[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
کسی جواب من رو نمیده؟ :41:نقل قول:
نقل قول:
بین اصلا ربطی به قابلیت سیستم یا لپ تاپ نداره!!! همه چی به این نرم افزار بسته هست ؛ ولی گوشی گالکسی فیت فکر نکنم DLNA داشته باشه
تلوزیون هم سامسونگ رو اطلاعی ندارم ولی تا اونجا که می دونم اگر بشه بهش دانگل وصل کرد می شه عمل شیر رو انجام داد و در مورد مودمت باید بگم که چون نتوع g هست احتمالا روی فایل های 720 به بالا مشکل داری واسه اجرا ، من که فقط چون دانگل سیستمم g هست این مشکل رو دارم چه برسه به شما که شاهراه ارتباطیت g هست؛ نوع N بگیری خیلی بهتره البته خوب خیلی هم قیمتا بالا رفته الان 8960N فکر کنم 100 تا 120 قیمتش باشه
موفق باشی
بازهم سلام
متاسفانه بازهم مشکل من برطرف نشده و حتی الان هم که از نسخه روسی استفاده میکنم و اصلا" هم به تنضیمات اون دست نزدم موقع تماشای فیلم چند بار سرور قطع میشه؟!!!!
دوستان من یک مودم tplink 8901G دارم که روتر هم دارد تلوزیون هم lg lw65100 است که وای فای داخلی ندارد ولی لن دارد
می خواستم ببینم کارت وایرلس برای پی سی بگیرم می تونم dlna تلوزیون را راه اندازی کنم و فیلم های hd را روی اون ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
دوستان جه جور شبكه بين تلويزيون و كامپيوتر بوسليه كابل LAN را راه اندازي كنيم تا بتونيم از DLNA استفاده كنيم. من هر كاري ميكنم نميشه
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هم مودم من یک دستگاه تلویزیون سونی NX720 + سینما سونی 985 دارم و همگی اینها را از طریق یک کابل Lan به مودم
ADSL Linksys Wireless-N WAG120N که دارای روتر و 4 ورودی LAn میباشد وصل کردهام
ولی برنامه Network Magic را TV نمیشناسد و اصلا سرور را نمیتواند پیدا کند ممنون میشوم مرا راهنمایی نمایید
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هم مودم من یک دستگاه تلویزیون سونی NX720 + سینما سونی 985 دارم و همگی اینها را از طریق یک کابل Lan به مودمنقل قول:
ولی برنامه Network Magic را TV نمیشناسد و اصلا سرور را نمیتواند پیدا کند ممنون میشوم مرا راهنمایی نمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هم مودم من یک دستگاه تلویزیون سونی NX720 + سینما سونی 985 دارم و همگی اینها را از طریق یک کابل Lan به مودمنقل قول:
کاربر عزیز جناب hovo
با سلام
از اون جایی که جنابعالی رو فردی پیگیر یافتم و مشاهده میکنم در بیشتر بحثها حضوری فعال دارید،خواهشمندم به این مشکل من هم پاسخ دهید،البته قبلا" هم پرسیدم ولی متاسفانه کسی جواب نداد.
اما سئوال:من از نسخه روسی wild media server استفاده میکنم و اصلا" هم تنضیماتش رو دستکاری نکردم ولی موقع تماشای فیلم چند بار قطع میشود، به نظر شما مشکل از کجاست؟!
من led somsung دارم
هر کاری می کنم مودم نیمشناسه !
چیکار کنم !
با کدوم نرم افزارنقل قول:
برای چه کاری
تا کجا پیشرفت کردی؟
بعد این پستم کلی گشتم
دیدم نرم ازفار می خواد
البت مثل اینکه میشه از توی ویندوز 7 هم فعال کرد
ولی نه داخل لپتاپک، نه pc
خیچکدوم چیزی برای این تلویزیون نشناخت !
نرم افزار چی خوبه برای led somsung
فعلا ps3نقل قول:
با خود ویندوز هم میشه ولی من هم نتونستم
سلام
میخواستم ببینم میشه وقتی که کامپیوتر به تلوزیون و مانیتور وصله ، از تلوزیون فیلم پخش کرد و با مانیتور به کارای دیگه پرداخت
باتشکر
نقل قول:
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد فقط باید کارهایی انجام بدیم که زیاد سی پی یو رو اشغال نکنه تا توی رندر کردن تصویر مشکلی پیش نیاد
موفق باشین
سلامنقل قول:
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد فقط باید کارهایی انجام بدیم که زیاد سی پی یو رو اشغال نکنه تا توی رندر کردن تصویر مشکلی پیش نیاد
موفق باشین
دمت گرم ، میخواستم ببینم چجوری این کار را انجام بدم
دوستان سلام.
ببخشید اگر سوالم ناشیانه است.
من یک تلویزیون LED خریدم که DLNA داره. الان به صورت وایرلس به مودمم که مدل Linksys WAG 120N هست متصله و فایلهای روی کامپیوترم و همینطور موبایلم رو میتونم روی تلویزیون مشاهده کنم.
حالا از کجا میتونم بفهمم که این شبکه ای که ایجاد شده DLNA هست، یا شبکه بی سیمی که قبلاً هم توی خونه داشتم و با مودم/روتر ایجاد کرده بودم؟
یک سوال دیگه هم این که موقع پخش فایل تصویری که روی کامپیوتر قرار داده، تلویزیون هی بافر میکنه. یعنی که وسط پخش متوقف میشه و شروع به لود کردن باقی فیلم میکنه. من اگر بخوام این مشکل برطرف شه باید چیکار کنم؟ میتونه مربوط به مودم باشه؟
مودم از استاندارد N هم پشتیبانی میکنه، و من گذاشتمش روی حالت G. ممکنه اگر روی N بگذارم این مشکل حل بشه؟
ممنون.
سلامنقل قول:
اگر تلوزیون تمامی فرمت ها را پخش می کند ، بله شما موفق به اتصال DLNA شده اید
مشکل بافر کردن یا اسلو شدن تصویر هم بله مشکل از همون G هست و روی N البته 300Mb مشکل حل میشه و البته روی 150Mb هم تا کیفیت 720p فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.(شما مودم رو بذار روی همه حالت ها ، خوب چه کاریه فقط G ? )
به زودی آموزش DLNA ویندوز رو براتون آپ می کنم در همین تاپیک ، 17 اسفند تا 11-12 ظهر احتمالا ردیفش می کنم
سلام
من dlna را با نرم افزار serviio راه اندازی کردم.جواب داد.
ولی بازم فایل های mkv را پلی نمیکنه.من سونی دارم.
اول با کابل مستقیم به لپ تاپ وصل کردم و شبکه ساختم ولی چون شبکه را پابلیک تشخیص داد و نتونستم نوع شبکه را به home تغییر بدم کار نکرد.بعد که به مودم وصلش کردم درست شد.
بالاخره موفق شدم فایل های mkv را از طریق شبکه روی تلویزبون سونی پخش کنم :10: :8:نقل قول:
با نرم افزار serviio سرور را ایجاد کردم و قسمت هایی را که فیلمام داخلش بود را به نرم افزار معرفی کردم.
بعد از اینکه اون دایرکتوری ها را scsn کرد تمام دایرکتوری های فیلم را نمایش داد و همه را پلی کرد :40:
راحت شدم
زیر نویس فارسی رو هم ساپورت میکنه؟نقل قول:
وایر لس هم امتحانش کردید؟
یه لینک از دانلود نرم افزار به ما هم میدید؟
سلامنقل قول:
من هیچکدوم از فیلمام زیرنویس ندارن.نمیدونم ساپورت میکنه یا نه.
ولی از لحاظ درگیر کردن منابع کامپیوتر چیزی احساس نکردم. حتی task manager را که باز کردم مثل همیشه بود.
فقط پس از نصب و معرفی دایرکتوری هایی که میخواین باید در تب library دکمه show status را هم بزنید تا آنها را جستجو کند.اگه نزنی چیزی بهت نشون نمیده.
من تلویزیون را با کابل وصل کردم و لپتاپ را با وایرلس.اون موقع چون دکمه را نزده بودم چیزی بهم نشون نداد.فقط یه مشت فایل موزیک.
روز بعد لپتاپ را هم با کابل وصل کردم و دکمه را هم شانسی زدم و همه چیز را نشون داد.دوباره با وایرلس باید تستش کنم
فکر نمیکنم پولی باشه.تا حالا که چیزی نخواسته
سلام خسته نباشين دمتون گرم خيلي باحال بود
زیر نویست رو هم اسم فیلمت کن ، filme.mkv فایل فیلم filme.sub فایل زیرنویس اینطوری باید درست بشهنقل قول:
کسی با پلاگین youtube برنامه serviio کار کرده البته من کار کردم همه چی تو تلویزیون قشنگ نشان میده فقط مشکل بزرگی که دارم اینه که 2 دقیقه که میگذره از شبکه dlna قطع میشه اگر نرم افزاری مشابه این دارید که youtube پشتیبانی کنه معرفی کنید
يعني من ميتونم فايل هاي mkv رو كه LED هاي سوني نميخونن از تو كامپيوترم بخونم باهاش ؟نقل قول:
با كيفت full HD ? و زير نويس ؟
هم شبكه معمولي دارم هم بيسيم ؟
با كدوم وصل بشم ؟
فكر كنم با سيم سرعت بهتري بده
نه ؟
لینک پست بالایی رو بخوننقل قول:
عالیه
همه کاری باهاش میتونی بکنی
هاردت میشه استوریج مدیا
درجه یک
هم فارسی هم بلوری همه چی
وایر لس و باسیمش اگه وایرلست 150 به بالا ترسفرش (سرعتش )باشه یکی هستن و مشکلی نداری سیم هم دست و پاگیره
با wild چجوری تلویزیون رو بشناسم از تو خود تلویزیون کامپیوتر رو بشناسم یا بالعکس ؟
تی وی sony 46ex520
جواب داد عالی
فقط هنوز زیر نویس رو نمیاره
هم اسم فایل هم هست
لینک خرابهنقل قول:
کسی چک کرده این برنامه رو ؟
زیرنویس رو جواب میده ؟
با ps3 جواب داد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من هر کاری می کنم با wild زیر نویس نمیاره
زیر نویس هم اسمه
همین فیلم رو ps3 به راحتی زیر نویسش رو نشون میده ولی تو نمایش یه کم گیر میکنه
تو wild همه تنظیمات زیرنویس رو طبق فایل help اش هم انجام دادم ولی هر کاری میکنم نمیاد
wildرو فراموش کنیدنقل قول:
فقط سه تا 15 روز بهتون جواب میده بعدش دیگه به هیچ عنوان نمی تونید ازش استفاده کنید بهترین راه حل ps3 هست نه چیز دیگه دضمن من به هیچ عنوان در گیری با سی پی یو ازش ندیدم
فعلا کارش درسته
من هم با ps3 خیلی بیش از بقیشون حال کردمنقل قول:
ولی روی بعضی فایل ها گیر پیدا می کنه بعضی رو هم نمی خونه
ولی wild روی همون فایل ها خوب عمل میکنه ولی زیرنویس که برای من نداره بده
با سلام و مبارک باد خدمت دوستان
بنده یک تلویزیون سونی 46ex720 دارم همینطور مبایل arc s و لپتاپ سونی 134fx خداوکیلی یه راهنمایی دقیق در مورد DLNA و طریقه اتصال اینها رو بهم بگین و آیا به دانگل br100 (وای فای مخصوی این ال ای دی ) یا چیز دیگه ای نیاز هست، بنده که واقعاً گیج شدم و هیچ جوری نتونستم این کار رو انجام بدم واتصال بقرارکنم.واقعا ممنون میشم کسی راهنماییم کنه .
متشکر
پست های قبل رو بخونی دوست عزیز متوجه میشی چیکار کنینقل قول:
این رو هم بخون اگه باز نشد دقیقتر بگو کجاشو متوجه نمیشی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از آقای اشکان
لطفا بفرمائید آیا برای اجرای DLNA نیاز به سخت افزار اضافی هست یانه؟
نهنقل قول:
فقط بايد يه شبكه ايجاد كني
يا با هاب
يا وايرلس
يا مستقيم
شرمنده جناب اشکان
من با توضیحات بالا نتونستم وایو رو به 720 متصل کنم اگه لطف کنید یکبار دیگه برای ارتباط ال ای دی سونی و لپ تاپ سونی از طریق DLNA توضیح بفرمائید بسیار سپاسگذار میشم.:wub::sad: