پس رانژه كردن خط چيه؟؟؟
Printable View
پس رانژه كردن خط چيه؟؟؟
امروز رفتم شارژمو زودتر از اینکه تموم بشه شارژ کنم گفتن باید همون موقع expaire شدنش بیای شارژ کنی!!!!
آخه این دیگه چه مدلشششششششششه؟!!!!:19:
این همه راه الکی رفتم تا اونجا:41:
عجبا!نقل قول:
والا منم رفتم مخابرات گفتن چرا میخوای 1 ماهه بگیری تا دوباره بیای شارژش کنی یهو 3 ماهه بگیر گفتم نمیخوام همون یک ماهه رو بده....:5:
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
روشن شدن چراغ ADSL = رانژه شدن خطنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خيلي خيلي از شما ممنونم
تا بحال دو تا مشكل بزرگ منو حل كردين
فقط فقط فقط يه سوال ديگه دارم .
تنظيمات مربوط به كامپيوتر رو بايد وقتي شروع كنم كه چراغ ADSL روشن شد؟؟؟
قول ميدم اين سوال آخرم باشه:20:
سلام
منطقه زینبیه مخابرات ADSL میده؟؟خطوط همه DLC هست پیش شماره 551؟؟؟
واسه مدرسه مادرم میخوام؟؟؟
تعرفه ها چی شکلیه؟؟؟
ببخشيد
جديدا خط هاي مارا عوض كردند شديم 581 مخابرات چمران.
581 تحت پوشش نيست ولي چمران تحت پوشش هست.فكر ميكنيد براي ما هم رانژه كنند يا نه؟ممنونم.
[QUOTE=roteal2007;5038151]عجبا!
والا منم رفتم مخابرات گفتن چرا میخوای 1 ماهه بگیری تا دوباره بیای شارژش کنی یهو 3 ماهه بگیر گفتم نمیخوام همون یک ماهه رو بده....:5:
ای بابا اینا به همه همینو میگن پس. به منم همون بار اول که رفتم ثبت نام کنم گفت بیا 3 ماهه بگیر گفتم نه 1 ماهه میخوام ولی نمی دونستم واسه شارژ کردن اینقدر سیستمشون مسخره باشه!! با این حال بازم 1 ماهه می گیرم چون مطمئنم بازم سرم کلاه میزارن:19:
دوستان واسه اینکه بدونین شمارتون ساپورت میشه یا نه برین تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم دوست من.نقل قول:
این انجمن برای پاسخگویی به تمام سئوالات کاربرانش هست.
بله تنظیمات رو وقتی چراغ adsl چشمک زد و سپس روشن و ثابت شد تنظیمات مودم رو انجام میدید.
vpi+vci+password+username
اینا رو باید از مخابرات دریافت کنید. از سایت زیر تلفن گویا و پاسخگو رو در ساعات اداری جوابگو هستند.
و باز هم متذکر میشم که از توی مرورگر و با زدن 192.168.1.1 اقدام به تنظیم مودم کنید.کد:www.adsl.tce.ir
مشکلی هم در رابطه با تنظیمات داشتین میتونین در تاپیک وصل adsl بپرسید.
کارشناسان p30world بهترین ها هستن.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
[QUOTE=adsl2+;5039943]والا حقیقتش من شاهین شهرم اینجا مخابرات تا خونمون راهی نیست.نقل قول:
تا فیش واریز رو تحویل دادم واسم شارژش کرد سریع و بی دردسر.
اما دوستانی از اصفهان مرکزی داشتم که شارژشون زودتر از موعد (یک ماهه) تمام شده بود و 2 گیگ رو شارژ کردن.
[QUOTE=roteal2007;5040437]خواهش میکنم دوست من.
این انجمن برای پاسخگویی به تمام سئوالات کاربرانش هست.
بله تنظیمات رو وقتی چراغ adsl چشمک زد و سپس روشن و ثابت شد تنظیمات مودم رو انجام میدید.
vpi+vci+password+username
اینا رو باید از مخابرات دریافت کنید. از سایت زیر تلفن گویا و پاسخگو رو در ساعات اداری جوابگو هستند.
و باز هم متذکر میشم که از توی مرورگر و با زدن 192.168.1.1 اقدام به تنظیم مودم کنید.کد:www.adsl.tce.ir
مشکلی هم در رابطه با تنظیمات داشتین میتونین در تاپیک وصل adsl بپرسید.
کارشناسان p30world بهترین ها هستن.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
من شارژم زودتر تموم نشده ولی می خواستم قبل اینکه expire بشم شارژ کنم که گفتن نمی تونند این کارو بکنن چون امکانش نیست در صورتی که بقیه شرکت ها( لا اقل چند تاشونو که من می دونم) دیدم این کارو انجام میدننقل قول:
اینا اصلا به فکر مشترکینشون نیستند چون میدونند از هیچ شرکت دیگه ای نمی تونیم سرویس بگیریم هر کاری بخوان می کنن و ما هم نمی تونیم اعتراض کنیم چون راهی غیر از مخابرات نداریم :41:
رفتن به مخابرات خرازی خیلی زور می گه چون خیلی دوره
نمیدونم شما کدوم منطقه هستی که میگی دوره!
اما اگه خیلی مشکل توی رفت و آمد داری یه 3 ماهه بگیر خودتو راحت کن.
می خواستم این کاروبکنم و 3 ماهه بگیرم ولی شنیدم تا 1 ماه دیگه سرعتا همون 128 می شه و دیگه از این سرعت بالا خبری نیست، منم دوباره 1 ماهه گرفتم که اگه سرعتا عوض شد نامه از شرکت بگیرمو سرعتمو بالاتر ببرم، چون سرعت 128 اصلا حال نمی دهنقل قول:
جدا؟ سرعتا میاد پایین؟نقل قول:
موثقه یا تو هواست؟
دوست من مخابرات بالای 128 به هیچ کس نمیده حالا شما برو از خدا نامه بیار براشون:19:
راستش من از دو نفر شنیدم که با این شرکت ارتباط دارن، گفتن تا 1 ماه الی 1 ماهو نیم دیگه سرعت 128 همون 128 میشه و سرعت های بالاتر از 128 هم می یارن که به شرکت ها بدن ولی با نامه از یه شرکت می تونی بگیری یا این که آشنا داشته باشی:19:نقل قول:
خلاصه اگه واقعا سرعت هام پایین بیاد هیچ کاری نمی شه کرد چون راه دیگه ای وجود نداره واسه مشترکین خط های فیبر نوری
،باید سوخت و ساخت
نهایتا اینی میشه که شما میگی اما قصا نخور.نقل قول:
گوش شیطون کر قرار اینترنت پر سرعت 8 مگابیت بر ثانیه مستفیض بشیم به زودی:20:
یعنی می گی سرعت اینترنتی که مخابرات می ده قرار بشه 8 مگ؟:18:نقل قول:
من منظورتو نمی فهمم؟ چون از اینا همچین کاری بعید!!!!!
مخابرات نه رو سیم کارت های اپراتور سوم.نقل قول:
اهان، یه لحظه فکر کردم مخابرات مهربون شده ها:31:نقل قول:
اپراتور دوم که ایران سل بود بعد این همه وقت چی از آب در اومد که اپراتور سومش باشه
ولی اگه واقعا همچین سرعتی رو سیم کارتشم بده فکر نمی کنم صرفه اقتصادی داشته باشه! احتمالا هزینه هاش خیلی بالا می شه
:19:سرعت دانلود ما که شد 12 kb/s .اینم شد اینترنت پر سرعت!!!!!!!!!
ای وای فکر می کردم تا 1 ماه دیگه رو سرعتم پایین نیاد ولی امروز سرعت دانلود منم از 14 kb بالاتر نمی ره:41:نقل قول:
اگه تازه فیبر شده باید یه 6 ماهی منتظر بمونی:27:نقل قول:
اگه خیلی آتیشت تنده برو به آدس زیر:
دروازه دولت-چهارباغ عباسی-کوچه کازرونی-ته کوچه(تقریباً) (مدیریت برنامه ریزی و رایانه)
شکایت کن و بگو چرا به ما سرویس نمیدن و ...
من که پدرشون را در آوردم دیگه همشون من را میشناسند
حالا بعد از شکایت های زیاد و ... قرار شده 1 ماه دیگه بما هم سرویس بدنند:8:
سایتش اصلاً بروز نیست الآن خیلی از پیش ماره هایی که دارن سرویس میدن اصلاً توی سایتشون نیستنقل قول:
شما شاهین شهری میبری توی مرکز مخابراتیتون و راحتی اما ما که توی اصفهانیم همه باید بریم دروازه تهروننقل قول:
نقل قول:به احتمال زیاد این حرف درسته.نقل قول:
چون خودشون هم می گفتند که می خوان مثل تهران نا محدودش کنن به احتمال زیاد برای اینه.
نقل قول:نترس میاد بالا امروز بخاطر سالگرد ک..دتا سرعت را کم کردن:41:نقل قول:
خدا حافظ سرعت بالا
سلام بر ====>>
سرعت قبلی:
در ایام شورشیه قرار داریم===>دلیل با خودتان.
نقل قول:
ما که فعلا بیشتر از 14 kb دانلود نداریم امیدوارم اگه دلیلش همینیه که می گی زودتر سر عقل بیانو سرعتارو ببرن بالا!
در مورد سایتشونم من نمی دونم به روز هست یا نه ولی از زمانی که خط ما فیبر نوری شد 2 ماه بعدش تو همین سایت دیدم که می تونم سرویس بگیرم در صورتی که به این آدرسی که شما می گی رفتمو با یه آقا یی به نام آقای محمدی حرف زدمو گفتن فعلا نمی تونی سرویس بگری تا چند ماه دیگه، 4روز بعد تو این سایت دیدم که پیش شمارمون ساپورت می شه. خلاصه که برادر من اینا خودشونم از کارا خودشون خبر ندارن!!!!!!!!!! بیچاره ما مشترکین:19:
نمیدونم اما من با پیگیری از اینجا و ... فعلاً هنوز به اینترنت نرسیدم اما کارم با رفتن به اینجا سریعتر پیش رفت.نقل قول:
امروز رفتم توی مرکز خرازی یه فرم پر کردم گفتند بهتون زنگ می زنیم.
گفتم چند ماه ممکنه طول بکشه گفت یک ماه(خدا کنه راست بگه) چون الآن نزدیک 7 ماهه خطمون فیبر شده.
پس من خیلی شانس آوردم که بعد از حدود 2 ماه که خطمون فیبر نوری شد تونستم سرویس بگیرم، امید وارم شمام زودتر بتونی adsl بگیری و سرعتام دوباره مثل قبل بشه!!! هر چند بعید می دونمنقل قول:
آخه چرااااااااااااا:19:
امروز روز اولمه كه اينترنت پرسرعت دارم
ولي اين چه سرعتيه؟؟؟؟؟؟:19::41:
قصه نخور سراسریه منم با 7 کیلوبایت دانلود میکنم.....نقل قول:
زنگ زدم مخابرات میگه تا آخر هفته درست میشه.:19:نقل قول:
امید واریم:41:نقل قول:
من كه خيلي خيلي اميدوارم . چون دلم مي خواد يه بارم كه شده سرعت بالا رو حس كنم:41:
نه بابا کجا سراسریه من از کسایی که از شرکتای دیگه سرویس دارن پرسیدم گفتن سرعتشون هیچ تغییری نکرده حتی یکیشون گفت بهترم شده:41:نقل قول:
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
برادر من سرعت بالارو امتحان کنی دیگه تحت هیچ شرایطی به این سرعت فعلی راضی نمی شی ولی منم امیدوارم که سرعتا مثل هفته پیش بشه چون الان خیلی ضد حاله این سرعت نسبت به چیزی که قبلا بودنقل قول:
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
دوست عزیز پیوستنتو به جمع مشترکین اجباری مخابرات تبریک می گم:20: بخوای نخوای مجبوری تحمل کنی چون راه دیگه ای نداری تازه همینم که تونستی سرویس ازشون بگیری کلی منت سرت میزارننقل قول:
اتفاقا امروز داشتم به خودم مي گفتم من كه از ديال آپ 3 كيلويي رسيدم به 15 كيلو زياد سختم نيست . بيچاره اونايي كه از سرعتاي به اون بالايي مجبورن با 15 بسازن:41:نقل قول:
برادر من سرعت بالارو امتحان کنی دیگه تحت هیچ شرایطی به این سرعت فعلی راضی نمی شی ولی منم امیدوارم که سرعتا مثل هفته پیش بشه چون الان خیلی ضد حاله این سرعت نسبت به چیزی که قبلا بود
نه جونم چون من با ایرنسل هم کار میکنم عادت دارم...نقل قول:
از من میشنوی برای اینترنت : سرویس حجمی و سرعت خوب
برای دانلود --- با دانلود آفلاین.
آره خیلی ضد حاله ولی هیچ کاری نمی تونیم بکنیم.مجبریم بسوزیم و بسازیم:41:نقل قول:
دوستان می خواستم ببینم الان سرعت adsl مخابرات اصفهان چنده؟
من با نداگستر سرعتم 200 هست و در آینده ای نه چندان دور نجبورم از ADSL مخابرات استفاده کنم:41:
هر کسی در مورد سرعتش یه چیزی می گه
کسانی که ازش استفاده می کنن لطف کنن سرعتش رو با استفاده از نرم افزار IDM (internet download manager که حیلی تو سرعت تاثیر داره اعلام کنند
از همگی ممنونم
الان که سرعت ها افتضاح شده با idm رو 17 هست.نقل قول:
اما گفتند که به علت این ایام هست.
حالا باید دید از شنبه یکشنبه سرعت به کجا میرسه اما قبلا سرعت دانلودم 120 ثابت بود.
اگه 120 باشه که عالیه البته نداگستر هم چند وقتیه رو 20 هست اما سرعت من از سال پیش تا یک ماه قبل ثابت رو 200 بود
[CENTER]سرعت اینترنت را خدا آزاد کردنقل قول:
اینترنت شما رو نامحدود نکردن بالاخره؟نقل قول:
خیر.شما خیلی دوست داری مخابرات اصفهان نا محدود شه؟نقل قول: