واقعاً نمي شه اين دوتا رو با هم مقايسه كردنقل قول:
Printable View
واقعاً نمي شه اين دوتا رو با هم مقايسه كردنقل قول:
خوب بالاخره dedicated servers هم براي gears 3 تائيد شد و ديگه شاهد لگ هاي موجود در گيرز 2 نيستيم!
اين واقعا يكي از بهترين خبر هاي ممكن براي اين بازي بود كه يكي از ضعف هاي عمده نسخه دوم رو بهبود دادن!
کد:http://360.kombo.com/article.php?artid=19275
تصاویر جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا با وجود اینکه gears of war نسخه اولش واسه pc اومد دیگه سریهای بعدیش انحصاری شد؟اگر انحصاریه خب پس باید از همون نسخه اولیش انحصاری می بود ! من حدس میزنم واسه این اینکار و کردن که واسه pc خیلی سرعت کپی رایت غیر مجاز زیاده و زود همه گیر میشه ولی خب کاش از همون اولش اینکارو می کردن که الان گیمرهای pc حسرت از دست دادن ایچنین بازهایی رو نمی خوردن.در کل سیاست جالبی دارن واسه تولیداتشون:19:
کاملا مشهوده که بازی از لحاظ بصری پیشرفت داشته .
رنگها خیلی واقعی تر از نسخه 2 هستن .
کاش برای pc میومد با نسخه ی اولش خیلی حال کردم .
مرسی پیمان جون خیلی زیبا بودن
عجب چمنایی: دی
خون باز هم زیباست کلا من میمیرم واسه خونه این بازی: دی
اون والپیپری ها هم باحالن...همینارو یه مدت دیگه خفن تر و تر و تمیز تر میذارن تو GW .لازم شد دوباره اکانت گیم والپیپرز بگیرم: دی
موافقمنقل قول:
اين واقعا يكي از بهترين خبر هاي ممكن براي اين بازي بود كه يكي از ضعف هاي عمده نسخه دوم رو بهبود دادن!
بازیی به این بزرگی که صب تا شب ملت تو لایو دارن بازیش میکنن خیلی باید بی نقص تر باشه.
باگ ها تو بخش مولتیم امیدوارم رفع بشن... بعضی وقتا بدون اسلحه میشدی باس فقط فرار میکردی : دی یا میدیدی یکی تو کنج دیوار داره هی خودشو میکوبه به دیفال: دی وقتی با رفقا بازی میکردیم روده بر میشدیم از خنده و هی عکس میگرفتیم: دی اما با غریبه چون باعث باخت میشد خیلی اعصاب خوردی داشت...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عظمتو دارین؟: دی
مرسی مسودی گیفا جالبی بودن...بخصوص سومی: دی
wowwwwwwwwwwww
خداي من اين ماركوس هم هر روز قدرتمند تر ميشه....عجب تصاويري....
اون كاراكتر زن هم مثل اينكه خيلي زور داره....تنهايي يه لوكست رو برده بالا...
بهترین سیاست رو پیاده کردننقل قول:
چرا با وجود اینکه gears of war نسخه اولش واسه pc اومد دیگه سریهای بعدیش انحصاری شد؟اگر انحصاریه خب پس باید از همون نسخه اولیش انحصاری می بود ! من حدس میزنم واسه این اینکار و کردن که واسه pc خیلی سرعت کپی رایت غیر مجاز زیاده و زود همه گیر میشه ولی خب کاش از همون اولش اینکارو می کردن که الان گیمرهای pc حسرت از دست دادن ایچنین بازهایی رو نمی خوردن.در کل سیاست جالبی دارن واسه تولیداتشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارو کردن تا pc بازها تجربه اولین نسخه رو بدست بیارن تا واسه انجام نسخه ی دومش برن xbox بخرن......
این مثل این که بنجامین سومین برادر تو این سری بازی ها هستشکد:http://assets.vg247.com/current//2010/07/ClaytonCarmine01-Gears-3.jpg
از روی خال کوبی دستش معلومه
بازيش براي كامپيوتر هم مي ياد؟
نوچ ... این بازی انحصاری 360 هست ... البته شاید ....شاید ...شاید .... بعد از 2-3 سال یه نسخه واسه PC هم بدن که خیلی خیلی خیلی احتمالش کمه ... فقط برای شماره اول این بازی نسخه PC اومده تا الان...نقل قول:
من خودم XBOX دارم وباهاش حال میکنم ( جبهه نگیرید پس :20:) ولی هیچ بازی انحصاریش دووم نیورد !!!:41::41:نقل قول:
این بیشتر به خاطر وجود مایکروسافته : دینقل قول:
ولی دیگه اینجوری نیست که همه بازی های مایکروسافت به این صورت باشن : دی
مثلا احتمال منتشر شدن بازی هایی مثل Alan Wake و Halo و همین Gears 3 برای پی سی تقریبا صفره.
فقط من الان از آنونس شدن Fable 3 برای پی سی در عجبم : دی
تریلر جدید بازی gamescome 2010
Hi-Res H.264 MP41106.7MB
[HTML]http://www.gamespot.com/dl_movie/169_gears_of_war3_cc10_panel_072310_2000.mp4?s=627 0879&c=movie_ftp_991468&site=1&u=http%3A%2F%2Fll.l o.download.gamespot.com%2Fd3%2Fgsc%2F2010%2F07%2F1 69_gears_of_war3_cc10_panel_072310_2000.mp4%3Frs%3 D150%26e%3D1283886396%26h%3D07c6e21ede28299764682f 8ab1615dfb%26file%3D169_gears_of_war3_cc10_panel_0 72310_2000.mp4[/HTML]]
Lo-Res MPEG812.8MB
[HTML]http://www.gamespot.com/dl_movie/169_gears_of_war3_cc10_panel_072310_lr.mpg?s=62708 79&c=movie_ftp_991468&site=1&u=http%3A%2F%2Fll.lo. download.gamespot.com%2Fd3%2Fgsc%2F2010%2F07%2F169 _gears_of_war3_cc10_panel_072310_lr.mpg%3Frs%3D150 %26e%3D1283886396%26h%3Ded87ced52b991f8e00ca10d319 2bca5e%26file%3D169_gears_of_war3_cc10_panel_07231 0_lr.mpg[/HTML]
Lo-Res IPOD / PSP210.4MB
[HTML] http://www.gamespot.com/dl_movie/169_gears_of_war3_cc10_panel_072310.ipod.mp4?s=627 0879&c=movie_ftp_991468&site=1&u=http%3A%2F%2Fll.l o.download.gamespot.com%2Fd3%2Fgsc%2F2010%2F07%2F1 69_gears_of_war3_cc10_panel_072310.ipod.mp4%3Frs%3 D150%26e%3D1283886396%26h%3D3e19e8e3c96f49588e28e8 d979c8ad49%26file%3D169_gears_of_war3_cc10_panel_0 72310.ipod.mp4[/HTML]]
سلام
یه گیم پلی جدید از بازی منتشر شده:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=8XYjAVDj0sc
ویدیوهای زیادی از مد beast بازی به بیرون درز کرده که یکیشو مسعود جان لینکشو گذاشتن ...بقیه رو هم من نگاه کردم و بهترین و کاملترین ویدیو رو براتون لینکش میذارم .....که توش هم بازی با 3 نوع موجود جدید هستش و هم بازی در نقش kantus .....فوق العادس:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=-m2uOPJxGVM
ویدیویی جدید از بازی...فوق العادس حتما از دست ندین...بیخود نیس که مایکرو گفته این بازی بزرگترین بازی 2011 خواهد بود
نکان جدیدی که تو این ویدیو خواهید دید:حضور ملکه در قسمت مولتی پلیر.....انواع finisher که برای اولین بار می بینید.....گرافیک خارق العاده.... .:
نقدهای زیادی از قسمت مولتی پلیر gears3 شده که در اون همه به ابر شاهکار بودن بازی تکیه می کنن.......این شماره سرورهای اختصاصی هم خواهد داشت... .نکاتی که از این نقدا خووندم:کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/gearsofwar3/news.html?sid=6281041&mode=previews&tag=footer%3Blink
سه مد جدید به مولتی پلیر بازی اضافه شده...... .
مد wingman اینبار 8 نفره شده... .
هر اسلحه (اعم از سبک و سنگین)برای خودش یک finisher داره... .:40:
میشه تمامی مدهای آنلاین رو مثه شماره 2 بصورت آفلاین با bot ها بازی کرد:40:(البته واسه این هم level میده ولی نه در حد آنلاین زدن)
سیستم level بصورت دیگه ای به بازی اضافه شده.......باید برای انجام finisher های متعدد level بگیرید تا واستون باز بشه
برای اولین بار تو گیرز میتونید اسلحه ها رو مثه cod زوم کنید(اسلحه های بدون scope بازی cod رو یادتون میاد چطور زوم میکردیم؟؟)
کاور گیری همونه فقط چند مورد بهش اضافه شده مثه خروج یکباره از سنگر و با لگد دور کردن دشمن نزدیک کاور
بازی سرور اختصاصی هم خوiهد داشت(که گفته شد)
واسه cole هم لباس تمرین راگبی هم اضافه شده که واسه خودش finisher های جدیدی داره......
GAMESPOT
GEARS OF WAR 3 MULTIPLAYER HANDS ON
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/gearsofwar3/news.html?sid=6281041&mode=previews&tag=topslot%3Bthumb%3B1&page=1
مراد جان ممنون بابت توضیحات
نکاتی که سایتا گفتن همه جالبند جز این یکی که که منو یکم ترسوند . نبودن زوم در GOW به نظرم باعث هیجان بیشتر بازی و اون حس رفتن تو شکم حریف بود !!!
البته می بینم برادر کلیف در حال ساخت بازیه !!! خیالم یکم راحت میشهنقل قول:
برای اولین بار تو گیرز میتونید اسلحه ها رو مثه cod زوم کنید(اسلحه های بدون scope بازی cod رو یادتون میاد چطور زوم میکردیم؟؟)
نمی دونم به خاطر چیچیش همه بازی می کنن؟ :13:
!!!نقل قول:
نمی دونم به خاطر چیچیش همه بازی می کنن؟ :13:
1- به خاطر گیم پلیی که داره (بنظرم بهترین گیم پلی در این نسل رو این بازی داره (البته سخته بین اینو هیلو و MGS یکیو انتخاب کرد!!))
2- به خاطر گرافیکی که داره (اوج قدرت انریل در این سری دیده میشه
3- داستانی که داره (داستانش کامل کامل هست از صحنه های نوستالوژیک تا خنده دار در بازی موجوده !!)
4 - موسیقی و صداگزاری عالی
5- هیجان بی اندازش
6 - مارکوس جان !!!!
+
کلا این بازی هر چیزی که یک نفر از یه بازی بخوادو براورده می کنه.
دوستان لینک دانلود همون تریلر البته این بار دیگه لازم نیس از gamespot بگیرین و مستقیم هستش(حتما حتما دانلود کنید):
کد:http://www.upload4.net/files/RUFIDFZU/169_gears_of_war_3_multiplayer_interview_100610_400.mp4
100 درصد تایید میشه این بازی تمام چیزی رو که یه گیمر انتظار داره براورده میکنه و کامله کامله.نقل قول:
من که خیلی با این بازی حال نمیکنم. بعد یک مدت تکراری میشه. دشمن ها یک شکل, تنوع اسلحه ها کم و تنوع گیم پلای هم کمه :13: این نظر من بود .
نزدیک به 15 تا اسلحه....سه نوع نارنجک......نزدیک به 15 نوع دشمن.........(همه اینا مال شماره 2 هستش نه 3)نقل قول:
کلی finisher.....گیم پلی غنی......گرافیک فوق العاده برای x360....
فروش 7 میلیونی......آنلاین فوق العاده.......امتیازهای و نقدهای سراسر مثبت.........
نظر همه واسه خودش محترمه.....ولی دیگه نباید حقایق رو ندیده گرفت.... .
چند gif زیبا از ویدیو اخیر (حتما ببینید):
finisher اسلحه lancer جدید:
کد:http://up.--------.com/Files73/c6627d2436214557b7e8.gif
finisher جدیدی که به نظر جای finisher دکمه Y هستش و دست دشمن رو قطع می کنه:
finisher اسلحه lancer قدیمی(اره) ولی با فرمی جدید و دیدنی:کد:http://up.--------.com/Files73/3b0f4c4e54354766b79f.gif
کد:http://up.--------.com/Files73/28085d5d811045ff83ca.gif
finisher اسلحه آتش افکن:
کد:http://up.--------.com/Files73/b22d9fffc6674d87bd70.gif
نقل قول:
15 اسلحه اما فقط 4 نوع قابل استفاده هستند. بقیه اون ها ارزش استفاده کردن ندارند. قسمت Co-op هم که به شدت آسونه. من بار اول که نسخه ی 2 رو بازی کردم کف کردم طوری که 4 ساعت به کوب بازی کردم اما یواش یواش بازی برام تکراری شد. امیدوارم نسخه ی 3 اینطوری نباشه.
یه توضیح کوتاه در مورد بخش مولتی:
این یک واقعیت است که به تاخیر افتادن بازی ممکن است برای برخی ناراحت کننده بوده باشد ولی واضح است که این تاخیر به خاطر کار بیشتر بر روی بخش چند نفره بوده است.تهیه کننده اجرایی بازی راد فرگوسن اعلام کرد که برای بازی سرورهای اختصاصی وجود خواهد داشت.یک تغییر قابل توجه نسبت به قبل پرش به منوی سیستم بسیار آسان شده و می توانید به راحتی با افرادی که می خواهید مسابقه بدهید هماهنگی کنید.لیست دوستان شما در قسمت بالای صفحه سمت راست به نمایش در می آید.سه حالت جدید به بازی اضافه شده است:اولین حالت Deathmatch می باشد.دو حالت دیگر ترکیبی از حالت های موجود در گیرز 2 می باشند.در یکی از این حالت ها هدف شما جذب رهبر تیم مقابل است که می تواند ملکه ماریا و یا رییس پرسکات باشد که در حال حاضر شخصیت های قابل بازی هستند.شما باید رهبر را 30 ثانیه نگه دارید و هم تیمی هایتان از شما حفاظت نمایند.اگر شما رهبر یک گروه شوید توانایی دیدن دشمنان از پشت دیوار را خواهید داشت.و حالت آخر جمع کردن امتیاز است که یک حلقه در سراسر نقشه حرکت می کند و شما باید به آن برسید و بازی برای جلوگیری از پیشرفت شما موانع و دشمنانی را قرار می دهد.چند سلاح جدید اضافه شده است از جمله تفنگ های یک تفنگ ساچمه ای جدید.برای حداکثر استفاده از این سلاح باید به دشمنان نزدیک شوید به طوری که بتوانید به آنها دست بزنید و گرنه با زمان طولانی خشاب گذاری سلاح جان خود را از دست داده اید.هچنین لنسر جدید که به یک خنجر مسلح شده است و به شما اجازه می دهد هر موجودی را مانند کباب به سیخ بکشید.هر چند برای به دست آوردن آن باید چند مرحله را بگذرانید.یک سلاح سنگین و جذاب که جدیدا به بازی اضافه شده یک نارنجک است که در زیر زمین حرکت می کند و خطی نازک از خود به جای می گذارد.البته این سلاح خیلی سریع نیست و در هنگام حرکت صدای خاصی تولید می کند که باعث خبردار شدن طرف مقابل می شود.یک تفنگ تک تیر دورزن سنگین نیز هست که با لیزر اهداف دور را نشانه می رود و با یک شلیک هدف مورد نظر را از پا در می آورد.هم تیمی های شما بر روی نقشه بسته به موقعیت شان به رنگ قرمز یا آبی نمایش داده می شوند و شما توانایی تفکیک دوست از دشمن را خواهید داشت.بخشی از جذابیت بازی مربوط به ضربات تمام کننده است.هر سلاح ضربه منحصر به فرد خود را دارد.
تصویری از حالت اسیر کردن رهبر تیم مقابل
+
این فنییشرهایی که مراد گذاشته خیلی توووپ کار شدن و یه چیز دیگه که مخ هر جنبنده ای رو هنگ میکنه گرافیک بازیه....:18:
نقل قول:
اول می گفتین تنوع دشمن کمه و بازی یکنواخته....... حالا coop آسون شد؟؟
اینکه از این 15 نوع فقط 4 نوعش قابل استفادس دیگه نظر شماس........ .این بازی از لحاظ اسلحه در وضعیت کاملا بالانسی قرار داره....... و همه اسلحه ها ارزش بالایی واسه استفاده دارن ....چون اکثرشون finisher مخصوص به خودشون رو دارن ........
البته شاید در قسمت داستانی گفته شما درست باشه چون تو قسمت داستانی اکثر بازیها با تکیه بر چند اسلحه جلو میره و این مختص گیرز نیس...... .تو همین killzone2 مگه از چند نوع اسلحه به وفور استفاده میشه؟یا halo ?
یا همین mw با اینکه چون شبیه ساز بالطبع تعداد اسلحه هاش زیاد ولی باز خیلی ها با بعضی اسلحه های خاص راحت هستن ........ .
در قسمت مولتی پلیر این تعداد اسلحه و کلا گیم پلی به بوته آزمایش گذاشته میشه که انصافا گیرز در این زمینه کمبودی نداره ...در تمامی نقدها هم ایرادی به کم بودن یا بی ارزش بودن سلاحها گرفته نشده.....(کافیه فقط تو wave 30 بین اون همه غول گیر کرده باشی اونوقت که فقط 3 تا شلیک مگنوم میتونه اون غول رو هدشات کنه معنی تنوع رو می فهمید......)
در مورد coop که دیگه طبیعیه برادر من بازی آسون میشه......رو coop باید بازی رو بذاری رو hardcore نه نرمال......این دیگه تقصیر شرکت سازنده نیس...(شما special ops بازی mw رو تکی بازی کن بعد دو نفره و یا resident evil5 رو .....می بینی که بازی چقدر آسون میشه این مشخصه دیگه)
تازه شماره 3 coop چهار نفرس .....پس بازی دیگه خیلی مزخرفتر خواهد شد نه؟؟؟چون تو درجات نرمال یا پایین وقتی چهار نفره بازی کنی به مراتب آسون تر خواهد بود....... .
راستی بخش داستانی با این همه تنوع تو کدم بازی دیدین......؟؟
ایرادایی که میگین تو هیچ نقدی ذکر نشده و کلا برای اولین بار میشنوم من........البته نظرتون محترمه.... .
نقل قول:
البرز واقعا گرافیک خیلی از لحاظ بصری پیشرفت کرده مخصوصا نورپردازی ....البته نورپردازی گیرز همیشه خیلی خب بوده..ولی دیگه نه در این حد........
اگه بتونن با اختصاصی کردن سرور این بازی مشکلات قسمت مولتی رو هم حل کنن دیگه واقعا نمیشه جلوی سلطنت این بازی رو گرفت.......
نزدیک به 2 سال که از اومدن شماره 2 این بازی گذشته ولی هنوزم که هنوز من حداقل هفته ای چند ساعت بازیش می کنم.....واقعا بی نظیره
خوب دوستان تریلری از بازی(همون تریلر قبلی ولی حرف زدنهای کلیف حذف شده) اومده که دو تا حجم داره :
sd= 14
lo=4
اگه 14 مگی رو نگاه نکردین لااقل 4 مگی رو از دست ندین...... .:
کد:http://games.gamepressure.com/movie.asp?ID=15436
یه نکته !!
این موتور انریل عجب موتوریه !!! هر دفعه میگن نهایت موتوره نسخه بعدی یه چیزی میدن انگار از انریل 4 استفاده شده !
این بار فکر کنم دیگه ادعا درست باشه و بازی از نهایت انریل استفاده کرده ( با توجه به تریلر ها گرافیک بازی کم از UC 2 نداره)
نقل قول:
چرا میزنی ؟ :19::31:
ببین, شاید الان بهم ثابت کنی که اصلا تعداد تنوع دشمن ها 100 تاست اما وقتی من بازی میکنم این حس بهم دست میده که بازی یکنواخت پیش میره. همش کاور بگیر و تیر بزن, هر وقت هم که مردی پارتنر میاد و در عرض 2 ثانیه فول هیلث میکنه ما رو. چیز ه جدیدی بروز نمیده توی بازی که جهش در گیم پلای باشه. به نظر من همون اول بازی تمام جزییات و موارد جدید رو رو میکنه و در ادامه چیزی واسه رو کردن نداره.
از طرف دیگه میبینی یک غول رو با قیافه ی وحشتناک نشون میده تهش میبینی با چنتا تیر راحت مرد !!!
تمام حرفم اینه که نسخه ی دوم این بازی, گیمر رو به چالش نمیکشه که چه برنامه ای برای کشتن Inhuman ها بریزه.
رویه ی اشتباهی هم پیش گرفتم که توی این تاپیک بحث کردم. از همه عذر میخوام :31: راستی halflife g جان, شما اسم کوچیکت چیه ؟
نقل قول:
خوب دیگه این نظر شماس و من این نظر شما رو تو هیچ سایت امتیاز دهی و هیچ نقد و هیچ کاربر دیگه ای ندیدم....... نظرتون هم براتون محترمه....... همه از بخش داستانی این بازی شدیدا تعریف می کنن..... .(احتمالا هم شما یا easy یا فوقش دو نفره رو normal رفتی.....از وسطای بازی هم بی خیال شدی)
قصدم از بحث هم تبادل نظر بود ...قرار نیس که همیشه نظرهامون با هم یکی دربیاد.....فروم یعنی همین دیگه ..یعنی با هم بحث کنیم....... .بهر حال موفق باشین
بزار در کنار مسائل گیم پلی من یک قابلیت مهم این بازی رو که تقریبا از یادها پاک نمیشه رو بگم ( چون گیم پلی این بازی که یک حالت مرجع تقلیدی برایه بازی هایه دیگه شد اما این... موندگار ترین چیزه بازیه غیر از داستان )
خوب اینجا از نظره من به سلیقه ی اشخاص بستگی داره!
نکته اینجاست که ما ایرانی ها بازی هایی دوست داریم که توش Boss داشته باشه!!! مثلا من الان حاضرم شرط ببندم که همه ی ما از مرحله ای که اون موجود آبی از زیر آب بیرون اومد و باید می کشتیمش خوشمون میاد!!( همون مرحله ای که تویه غاره ) . اما اصلا به تنوع مرحله ایه بازی نگاه نمی کنیم!!!
من همیشه گفتم و خواهم گفت از نظره من تنها چیزی که این بازی رو برایه من جذاب کرده و اصلا باهاش خسته نشدم تنوع مراحل بود!!! در واقع این تنها بازی ای تویه عمرمه که چنین تنوع مرحله ای داشته!!!!
حیف که جدیدا بازی نکردم اما یک چیزایی یادمه...
بزار توضیح بدم: ما در مرحله ی اول رویه یکی از این نفر بر هایه بزرگ بودیم اگه اشتباه نکنم... بعدش اومیدم تویه شهر ( هنوز اون قسمتی که تویه تونل بود رو یادمه ) بعد به جایی رسیدیم که کابویه رو اون موجوده میکشه و تو میری تویه زمین... بعد با جیپ میری... رتیل گنده یادتون هست؟ ... مرحله ی غار آبی... مرحله ای که تویه شکم کرم بودیم... یا اون آزمایشگاه متروکه که سراسر از وحشت بود... شهر هایه متروکه و نابود شده... اون پرنده ی که سوارش شدیم!! ( اسمش یادم نیست :دی )
واقعا نمی دونم اینا اگه به شما هیجان ادامه ی بازی رو نمیده پس اسمشو چی میزارین؟
این بازی تنها و تنها بازیه تکی تویه کله عمرم بود که در اون تنوع مراحل شدید بالا بود!!!!!!
حالا این نسخه که جنگل و منگلم فکر کنم اضافه شده که دیگه... :دی
نه بنده روی یک درجه بعد از Normal بازی کردم دقیق یادم نیست اسمش چی بود. خب قصد من هم تبادل نطر بود دیگه. فکر کنم شما از جمله ی : "رویه ی اشتباهی هم پیش گرفتم که توی این تاپیک بحث کردم. از همه عذر میخوام" ناراحت شدی ! :41: من منظورم از اون جمله این بود که نباید توی تاپیک Gear3 از Gears2 حرف میزدم که متاسفانه بد بیان کردم منظورم رو و گرنه من از شرایط تبادل نظر در فروم ها یک چیزایی میدونم :11:نقل قول:
به اینا brumak سواری و river ساری رو هم اضافه کن.......... .نقل قول:
این بازی واقعا کامله و در هر مرحله چند تا اسلحه در دسترس ولی این دوستمون همونی که از اول تا آخر بازی بوده رو باهاش بازی کرده...... .
از لحاظ درجه سختی هم تو coop ها که این خداییش سخت ...special ops یادتونه؟؟دوستت رو میتونستی 100 بار زندش کنی ولی اینجا فقط دو بار...یا تو resident evil .........
اگه بازی رو وقتی دو نفره بازی می کنین روی درجه سختس بیشتر بذارین(چون حالا دو تا هوش انسانی به جای یه نفر دارن بازی می کنن ولی هوش مصنوعی دشمن ثایت مونده)لذت واقعی بازی رو میتونین بفهمین....... .
نه دوست من بنده از هیچ چیز ناراحت نشدم .....فقط شما از یه قسمتهای از بازی ایراد گرفتین که دنیای بازی بیشتر به خاطر همین قسمتها از بازی gears خوشش میاد......... .نقل قول:
کلا نظر شما تک محسوب میشه................. .
سلام
این بازی واقعا عالیه و همینطور که دوستان گفتن تنوع مراحلش بینظیره تو شماره قبل از آزمایشگاه بگیر تا تو شکم کرم و غار و قایق سواری و ریور سواری همه چی داشت . تنوع اسلحه هم کم نداشت اقا منم تمام بازی رو فقط با یه نوع اسلحه رفتم و لی این دلیل یکنواختی بازی نمیشه . به نظر من این یه شاهکار در نوع خودشه که توانایی رقابت تنگاتنگ با بازی پلی استشن رو داره که این همه هم بیخودی روشون مانور میده.
برو kill switch رو بازی کن میبنی که این کاور گیری ها و کلا یه سری حرکات مارکوس دقیقا شبیه به bishop کاراکتر اون بازیه ;)نقل قول:
( چون گیم پلی این بازی که یک حالت مرجع تقلیدی برایه بازی هایه دیگه شد اما این... موندگار ترین چیزه بازیه غیر از داستان )
+
تنها چیزی که تو نسخه دوم زیاد روش کار نکرده بودن داستان بازی بود... درسته دراماتیک تر شده بود ولی واقعا حیفه همچین بازی ایتو این مورد کم بیاره.
+
بالاخره این ویدئویملتی پلیر رو دیدم
بازی چه خشن و پر از خون شده... هی کله اینو بکن و اونو اره کن و ..
ولی هیچی اره نمیشه... وقتی اره میکنی واقعا احساس قدرت به آدم دست میده : دی
این فینش های جدید هم که دیگه تهشه ;)
از گرافیک بسیار عالیه بازی هم نمیشه گذشت..
فقط خداکنه داستان بازی هم مثه بقیه قسمتاش خوب و عالی بشه تا دیگه نشه به هیچ جای بازی اشکال گرفت
+
BEST GAME OF 2011