سلام
تفاوت این ها در چیه؟
Valueline و Thinkpadو Ideapad
سلام
تفاوت این ها در چیه؟
لطفا این سوال را قبل از سال جدید جواب دید:46:نقل قول:
نقل قول:
سلام
تفاوت این ها در چیه؟
سری Thinkpad :
لپ تاپ های حرفه ای / صنعتی هستن که از لپ تاپ های قدیمی IBM الهام گرفته شدن و قیمتی بالاتر از بقیه سری های لنوو دارن . کیفیت ساخت بالا و استحکام بدنه خوبی دارن
سری Ideapad :
سری مالتی مدیا لنوو هست برای استفاده های نسبتا حرفه ای نظیر گیم و اینترنت و ... . در رده های میانی لنوو قرار میگیرن
سری Valueline :
سری ارزون قیمت لنوو هستن که کانفیگ پایینتری از بقیه دارن و برای استفاده های اداری و خانگی طراحی شدن .
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیزحمت در مورد Edge 14 ای که داری توضیح میدی؟
کیفیتش ، مانیتورش ، بدنش و .... چطوره؟
آیا باهاش کار سنگین هم کردی؟
نمایندگی اصلی لنوو چیه؟
از کجا میشه از ورود مدل های جدید اطلاع کسب کرد
سلام با تبریک سال جدید/ من میخاستم یه لب تاب در حدود قیمت 600 تا 800 تومن بگیرم و مورد استفادش هم طراحی گرافیکی و صنعتی هستش / هارد حتما 500 باشه / اگه میشه منو راهنمایی کنین
سلام با تبریک سال نو:20:
کسی میدونه لپ تابایه لنوو مدله y570 , y470که تا چند روز دیگه فروششون تو دنیا شروع میشه چقدر طول میکشه تو ایران بیاد؟ البته با گارانتیه سازگار.:8:
در ضمن با قیمت پایه 900 دلار عرضه میشه.شما میدونید اگه ایران بیاد قیمتش حدودا چنده؟:10:
سلام دوستان کسی خبر نداره کی این y570 وارد ایران میشه؟
کسی تفاوت کانفیگ بین دو مدل y570 و y470 ؟
من مدتی s10-3t داشتم !
600000 خریدم و بعد از 4 روز 500000 ردش کردم رفت !
خیلی افتضاع بود ! صفحه لمسیش که اصلا جالب نبود ! خیلی هم داغ می شد ! باتریش هم حداکثر 1.5 نگه می داشت ! اثر انگشت هم همه جاش می افتاد ! کیفیت ساختش هم اصلا خوب نبود ! کلید هاش لغ می زد ! خیلی خیلی ضعیف بود ! یه کلیک راست ساده رو 1 ثانیه تاخیر داشت تا انجام بده ! :2:
یکی از بد ترین انتخابای زندگیم خرید s10-3t بود !
من دنبال یک این بودم فروشنده کلی تعریف کرد پس آشغالهنقل قول:
مدل تاچ که باطریش قوی تر باشه کسی سراغ نداره به من معرفی کنه حالا از هر برندی بود زیاد هم قیمتی نباشه حدود 500
نقل قول:نقل قول:
یعنی یه مرد پیدا نمیشه جوابه مارو بده!!!!!:13::19:
من خودم منتظرم اين دو تا لپ تاب لنووو بياد قرار اپريل بياد به بازار .
ولي به نظرم كانفيگ I7 بايد بيشتر از 900 دلار باشه البته تو ايران بايد قيمتش حول حوش 1300 تا 1400 بشه
فرقشونم اونطوري كه تو كاتالوگ سايت لنووو زده فقط در سايز صفحه نمايششه
بايد منتظر بود تا اين لپ تاب ها بيان تا به جزييات بيشتري برسيم
کد:http://shop.lenovo.com/us/ww/pdf/Y570_datasheet.pdf
کد:http://shop.lenovo.com/us/ww/pdf/Y470_datasheet.pdf
سلام
من یک sl510 دارم و الان 7 ماهه دارم باهاش کار میکنم و روزی 10 ساعت روشنه و همه کار با هاش انجام میدم
شکر خدا ازش خیلی راضی ام هیچ مشکلی هم نداره در ضمن لنوو قیمت خیلی مناسبی هم داره
سلام دوستان! lenovo y560p بهترین کانفیگش که میشه 439727U تهران چنده؟؟؟
سلام دوستان کسی خبر نداره کی این y570 وارد ایران میشه؟
من که همچنان منتظرم...
آقا یک نفر درباره ی این برند lenovo توضیحات مبسوطی بده
اصلاً ساخت کدوم کشوره؟
مال کدوم کمپانیه؟
تو ایران جواب داده درست یا نه؟
يه جستجو ميزدي راجع به اين شركت تو سايت توضيحاتي هست
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5884096&postcount=103
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5874411&postcount=42
بچه ها به نظر شما lenovo g560 بهتره یا acer aspire 5742
فروشنده که میگفت lenovo بردارم
من گیم بازی نمیکنم و برام گرافیک زیاد مهم نیست
قیمت هم lenovo رو 750 و acer رو 890
البته هر دوتا i5 هستن
همه چی به کنار قیافه lenovo خوشگل تره
به نظرتون کدوم رو بگیرم؟
بین Lenovo و Acer حتما Lenovo .نقل قول:
کلا Lenovo کول تره. فقط به شرط غیر Refur بگیر.
موفق باشی
نقل قول:
refur یعنی چی؟
جواب شما اینجاست:نقل قول:
واین قسمت رو خودم از لینک بالا جدا کردم برا راحت شدن شما:31:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=471303
اول توضیح بدم که ریفربیش چیه و به چه لپ تاپ هایی اطلاق میشه تا برسیم به اینکه سیاست فروش اونها در ایران و خارج ایران چه تفاوتی دارند.
به لپ تاپی میگن ریفربیش که بعد از تست نهایی از کارخونه خارج میشه و به نمایندگی فروش میره که به فروشنده دسته اول معروفه!
این لپ تاپ ها توسط نماینده فروش تست میشه و اشکالاتی در اون دیده میشه. نمایندگی اون رو برگشت میده به کارخونه و کارخونه اون رو باز میکنه اشکالات رو برطرف میکنه و دوباره تست میکنه (ReTested) و با درج کلمه (Refurbished) بر رو یه برچسب زیر لپ تاپ و بر رو جعبه دوباره به بازار میفرسته.
ولی اینجا دلایل برگشت خیلی مهم و البته متفاوته. ممکنه نمایندگی لپ تاپ رو به خاطر اشکال فنی برگشت بده که این اشکال فنی هر چیزی ممکنه باشه . مثلا کنده شدن یکی از دکمه های کیبورد یا خرابی مادربرد. همونطور که میدونید این خرابی کجا و آن کجا!!!! اگه مشکل کیبورد باشه که خیلی فرقی با لپ تاپ برگشت نخورده که به اونا اصطلاحا اصل میگن نداره ولی اگه مادربرد خراب باشه چی؟
یکی از دلایل دیگه هم میتونه فروش نرفتن لپ تاپ باشه و یا ویترینی شدن اون. یعنی مدتی در نمایندگی میمونه و فروش نمیره و اونا برگشتش میدن یا تو ویترین میذارنش که موجب خراشیده شدن و یا رنگ باختن بدنه لپ تاپ میشه.
مشکل اسایی این لپ تاپ ها اینه که کارخونه اعلام نمی کنه که دلیل برگشت چی بوده. و این باعث ایجاد شک در مصرف کننده میشه.
ممکنه بپرسین خوب چرا میزنه ریفربیش اگه روی دستگاه و جعبه نزنه که هیچکس نمی دونه که مرمت شده است؟
جوابش اینه که کارخونه این لپ تاپ ها رو با قیمت های پایینی برای مصرف کنندگان جهان سومی مثل بعضی کشورهای آفریقایی به بازار میده و کشورهای خارج از لیست کارخونه اجازه استفاده از اون رو ندارن. اختلاف قیمت هم چشمگیره. این لپ تاپ ها به پول ما حساب کنیم
به طور متوسط 200 هزار تومان در هر 1 میلیون تومان اختلاف دارند .
متاسفانه در ایران با کندن برچسب و تعویض بسته بندی این لپ تاپ ها رو در بازار به جای اصل می فروشند و تقریبا هیچ راهی برای فهمیدن این موضوع هم وجود نداره.
همین چند وقت پیش بعضی شرکت ها از شرکت معتبر و شناخته شده ایران رهجو به خاطر اختلاف قیمت محصولات لپ تاپش با بازارهای جهانی شکایت کردند. اونا میگفتن که چطور ممکنه لپ تاپ در ایران با وجود تحریم و هزینه های واردات ارزونتر از کشور مبداء یعنی چین باشه؟ واقعا ممکنه؟
اونا معتقد بودند که ایران رهجو با وارد کردن لپ تاپ های ریفربیش و تعویض برچسب و جعبه اونا رو به بازار میاره و ارزونتر از کشور مبداء می فروشه.
من کاری به این که آیا چنین عملی صورت گرفته یا نه ندارم . ولی میخواستم شما رو در جریان ریزه کاری های بازار در ایران و جهان بزارم.
اینم بگم که خیلی واسه خودم جالب هستش.
چند وقت پیش با اپراتور شرکت Dell که در سایت این شرکت برای پاسخگویی حضور داره و با چت کردن به سوالات پاسخ میده در این باره پرسیدم . من انگلیسی در حد خوبی بلدم ولی نتونستم بهش حالی کنم که این کار یعنی تعویض برچسب و جعبه در اینجا صورت میگیره.
بیچاره همش میگفت من متوجه نمیشم!! مگه میشه؟ !!! آخرش هم چت روم رو روی آی پی من بست!!!!
موفق باشین.:27:
کسی میدونه g570 کی میاد ایران؟
دست گلت درد نکنه داداش.واقعا ممنونم .:11:نقل قول:
یعنی هیچ کس خبر نداره؟؟:(نقل قول:
اصولا لپ تاپ ها بعد از چه مدت وارد ایران میشن؟!
1/4/2011 معرفی شده.
شما باید با سایت سازگار ارقام مکاتبه کنین .چون به هر حال اونا وارد می کنن .اینطوری جواب دقیق تری میگیری دوست عزیز .نقل قول:
حالا کانفیگ این مدلو میزاری ببینیم؟؟:10:
فردا باید زنگ بزنم.
کد:http://shop.lenovo.com/us/products/essential/g-series/g570/index.html
نسبت به کاراییش خیلی قیمت مناسبی داره.کد:https://docs.google.com/viewer?url=http://shop.lenovo.com/us/ww/pdf/G570_Datasheet_US.pdf
احیانا شما کسی نیستی که با ان راه برای ذله کردن مردم آشنایی و بعد از ذله کردن مردم میره در جهنم سکوت میکنینقل قول:
یه ذره صبر کن فکر کنم به زودی برسن ایسر که گرافیک 540 قبل از آمریکا ایران بود رو نوت بوک های 5742
ساندی بریج میخوای دل اومده ام اس ای و ایسوز هم اومده و به نظر من بار قدیم توم شه میریزن تو بازار لنوها رو
چه کانفیگ با حالی داره در ضمن اگه با سایت سازگارم مکاتبه کنی میتونی جوابتو بگیری .نقل قول:
کسی نمیدونه y470 کی میا؟ april که تموم شد!
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
الان مه چک کردم توی سایتش نوشته Available May 2011
چرا آخه؟ تا دیشب که آپریل بود!
آره کرده ماه مینقل قول:
من خودمم تعجب کردم
لنوو مچل کرده مارو
دیگه صبرم تموم شد :41:
شانس منه دیگه!
1ماهه هر شب میرم سایت لنوو! تا اینکه دیشب دیدم ... :)
کسی قیمت Lenovo IdeaPad S10-3t داره؟البته تو ایران.
خبری نشد؟...........................
با سلام خدمت دوستان
من یه y560 i7 گرفتم در کل راضیم ازش مخصوصا اسپیکرهاش که واقعا توپه فقط از دوستانی که دارن چند تا سوال دارم
1) همراه لب تاپ اصلا سی دی درایور و ویندوز نبود کلا نیست یا به ما ندادن ؟
2) باطریش فول که میشه وقتی با موس روی ایکونش میری مینویسه 2 ساعت شارژ داره به نظر شما کم نیست ؟
3) قسمت کنار سمت چپ لب تاب گرم میکنه حتی با فن که زیرش میذارم مخصوصا موقع بازی البته میگن همه i7 همینجورین خواستم بدونم مال شما هم همین طوره ؟؟؟
گارانتی معتبر lenovo چیه؟