام
درصدهام اینه
ادبیات 60
عربی 25(اینو اگه بالای 50 زده بودم رتبم زیر 50 میشد)
دینی 75
زبان عمومی 87
زبان اختصاصی 65
این رشته زبانشناسی کجاست؟ من هر چی دفترچه رو میگردم پیداش نمیکنم :19:
ببخشید، میگم شما قبل این که کنکور بدین کلاس میرفتین ؟ منظورم آموزشگاه های زبان بیرون هستش.نقل قول:
سلام دوست من
نه بابا کلاس چیه:20:
من از بچگی زبان انگلیسی رو دوست داشتم و از هر فرصتی برا یاد گرفتنش استفاده میکردم:31:
مثلا جلد یه کتاب اگه انگلیسی بود یا مثلا روی یه جعبه سریع با دیکشنری ترجمه میکردم
بازی کامپیوتری هم تاثیر بسیار زیادی داشت البته به مرور:46:
زبان تخصصی شما یه کتاب خوب بگیر بعد از اینکه تمومش کردی تستهای اختصاصی سال های قبل رو بزن(مثلا کتاب آبی تخصصی کانون) خودم استفاده کردم
عمومی ها رو اصلا فراموش نکن دقت بشه که ضریب زبان تخصصی و ادبیات یکی هست!lol
کلا عمومی ها رو بالای 70 بزن زبان تخصصی رو هم حدود 20 بهترین داشنگاه قبولی
من صرفا با رفتن 8 ترم كانون زبان ايران اون هم تا سال سوم دبيرستان ( بعد ولش كردم) تونستم رتبه 841 بيارم البته كنكور زبان رو براي دور هم بودن با بچه ها شركت كردم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر مي كنم در كنكور زبان عمومي ها فوق العاده تاثير داشته باشه
اينم بگم كه نفر اول زبان 88 يعني رستگار رحماني زبان تخصصي شو 40 در صد زده بود:18: ....... شاخ در نيارين منم اول همين طور بودم البته اينم بگم كه عمومي هاش بالاي 90 بودن
دوست عزیز من درصد زبان اختصاصی م عیناً مثل شماست و در صد زبان عمومی م 78٪ شده. اما چون عمومی های شما حدود 15٪ بالاتر هستند شما 841 شدید و من 1612. پس معلومه عمومی ها تأثیر قابل توجهی دارن.نقل قول:
اما اینو نمی تونم قبول کنم که رتبه 1 کنکور زبان، زبان تخصصی رو 40٪ زده باشه.
موفق و پیروز باشی...:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما اینو نمی تونم قبول کنم که رتبه 1 کنکور زبان، زبان تخصصی رو 40٪ زده باشه.
دم شما گرم؛ کفم برید!!!نقل قول:
چرا این تاپیک اینقدر داره خاک میخوره ؟!
دوستان کنکور زبانی یبیاین رتبتونو با 5 تا انتخاب اولتون اعلام کنید ....... .
من که رتبه ام اصلاً در حد انتظارم نبود ... اون هم به خاطر عمومی ها بود که واقعاً عجیب بود که برام سخت تر از عمومی های ریاضی در اومد ... (روز قبلش عمومی های ریاضی رو بالای 50 زدم ، بعد عمومی های زبان که طبق معمول هر سال باید ساده تر باشه ، زیر 30 زدم!!!)
اما دو تا زبان هام خوب بود ، زبان عمومی 100 و تخصصی 75 ...
رتبه ام شد 1800 تو زیرگروه یک و منطقه دو ...
انتخاب اول هام که همه رویایی بود! :دی IT شریف و ... : دی
اما انتخاب های تقریباً منطقیم از 13 و 14 شروع میشد که بیشتر اولویتم با رشته های مهندسی بود ، اما زبان هم اون وسطا جا دادم ...
مثلاً ادبیات تهران ، ترجمه ی علامه ، ادبیات دانشگاه تربیت معلم تهران (که واحدش تو کرجه ، مسیرم خیلی نزدیک میشه) ...
چون رتبه ام چندان خوب نشد ، ادبیات انگلیسی رشت و بابلسر و دو سه جای نزدیک دیگه رو هم زدم! به هر حال بهتر از یه سال موندنه! :دی
دوستان با 160 منطقه 3 بومی خراسان
فردوسی قبول شدم
موفق باشید:40:
به به ...
مبارکه ...
من هم ادبیات انگلیش بابلسر قبول شدم ... روزانه
کسی اون ورا درس نمی خونه؟! :دی
رتبت چند شده بود کوروش خان؟
چون سه تا عمومی هام رو خیلی بد زدم ، رتبه ام پایین شد ، حدود 1800
اما خب زبان عمومیم 100 بود و تخصصی هم 75 ...
سلام به همه دوستان .
من تو رشته ی تربیت دبیر زبان انگلیسی واحد رود هن قبول شدم .
اگه کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه .
1) آینده کاریش "تربیت دبیر زبان انگلیسی" چه جوریه ؟
2) بعد از 4 سال امکان استخدام تو آموزش پرورش رو داره ؟
3) یه سوال از همه مهمتر اینکه اگه من یه سال برم روده هن بخونم دوباره کنکور 90 شرکت کنم میتونم از رودهن بیام تربیت دبیر واحد تهران جنوب ؟
خواهشا اگه حوصله ی همشو ندارید حداقل یکیشو جواب بدبد ...
بابا خواهشا یکی جواب ما رو بده .
شما آزادی دیگه؟
سراسری تربیت دبیر نداشت
آینده کاریش هم استخدام توی آموزش و پرورش هست
کسی میدونه دانشکده زبان های خارجی دانشگاه تهران داخل همون پردیس اصلی دانشگاست یا جای دیگه است؟
دانشکده زبان ها و ادبیات خارجی بالاتر از دانشکده فنی و کوی دانشگاه تهران هست...(امیرآباد) تو پردیس مرکزی نیست...نقل قول:
چقدر بد :41:نقل قول:
منو باش کلی ذوق کردم میرم پردیس مرکزی دانشگاه تهران
یعنی هیچوقت گذرمون اونجا نمیوفته؟ مثلن بعضی درسا رو تو خود محوطه مرکزی بریم سر کلاس؟
منم پارسال دقیقاً همین قدر ذوق کردم :31:نقل قول:
کلاسهاتون که همگی تو دانشکده خودمون برگزار میشه، فقط ممکنه بعضی از دروس عمومی تو پردیس های دیگه برگزار بشه که اونم احتمالش خیلی کمه...البته از کتابخونه و سایر خدمات پردیس مرکزی با کارت دانشگاه میتونید استفاده کنید...
داشکده زبان های خارجی هم خوبه، بهش عادت می کنین :دی
سلام به همگی
خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم. به دلیل مسافرت هم نتونستم بیام و بگم هم دانشگاه آزاد، هم سراسری قبول شدم. :31:
نتیجهی آزاد که به همراه خانواده، کلی بهش خندیدیم!
بعضی از سوالای ادبیات واقعاً آسون و آبکی بود. عربی رو هم با اینکه دو ساله که لای کتابشو باز نکردم، خیلی خوب زدم. رتبهم هم خیلی جالب شد. دو سال پیش، مهندسی کامپیوتر 16 شدم و امسال 3!! :27:
این هم جواب سراسری. با اینکه میدونستم قبول شدم، ولی نمیدونم چرا اون لحظه دستم میلرزید و تپش قلب گرفته بودم. وقتی نتیجه رو دیدم، خیالم راحت شد. :20:
امروز هم رفته بودم برای ثبت نام در رشتهی موردعلاقهم، زبان و ادبیات انگلیسی. انتخاب واحدم رو هم انجام دادم. هنوز باورم نمیشه به اون چیزی که دو ساله منتظرشم، رسیدم. به خاطرش سختیهای زیادی رو پشت سر گذاشتم و از رشتهی قبلیم هم انصراف دادم، ولی صد در صد یقین دارم که ارزششو داشته و داره.
مبارک باشه رویا خانوم ...
من هم امروز خوابگاهم رو تو دانشگاه مازندران تحویل گرفتم ...
فعلاً که خوبه همه چیز ...
کلاسای قبل مهر رو هم که قاعدتاً پیچوندم! :دی خدا ذلیل کنه استاد عقده ای ای رو که بخواد غیبت بزنه! :دی
میگم کنکور زبان که اختصاصی نداره
چرا پیام نور اونوقت؟
اونو که بدون خوندن هم میشه قبول شده فقط باس عمومی ها رو یه چند درصدی بزنی
تبریک میگم
ولی چرا ملی نرفتی
خب حتما رتبه ش خوب نشده واسه همین پیام نور قبول شده .
من یادگار ماندگار کانون رو نگاه می کردم پارسال با رتبه 112 هزار دانشگاه تهران قبول شده بود ...
lol+rofنقل قول:
عزیز من با 400 تهران قبول نشدم:27:
از این خبرا نیست
نهایتا 1000 قبول کنه تهران
112000
:39:
حتما شما سهمیه نداشتین .
دوست من با سهمیه هم الزهرا زبان قبول شد هم فیزیک روزانه
با رتبه حددوا 30 هزار جفتش .
اسم اون هم در یادگار ماندگار هست .
رتبهم 4876 شده. من فقط دو هفته مونده به کنکور درس خوندم (خوبه دیگه؟). دانشگاههای سراسری رو هم قبول میشدم (فکر نکنید تنبلیم ها!). ولی پدر و مادر گفتن که شهر دیگه نمیذاریم بری. من هم موافق نبودم. برای همین شهر خودمو انتخاب کردم.
اگر میخواستم با مدرک لیسانسم کار کنم، حتماً میرفتم یه دانشگاه خوب. ولی من که میخوام ادامه بدم و هدفم هم تا دکترا هست، نیازی نمیبینم که برم جای دیگه. باور کنید اصلاً دانشگاهش مهم نیست. مهم خود آدمه که بخونه.
وقتی مدرک کارشناسی ارشدم رو از یه دانشگاه خوب گرفتم، ازم نمیپرسن: مدرک کارشناسیتو از کجا گرفتی؟
کارنامهی سراسریم:
لیست دانشگاههایی که نرم افزار سازمان سنجش برام در نظر گرفته بود. شبانه و روزانهی مشهد، تبریز، یزد و کرمان رو راحت قبول میشدم:
کد:http://www.mediafire.com/?dw186zdfic186a2
و لیست انتخاب رشتهم:
1 5983 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه تهران || (روزانه) || تهران - تهران
2 6000 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه شهيدبهشتي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران
3 6009 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه علامه طباطبايي -تهران || (روزانه) || تهران - تهران
4 5960 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه الزهرا/س /تهران || (روزانه) || تهران - تهران
5 6255 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه پيام نورهرمزگان -مركزبندرعباس || (پيام نور) || هرمزگان - بندرعباس
6 6068 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه علامه طباطبايي -تهران || (شبانه) || تهران - تهران
7 6042 زبان وادبيات انگليسي || دانشگاه الزهرا/س /تهران || (شبانه) || تهران - تهران
سلامنقل قول:
آفرین خوشم اومد که هدفت یاد گرفتنه و درس خوندن نه گرفتن مدرک
شما هر جا ازت رتبتو میخوان زتبه زیرگروه یک رو بگو چون زبان تخصصی اونجا محسوب میشه
پارسال به این یادگار کانون قتدا کردم قبول نشدم
با 400 منطقه 3 نه تهران آرودم نه مشهد
البته منطقه 3
بهر حال خوشحال دم
منم هم رشته شمام و امسال میرم فردوسی:10:
خیلی خوشحالم که در این تاپیک، سه تا دوست هم رشتهای پیدا کردم. :biggrin: خیلی دوست دارم با هم در ارتباط باشیم و در مورد زبان صحبت کنیم.
سلام.
من ترم اول (مترجمی زبان) هستم.اگه این درسارو بردارم خوبن:
فارسی،گفت وشنود1،خواندن ودرک مفاهیم1،دستور ونگارش1
ویکی از عمومیها.راستی 17واحدکافیه یا 2واحد از درسای اصلی بردارم...
منتظر راهنماییتون هستم.ممنون
نقل قول:
سلام
اگر هدفتون اینه که مدرکتون رو زودتر از 4 سال بگیرید، دروس اصلی رو بگیرید، بهتره. چون این دروس پیش نیاز بقیهی درسا هستن و هرچه زودتر پاس بشن، بهتره. خود من انتخاب واحدی که دانشگاه برام کرده، به این صورته:
خواندن و درک مفاهیم 1
گفت و شنود 1
فنون یادگیری
دستور و نگارش 1
یک درس معارف (انقلاب اسلامی)
جمعاً 18 واحد.
البته تا اونجا که من خبر دارم، انتخاب واحد ترم اول همهی دانشگاهها به دست خود دانشگاه هست.
سلام دوستان
یه سوال داشتم در مورد این تاثیر معدل نمرات دبیرستان بر رتبه. میخواستم بدونم آیا معل کل رو تاثیر میدن یا درس خاصی رو؟
با تشکر
سوال منم هستش
نقل قول:نقل قول:
من توی سایت گزینهی دو، یک خبر پیدا کردم که مربوط به ایجاد کد سوابق تحصیلی برای کنکوریهای 90 هست. خودم که اطلاعی ندارم، ولی شاید به سوال شما ربط داشته باشه.
لینکش:
دوستان مطلع، لطفاً راهنمایی کنند.کد:http://www.gozine2.ir/modules.php?name=Pages&file=article&sid=1648
با این درصدا کجا قبول میشم ؟ ؟ ؟
عرب :: 30
ادبیات 90
دینی 90
زبان عمومی 100
زبان اختصاصی 60
ممنون...
سلام.من ترم اول مترجمی زبان هستم.این ترم((گفت وشنود،دستورونگارش،خواندن و درک مفاهیم و فنون یادگیری زبان+عمومی))دارم.میگن این درسا واسه ترم اول سخته و ...میخواستم بدونم به شما چه درسایی ارایه دادن؟؟به نظرتون اینا خیلی سختن؟؟؟
کسایی که کنکور زبان دادن :
وقت برای کنکنور زبان مناسب و کافی هست یا نه ؟؟