منم 3 تا میکرو سوزوندم با داداشم...
ولی خدا وکیلی سگا خیلی سگ جون بود ولی دسته های اصلیشو برمیداشتن تقلبی میذاشتن هی تند تند خراب میشد فکر کنم یه 20 تا دسته xyz به فنا دادیم...
Printable View
منم 3 تا میکرو سوزوندم با داداشم...
ولی خدا وکیلی سگا خیلی سگ جون بود ولی دسته های اصلیشو برمیداشتن تقلبی میذاشتن هی تند تند خراب میشد فکر کنم یه 20 تا دسته xyz به فنا دادیم...
اولین کنسول من آتاری 2600 بود
پدرم وقتی بچه بودم واسم خرید.........
بعد میکرو بعد سگا
من اولیش آتاری بود . بعد سگا بعد PS1 بعد ...
سلام
منم اول آتاری داشتم بعد میکرو سگا و بگیر بیا تا الان که 360 دارم البته این وسط PS2 نداشتم. اینم بگم که الان به غیر از اون آتاری همه رو دارم که البته سالم هم هستن و میشه بازی کرد. اتاری هم تقصیر خودم شد خر شدم فروختمش.
من اولین کنسولم یه مگا درایو بود.
یادش بخیر چه حالی میداد بهم بازی باهاش!!
من اولین کنسولم میکرو بود .... بعدش هم ps1
یادش بخیر : قارچ خور و تانک و ......
سگا و بعدش هم ps1.........
منم میکرو داشتم 6 تومن از چهارشنبه بازار خریده بودم. با اون قارچ خور چه حالی میکردیم خداییش:31:
منم اولین و آخرین کنسولی که خریدم میکرو بود! هنوز هم دارمش و به تازگی به وسیله یه تبدیل دستساز چهار تا دسته بهش زدم و بازیهای چهار نفری (مخصوصا فوتبال گل سه و دو صحرایی) رو با بچه های فامیل بازی میکنیم! :31:
اینم دو تا عکس :
ایول خیلی قشنگه یاد دوران بچگیهای خودم افتادمنقل قول:
در کل با اینا بازی میکردم : اتاری دستی > سگا > پلی استیشن 1 > PC > ایکس باکس 360 .............. > شاید روزی رفتیم تو خود بازی ! :دی
یادش بخیر بازیرو که اولش از گرگم به هوا شروع کردم :d
بعد یه مدت آتاری دستی رو کشف کردم که یه سه چارتایی سوزوندم تا رفتم رو میکرو با میکرو هم که حدود یه ماه کار کردم و سوخت یه مدت خماری کشیدم :41: بعدشم که ps1 و ps2 الانم که xbox 360
دقیقا سیر تکاملی منم اینطوری بوده: :31:
اتاری دستی > سگا > پلی استیشن 1 > PC > ایکس باکس 360 .............. >
مال من وحشتناک تره هزار بار اینور اونور رفتم !!
اولیش آتاری !!
ميكروووووو
آخي يادش بخير :41:
ولي انگار فقط من اين كنسول رو داشتم.2 3 تا صفحه رو نگاه كردم دوستان يا آتاري داشتن يا سگا :27:
بعد كامپيوتر گرفتم اما باز باهاش بازي ميكردم :40: (به خصوص هويج خور-همون خرگوشه)
بعد كه تو كامپيوتر وارد شدم IGI 1 رو گرفتم و صبح تا شب و شب تا صبح پاش بودم(چقدم سخت بود نامرد)
ولي باز هر چنوخ يبار با ميكرو بازي ميكردم
تا اينكه يكي دو سال پيش به قيمت 20 تومن با 3 تا بازي دو سه هزار لبه انداختمش به يه بنده خدا :21:
الانم يه XBOX 360 Slim گرفتم كه هكش نميكنن نارمدا.... :41:
یادش بخیر
PS 1
سلام
اولش سگا بود که در تمام اعصار زندگیم خراب بود بعد هم یه ps1 خریدم که لذت دنیا رو باهاش بردم البته پنجم دبستان بودمو هیچی حالیم نبود
بعد از اون یه pc خریدم و همراه اون ps2 که البته ماله داداشم بود ولی ما بازی میکردیم
تا همین 2 سال پیش که یه ps3 خریدم ولی به دلیل نداشتن بودجه برای خرید بازی رفت تو کمد و یه arcade XBOX 360 گرفتم و حدود 3 ماه پیش فروختمش و یه اسلیم با کنیکت گرفتم ولی الان با ps3 و psp go حال میکنم و منتظرم ببینیم برای کنیکت بازیهای با حال میاد یا نه تا بفهمیم پولمون رو تو جوب نریخته باشیم
اولین کنسول میکرو جنیوس اصل ژاپن خیلی قدیم 15 الی16 سالی میشه
الان بايد ديد امسال چي مياد چون يه خاطره ديگه برا همتون اضافه ميشه...:31:
من كه الان منتظرPSP phone و PSP2 هستم...
خداييش با اين امكانات مي ارزه!:5:
من بچه بودم تو کلوب محله ps1 میزدم:13:..بعدش از پسر عمم ps1 بهم به ارث رسید:10:..بعدش pc بازی میکردم:21: و سپس psp:27: بعدش :40:x360 و حالا ipod + x360:31:
NES که با یه تلوزیون سیاه و سفید کوچیک بازی میکردم!!
بعدش به ترتیب Genesis, PS1, PS2, 360
ولی خداییش از همش بهتر PS1 بود.
اولیش میکرو بود بعد چند سال هیچ کنسولی نداشتم تا اینکه اومدیم 360 گرفتیم.
اولین کنسولی که بازی کردم آتاری بود که داییم داشت و با هم بازی میکردیم ... یه بازی هواپیمایی داشت عاشقش بودم. یادش بخیر...
بعدنا... بابام کادوی تولد 5 سالگیم سگا واسم خریده بود که بهترین کنسول دوران زندگیم بود ... مخصوصا بازی کامبت و شورش در شهرش... یادمه یه دفترچه رمز کامبت 4 گرفته بودم تمام زندگیم شده بود اجرا کردنشون از بس جوگیر میشدم دستش زیر کار فنا میشد حدود 20 30 تا دسته فقط واسش عوض کردم... کلا اون دوران کودکیم شیرینترین دوران زندگیم بود.. یادش بخیر
4 ام دبستان بودم که رفتم سراغ ps1 یادمه اونروز که من خریدمش تو کلوبا سرش دعوا بود... تابستونا هرروز رفیق فابامو میاوردم خونه wining eleven با اون گزارشگر اسکل ژاپنیش بازی میکردیم ... خونرو رو سرمون میزاشتیم... تا شب میشدو بچه ها میرفتن خونه هاشون و دوباره فردا روز از نو روزی از نو...
الانم دیگه اهل گیم و کنسول نیستم ولی با داداشم گهگاهی 360 بازی میکنم ولی راستش اون هیجان و جاذبه سگا و ps1 واسم نداره ... هیچ کنسولی واسه من اون سگا مگا درایو قدیمی و هیچ دورانی واسم اون دوران کودکیم نمیشه...
چند سال پیشم یه بچه یتیم 6 7ساله که تحت سرپرستی پدرم بود یه نامه به زبون شیرین بچگونش نوشته بود و از بابام به خاطر معدل 20 اش یه آتاری خواسته بود .وقتی خوندمش بغض گلومو گرفته بود هنوز نامشو دارم....منم سگا و ps1 خودومو با تمام فیلم ها و سی دی هاش واسش فرستادم...
Sega genesisi
بعدش هم PS1
بعدش 360
اولین کنسولی که خریدم میکرو بود یادش بخیر چه ذوقی کردم:27:
بعد PS2/PS1/SEGA
بعدش زدم توی کار pc
یادش بخیر اون زمانا! بچگیا! اولین دستگاهی که باش بازی کردم سگا بود واقعا محشر بود! چه بازیایی داشت! کمبت شورش در شهر داستان اسباب بازی golden axe و خیلی بازی دیگه که من هموشونو تا اخرش بازی میکردم! واقعا حاضرم الان هرچی دارم بدم برگردم به دوران بچگی! دورانی که همچی لذت بخش بود! ولی الان که 20 سالمه هیچی برام جذابیت زیادی نداره! بگذریم! بعدشم یه میکرو و یه رایانک مسخره که مثلا ایرانیا:2: ساخته بودن خریدیم! یه مدت ps1 داشتم ولی اصلا حال نمیداد:13:! بعد ps2 و الانم pc!!!
میکرو
سگا
ps1
ps2 بزرگ سیاه
وقتی خراب شد
ps2 کوچیک نقره ای
x360 بزرگ
من وقتی 4 سالم بود بابام برام میکرو خریده بود.اما یاد نداشتم بازی کنم تا 5-6 سالم شد که باز همون موقع مامانم رفت مکه و واسم سگا 2 اورد.اخ که حالی میداد سگا 2.با خودم اینور اونور میبردم و با همه بازی میکردم.
یادش بخیر چند صد تا دسته من خراب کردم!دسته های 3 دکمه!هنوزم دارمش.سالم سالمه ولی دستش کار نمیکنه!
بعدشم رفتم PS2 خریدم که دیگه همون موقع هم با PC بیشتر حال میکردم.
الانم فقطط PC.
یادش بخیر عموم یک میکرو داشت تایوانی بود یک دستش بیسیم بود
سال 71 آتاری
بعد میکرو جنیوس
بعد سگا جنسیس
بعد میکرو
بعد دوباره سگا جنسیس
بعد ps1
بعدش pc
الان هم که xbox360
به نظر من سگاه از همشون بهتر بود مخصوصا بازی mortal kombat ultimate 3
میکرو
سگا
ps1
ps2
Wii
من بیشتر با کنسول های سونی حال میکنم به نظر من بهتر هستن شاید نظرم عوض بشه و بخوام xbox بگیرم ولی بازم میگم سونی مخصوصا بازی مزرعه دارش:27:
اولیش میکرو اینقدر بازی کردم سوخت:20:
بعد یه رایانک که خیلی اشغال بود
آخریش هم pc که یادم نیست چه سالی خریدم ولی تا به امروز سیستمش رو 5 بار ارتقا دادم
ولی هیچی اون میکرو اولی نمیشه:31:
آتاری دستی
سگا
پلی2
پلی3 به زودی
واقعا یادش بخیر با این همه گرافیک فوق العاده بازی های امروزی مثل ندای وظیفه 7 و ....
بازی های اون موقع خیلی تو یادمون هستش > قارچ خور میکرو خر گوش و عصر حجر و موتور و شورش سگا و ...
میکرو
سگا
پلی 1
بعدش فقط PC
اتاری(بازی ماهیگیریش همیشه برام جالب بود)
سگا(بهترین بازی که توش می کردم سونیک با تینی تون بود وای چه حالی میداد!)
رایانک(این دیگه ته خنده بود همون میکرو بودش فقط کیبورد داشت!بازی هاشو باهاش حال نمی کردم ولی دیکشنریش بد نبود برای تایپ و اینا وگرنه افتضاح بود!)
ps1 (اینو که گرفتم که دیگه بازی نبود براش میومد من نمی کردم .خیلی حال کردم باهاش.بهترین بازی که توش می کردم کراش بود.
بهترین کنسولی هم که داشتم همین بوده)
pc(خیلی وقته دارمش ولی بازی های استراژیکی که توش میشه کرد تکن!)
من سگا مگا درایو
اولیش سگا بود که هنوزم دارمش :31:
بعدشم PC
الانم X360 سالاره :5:
آتاری (یادش بخیر با اون بازی هواپیماش)
سگا
پی سی
و دیگر هیچ...
میکرو
سگا
پی سی
میکرو
سگا
pc
یه pc دیگه
psp سری اول
xbox 360
مادرم بدون اینکه به من بگه سگامو داده به یکی که بچه کوچیک داشت میخوام خودمو خفه کنم من سگامو میخوام خدااااااااااااااااااااااا ا
اولین کنسول :
XBOX 360 SLIM 4GB 0225 :دی که امروز رسید :دی
کنسول بعدی : PS3