بانقل قول:
دانلود کن رزیوم هم دارهکد:keep-tube.com
Printable View
بانقل قول:
دانلود کن رزیوم هم دارهکد:keep-tube.com
من که داره کم کم حالم به هم می خوره الان یک 3 ماه می شه سرعت شبانه صبانت 10 تا 15 اینا هست در تبریز در 4 ساعت فقط می تونم یک 400 مگا سریال لاست را دانلود کنم ببین دیگه چه وضعشه اونم اگه 6:40 اینا دیس و ری نکنم باید بشینم برای اکات روزانه تا ادامش را تموم کنم :2:
شما همون ویتامین نیستی که قبلا 3-4 گیگ دانلود میکردی؟:21:نقل قول:
همیشه شعبون یک دفعه هم رمضون
یادش بخیر قبل از اینکه اون تاپیک را ببندن چه دوستایی پیدا کرده بودیم
من مشهدم و هر شب 3.5 گیگ را میگیرم
ولی اینو بگم که معمولا هر دو هفته یک بار بیشتر دانلود نمیکنم
نقل قول:
\
چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟// مال منه سرعت 10 کیبو شیا
دو شب پیش من 1.3 گیگ دانلود کردم
ولی دیشب فقط 500 مگ
3.5 گیگ؟؟؟؟؟؟ یعنی با سرعت حدود 200 دانلود میکنی?نقل قول:
این گروهی که میگی کجاست؟؟؟؟؟؟ماکه هر چی میگردیم پیداش نمیکنیم.نقل قول:
:دی یه گروه هست توی گروها در مورد صبانت... این چیز میزای بد بد رو باس ببریم اونجا در موردش صحبت کنیم وگرنه دوباره چیزنت گیر میده بهشون مجبورن این تاپیکم پاک کنن...!
سرعتش نمیدونم چنده ؟من که شب بیدار نیستمنقل قول:
ولی دو نکته یکی باید اکانت رپید شیر داشته باشین تا حداکثر سرعت را بده
دیگریش هم تو تاپیک قبلی قبل از اینکه قفل بشه کامل توضیح دادم
بعد اینکه اگه میخواین ببینین چجوری هم تاپیک قبلی را نگاه کنید اونجا کامل گفتم چرا اینجوریه
ممکنه بیشتر تو ضیح بدید(اگه نمیشه لطفا تو pm بگید)نقل قول:
در ضمن فکر کنم سرعت 250 فقط واسه بچه های مشهد بود. چون اونجا اینترنت دو مگ داشت و چون اکانت شبانه واسه همه یکیه بچه های مشهد میتونستد با سرعت 250 دانلود کنند(البته این چیزی که میگم مربوط به چند ماه پیشه که یکی از بچه ها داییم میومد عکس از سرعت و میزان دانلودش میزاشت و ما هم با حسرت نگاه میکردیم)
بازم تو اومدی :31: خوب منم دیدی گفتم چند ماه دیگهنقل قول:
چند ماه حال داد با اون سرعت ( 1 - 2 ماه ) الانم داره حال گیری می کنه خودشم یک جوری حال گیری می کنه که منی که از طرف داران صبانت هستم و 4 سال کاربر دائمیش هستم به صدا در اومدم :13:
آره دیگه حالا با این سرعتی که داره حالا باید بره سر وقت مولتی ویتامین:31:نقل قول:
==========================
امشب یه چیز خیلی جالب کشف کردم:31:
اینجا دو تا سیستم هستش که یکی خودکار ساعت 3 روشن میشه واسه دانلودهاش و این یکی سیستم که من دارم باهاش کار میکنم
سیستم دانلود با پورت USB به مودم سیمفونی وصله و این سیستم با لن به همون مودم
خلاصه...! چند دقیقه قبل با آکونت روزانه وصل بودم یهو دیدم سیستم دانلود روشن شد و به شبانه کانکت شد و وصل هم شد!! در حالیکه با این یکی به روزانه وصل بودم:18: جالبتر اینکه آی پی م رو توی سایت ip-adress.com چک کردم دیدم با آی پی سیستم دانلود فرق داره!!!
نمیدونم این رو قبلاً هم کسی متوجه شده بود؟
خلاصه الان با آکونت روزانه توی پی سی ورلد هستم و اون یکی pc با آکونت شبانه داره دانلود میکنه!!
اشتباه نکنید هر دو به یک مودم و یک خط تلفن وصلند.
در همین وضعیت میتونم هر سیستم را دیسکانکت کنم و دوباره کانکت کنم!
بله این شدنیه ولی در اکثر مواقع مثل من که قبلاً کلی سعی کردم، اتصالات به شدت ناپایدار هستن و هی قطع میشن... البته قاعدتاً باید بشه و شما میتونید با خرید دو تا اکانت، دو تا کامپیوتر رو با هم از یه خط وصل کنید... چون اکانت توی سرور صبانت شناسایی میشه و ارتباطی به خط شما نداره...نقل قول:
برای من پایدار بود.هیچ مشکلی در دیسکانکت کردن و دوباره کانکت شدن نداشتمنقل قول:
کاش این را قبلاً هم میدونستم
چون خیلی وقتا از روزانه دیسکانکت میکردم به این خیال که اگه کانکت باشم سیستم دانلود نمیتونه به شبانه کانکت شه
دوستان
آیا توصیه میکنید ما هم صبانتی بشیم
سرعت دانلود در طول روز چقدره (نه شب)
و اینکه سرعت یه مگ چقدر هست؟/
من با 1 مگ صبانت با سرعت 230 هم دانلود کردم . ( اما این صبانت مثل لپ لپ می مونه . شانسیه . برای یکی خوبه برای یکی هم متوسط )
من 128 دارمنقل قول:
سرعت دانلود در طول روز چقدره (نه شب)
سرعتش همون سرعت 1 مگه ( البته در روز )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای روز خوبه ولی خودشون اینجوری کردند به چند دلیل
هر چه قدر سرعت زیاد باشه آدم را وسواس می کنه که زیاد دانلود کنه و چون اکانت روزانه محدودیت داره پس اکانت زود تموم می شه و از اونجایی که در بعضی از شهر ها صبانت گیگ اضافی نمی ده مجبوری اکانت را دوباره شارژ کنی
شبا چون حجم مجانی هست سرعت را می یارند پایین !! البته به قول دوستمون
البته دوره زمانی داره مثلا من خودم 2-3 ماه قبل با سرعت 200 اینا شبا دانلود می کردم به مدت 2 هفته بعد الان با سرعت 15 - 25 :2:نقل قول:
این صبانت مثل لپ لپ می مونه . شانسیه . برای یکی خوبه برای یکی هم متوسط
اگه مخابرات منطقتون خط پرسرعت داد برو از همون بگیر.کاری که منم میخوام بکنم.حداقل ترافیک دانلود نداره و هر چی بخوای میتونی دانلود کنی.ماهی 10 تومن که پولی نیست.همین را پارس آنلاین میده با چندین برابر قیمت!نقل قول:
نبود اونوقت برو صبانت
سرعت شبانش یزمانی بالا بود یهو واسه ما شد یک دهم!
میپرسیم چرا اینکارو کردیند؟دروغگوها میگن نه بابا ما پهنای باند شما را زیاد کردیم کلی هم اضافه پهنای باند داریم شبها توی منطقه ی شما!!!!!!!!!!!!
درست از همون شبی که ادعا میکنند پهنای باند را زیاد کردند سرعت ما شده یک دهم تا یک بیستم قبل.:2:
دروغگوها:13:
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
معرکه اینجای که سرعت روزانه که ترافیکش محدوده تا 1.5 مگ بلکه بیشترم میره ولی شبانه را محدود کرده.بعد میگه نه ما پهنای باند شبانه را کم نکردیم مودمتون با یکی توی اون منطقه ناسازگاری داره فلان بیسار.....
چطوره که روزانه مودممون با مودم کسی دیگه توی منطقه ناسازگاری نداره و فقط شبا یهویی ناسازگاری پیدا کرده!!! تازه اونم از وقتی بقول خودشون پهنای باند را زیاد کردن(دروغ محض)
ای خدااااااااا
از ما كه خيلي باحاله
لينك راپيد شير رو در روز دانلود ميكنه در شب ميگه نچ:34:
از ما كه خيلي باحاله
لينك راپيد شير رو در روز دانلود ميكنه در شب ميگه نچ:34:
کسی با صبانت مشکل نداره ؟؟
شبانش که خیلی افتضاح شده دیشب 260 مگ دانلود کرد
1 ماهه من اكانت دارم سرعت شبانم از 15 بالاتر نميره ...
اكثر مواقع هم زير 10 ........
روزم رو 50 - 60 .......
من 4 ساله که ازشون اشتراک دارم نا قبل از خرداد ماه پارسال شبی 3.5 گیگ دانلود میکردم حالا خیلی خوب دانلود کنه شبی 500 مگ هست , نمیدونم چیکار باید کرد :(
خوب طبيعيه ديگه!!محدود ميكننش :13:
بابا وضع اینترنت شما که پس خیلی خرابه.:40:نقل قول:
من در روز سرعت خیلی خوبه و همیشه روی 110 یا 120 هست اما شبانه اکثرا روی 3 یا 4 که اگه خیلی زور بزنه برای چند ثانیه ای به 10 میرسه:41::18:
سلام .
من سر برج میخوام بیام رو 128 . ببیبنم سرعتش چقدره ( الان 1 مگ دارم )
دنگ و فنگ نداره ؟ خواستم برم دوباره رو 1 مگ نباید باز نامه .و ... ببرم که ؟
مخلصیم .
سلام
چرا حجم اينقدر وحشتناك كم ميكنه....؟؟؟؟:19:
مثلا" به من 1 مگ دادن خير سرشون سرعتش در بهترين حالت اينه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
speedio سرور های ضعیفی داره برای تست بهتر از speedtest بگیرنقل قول:
فکر کنم تو مشهد باشینقل قول:
همینه دیگه شاعر میگه گهی پشت به زین و گه زین به پشت
ولی واسه ما همونطور اهسته و پیوسته
شبس یه گیگ دانلود داره .البته چند ماه پیش شبی 1.7 گیگ دانلود میکرد
واقعا حالم از این صبانت بهم میخوره
جایی بهتر برای دانلود شبانه نیست؟؟؟ دیشب 320 مگ !!!! تا دو ماه پیش حداقل 1 گیگ داشتم
پیدا کردی بگو منتظرم !!! همشون :2:نقل قول:
اصفهان هستمنقل قول:
//
دیشب حدود 400 مگ دانلود تونستم بکنم
سلام من که از صبانت شیراز راضی هستم حدود یک ماهه مشترک شدم شاید هم اولاش اینجوری باشه ولی من که از 128 کیلو بایت راضی هستم سرعت دانلود به 115 هم میرسه
گند بزنه به شركت صبانت
ديشب 250 مگ
خاك بر سرش كنن
سرعت روزانه که مال همه بالاس شبانه چه طوره؟نقل قول:
هیچ کی با اکانت روزانه مشکلی نداره فکر کنم ( البته اونقدر می گیم که می یان این سرعت روزانه را هم کم می کنند )
مشکلمون شباست چون شبا حجم رایگانه
روزا اصلا سرعت را 100 برابر کنند باز به چه دردی می خوره ؟! حجم که محدوده !
خدا وكيلي يه نفر اگه از يه كشور ديگه بياد اين كامنت ها رو بخونه ميگه ببين اينا چه بد بختند دارند سر دانلود شبانه بحث مي كنن.
آخه يكي نيست به اينا بگه فلان فلان شده ها كجاي دنيا مثل اينجا اينترنت رو محدود مي كنن كه ما مجبور بشيم واسه 4 تا دانلود سنگين شبا بذاريم دانلود كنيم بعد مثل اين گداها بيام بگيم واي خدا من ديشب كم دانلود كردم
روزانه هم كه خير سرشون يه دانلود مي خواي بكني همش بايد نگران حجمت باشي وا قعا گندشو در آوردن با اين كارا
به نظرم سرعت 100MB هم باشه تا وقتي محدوده اعصاب آدم رو خورد مي كنه!!!!:19::19::19:
حرف دل همه adsl دار هاي ايران رو زدينقل قول:
اينترنت پر سرعت گرفتيم مثلا.
با اين حجم كم با اين سرعت دلبخواهي با اين قيلتر شديد
من كه هيچ موقع اين پولي كه ميدم رو حلالشون نميكنم
خواستی نفرین کنی این شرکت خصوصیای بدبختو نفرین نکن... اینا کاره ای نیستن که... کلیم مشکلات دارن... فحش دادن و نفرین کردن اینا فایده ای نداره چون دستشون از همه جانب بسته ـس... وگرنه چرا قبل از ریاست جمهوری یه یارویی که 128 بالاتر ممنوع نشده بود همه داشتن رقابت میکردن و روز به روز سرعتاشون بالاتر میرفت...؟نقل قول:
این خانه از پایبست ویران است عزیزان... مشکل از اون بالاهاس که عده ای دلشون نمیخواد مردم به این راحتیا بتونن به آزادی دست پیدا کنن و تا بتونن تو این راه سنگ اندازی میکنن...
:13: