چون پنکوسی از اسکار ها کوچیک تره و تازه وارده این جوری میشه.به اسکار ها خوب غذا بده تا سیر بشن.طوری که نفهمند کوسه را از پارچ در بیار .مثلا شب که چرا غا خواموشه .این کارو کن . تا صبح به هم عادت میکنن.
Printable View
چون پنکوسی از اسکار ها کوچیک تره و تازه وارده این جوری میشه.به اسکار ها خوب غذا بده تا سیر بشن.طوری که نفهمند کوسه را از پارچ در بیار .مثلا شب که چرا غا خواموشه .این کارو کن . تا صبح به هم عادت میکنن.
دارم 15 20 تا بچه انجل میارم. هوراااااااااااااا
مبارکه :31:نقل قول:
یک عکس بچه هاش بزارنقل قول:
دارم 15 20 تا بچه انجل میارم. هوراااااااااااااا
دوستان من آکواریومم زیر اپن هست هنوز پایه ندارهنقل قول:
امشب می خوام بزارم رو پایه
و یک پوستر پتشتش بزنم
به نظر شما جاشون عوض بشه فکر نمی کنن جای دیگه ای هستن و پنگئوسی رو نزنن
چون الان فکر می کنن تانک مال خوشونه
الان تیغ بزنی خونم درنمیاد!!!!
همشون مردن !!!
وقتی آنجل بچه میاره باید دیگه چراغ رو اصلا خاموش نکنی چون قطعا ماهیهای دیگه میخورنشون ولی من دیشب لامپ مهتابی آکواریومم اونقدر روشن بود که اتصالی کرده بود و خاموش شده بود. صبح که پا شدم دیدم ای دل غافل شما بپه آنجل دیدی من ندیدم ! تازه دو سری هم بودن بعد این پستی که دادم 20 30 تا دیگه هم از نر و ماده دیگه هم تو آکواریوم بودن
به هرحال امروز از حرص خودم آب تانک رو عوض کردم :دی از ساعت 9 صبح تا حدود 1ونیم ظهر!!!
از خیر هرچی بچه ماهی گذشتم میخام به کل آکواریومو عوض کنم
من که فقط برام یه دونه اسکار مونده !
نمیدونم چرا همه ماهیام مردن :41:
اگه اینم مرد میخوام بزنم تو کار گیاه خوار
بچه یه نفر درباره گلد فیش توضیح میده ؟ کسی اینجا گلد فیش داره ؟
چرا می میرن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیدونم چرا همه ماهیام مردن
شاید .امتحان کننقل قول:
به نظر شما جاشون عوض بشه فکر نمی کنن جای دیگه ای هستن و پنگئوسی رو نزنن
چون الان فکر می کنن تانک مال خوشونه
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
من تا حالا حدود 80.000 تومن ماهی ازم مرده تا تازه فوت و فنش دستم اومده .اونم نه کامل :31:نقل قول:
نمیدونم چرا همه ماهیام مردن
پنگوسی دادم به همونجایی که خریدم
یارو می گفت اسکارهات خیلی وحشی ان که پنگوسه بامبو رو تو دهنشون می گیرن
راست می گفت آخه دستم رو می کنم تو تانک اگر گشنه باشن گاز می گیرن
2 تا اسکار 10 سانتی دارم که 5 ماهی هست که دارم
به نظر شما این وحشی بودنشون به خاطر آماده شدن واسه تخم ریزیه؟
سلام بچه ها کسی از این دونه های سفید چندش آور سر در میاره زیر پرت ها ظاهر میشه ازش مراقبت هم میکنند و لی بعد از یه مدتی غیب میشن .اینا چی هستند؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر خوب اینا تخم هستننقل قول:
سلام بچه ها کسی از این دونه های سفید چندش آور سر در میاره زیر پرت ها ظاهر میشه ازش مراقبت هم میکنند و لی بعد از یه مدتی غیب میشن .اینا چی هستند؟؟؟؟
ولی اگر پرت با پرت جفت گیری کنه تخم هاشون بچه نمی شه یا بهتره بگم پوکن!
منظورت چیه.پس با کی باید جفت گیری کنه؟؟
با فلاور و چند تا ماهی دیگه می تونهنقل قول:
منظورت چیه.پس با کی باید جفت گیری کنه؟؟
با چه ماهی جفت کرده؟
من اسکار گرین پنکوسی و گربه ماهی دارم اینا با پرت جفت گیری میکنن :18::18::18::18::18:
نه بابا
پرت دیگه ای نداری؟
4 تا پرت دارم
عزیز من این پرت با اون پرت ها جفت کرده دیگه :دی
سلا م چند روزیه ماهی گرین غذا نمی خوره . چیکار کنم یه و قت از گشنگی نمیره:41:
گربه منظورت همون لجن خواره؟نقل قول:
سلا م چند روزیه ماهی گرین غذا نمی خوره . چیکار کنم یه و قت از گشنگی نمیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که فقط یه دونه اسکار تایگر دارم
4 ماهی هست دارمش
با یه دونه لجن خوار
من تا حالا گرین داشتمنقل قول:
نه . گرین
چی بهش می دی؟
دوستان اسکار های شما هم وقتی که دستتوتن رو تو تانک می کنید دستتون رو گاز می گیرین؟
اگه گشنه باشن اره.
مشکل گرین حل شد.یه خورده بش گشنگی دادم .که دیگه خودشو لوس نکنه حالا از همه بیشتر میخوره.
دیروز گرین مرد:19::19::19::19::19::19::19::19::24::24::24: :24::45::45::45::45::45:
من میخوام از گوشت خوار کوچ کنم به گیاه خوار
الان یه دونه اسکار دارم اینو بدم 2 تا گلد فیش با یه آنجل بگیرم ، چطوره ؟
سلام
یکی از دوستان یه گورامی 2 خال داده به من بعد از مدتی بدنش 2 تا دونه ه ی سفید زده ماهیهای دیگه هم هر از گاهی یخورده از پوستش و دمش رو میکنن و میخورن چیکارش کنم
دارویی دوایی قرصی شربتی چی توصیه میکنید؟
البته 2 تا قاشق غذا خوری نمک به آب زدم اما فایده نداره
سلام .اولا اواتارتو عشقه.دوما از داروی ضد پوسیدگی باله و دم استفاده کن ابی رنگه . مغازه اکواریومی داره
سلام .نقل قول:
اگر بقیه علایم ماهی رو هم بگی راحت تر میشه نظر داد .
اگر با وجود دونه های سفید و کنده شدن دم و پوستش تنفس سخت و بی اشتهایی و کم تحرکی هم داره احتمالا دم خوره باشه ( tail rot& fin)
؟
اول از همه بگو ماهیشو به قرنطینه منتقل کنه . چون ریشه دم خوره باکتریه از آنتی بیوتیک ها میتونی استفاده کنی .
بسته به حجم تانک قرنطینه 30 میلی گرم آنتی بیوتیک رو تو آب حل کن و به تانک اضافه کن .
درباره نمک هم اینطور مواقع یکی دو قاشقی نتیجه نداره .
برای درمان از حمام نمک استفاده میشه که ماهی رو تو آب شور به مدت زمان مشخصی ( بسته به بیماری_حدود چند ثانیه ) شستشو میدین .
ببین چطور میشه اگر مشکلش حل نشد فکر دیگه کنیم .
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
آخی ! دلت میاد ؟! :19:نقل قول:
البته تانک خودته اختیارشو داری آقا ! :46:
حالا چرا گلد فیش + آنجل ؟
گلد فیش ریخت و پاش کنه . آنجل متین و موقر !
بستگی داره با چه تیپ ماهی ای حس میگیری .
بگو تا پیشنهاد بدیم !
آرومنقل قول:
آخی ! دلت میاد ؟!
البته تانک خودته اختیارشو داری آقا !
حالا چرا گلد فیش + آنجل ؟
گلد فیش ریخت و پاش کنه . آنجل متین و موقر !
بستگی داره با چه تیپ ماهی ای حس میگیری .
بگو تا پیشنهاد بدیم !
خوشگل
اندازه متوسط
گیاه خوار
دوست عزیز یکی از دلایل بالقوه کثیف شدن اب آکواریوم اینه که موقع غذا دادن پمپهات رو خاموش نمیکنی و یک فرضیه که بین اکواریوم بازهای از نوع گوشت خوار هست اینه که جگر میدن به ماهیاشون بافت جگر سست هست و سریع تو آب پخش میشه و باعث کثیفیه آب میشه پیشنهاد میشه از سینه مرغ استفاده بشه و حتما در وقت غذا دادن تا یک ربع بعد پمپا رو خاموش کن و طبق نظر دوستمون mayam f1 لازم نیست کل اب رو عوض کنینقل قول:
آنجل(سعی کن این مورد رو از کسی بخری که تکثیر خودش باشه چون انجل در هر ابی انجل نمیشه) - گورامی - دم شمشیری فنسی - ماکرو های رنگی - اسکات - پرت فیش (عاشقشم) - سورم (البته بچه ماهیا رو میخوره :31:) - فایتر ( از نوع نرش) - لوچ هم خوبه (ولی اینم بچه ها رو میخوره) - تایگرنقل قول:
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
گلد فیش نگیری ها اشغال مثل گراز اب رو کثیف میکنه گول ظاهرش رو نخور
اوکینقل قول:
1 - یه توضیحی درباره ماکرو های رنگی واسکات میدی ؟
2 -از بین اینا ( البته به غیر آنجل - گورامی - دم شمشیری ) کدوم خوشگل تره ؟
اول ماکروها تعدد رنگ بیشتری دارن بعد تایگرها البته سوروم هم دو نوع رنگ داره یکی سبزه یکی هم یه کرمی ناز سوروم یکی از قشنگترین هاست ضمنا میخوای فقط بزرگ کنی یا تکثیر هم می خوای بکنی ؟ چون از ماهی تایگر و سوروم سخته یکم تجربه میخواد ولی اگه قصدت تکثیر نیست بنظرم بزن تو کار اب شور درست گرون تره ولی ماهیای اب شور واقعا قشنگن موضعت رو اول مشخص کن (بزرگ کردن یا تکثیر)نقل قول:
نه برا تکثیر نمیخوامنقل قول:
ولی آب شور هم نمیخوام
مرسی از کمکت
سلامنقل قول:
دوست عزیز میتونی گورامی بگیری هم آرومن و زیبا وتنوع رنگی خوبی دارند مثل گورامی عسلی و برگی که با اکثر ماهیای گیاه خوار سازگارند. اگه حوصله داری دیسکس با آنجل نگهداری کن . دیسکس نازک نارنجی ولی خیلی زیبا.
در خانواده سیچیلاید انجل و دیسکاس ماهیان بسیار حساسی هستند ولی سورم و پرت فیش هم قشنگن هم اینکه مثل اونا نازک نارنجی نیستند
نقل قول:ضمن تایید صحبت های دوستم باید بگم گورامی برا شما انتخاب زیاد خوبی نیست . گورامی ها فصل جفتگیری به اندازه یه سیچلاید درگیر میشن !نقل قول:
نوشته شده توسط MOHAMMAD2010 مشاهده تاپيک
آروم
خوشگل
اندازه متوسط
گیاه خوار
ماکروها هم از این دسته هستن . 1 سایز که رشد کنن اونوقت باید از تعقیب و گریزشون سرگیجه بگیری .
( البته در مواقعی خاص این موارد کمی کمرنگ تر میشه اما ناپدید نمیشه ! )
...
برای شما طبق فرمایش دوستان انتخاب های متفاوتی وجود داره
اگه تانکت بزرگه و از طرفی به حرکت گله ای ماهی ها علاقه داری ( که انصافا زیبا هم هست ) من تایگر و لوچ رو پیشنهاد میدم که گروهی حرکت میکنند . اگر یکم بیشتر اهل جنب و جوش بخوای اسکات های گرین فوق العاده هستن .
خودم تجربه نگهداری یه گله 8 تایی شون رو داشتم . تغذیه ، حرکت ، رشد و هوششون واقعا جالبه .
اما به نظرم ماهی که بتونه هم خوشگل باشه هم آروم هم متوسط فقط و فقط دیسکس میتونه باشه .
که اون هم بند و تبصره داره و اونم حداقل نیمه حرفه ای بودن شما تو آکواریوم و ماهی نگه داشتنه .
با این حال برای شروع 4 تا لوچ کوچیک + 8 تا 10 تا تایگر و 1 سیامی نر و 1 جفت پلاتی کافیه .
موفق باشی
تایید میشه
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
اخ گفتی سیامی دلم رفت اگه داری چندتا عکس ازش بذار
...نقل قول:
سیامی جنگجو یا همون fighter خودمون ! ماهی زیباییه و برعکس اونچیزی که تو لیوان ازش میبینید اگه تو یه تانک بزرگ باشه خیلی خیلی جلوه زیبایی به تانکت میده .
خودم با گوشتخوارها امتحانش کردم . بیشتر جلب توجه میکنه و حتی دیدم اسکار هم با احتیاط بهش نزدیک میشه !
الانم روی میزم تو یه تنگ استوانه ای جلو چشممه همیشه :20:
تنوع زیادی هم داره که متاسفانه تو بازار ایران زیاد نمیبینیم .
بچه ها نظر من کلا عوض شد و میخوام مثل این یک سال گذشته بازم گوشتخوار نگه دارم
تانکم کوچیکه ...
اسکار رو که حتما باید نگه دارم
دیگه غیر از اسکار چی پیشنهاد میکنین ؟ ( که با هم سازگار باشن و قیافشون هم خوب باشه )
خودم یه زمانی پنکوسی - پیرانا و ردتیل داشتم که متاسفانه همشون مردن ( پنکوسی با ردتیل که اصلا غذا نمیخوردن ! )
میخوام یه اسکار بگیرم + 3-4 تا ماهی دیگه از نوع های دیگه ( ار هر کدوم یکی ) حالا چی پیشنهاد میکنین ؟
ممنون