من تعجبم که شماها این قدر پول میدید چرا بهران رانا یا سوپر پیشتاز نیمه سنتتیک استفاده نمیکنید به نظر من که خارجی ها فقط پول مارک میگیرندنقل قول:
Printable View
من تعجبم که شماها این قدر پول میدید چرا بهران رانا یا سوپر پیشتاز نیمه سنتتیک استفاده نمیکنید به نظر من که خارجی ها فقط پول مارک میگیرندنقل قول:
یعنی این جعبه فلزی قرمز ها که به اسم اماراتی اند و اون جعبه پلاستیکی که می گن ایرانی ان هیچ فرقی ندارن؟!!!!نقل قول:
اصلا هنوز خوب هست توتال؟
برای مگان هم همین خوبه؟
اون نمونه اماراتی ها هم خوب هستن ( وارداتی ) ولی در مجموع فرقی نمیکنن و جنسشون یکی هست . توتال هوبه و فکر هم میکنم خود رنو همین رو پیشنهاد کرده . روغن بهران هم روغن بسیار عالی و با کیفیتی هست ، نمونه اش رو تست کردم از سایر روغن ها خصوصا کاسترول بهتر بود . اما توتال بریزید بهتر هست .نقل قول:
با یکی از آشناها که (مثلاً!) نمایندگی توتال داره صجبت میکردم، میگفت الان که توتال ایران رو تحریم کرده، اصلاً روغنی به نام توتال نداریم و هر چی توی بازار هست تقلبیه. همشون ایرانی هستن ولی چون روی اونا نوشته شده UAE با قیمت بیشتری فروخته میشن!
به نظرتون بهترین رو غن برای 405 2000 چیه؟
بهران سوپر پیشتاز قوطی فلزی قرمز قیمت 4 لیتری حدود 17 توماننقل قول:
به نظر من حالا که به روغن های وارداتی نمیشه اعتماد کرد پس بهتره بریم سراغ ایرانی ها حداقل اصلی هستند الان بهران و ایرانول و پارس روغن های بسیار عالی دارند و الان شنیدم خود بنز اجازه داده تا نمایندگی ها روغن بهران رانا رو تو ماشیناش بریزن به نظر من اگه ماشین مدل بالا دارید همین رانا رو بریزید که با توتال 9000 در یک رده هستند
من 4 ساله برای ماشین هایی که داشتم قبلا 405 و الان سمند
از روغن لیکومولی استفاده میکردم . همین ایران پر میشه اما تحت لیسانس هست.
تا الان حتی کوچکترین مشکلی نداشتم موتور بسیار عالی کار میکنه
و اصلا یه قطره هم کم نکرده . خلاصه راضیم از این روغن
روغن های ایرانی هم خیلی تعریفش رو شنیدم و معلومه نسبت به سالهای
گذشته کیفیت روغن های داخلی چند برابر بهتر شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت این روغن موتور چنده 4لیترش و از کجا بدونم خوبه ودر ضمن رو Ef7جواب می ده یا نه؟
من هم برای سمندef7بهران سوپر پیشتاز گرفتم به قیمت 26 هزار تومان که روش زده بود 29 هزار تومان وتا امروز که راضی هستم.
دوستان براي پرايد صبا دوگانه سوز فابريك كارخانه چي پيشنهاد مي ديد؟
روغن موتور بهران پیشتازنقل قول:
سلام
میگم کسی تا حالا از روغن موتور ایساکو برای پژو استفاده کرده ؟
مشکلی باهاش نداشته ؟
من استفاده کردم.نقل قول:
2 بار
یکی برای سرویس 5000 تا 10000 و یکی برای 20000 تا 30000 بود
مشکلی نداشت و موتور عین ساعت کار میکرد البته موتور مشاین من XU7
من از وقتی این روغنو ریختم از فرداش که خواستم استارت بزنم خاموش می شه.نقل قول:
باید پام روی گاز باشه وقتی روشن می کنم ، قشنگ گاز بخوره موقع استارت بعد ول کنم تا دور موتور ثابت بمونه خاموش نشه .
استپر موتور رو هم کلا عوض کردم باز درس نشد .
به نظرتون به روغن ربط داره ؟
روغن فقط ایرانی بخرید ازبین بهران و ایرانول و پارس فقط به درجه کیفیت مورد نظر توجه کنید
فکر نمیکنم به روغن ربط داشته باشه.نقل قول:
شمع ها و وایر شمع ها رو بازدید کنید استپر موتور هم باید جنس خوب و عالی بخری
خیلی هاش هست که خوب جواب نمیدن اما فکر میکنی درسته
میگم استپر موتور مارک خوب چی سراغ دارین ؟نقل قول:
من ایساکو خریده بودم .
ضمنا خودم تعویضش کردم .
نباید خودم تعویض می کردم ؟ کار خاصی که نداره ؟
ایرانول رویال چی؟
تعویض روغنی برای کمری 2007 اینو معرفی کرد گفت از کاسترول و توتال کیفیتش بالاتره
استپر موتور مارک ایساکو اورجینال فعلا خوب جواب داده.نقل قول:
یه نمونه دیگه هم دیدم ساخت ترکیه اونم خوبه اما نمونه اصلی رو بیشتر پیشنهاد دادن.
برای تویوتا کمری روغن موتور لیکومولی هم خوب جواب داده.نقل قول:
کاسترول هم خوبه.
در مورد ایرانول نشنیدم
دوستان کسی راجع به روغن nano camel اطلاعات و یا تجربه ای داره؟
نکته اون اینه که تو سایتهای خارجی هیچ اسمی ازش نیست!
سلام
من شنیدم که موتور باید به رغنی که عادت داره استفاده کنه
ولی من معمولا از بهران استفاده می کنم
اما ماشی نن جدیدم که نمی دونم قبلا از چه روغنی براش استفاده می شده رو چکار کنم ایا بهران بریزم مشکلی پیش نمیاد (پرشیا)
گزینه اول توتال اصلی هست که بد گیر میاد.نقل قول:
اگر توتال نبود ایرانول رویال مناسبه بهران پیشتاز هم بد نیست.
من تعریف ایرانول رو زیاد شنیدم
من تاحالا پهران سوپر پیشتاز و یا نیمه نتتیک میریزمنقل قول:
نتکته اولم چی که نمیدونم قبلا چی توش میریخته مهم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای موتور xu7 اگه میخوای خوب بریزی بهران سوپر پیشتاز نیمه سنتتیک 10w40 قوطی نقره ای سبز یا ایرانول ریسینگنقل قول:
اگر هم میخوای زیاد خرج نکنی بهران سوپر پیشتاز 20w50 قوطی قرمز
روغن قبلیش هم مهم نیست چی بوده از اینا بیشترم پول به روغن بدی یعنی پولت رو ریختی دور
ممنون از شما کاملا هم عقیده ام و نگرانیم از روغن قبلی اونه که میگید مشکلی نیستنقل قول:
بین نیمه سنتتیک با معمولیشم باز شک دارم یه اختلاف قیمت داره ولی میارزه یا نه
تمام سنتتیک که مطمئنم نمیارزه زرود و قرمز
برای موتور قدیمی و 8 سوپاپ xu7 نهایتش همون نیمه سنتتیک خوبه من خودم نیمه سنتتیک بهران رو تو tu5 ریختم دارم استفاده میکنمنقل قول:
نیمه سنتتیک با معدنی حدود 9 تومان اختلاف قیمت داره من یه ماه پیش بهران سوپر پیشتاز نیمه سنتتیک 10w40 قوطی نقره ای سبز گرفتم 26000 تومان روش زده بود 29800 تومان
سوپر پیشتاز 20w50 قوطی قرمز (معدنی) میداد17500 روش زده بود 19800
سلام دوستان
برای مزدا 323 تیپ 4 چه روغن موتوری پیشنهاد می کنید؟
واسه 405 tu5 بهترین روغن موجود چیه؟total 5000 مناسبه واسه موتور؟
توتال ایران رو تحریم کرده و روغناش تقلبین. از بهران سوپر استفاده کنید.نقل قول:
روغن های اصلی توتال هم هستن که خیلی سخت گیر میاد و ارزش این رو نداره که دنبالش بریم.نقل قول:
اما موجود هست
واسه سوناتا 2010 چه روغن موتوری مناسب هست؟ روغن پیشنهاد شده آسان موتور که فک کنم کاسترول هست مخصوص خودشونه ؟ آزاد پبدا نمبشه؟
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
واسه 206 تیپ 2 مدل 84 چه روغنی پبشنهاد مبکنبد؟
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
برای ماشین شما حداقل بهران سوپر پیشتاز 10w40 نیمه سنتتیک یا ایرانول ریسینگ و حد اکثر بهران رانا 5w40 یا ایرانول رویالنقل قول:
توتال 5000 برای این موتور خوب نیست اگه زیاد نمیخوای خرج کنی ایرانول ریسینگ یا بهران سوپر پیشتاز نیمه سنتتیک 10w40 من خودم همین بهران رو ریختمنقل قول:
اگرم میخوای بیشتر خرج کنی ایرانول رویال یا بهران رانا بریز البته رویال ارزونتره برای هوای سرد این دو تای پایین بهتره من خودم این دفعه شاید رویال بریزم چون هوا داره سرد میشه و با اینا بهتر استارت میخوره
حداقل بهران سوپر پیشتاز 20w50 معدنی قوطی قرمز ونقل قول:
حداکثر بهران سوپر پیشتاز 10w40 نیمه سنتتیک یا ایرانول ریسینگ
من تا قبل از این توتال 5000 اماراتی می ریختم و خیلی خوب بود الانم یارو تعویض روغنیه میگه هست و خوبه اما نمی دونم این قضیه تحریم و اینها چیه؟نقل قول:
می ترسم روغن رو عوض کنم چون یه بار پروفی کار ریختم اصلا خوب نبود ، اون توتال ه خیلی خوبه
2-هزینه اجرت و ... تعویض روغن توی نمایندگی برای سوناتا 2010 خیلی بالا در میاد ، اون روغن کاسترولی که نمایندگی می ریزه دقیقا چیه؟ بیرون هم هست؟ ایرادی داره نریم نمایندگی ؟ کلا چه روغن دیگه ای بهش می خوره ؟
برای سوناتا روغن موتور کاسترول مدرن انجين castrol Modern Engine رو بهر از همه استفاده کردننقل قول:
و بعد
لیکومولی
LEICHTLAUF 10W-40 5 Liters
من یه سرچی کردم دیدم ایرانول رویال و پارس سوپر پیشرو و بعد از اونها بهران رانا همرده های توتال9000 هستن که برای 405 tu5 مناسبترین هستند.وبا توجه به نمونه های تقلبی (وتولید داخل) روغن توتال همون ایرانی ها بهتر هستند.حالا بین اون 2تا ایرانی(به غیر از بهران رانا) کدوم بهتره؟