VT25 که بالاتر از VT20 هست:41:نقل قول:
چرا اینجوریه!!!؟
تو سایت CNET که اولین TV دنیا از لحاظ کیفیت تصویر VT25 بود:20:
به نظر من رده بندی TV های پلاسما جدید پاناسونیک بدین صورته
G25/G20<<< V20<<<VT20<<<VT25
VT25 که بالاتر از VT20 هست:41:نقل قول:
چرا اینجوریه!!!؟
تو سایت CNET که اولین TV دنیا از لحاظ کیفیت تصویر VT25 بود:20:
به نظر من رده بندی TV های پلاسما جدید پاناسونیک بدین صورته
G25/G20<<< V20<<<VT20<<<VT25
توي سي نت VT20 و VT25 يك رويو دارن. يعني از نظر تصوير يكي اند و احتمالاً تفاوت در امكانات جانبي و.. هست.نقل قول:
در مورد رده بندي فكر كنم اينطوري بهتر باشه:
V20<<<G25/20<<< VT25/20
با توجه به قیمت فعلی V10 در ایران و سابقه پاناسونیک در قیمت گذاری محصولات
قیمت تقریبی (حداقل )
50V20 : 2,600,000
50VT20 : 3,800,000
زمان عرضه اواخر مرداد
42V20 فک کنم حدود 1900 باشه از روی tv روی هاردو فلشم ضبط میکنه با این همه فک کنم بازم بیرزه برای یکی از بهترین hdtv یای جهان. راستی سایت واسه شما فیل شده؟
با .net بياين بالانقل قول:
.نتم فیل شده که!!!
عجب!:18:
با .ir بییاید بالا
بابا این بانیان هم دیگه گندشو در آورده
هی تو تلویزیون الکی تبلیغ مدلای 2010 رو میکنه ولی هیچ خبری نیست
پس کی میخوان g20 , v20 , vt20 رو وارد کنن؟
من از نمایندگی پانا تو جمهوری سوال کردم گفت مرداد نهایتا شهریور مدلای جدیدش میاد.
میگن v20 اومده!
با تشکر اما منبعتون کیه؟ از کجا شنیدین؟ قیمتم دارین؟نقل قول:
اگر از قیمت و زمان عرضه پلاسما پاناسونیک V20 در ایران خبر دارید اعلام فرمایید. یکی میگه مردادماه، خود بانیان میگه تا دو ماه دیگر، نمایندگی میگه تا 20 روز دیگر
یکی از دوستام میگه تویه نمایندگی پاناسونیک دیده ولی روشن نبوده فروشنده گفته قیمتتش مشخص نیست ولی تا دو هفته دیگه قیمتش مشخص میشه الان دارن مدلای پشت ویترینی به نمایندگیا تحویل میدن تا برای نصب آماده کنن این چیزا شنیده های من بود.
دوستان VT25 و G25 رو بخوایم با ایم LED ها مقایسه کنیم کدوم واسه خرید بهتر هستن ممنون می شم
اصولا به نظر من پایین ترین مدل های پلاسمای موجود در بازار که c10 پاناسونیک و 42 اینچ تولید 2010 سنگاپور هستش که بدون گارانتیش 600 تومنه را می توان با led سری 8 سامسونگ 42 اینچ که حدود 3 میلیونه مقایسه کرد. اگر بخواهیم به 10 تا فاکتور نمره بدیم تو 7 فاکتور برتری با این پلاسماست.نقل قول:
دوست عزیز لطف می کنین فاکتور ها رو بگین من واسه تماشای تی وی و فیلم فول اچ دی می خوام.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم سری 8 سامسونگ 42 اینچ نداره.46-55 دارهنقل قول:
من دوماه واسه خرید تلویزیون بررسی کردم . خودم فروشگاه کامپیوتر دارم انواع lcd , led رو شخصا امتحان کردم. کلا بنظرم lcd , led واسه کامپیوتر مناسبند یعنی مانیتور روی میز کار. واسه تلویزیون بدون تعصب پلاسما پایین ترین مدل هاش هم فوق العادست. led , lcd چون نور بک گروند دارند با فاصله گرفتن از صفحه نمایشگر تصویر تار میشه و کیفیت افت میکنه. رنگ مشکی رو براش نشون میده. رنگهای دیگه رو هم غیر واقعی نشون میده. واکنش تصویر تو بالاترین مدلهاش 1 میلی ثانیه استولی تو پلاسما یک هزارم میلی ثانیه. من یک پلاسمای c10 پاناسونیک 42 اینچ تولید 2010گرفتم و با یک لپ تاپ و کابل hdmi یک فیلم 1080p 30 فریم رو روی لپتاپ باز کردم و روی پلاسما نمایش دادم . بدون اغراق تفاوت در تمام فاکتور ها بسیار زیاد بود. شما تو یک فیلم اکشن یا مسابقه فوتبال تو تصاویر سریع توی lcd , led برش خوردن تصویر رو می بینی این بخاطر زمان کند پاسخ گویی تصویره. این بوضوح مشخص میشه.نقل قول:
حق با شماست مثال بود برای مقایسه نسبی قیمت.نقل قول:
سلام
بالاخره V20 به بانه رسید . فقط سایز 42 اومده قیمت هم از 1300 میدن تا 1450 . در مورد VT20 هم گفتن تا دو هفته آینده میرسه قیمت تقریبیش هم 2500 خواهد بود (یکی از فروشنده های بانه میگفت و برای سایز 50 . البته 200 تومن ممکنه بالا یا پائین بشه) .
:8:
سلام دوست عزیز...نقل قول:
از خوشحالی دارم سکته میکنم ! واقعا" خبر خیلی توپی دادی...:8:
اگه آدرس و یا شماره تلفنی از فروشنده دارین حتما" برام پیغام خصوصی بزنید...
همیشه خوش خبر باشی...:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس g20
هر دوشون تو اتاق خیلی روشن
سلام...
دوستان بین V20 با VT20 بجز در 3D ، چه فرق هایی هست ؟
کیفیت تصویر هر دو یکسانه ؟
موفق باشید...:11:
هیچ فرقی ندارن فقط همون 3d فرقشونه.
تفاوت های V20 با VT20
1- فیلتر استفاده شده در V20 از نوع Infinite Black و در VT20 از نوع Infinite Black Pro می باشد.
2-نوع لایه فسفر در V20 مشابه پلاسماهای قبلی پاناسونیک است اما در VT20 لایه جدیدی بکار رفته که زمان واکنش آن بسیار کمتر است.
3-امکان دید سه بعدی در VT20 وجود دارد.
4- تصحیح کننده دیدن فیلم بصورت 24 فریم در VT20 وجود دارد.
با توجه به موارد فوق میزان کنتراست و حفظ کیفیت تصویر در محیط های روشن در VT20 به میزان کمی بهتر از V20 می باشد.
ببخشید، این V20 که تو بانه اومده، اروپاییه یا آسیایی(که میشه معادل با G20 اروپایی) ؟نقل قول:
اگر میشه برای منم شماره فروشنده بانه رو پیغام خصوصی بزارین
سلامنقل قول:
ما که استان بوشهر هستیم از بانه می تونیم غیرحظوری خرید و پرداخت کنیم ارسال کنن برامون؟ با توجه به بعد فاصله؟
( لطفا مغازه دار قابل اعتمادی می شناسید بانه یا شهر نزدیک تر که این مدل رو داره شمارش رو برام PM کنید )
ببخشید من سه روز غیبت داشتم . من تو بانه از 4 نفر سؤال کردم که شماره تلفناشونو بهتون میدم . فقط اینو بگم که هیچ کدوم رو نمیشناسم و اگه خواستین ازشون خرید کنین حتما حتما حضوری برید اونجا و از آکبند بودن جنستون مطمئن بشید .
08754211354 ، 08754224777 ، 08754211290 ، 08754224033
اگه خبر جدیدی در رابطه با مدلای دیگه و بخصوص VT20 داشتین اطلاع رسانی کنید .
سپاس :10:
خيلي عجيبه!نقل قول:
من از نماينگي پانا در دوبي پرسيدم VT20 رو با دوتا عينك سه بعدي ميداد 14499 درهم (يه چيزي حدود 4 ميليون ) براي سايز 50 اينچ حالا چجوري تو بانه 50 اينچ رو ميدن 2,500,000 تومان ؟!:18:
الان زنگ زدم بانه- v10 رو می گفت 2300 پس با این تفاسیر احتمالا اون 2500 که گفتن ماله همون v20 50inch هستش نه vt20
جالبهنقل قول:
من با شماره هاي كه دوستمون زده بودن تماس گرفتم v10 رو مي گفت 3 ميليون
دوست عزیز V10 تو تهران 2850 هستش چطور میتونه تو بانه 3 تومن باشه . من روز چهارشنبه گذشته تماس گرفتم میگفتن 2100 که البته هزینه حمل هم بهش میخوره .نقل قول:
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
قیمتای دبی برابر قیمتای جهانیه ( در مورد تمام کالاها ) . قیمت جهانیه Vt20 از 1900 دلار تا 2600 دلاره . احتمالا اشتباه به عرضتون رسوندن .نقل قول:
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:57 PM ----------
دوست عزیز V20 سایز 50 هنوز به بانه نیومده و فقط 42 هستش . 2500 ، VT20 رو میگفت البته همونطور که قبلا هم عرض کردم گفتش که ممکنه تا 200 تومن بالا پائین بشه .نقل قول:
V10 كي اومد توي بانه؟
يكي از دوستان لطف كنه شماره ي يكي از فروشنده هاي بانه كه از اين پلاسماها خبر دارن يا اونايي كه V10 دارن رو به من پي ام كنه. ممنون.
نمي دونم با سومين شماره كه تماس گرفتم اينو گفت و تاكيد هم مي كرد كه ژاپنيهنقل قول:
درسته من v20 رو از دبي هم همين حدود قيمت گرفتم.8499 درهمنقل قول:
تو بانه قیمتای پرت و پلا زیادن . ضمن اینکه V10 کلا ژاپنیه چه تو تهران و چه تو بانه .نقل قول:
سلام به همگی دوستان...
آخرش قیمت 42" V20 چند شد ؟
1.450 یا 2 تومن ؟!
موفق باشین...:11:
همونطور که قبلا هم عرض کردم تو بانه از 1300 تا 1450 قیمت میدن و البته موجود هم هست 42 اینچ (بدون گارانتی ). قیمت 2 تومن رو حدس میزنیم که تو تهران باشه ( با گارانتی )نقل قول: