آدرس سایت الدارو یکی بذاره
آره کلا به نظر منم تقلیدی هستش البته نه این قاب ، مثلا دوربینش فلاش نداره ! اون دکمه وسط رو مثلا میخواسته مثل آیفون بزنه ! و همچنین کلید دوربین نداره !نقل قول:
راحیش و مخصوصا اون قاب فلزی مانند دورش هم تقلیدی از آیفون بوده؟
ولی اون قاب خیلی وقته سامی میزنه . F480 منم این رو داره . Omnia هم داشت .
نقل قول:
کد:http://twitter.com/EldarMurtazin
مخلصیم .کد:http://eldarmurtazin.livejournal.com/
نقل قول:
اووو مهر ! اره یادمه ! ... یادته تو کلوب S8500 گفتم که این امسال گوشی HIGH END سامسونگه .. پاییز یه گوشی بهتر از این میاد :31:
ولی خیی دیره ما که میپوسیم تا اون موقع ....دلار هم 1300 شده :41: فکر کنم 1 میلیونی حداقل باید پیاده بشیم :13:
خدایی طراحیش بده ؟ این گوشی رو فقط باید از جلو ببینی .. طرح کلاسیک داره .. ساده ولی زیبا ..نقل قول:
ولی قبول دارین طراحیش چنگی به دل نمیزنه؟
و طراحیش و مخصوصا اون قاب فلزی مانند دورش هم تقلیدی از آیفون بوده؟
طرح خشن نداره که تو عکس به چشم بیاد ! ..اولش خوشت بیاد بعد کم کم از چشت بیفته ... طرح کلاسیک همیشگی میمونه ..
مطمئن باش از جلو ببینی کف بر میشی .. تجربه میگه
حرف محمدرضا رو قبول دارم .
تو بیشتر فرومهای خارجی دیدم که از این طرح کلاسیک سامی خوششون اومده . مثل اینکه این خارجیا :دی ساده دوست دارن باشه گوشیهاشون .
نه انصافا این عکسو ببین ..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قاب دورش و انحناهای کنار و زیر و لبه و دور و ... :دی کپی ضیف تر از اصله آیفونه :دی حالا قبلا داشته یا نه ولی الان کپی آیفونه . شاید هم آیفون طراحیشو از F480 گرفته باشه :دی
اکتبر دیره :دی بگو زودتر معرفی کنهنقل قول:
معرفی اکتبر .
نوکیا N8 رو ظاهرا فردا معرفی میکنه احتمالا ... و چیزایی که تا الان اومده غیر از سیستم عامل همه چیشون مثل همه ... (دوربین و صفحه نمایش و ...) و اگه نوکیا دیر نفرسته به بازار ، برای S9000 اکتبر خیلی دیر میشه :دی مگه اینکه آگوست بفرسته به بازار و اکتبر معرفیش کنه :دی
نقل قول:
مگه طرح بنز مثل کمری پیچیدست ؟ هزار تا خط خشن داشته باشه ! تو عکس هم که ببینی میگی اوف کمری چه نازه ! روزای اول هم که میبینی زیبا به نظر میاد ... اما چند ماهی که بگذره از چشت میفته .. بر عکس طرح های بنز رو ببین خط های ظریف ساده و کلاسیک ... هنوز که هنوزه یه بنز 20 سال پیش میاد تو خیابون همه خوششون میاد ! ...
البته اینارو تو یه مقاله خوندم که ژاپنی ها خیلی به طراحی های خشن علاقه مندند و مشکل طراحی خشن همین ماندگاری پایین که باعث میشه همیشه مدل های خودروهاشون تغییرات زیادی داشته باشه تا به چشم بیاد
پی نوشت:
اما جدیدا بنز در عین اینکه طراحی کلاسیک خودش رو حفظ کرده کمی از خط های خشن هم استفاده میکنه ... به نظرم سمسانگ هم باید به همین سمت حرکت کنه .. تا طراحیش قشنگتر بشه و تلفیقی از هر 2 باشه
اینکه کلاسیکه دلیلی بر کپی بودنش یا کپی کردنش نمیشه ...نقل قول:
حرف امیر منطقی بود ولی ادامه پست در نقل قولش به زعم اینکه توسط کاربری بوده که سعی در منطقی بودن پست هاش داره اصلا منطقی نبوده به همراه یه مثال بی ربط!!
ولی حالا که آف تاپیک شد و بحث ماشین شد و منم به ماشین علاقه مندم :دی یه کم آف تاپیک رو ادامه بدم :دی
در اینجا چند حالت وجود داره :دی
یا طراحان بنز ، ژاپنی شدن یا طراحان تویوتا کلاسیک شدن :دی یا ...
مدل های جدید بنز با سبک طراحی جدید ، همشون خشن هستند! در حالی که مثلا بی ام و داره برعکس عمل میکنه!!
مقایسه بنز و تویوتا کمری در کل خیلی جو رو شاد کرد ولی یه توضیحی هم بدم! کاری هم با اصالت بنز نداشته باشیم در مورد تویوتا باید بگم که هنوزم که هنوزه تویوتا و زیرمجموعه مربوط به خودروهای لوکسش (لکسس) نتونسته به طراحی مستقل که نشانه خودروهاش باشه برسه. البته داره یه کارایی میکنه. یه بنز از کیلومترها اونورتر میفهمی بنزه ... در مورد کمری هم اصلا قرار نیست طرحی باشه که بمونه ... کمری یه خودرویی هست با قیمت مناسب برای خرید قشر متوسط جامعه که هدفش هم فقط فروشه!! کمری جدید هم طراحیش یه پروسسه خیلی طولانی و پیچیده داشته و تویوتا از تمام نقاط جهان نظرسنجی ها رو مورد استفاده قرار داده و قرار نبوده طرحش ماندگار باشه. هدف تولید یه خودروی پر فروش (نه خودرویی برای نشان دادن اصالت) بوده ، پس از اینکه تویوتا تو نسل قبل کمری خیلی محتاط بوده تو طراحی و فروشش کم شده بود و رقابت بازار آمریکا رو به هوندا آکورد باخته بود ...
s9000 جدیه؟
خبر از سی پیوش نداری،با رم.خدا کنه دو هسته ای باشه.
رمش چقده؟
نقل قول:قبل از شما نوشتم ..ساعت رو نگاه کنید ! بنده هم ذکر کردم که جدیدا بنز به سمت خشونت حرکت کرده :31: اما در عین حال هنوز نمیشه به طراحیش گفت طراحی خشن بلکه طراحی کلاسیک با تلفیقی از خطهای خشن و کلاسیک که نمیدونم اسمشو چی میشه گذاشت ....نقل قول:
پی نوشت:
اما جدیدا بنز در عین اینکه طراحی کلاسیک خودش رو حفظ کرده کمی از خط های خشن هم استفاده میکنه ... به نظرم سمسانگ هم باید به همین سمت حرکت کنه .. تا طراحیش قشنگتر بشه و تلفیقی از هر 2 باشه
در مورد مقایسه بنز با کمری هدف که در وهله اول شاد بودن جمع هستش و از این نظر خیلی خوشحالم که تونستم جمع رو شاد کنم :31:
ولی در مرحله دوم شما اصل مطلب رو بگیر ! که میشه طرح کلاسیک در کنار طرح خشن ! حالا این طرح خشن در x10 هم دیده میشه ! شما به بغلهای گوشی نگاه کنید !
شما رو نمیدونم ولی به نظرم نسبت به روز اولی که دیدم کمتر به چشمم میاد ! بر عکس i9000 که روز به روز بیشتر خوشت میاد و ماندگاری داره
علاوه بر اون چیزی که به نظر میاد ! طرح کلاسیک ظرافت بیشتری نیاز داره و در عین حال سخت تر هم هست که کمتر تولید کننده ای میتونه یه طرح کلاسیک خوب داشته باشه .. اما به راحتی طرح های خشن کپی برداری میشن ...
در مورد اهداف تویوتا بهتره به بیراهه نریم و در مورد همین طرح نگهش داریم ! چه مهمه هدف چی بوده و چی قراره باشه ! بلکه نوع سبک و طراحی رو مد نظر قرار دادم که کمری کاملا از طراحی خشن حکایت میکرد و بنز از طراحی کلاسیک ...
گوشي حقيه (كپي رايت نداره آزاده :31:)
شما سامسونگيا چه حالي ميكنيد
هر روز يه گوشي هاي اند معرفي ميشه...
حوصله جواب دادن رو ندارم ...
ولی خیلی خوبه به فکر شادی جمع هستید ...
ولی اینکه طراحی بنز رو به سامسونگ نسبت داده میشه دیگه جمع رو روده بر میکنه :دی طرحی که از بنیان کپی کاریه حالا کلاسیک باشه یا خشن :دی
در مورد نظرات ، حالا نمیدونم گوشی رو از نزدیک دیدن که نظر دادن یا از روی عکس . ولی در مورد X10 چیزی که همه نظرات بلا استثنا میگه طراحی و سرعت گوشیه و با سبک طراحی جدید سونی اریکسون که بیشترین نمودش انحنای زیبای پشتشه به این زودیها تکراری نمیشه ...
مثل من !:31:نقل قول:
حوصله جواب دادن رو ندارم ...
ممنوننقل قول:
ولی خیلی خوبه به فکر شادی جمع هستید ...
قربون ادم منطقی ! ...پس منطقی باشیم ! ...نقل قول:
ولی اینکه طراحی بنز رو به سامسونگ نسبت داده میشه دیگه جمع رو روده بر میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طرحی که از بنیان کپی کاریه حالا کلاسیک باشه یا خشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طراحی بنز تنها مثالی برای اشنایی ذهن خواننده مطلب با اصل گفته ها بود و امیدوارم متوجه باشی
درمورد کپی به نظر خودم هم تقریبا کپی میزنه هر چند i8000 هم تقریبا چنین ترکیبی جلوش داشت ... قاب فلزی و ...
اما همین که بتونه این کپی رو جوری بزنه که زیبا باشه و ایراد نداشته باشه و به نظرم حتی در بعضی از قسمت ها قوس پشت بهتر عمل شده .. تبریک داره ...
یه چند مین باهاش کار کردم تو مغازه ...نقل قول:
در مورد نظرات ، حالا نمیدونم گوشی رو از نزدیک دیدن که نظر دادن یا از روی عکس . ولی در مورد X10 چیزی که همه نظرات بلا استثنا میگه طراحی و سرعت گوشیه و با سبک طراحی جدید سونی اریکسون که بیشترین نمودش انحنای زیبای پشتشه به این زودیها تکراری نمیشه ...
پشتش خوبه ... ولی خوب دیگه بحثو ادامه نمیدم چون هیچ کدوم حوصله نداریم ...
اگه ممکنه برتری های s8500 wave و i9000 galaxy s رو نسبت به هم توضیح بدید.
من این درخواست رو در تاپیک s8500 wave هم کرده بودم. اگه کسی اطلاعات و مقایسه کاملی برای انتخاب بده ممنون می شم.
سلام به همگی .
Pre- Review از GAMArena :
این است قدرت سامی :دیکد:http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-review-467.php
صفحه نمایش :
we now pronounce it the new king of mobile screens
دیزاین :
The Samsung I9000 Galaxy S looks and feels quite sturdy
The weight of the Galaxy S is impressively low for the size and it’s noticeably lighter than any other touch phone with a screen above 3.5 inches that we’ve laid our hands on
در مورد CPU :
The Galaxy S runs on a 1GHz Cortex A8 processor – Hummingbird – but when we put it head to head against the Sony Ericsson XPERIA X10 and its 1GHz Snapdragon CPU, the Galaxy S came out on top
در مورد دوربین :
The image quality is not the best in the 5MP range
e’ll delay final judgment until we see the finalized version of the Samsung Galaxy S software – a few tweaks here and there could improve the quality
فیلمبرداری :
the Samsung I9000 Galaxy S is a worthy replacement of those pocket HD cameras
مالتی مدیا :
The Samsung I9000 Galaxy S is among the best performers in the Android family as far as video playback is concerned
مخلصیم .
سلام .
فهمیدین که تاریخ ریلیز گوشی کی شد ؟ !!!!
کمتر از 1 ماه دیگه !!!
Even more, it’s expected that it will hit the market in about a month, which is even sooner than the Samsung Wave planned release
احسنت به سامسونگ . خیلی حال کردم :دی
مخلصیم .
We ran the benchmarks on the Samsung I9000 Galaxy S but the finalized software might be more optimized so we won’t publish them just yet. The Galaxy S runs on a 1GHz Cortex A8 processor – Hummingbird – but when we put it head to head against the Sony Ericsson XPERIA X10 and its 1GHz Snapdragon CPU, the Galaxy S came out on top.
It won by a small margin, but still it won. The Samsung Galaxy Spica and HTC Legend turned in understandably lower results. We’ll have to see how the Galaxy S compares to another member in the 1GHz club – HTC Desire – but like we said, we’ll wait for the final version.
The HTC Legend is still unbeaten when it comes to graphics and the Samsung Galaxy Spica is ahead of the Galaxy S too – but keep in mind that they only need to update about a third of the pixels that the Galaxy S has to work with.
[SIZE="3"]
خوب امید وارم اندروید بتونه از همه قدرت cpu استفاده کنه فعلا که از x10 که بهتره باید صبر کرد نسخه نهایی بیاد
بدون شرح :
مخلصیم .
میگم این ایفون عجب ال سی دی باحالی داره با این كه tft هستش باز از این super AMOLED ها شكست نمی خوره(البته شكست می خوره ولی نه در حد شكست نكسوس كه AMOLED هستش: دی)
یه سوال
چرا جی اس ام بجای این كه همه رو تو یه تصویر مقایسه كنه میاد از تو منو هاشون عكس می گیره؟
خوب یه عكس از طبیعت روی همه بندازین بشه فهمید كدوم بهتره:دی
پ.ن:
اهم:دینقل قول:
The image quality is not the best in the 5MP range
e’ll delay final judgment until we see the finalized version of the Samsung Galaxy S software – a few tweaks here and there could improve the quality
اینو من نمیدونم درست برای خودم ترجمه کردم یا نه
the Samsung I9000 Galaxy S is a worthy replacement of those pocket HD cameras
ترجمه گوگل : سامسونگ I9000 کهکشان یه جایگزین شایسته از این جیب دوربین های HD می باشد :31:
کلا من فقط از این جمله خیلی خوشم اومد :31:
Video player eats DivX/XviD and 720p videos for breakfast
eats 720p videos for breakfas
ویدیو رسمی معرفی این گوشی :
ویدیو رسمی معرفی TouchWiz نسخه 3.0 :کد:http://www.youtube.com/watch?v=-kCdF6wrNYk&playnext_from=TL&videos=ttOLkFAVgFw&feature=sub
مخلصیم .کد:http://www.youtube.com/watch?v=qRM5bf35yqs&playnext_from=TL&videos=-HBNU7JGsWQ&feature=sub
با سلام و خسته نباشیدنقل قول:
یه جا خوندم مادون قرمز نداره میشه بگد چجور کنترل تی وی داره؟
مرسی از توجه همه دوستان و سایت مفید:40:
نقل قول:
سلام .. همینطور ..
یه سری ساعت های مکانیکی یادته کنترل tv داشتن .. تقریبا نصف tv های ایران رو جواب میدادن .. یکیشو تجربه کردم ولی ندیدم مادون قرمز داشته باشه و مطمئن هم نیستم نداشته باشه .. دلیلش رو هم نمیدونم چجوری .. شما مطمئنید فقط با مادون قرمز ممکنه ؟ و مطمئنید که این گوشی نداره ؟ چون تو قسمت معرفی این گوشی و ویدئویی از کنفرانسی که در رابطه با این گوشی بوجود امد کنترل tv و این عکس گذاشته شد و به استناد همون کنفرانس اعلام کردم ...
ممنون از اینکه توجه کردین:40:نقل قول:
اره تی وی کنترلش مادون قرمزه اینم تو یه سایت خوندم مادون قرمز نداره!!!!
ولی آخرشه ها من الان جت دارم توش مونده بودم گوشی بعدیم چی باشه
که اینو دیدم و صد در صد بیاد بازار میخرمش
جت رو هم ایران نبود اوایل از بیرون برام اوردن
همواره شادو پیروز باید:11:
شایدم کنترل فقط برای تی وی های ال ای دی و ال سی دی سامسونگ باشه چجور کار میکنه نمیدونم:41:نقل قول:
سلام .
آره دوست عزیز فقط رو LED و LCD سامسونگ جواب میده .
من میگم شاید از طریق DLNA باشه ! میشه ؟
انشاالله اومد بخر یه ریویو بذار :دی
مخلصیم .
بابا ای ول همه بیدارننقل قول:
نه گمونم چون تو عکس بالا که از کنترله ایکون لن روشن نیست ببین...:40:
بازم مرسی که ما رو قابل میدونی دوست گرامی
از این dlna اینقدر بدم اومده که نگو . این همه هرس و جوش زدیم تا ال ئی دی dlna دار بخریم آخرش هم که خریدم زنگ زدم میگن باید سخت افزاریش رو باید بصورت جدا بخرید که 70 تومن و توی ایران هنوز نیومده . یکی نیست به سامسونگ بگه خوب تو که این همه دم و دستگاه تو این ال ئی دیت گذاشتی خوب اون قطعه سخت افزاریه dlna رو هم میذاشتی دیگه . میگن این قطعه میخوره توی جای یو اس بیش تا کار میکنه . برای همین ریموت کنترل این گوشی فکر نکنم با این سیستم کار کنه !
این عکسهارو ببینید فیلمش هم تو صفحه اصلی هست .. شاید متوجه شدید چطوری کنترل شده ...
نقل قول:
کد:http://www.engadget.com/photos/samsung-galaxy-s-hands-on/#2825920
دوست عزیز یعنی نمیتونی از dlna استفاده کنی؟:18:نقل قول:
شما فقط کافی که یه کابل lan به پشت تلویزیون بزنی و از طریق اینترنت wireless به قسمت dlna گوشی بری و تصویر رو روی صفحه بندازی
من که همیشه این کارو میکنم
در ضمن گوشیتو عشقه:31:
خوب اولین پریویو فارسی هم بیرون امد به لطف writeage ...
2 تا فیلم هم داره :11:نقل قول:
کد:http://www.writeage.com/samsung_i9000_galaxy_s_mobile_preview.html
حقیقت من که یک دل نه صد دل عاشق این گوشی شدم:40:
خداییش این فن هایه سونی اریکسون خیلی باحالن حالا که عرضه ندارن یه گوشه با این امکانات بدن (همین بلوتوث نسخه 3 و صفحه نمایش super amoled کافیه براشون) اومدن و به سبک طراحیو و نبود فلش و... گیر میدن :31:
خداییش من که از همین سبک طراحیش خوشم اومده و مثلا از طراحی s8500 زیاد خوشم نیومد :41:
ختم کلام اینکه آقا اینهمه گوشی تو بازار هست ، کسی مجبور نکرده بیای اینو بخری؟؟؟:31:
کی ریلیز میشه این گوشی؟
نقل قول:
منم از طراحیش خوشم اومد و مثل شما با طراحی این گوشی بیشتر از s8500 حال کردم به نظرم s8500 خیلی خیلی بیشتر مناسب خانمها هستش ... البته نه اینکه برای اقایون بد باشه یا نیاد ولی ابهت اینو نداره...
کمتر از 1 ماه دیگه عرضه میشه
هی زمان عرضه کم میشه!!!
جدی کمتر از ماه دیگه عرضه میشه؟
به همه جا یا کمتر از 1ماه دیگه میاد ایران و زودتر از اون کشورهای دیگه میره؟
نقل قول:
اره زمان عرضه عوض شد !
دیگه به همه جا .. یکی از سایتهای عربی گفته 31 می اونجاست و داره پیش فروش میکنه به قیمت نزدیک به 700 با پول ما که بیاد ایران یه چیز ینزدیک 750 تا 800 برای ورود حدس میزنم باشه ... شایدم کمتر .. قیمت این گوشی اصلا حسابی روش نیست و تا نیاد نمیشه گفت . از یه طرف امکانات بسیار زیاده که نمیشه تقریبی گفت از یه طرف یه سایت با قیمت پایین میفروشه از یه طرف gsm arena میزنه 600 یورو ..
با وجود گوشی های سونی X10 و HTC desire و.................. که همگی رقیبی برای این گوشی هستند.
نباید توقع قیمت بالا را از این گوشی داشت ، فکر کنم رقابت خوبی بین این ها باشه.
قیمت X10 چند ماه دیگه میاد زیر 600 تومان ! (الان حدود 680 )
پس اگر قرار باشه که این گوشی مثلا 750 تومان باشه و مدل سونی و اچ تی سی زیر 600 تومان باشه ، فروش خوبی نخواهد داشت !
پس از این گوشی هم میشه انتظار قیمت زیر 600 تومان را ، بعد از گذشت مدتی از عرضه داشت.
دوست عزیز قصد کل کل ندارم و اصلا اهلشم نیستم اما خدایی اون گوشیایی که اسمشون رو بردی چه برتری ای نسبت به این گوشی دارن، از لحاظ امکانات مساوی هم نیستن پس اگه 800 تومن هم باشه ارزششو داره چون یه سرو گردن بالاتر از اون دو گوشیه!!!!! در ضمن اگه این مدل، های اند سامسونگ نباشه اما یکی از پیشرفته ترین گوشیهایه امساله:31:نقل قول:
اگه اون قیمت بده که دیگه هیچکی نمیره اون دو گوشی رو بخره:27:
هر چند من که برایه ورودش لحظه شماری میکنم و دعا میکنم پیش بینی شما درست باشه و قیمتش زیاد بالا نباشه:10:
یه سوال این dlna به چه دردی میخوره؟؟
به درد این میخوره که بشه باهاش ویدیوهای اچ دی رو با بالاترین کیفیت روی تلویزین مشاهده کرد....نقل قول:
x10 و این گوشی خیلی به هم شباهت دارن از لحاظ امکانات اگه نمایشگر این بهتره اونم دوربین 8 داره... و ...نقل قول:
دوست عزیز قصد کل کل ندارم و اصلا اهلشم نیستم اما خدایی اون گوشیایی که اسمشون رو بردی چه برتری ای نسبت به این گوشی دارن، از لحاظ امکانات مساوی هم نیستن پس اگه 800 تومن هم باشه ارزششو داره چون یه سرو گردن بالاتر از اون دو گوشیه!!!!!
این بحثهای شما تاپیک رو به کل کل میکشونه...
اگه شما از چیزی خوشتون میاد لازم نیست بقیه رو به هیچ بگیرید... (اینو واسه همه گفتم)
ممنون