این بازی از تاریخ انتشار برا PC گذشته پس چرا سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنه برا دانلود؟
Printable View
این بازی از تاریخ انتشار برا PC گذشته پس چرا سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنه برا دانلود؟
تازه هفته دیگه میخواد بیاد
بازی لیک نشد؟
واقعا بازیه خوبیه. درسته یه ظعفای کوچولویی داره ولی واقعا بازیی که آدمو درگبر میکته.
من موندم گیم اسپات چه طور به این بازی 7.5 داده. واقعا جای تعجب داره.
كال اف كجاش شلوغ نيست:31:خر تو خر ترين بازي كه به عمرم ديدم همين كال اف بود نه سنگر گيري نه متور قدرتمندي فقط به درد اين ميخوره كه اسلحه رو برداري و بسم الله همه رو به رگبار ببندي بدون اينكه با يك تير زخمي يا مجروح بشي:31::19:
Ghost Recon: Future Soldier که پیش از این قرار بود 12 ژوئن برای PC منتشر بشه ، 26 ژوئن منتشر خواهد شد
:37:
خوب دوستان عزیز به لطف اسکیدرو بازی نیومده کرک شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی که لینکاش اومده-کسی دان نکرده نظر بده؟نقل قول:
نسخه PC بازی منتشر شد و لینک های بازی در تاپیک زیر قرار گرفت
هر گونه سوال و مشکل در اجرای بازی دارید در تاپیک زیر مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پست دادن در مورد نصب و اجرای بازی در این تاپیک خودداری کنید چون جواب داده نمیشه
بچه ها بفرمایید فیلم هندی :))
نمیدونم چرا از من زیاد cpu میکشه. ولی بازیش بد نیست
خیلی عالیه یکی از بهترین عناوین سال 2012 هست که تا به اینجا منتشر شده.
میشه گفت یکی از بهترین بازی های سبک شوتر امسال هست.
اگه میخواین ببینین این بازی رو PC تون نصب میشه یا نه میتونین به سایت زیر برین و اسم بازی رو انتخاب و سرچ کنین. البته باید نرم افزار ActiveX و Java رو PC نصب باشه.
لینک سایت:
خیلی بازی قشنگیه...گرافیکش هم خیلی خوبه..فقط این ambiant رو من تو همه بازیها فعال میکردم...تو این فعال میکنم 10 فریم افت میکنه...
یه چیز دیگه اینکه این سیستم کاورگیری با اینکه تو نگاه کلی ساده به نظر میاد ولی تو هر بازی داره پیشرفت میکنه....
تو این بازی هم shift رو میگری تند میره کاور بعدی واقعا قشنگ کارشده..
من هنوز نگرفتم دوستان میشه راهنمایی کنن چه قدر جا میگیره این بازی رو هارد؟؟؟
درست 15 گیگ...
خیلی خوب بازیش...ولی گرافیکش یه نمه تو ذوقه !
چرا؟خوبه که...:20:
مخصوصا مدلسازی شخصیت اصلیش عالی کار شده...نورپردازیش هم خیلی خوبه...
آره درسه ...تو رزولوشن بالا بازی کردم نظرم عوض شد ...اما کرکترای بازی تو کات سینا خیلی خشک میزنن ...زیاد روشون کار نشده
دارم نسخه PC این بازی رو انجام میدم ، واقعا بازی قشنگیه
خیلی خوشم اومد ازش. من از اولین نسخه Ghost Recon که بازی کرده بودم دیگه این سری رو بازی نکردم
یکم طول کشید با بازی اخت بگیرم ولی بعد 1-2 مرحله خیلی روان شدم تو بازی
من در حد COD قبولش دارم و در بعضی ایتم ها خیلی بهتر از Cod کار شده
گیم پلی خیلی خوب
گرافیک خیلی خوب (متاسفانه کمی موتور گرافیکیش سنگینتر از COD هستش که مجبور شدم Ambient lighting رو غیر فعال کنم)
داستان بازی به COD نمیرسه.
سنگر گیری عالی کار شده.
نکاتی که بهتر بود به نظرم اصلاح شن:
1- ویدئو بازی خیلی بی کیفیته و خیلی بهتر بود از انجین خود بازی برای دمو ها استفاده می کردن
2-تنوع اسلحه ها و خصوصا قطعات اسلحه ها زیاده ولی متاسفانه کاربد زیاد ندارن تو بازی.مثلا اگه ماشه تفنگ رو عوض کنیم تاثیر خاصی تو بازی نداره!!
3-بازی شروع خوبی نداره و کسی که تا حالا این سری رو بازی نکرده باشه توی شروع بازی گیج میشه.(اون بلوشویی که اول بازی هست و نمیدونی چیکار کنی)
نکات جالب:
توی ماموریت پاکستان ، نیروهای پاکستانی در حد بچه تهرون فارسی و بدون لهجه صحبت میکردن!
این مورد درست نیست.تمامی قطعه ها روی کاربرد اسلحه تاثیر دارن.مثلا همین ماشه که عوض کنیم حال شلیک کردن اسحه تغییر میکنه(مثلا یه اسلحه برای تک تیر زدن هست،یکی دیگه برای 3 تیر و ...)نقل قول:
.مثلا اگه ماشه تفنگ رو عوض کنیم تاثیر خاصی تو بازی نداره!!
من بازي رو نگرفتم ولي احيانا اگر نسخه Blackbox (با حجم 5.5 گيگ) رو داشته باشيد كيفيت فيلمهاش رو كم كردن.نقل قول:
1- ویدئو بازی خیلی بی کیفیته و خیلی بهتر بود از انجین خود بازی برای دمو ها استفاده می کردن
واقعا یکی از بهترینای سبک خودشه ....
گیم پلی روان ک هم میشه ب دل دشمن زد و کال آو دوتی وار رفت هم میشه خیلی آروم و بدون دیده شدن مثه Splinter Cell !
تنوح اسلحه ها و Customize کردن اونا هم خیلی جالبه ...
گرافیک هم خوبه ...اما عالی نی...
صداگزاری و موسیقی هم خیلی خوب کار شده ....
داستانشم باس صبر کرد تا پایان بازی ...!
من اولای بازیم خیلی وقت براش نذاشتم (ندارم)
اون قسمت پاکستان که میگید دقیقا کجاهاشه؟
نقل قول:
فکر کنم مرحله سوم یا چهارم این بازی قسمتی هست که تو پاکستان هست.:46:
+
ولی واقعا فیلم های بازی زیاد با کیفیت نیستن و انگار زیاد روشون کار نشده.:2:
این بازی رو چطور تحلیل میکنید...کسی که کال اف رو بازی کرده اینو بازی کنه لذت میره؟
بازی رو روی PC با جزییات بالا یک تستی زدم لامصب فیگور شخصیت هاش با جزییاتش با ادم حرف میزنن عین هلو ..واقعا دلچسب هستن.
با COD فرق داره و مخفیکاری و اینا توش هست و در نوع خودش خیلی شوتر باحال و به یادماندنی هستش که حتی برا دور دوم هم مجابتون میکنه که بریدش.نقل قول:
این بازی رو چطور تحلیل میکنید...کسی که کال اف رو بازی کرده اینو بازی کنه لذت میره؟
تاثیر که بی تاثیر نیست ولی آنچنان که باید تاثیر ندارهنقل قول:
من ویدئو تبلیغاتی بازی رو تو e3 دیده بودم. خیلی روی این مورد مانور میدادن. البته با کینکت.
آره ولی منظورم کیفیت تصویری نبود. کلا مدل سازی از قبل رندر شدش خوب نیست. گرافیک خود بازی خیلی بهتر از دموهاشه
من که زیاد از اسلحه استفاده نمیکنم..مارک میکنم دوستام میکشن.:31:
خب من اول اولشم ...يه اسلحه هستش كه بايد جا بزنم اما واردبازي نميشه و يه چيزي هست كه اگه دكمه ي اسنارت بزنم وارد جايي ميشه كه بايد ادمك رو بزنه... جكا كنم
ایول بالاخره انتظار به سر رسید. من عاشق سری گوست ریکان هستم از همون اول. یکی از زیبا ترین بازی های تاریخ. سری قبلی بازی را فکر کنم 4 بازی تموم کردم. نسخه بلک باکسش و گرفتم هنوز وقت زیادی نذاشتم ولی از همون اول آدم و میگیره. یکم گرافیکش به نظرم ظعیفه فقط نسبت به زمان بازی.
سلام-من اول بازی موندوم کمک کنید توی اول بازی یک نارجک پرتاب می کنی روی صفحه بازی می ایدscope:MWB این یعنی چی من تمام صفحه کلید را زدم اتفاقی نیفتاد---
MWB = Mouse Wheel Buttonنقل قول:
دکمه وسط موس رو بزن : )
منم بازی رو گرفتم و بازی کردم. گیم پلی واقعا عالیه.
در کل بازی خیلی خوبیه.
یه سوال .. اول شخص نمیشه ؟
آخه یادمه نسخه های قبلی اول شخص بود.
نقل قول:
فکر نمی کنم بشه اول شخص کرد ولی فکر کنم میشه دوربین یا نما رو به روی شونه سمت چپ یا سمت راست تنظیم کرد.:20:
این بازی چرا اینجوریه بعضی از مرحله ها خیلی اسونند:8: و بعضی از مرحله ها خیلی سخت.:41:
+
از کار تیمی تو این بازی خوشم میاد .:20:
این مراحل برفیش واقعا چرته...تموم هم نمیشه...:13:
چرا ...یه کم متفاوته ...کلن تنوع بازی خیلی زیاده ...من بیشتر مخفی کاریشو دوست دارم ...آدم اعتماد ب نفسش میره بالا !:31:نقل قول:
دقت کردید گرافیک بازی با گرافیک ویدئو های بین مراحل زمین تا آسمون فرق داره؟ ویدئو ها خیلی ضعیف کار شدن اولین بازی هست که میبینم گرافیک موتور بازی خیلی از دمو های بازی قویتره.
این یارو ریشو تپله شبیه جواد خیابانی نیست؟ :دی
اما در مورد بازی فوق العادس واقعا خیلی داره فاز میده. من سخت ترین لولش دارم میرم خیلی حس واقعی به آدم میده
دقیقا ! کات سینا خیلی افتضاحن ..آدم یاد بازیای 10 سال پیش میفته !نقل قول:
تا اون حد تپل نیس :31: