اتفاقا هر چی حجم بیشتر باشه بهتره....نقل قول:
الآن تازه یه مرحله ساختم از بازی ولی ....
حجم بازی 8 مگ!!!!!!!
نمیتونی آپلود کنی؟؟ بده کیان جان !
Printable View
اتفاقا هر چی حجم بیشتر باشه بهتره....نقل قول:
الآن تازه یه مرحله ساختم از بازی ولی ....
حجم بازی 8 مگ!!!!!!!
نمیتونی آپلود کنی؟؟ بده کیان جان !
آره حجم زیاد خوبه ولی شاید یکی بخواد با دایل آپ دانلود کنه اون وقت چی؟؟؟:41:
دو نکته:
1-نسخه ی نیمه بتا رو میگن آفا.
2-واسه نسخه ی آزمایشی بایدتا حد امکان حجم کم باشه. اون واسه نسخه ی نهایی که هر چی حجم بیشتر گول خوردن بیشتر:21:
آره آرمین. باکیفیتن.
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
مشکل منم همینه.(بتا حجمش زیاده)نقل قول:
پس فکر کنم بخاطره اسپرایتاتن.:31:
ولی حجمشون کمه.خیلی بالا نیست.
حتما از تصویر PNG استفاده کردی ! رفته بالا در ضمن برای مشکلت برو تصویر مورد نظر بیار تو فتوشاب زمینه شو بردار ذخیره کن به صورت PNG بعد بیار تو گیم میکر
مثال اول :راه پله + موس+ حرکت با موس
البته راه پله یک مشکل داره
مثال دوم:PAUSE کردن بازی با ENTER
بخشید که اینجا پست دادم
بیا اینم اسکریپت پاز . البته دارم رو یه پاز حرفه ای هم کار میکنم. درست شد اونم برات میزارم. اینم همون پاز معمولیه:
{
draw_set_font(Menu);
draw_set_color(c_red);
draw_set_halign(fa_center);
draw_text(250,100,'Game paused. Press any key to resume.');
screen_refresh();
keyboard_wait();
io_clear();
}
پرویز جان دادنش.(البته دارم خودمم کار میکنم حرفه ایش کنم)
بازم نمی تونم مثالت رو دان کنم آقا پرویز:19:
عجیبه! همه دان کردند شما نتونستی ؟ باشه تو پرشین گیگ آپلودش می کنم البته پله رو یکاریش می کنه که درست کار کنه
این بار واسه من دان شد.
آقا این ساخت این بازی کنسل شده؟
نه.محض اطلاع بازی یه عالمش ساخته شده.کل آبجکت ها رو کامل نوشتم.آهنگ ها رو هم گذاشتم.تا مرحله ی 4 رو هم ساختم.حجم شات ها 600 کیلوبایت شد.کی آپ کنه؟؟
نه آخه فکر کردم تغییر موتور دادی. ساخت بازی کنسل کردی
اگه پست اولو خونده باشید من نوشتم که آخرین بازیم با گیم میکره.درسته که تغییر موتور دادم ولی روی این بازی هم کار میکنم تا تمومش کنم.
يعني چي يعني نميتوني شات 600kb رو آپلود كني؟نقل قول:
رفیق حجم هر شات 600 کیلوبایته.نه همشون.(بعدشم الآن ت امتحاناتیم و من هم اجازه ی پای کامپیوتر رفتن ندارم و الآن هم قاچاقی اومدم!):دی
:4::36::32::34::34::34::34::16::14::1::17::7::11:
معنیه این اسپم چیه؟نقل قول:
امروز تغييرات فوق مهم دادم:بك گراندها رو عوض كردم.آهنگ ژس زمينه هم همين طور.(در ضمن دارم تفنگ هم اضافه ميكنم.كي گفته بازي واسه قديمه؟؟البته يك سري مشكل دارم توش.بعدا ميژرسم از اساتيد.)
اسكرين شات هاي جديد:(البته كمي ناقصه ولي همين بك گراند هايي كه گذاشتمو نشون ميده!)
خیلی خوبه......:10:
فقط ما کدومیم؟؟ دشمن کدومه؟؟ چی کار باید بکنیم؟؟
اون موجودات بال دار دشمنن.ما اون ببچه فشنه ايم!اون كپسوله رو بخوري نينجا ميشي و قابليت پرتاب تير معمولي خواهيم داشت.(در مرحله هاي بعدي تفنگ هم اضافه ميشه).هدف در مراحل متفاوته:اينجا بايد به يه اهرم برسيم.(اينا مراحل 3و 4 هستن.)
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
در حال ساخت مرحله ي برفي هستم!(در اون مرحله اولين بار يكي از محافظاي ارباب رو ميبينيد.)
ای ناقلا از بازیه تی ورلد کش رفتــــــــی (بک گراند و خورشیدو میگــــــــم):21:نقل قول:
آره مقداريشو از تي ورلد برداشتم.ولي نگران نباش به مديريت تي ورلد گفتم و اجازه دادن.در قسمت Contact Us بهشون گفتم.
همين الآن مجوزش به ايميلم رسيد.البته يه شرط گذاشت كه قبول كردم.
جاويدان باشيد
بهم گفته بودن چرا نارنجك انداز:(من هنوز داستانو كامل نذاشتم.قسمتيش اينه:اون از ابتدا ميفهمه كه در آينده كشورش تصاحب ميشه پس در زمان آينده ولي با سلاح ها قديمي ميره به جنگ تا اين كه يك انسان خير(دوستش) رو در آينده ميبينه و دوستش بهش يه تفنگ نارنجك انداز ميده و ميگه اگه فلان آيتمو بخوري اين تفنگ برا مدتي مياد دستت.در ضمن اينم بگم عمره اين موجودات زياده برا همين دوستش در آينده ها هم زندست.اونجا يه موضوع جالب مشخص ميشه كه الآن نميگم).
_________
نارنجك انداز منتفي شد.(زيادي مشكل داشت)
چه مشکلی؟:31:
امیر جون تو فکر می کنی کی تموم بشه؟:31:
کسی از امیر خبری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
آخه من به چند تا عکس که راضی نمیشم باید بازی رو بده تا ما بازی کنیم!!!!!!!!!!:31: