آقا نمیشه این پادشاه خیابان یک جوری قاطیت کنی محتوا سک3ی که نداشت!محتوای سیا3ی که نداشت
باور کنید بیشتر همه بازی هام روش کار کردم
Printable View
آقا نمیشه این پادشاه خیابان یک جوری قاطیت کنی محتوا سک3ی که نداشت!محتوای سیا3ی که نداشت
پرویز جان می دونی که دست من نیست وگرنه من که از خدام بود می ذاشتم تو مجموعه.نقل قول:
مشکل گیم پلی هست شما در نقش یک مافیایی می تونی مردم شهر رو بکشی با پلیس در بیفتی و. ..
میدونم پرنس جان تقصیر خودم بود اگه به جای اینکه طرف پلیس می کردم بعد نمی ذاشتم بتونه مردم یا پلیس بکشه شاید الان بهش مجوز می دادند به پرنس جان بازم تشکر بابت زحمات:11:نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرنس جان خبری نشد ؟ خبر جدید ؟!
نه می بینی که شانس ما سه هفته اس می خوریم به تعطیلی ادارات .:19:نقل قول:
پرنس جان خبری نشد ؟ خبر جدید ؟!
یاد این جمله افتادم :
من میدونم که موفق نمیشیم گالیور.
آخ گفتی من الان اوضاعم اینجوریه . از بس که به در بسته خوردیم.نقل قول:
یاد این جمله افتادم :
من میدونم که موفق نمیشیم گالیور.
خوب همونجور که حدس می زدم گفتند که هنوز بررسیش کامل نشده و تو این هفته تموم می شه اگه خدا بخواد.
شرکت پخش گفت اینا کارشون حداقل یکماه طول می کشه من باور نکردم.
خودشون که می گفتن یک هفته ای ردیفه. هیچوقت به این اداره جات اطمینان نمی شه کرد.
خوب بالاخره یک خبر خوب . مجموعه مجوز گرفته ولی هنوز حاظر نبود . شنبه یکشنبه باید برم بگیرم.
یک توصیه دارم برای کسانی که دارند بازی می سازند و می خوان تجاریش کنند از همین الان برین پروانه ساخت بازیتون رو بگیرید. بعد اینها خودشون شما رو به بنیاد معرفی می کنند و راحتتر می تونید تسهیلات بگیرید. در بعضی مواقع هم شما رو به شرکتهای پخش کننده ارجاع می دهند .
خیلی دستت مرسی پرنس جان جبران کنیم
مخلصیم. کاری نکردم. حداقلش این بود که راه و چاه تجاری کردن بازی رو یاد گرفتم.نقل قول:
خیلی دستت مرسی پرنس جان جبران کنیم
من فردا می رم ارشاد مجوز رو بگیرم. زنگ زدم بهم خبر دادند که ظاهرا معرفی نامه ها رو گم کرده بودند که دوباره باید ببرم. فقط من نگاه می کردم معرفی نامه ها کامل نبود و چند نفر یا یادشون رفته یا من خاطرم نبوده که بهشون بگم و معرفی نامه ندارند این دوستان هر چه سریعتر تا امشب برای من نامه ای که من رو به عنوان نماینده و مدیر پروژه معرفی می کنه امضا کنند و اسکن کنند وبرای من بفرستند که بدون اون مجوز رو به من نمی دهند.
آقای پرویز بازگشا برای بازیهای نبردمرگبار سرباز وطن و هسته جنگ
آقای کوشا شقاقی برای بازی توپ توپ 2
آقای آرمین اویسی برای بازی گمشده یا lost .
بچه ها معرفی نامه رو بدین دیگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی هیچ عکسی چیزی دارین از پک مجموعه بذارین ببینیم چجوری شده.
و این که با چه قیمتی قراره عرضه بشه؟
ممنون.
من بزودی میفرستم ممنون
همین امشب می فرستم
شش سال بعد . من هنوز منتظرم. یک برگه کاغد اینهمه معطلی نداره که. با این که مجوز رو یکشنبه گرفتم ولی قول دادم بقیه معرفی نامه ها رو براشون ببرم.نقل قول:
من بزودی میفرستم ممنون
ممنون رسید دستم.نقل قول:
همین امشب می فرستم
اینم از مجوز ما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول دست شما درد نکنه فکر کنم خیلی کاغذ بازی داشته پس:
خسته نباشی
راستی ببینم بالاخره اعتبارش یکساله یا ماهه؟؟؟
اون پایینش رو میگم :31:
آقا مهدیار خدا قوت
حالا کدوم شرکت میخواد توزیعش کنه؟
ایول اقا مهدیار چه حالی دادی . بی نهایت ممنون . میدونم خیلی زحمت داشت و از این به بعدشم داره :11::40:
ممنون خیلی مخلصیم. عچب چیزی دیدی من خودم دقت نکرده بودم. اعتبارش یکسال هست.نقل قول:
ایول دست شما درد نکنه فکر کنم خیلی کاغذ بازی داشته پس:
خسته نباشی
راستی ببینم بالاخره اعتبارش یکساله یا ماهه؟؟؟
اون پایینش رو میگم
ممنون.شرکت مدرن تا اینجا که صحبت شده. البته هنوز موافقتش قطعی نشده . و قراره بهم خبر بده.نقل قول:
آقا مهدیار خدا قوت
حالا کدوم شرکت میخواد توزیعش کنه؟
ممنون عزیز لطف داری. البته اگه با شرکت به توافق برسیم دیگه کار دیگه ای نداره و زحمت مجوز پخش و مجوز درجه بندیش می افته گردن شرکت پخش.نقل قول:
ایول اقا مهدیار چه حالی دادی . بی نهایت ممنون . میدونم خیلی زحمت داشت و از این به بعدشم داره
دمت گرمت مهدیار جان از نوع بخاری خیلی مخلیصیم خیلی باحالی
به قول کلید اسرار:
خدا ازت راضی باشه
:11:
بالاخره تو عمرمون یه مجوز بازی هم دیدیم . خسته نباشی .
حالا از این بگذریم سخن پول خوش تر است :21: (ش.و.خ.ی)
به قول خودمون الین آقرمسن . (همون دستت درد نکنه است ):40:
ممنون عزیز روحیه ای که شما بچه ها به من می دید باعث می شه ادامه بدم.نقل قول:
دمت گرمت مهدیار جان از نوع بخاری خیلی مخلیصیم خیلی باحالی
به قول کلید اسرار:
با جمله دوم موافقم . این شرکت ها موقع قرارداد بستن و پول دادن انگار که می خوان جون بدند. تا اونجایی که من فهمیدم پولی که واسه مجموعه می دهند بیشتر از مقدار سودی هست که از فروشش بدست می یارند. منتها ارشاد ازشون به خاطر حمایت از تولید کننده حمایت می کنه و در ازاش بهشون مجوز بعضی بازیهای خارجی رو زودتر می ده تا جبران بشه.نقل قول:
بالاخره تو عمرمون یه مجوز بازی هم دیدیم . خسته نباشی .
حالا از این بگذریم سخن پول خوش تر است (ش.و.خ.ی)
به قول خودمون الین آقرمسن . (همون دستت درد نکنه است )
خوب چه خبر .
انگار هنوز به نتیجه نرسیدید ؟
آقای جهانگیری من یه پرس و جویی از کارتون کردم متاسفانه یکمی راه رو اشتباه رفتی و اینطور زمان زیادی اذیتت میکنن !
یه تماس حتما باهام بگیر ! (09363657297)
خبر جدید اینکه بنیاد ظاهرا حمایتش در حال محدود شدن هست و این شرکت پخش ها رو کمک بنیاد حساب می کنند. احتمالا با یکی دو تا شرکت دیگه صحبت کنم . البته چون در گیر امتحانات پایان ترمم یکم ممکنه کار طول بکشه. البته ممکن با قیمت هم مشکل داشته باشند که من صحبت می کنم ببینم با پایین آوردن قیمت مشکل حل می شه یا نه.
گالیور ما موفق نمی شیم(با لحن آخر های عمر)!
شوخی!ولی چرا همش به در بسته می خوریم ولی بازم پرنس جان خسته نباشی!
این به خاطر شما نیست. به خاطر شانس با حاله منه!. من یک چیز هم که برام مهمه می خوام بخرم یا ازش قحطی می شه یا اینکه کلی گرون می شه . عجبا.نقل قول:
گالیور ما موفق نمی شیم(با لحن آخر های عمر)!
شوخی!ولی چرا همش به در بسته می خوریم ولی بازم پرنس جان خسته نباشی!
از یک دختر هم که خوشم می یاد یکدفعه دختره ده تا صاحب پیدا می کنه ! :39::14:
دیگه چه برسه به کارهای بزرگی مثل این. نمی بینی قیافم چقدر داغون شده به آواتارم دقت کن.!:27:
به قول طرف (امیدجان اون ور آّبی)
آنها به شما نه نمگن...
بی خیال مهم اینکه شما زحمتش می کشی پرنس جان
سلام بر دوستان بازی ساز...
امتحانات که دیگه تموم شده بگین ببینیم چه خبر :31:
آقای جهانگیری؟؟؟
یه سوال.
پک بازی به عهده ی ناشره؟؟؟
اگه نه چی آماده کردین؟؟؟
تصویری چیزی بذارین که کم کم اینجا داره به خاک خوردن میوفته هاااا.
ممنون
خوب ناشر هنوز زیر بار نمی ره و می گه باید منتظر موند . منتها یک راه دیگه هست که پیشنهاد داده کار رو شراکتی کنه که هر میزان نسخه از بازی فروخته شد به ما پول بده. البته یکم ریسک هست . اگه حداقل 10000 نسخه نفروشه با پول بازیها جور در نمی یاد. نظر دوستان چیه ؟نقل قول:
سلام بر دوستان بازی ساز...
امتحانات که دیگه تموم شده بگین ببینیم چه خبر
آقای جهانگیری؟؟؟
یه سوال.
پک بازی به عهده ی ناشره؟؟؟
اگه نه چی آماده کردین؟؟؟
تصویری چیزی بذارین که کم کم اینجا داره به خاک خوردن میوفته هاااا.
ممنون
اینقدر درگیر این مرحله قراردادش موندیم که به پک نرسید اونکار بعد از این هست. پک خاصی نداره . حرفایی که شده شبیه پک بازی های xbox قرار بشه .
تصویر هم که قبلا از اتوران مجموعه گذاشته بودم . چیز د یگه ای اضافه نشده .
-------------------------------------------------------------------------
و یک خبر جدید می خوام یک سمینار بازیسازی مستقل راه بندازم. بچه های مجموعه اونایی که تهرانند کیا می یان . اعلام آمادگی کنن. برای سخنرانی هم مطلب دارید برای من بفرستید تا ترتیبش رو بدم. اینجوری می تونیم همدیگه رو ببینیم و در مورد بازی سازی بحث کنیم. چند تا از دوستهای دیگم هم که از بازیسازهای خوبی هستند ( از تیم بازیسازی میر مهنا و دفاع) می خوام دعوت کنم.
تاریخش تو اسفند هست دقیقش رو اعلام می کنم.
سلام پرنس جاننقل قول:
خوب ناشر هنوز زیر بار نمی ره و می گه باید منتظر موند . منتها یک راه دیگه هست که پیشنهاد داده کار رو شراکتی کنه که هر میزان نسخه از بازی فروخته شد به ما پول بده. البته یکم ریسک هست . اگه حداقل 10000 نسخه نفروشه با پول بازیها جور در نمی یاد. نظر دوستان چیه ؟
اینقدر درگیر این مرحله قراردادش موندیم که به پک نرسید اونکار بعد از این هست. پک خاصی نداره . حرفایی که شده شبیه پک بازی های xbox قرار بشه .
تصویر هم که قبلا از اتوران مجموعه گذاشته بودم . چیز د یگه ای اضافه نشده .
-------------------------------------------------------------------------
و یک خبر جدید می خوام یک سمینار بازیسازی مستقل راه بندازم. بچه های مجموعه اونایی که تهرانند کیا می یان . اعلام آمادگی کنن. برای سخنرانی هم مطلب دارید برای من بفرستید تا ترتیبش رو بدم. اینجوری می تونیم همدیگه رو ببینیم و در مورد بازی سازی بحث کنیم. چند تا از دوستهای دیگم هم که از بازیسازهای خوبی هستند ( از تیم بازیسازی میر مهنا و دفاع) می خوام دعوت کنم.
تاریخش تو اسفند هست دقیقش رو اعلام می کنم.
خوب میگه صبر کنیم که چی بشه ؟
هر کی موافقه تشکر زیر پستمو بزنه !نقل قول:
اگه حداقل 10000 نسخه نفروشه با پول بازیها جور در نمی یاد. نظر دوستان چیه ؟
آقا مهدیار ، بهش بده بره مجموعه رو . بهتر از اینه که منتظر بمونیم .
تا تکلیف هولوگرامهایی که برای حمایت از شرکتهای پخشی که بازیهای ایرانی رو می خرند معلوم شه. تا اونها بفهمند پولی که واسه خرید مجموعه می دهند بهشون بر می گرده یا نه.نقل قول:
سلام پرنس جان
خوب میگه صبر کنیم که چی بشه ؟
نظر خودم هم اینست که بدیم بره. دیگه از بلاتکلیفی خسته شدم.
اره مهدیار جان بده بهشون مجموعه رو . یه موقع تا 1 ساله دیگه نشد . اونوقت دیگه مثلا 500 تومن به چه دردمون میخوره ؟! شایدم اصلا اوضاع بدتر شد ! شانس که نداریم !
دور روز دیگه بازیهای ایرانی سطحش میره بالا دیگه همینم ازمون نمیخرند !
به نظر من نقد رو ول ننکنیم نسیه رو بچسبیم !:27:
فقط بچه های مجموعه و اونایی که تهرانن میتونن بیان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه های مجموعه اونایی که تهرانند کیا می یان
آقا مژده دیشب رفتم قراردادش رو بستم . خسته بودم نتونستم بیام خبرش رو بدم. قراردادش بالاخره امضا شد. همون شراکتی که گفتم. تا شنبه باید بازیها رو تحویل بدم هر کی ورژن جدید از بازیش داره سریعتر بهم برسونه که تا شنبه بزرامش تو مجموعه. دوباره باید بره ارشاد برای مجوز پخش بعد از اونهم می ره برای تولید و بسته بندی اگه به موقع عمل کنیم همین طرف سال می تونیم مجموعه رو بدیم بیرون. قرار داد روی 10000 نسخه بسته شده و اگه این تعداد بفروشه قیمت هر بازی 500 هست . اگر تا 15000 تا بفروشه به هر نفر 700 می رسه و اگه 20000 تا بفروشه هر نفر یک ملیون .
برای سمینار هم من اکثر صحبتاش رو کردم. هر کی از بچه های بازی ساز دوست داشت می تونه بیاد . فقط اعلام کنید که من براتون جا رزو کنم. هر چه سریعتر خبرش رو بهم بدید. برای سخنرانی هر کی مقاله و مطلبی داره من رو در جریان بزاره. احتمالا نشریات بازی رو هم خبر کنم که بیان خبر تهیه کنند. وقتشه درست حسابی یک خودی نشون بدیم تا بتونیم جایی برای بازیسازی مستقل و حمایت از اون رو فراهم کنیم.
دستت درد نکنه
خوش به حالتون ما که تهران نیستیم بر و بچ بازی ساز و ببینیم :37:
ای خدا خیرت بده پرنس جان :10:
عکسهای همایش رو می گیرم تو بخش بازی سازی می ذارم تا همه رو ببینی آرش جان.نقل قول:
دستت درد نکنه
خوش به حالتون ما که تهران نیستیم بر و بچ بازی ساز و ببینیم
مخلصیم . لطف داری پرویز جاننقل قول:
ای خدا خیرت بده پرنس جان