ایران بهترین کشور دنیاست .....خدا یا مردیم از این همه امکانات:31:
Printable View
ایران بهترین کشور دنیاست .....خدا یا مردیم از این همه امکانات:31:
بچه ها تاپيك ف ي ل ت ر شده؟
نه من که مشکلی ندارم.نقل قول:
سلام میخواستم بدونم مرکز مخابرات قدس رفتی امیر آباد منم 5 شنبه درخواست دادم تا امروز که یکشنبه باشه خبری نشده میخواستم ببینم برای شما هم همینجوریه؟؟؟؟؟نقل قول:
من امروز رفتم برای دوستم ثبت نام کنیم مخابرات، گفتن نمیکنیم فعلاً سرعت بیشترم هرچی گفتم بابا هر روز این رئیس دیتا داره میگه به مشاغل خاص بالای 128 میدیم زنه گفت نه کلاً بالای 128 نمیدیم اونم الکی یچیزی گفته.
نه من اونجا رفتم يه كاري تو فن آوا داشتم. مركز مخابراتي ما بهشتيه.نقل قول:
دوستان ظاهرا هنوز مشکل قطعی من برثراره کسی این مشکل رو نداره ؟
من وقتی وبگردی میکنم و دانلود میکنم ارتباطم وصله و چراغها هم روشنه و مشکلی نیست حتی توی فریم ویر دستگاه مودم رو که نگاه میکنم نوشته connected ولی متاسفانه وقتی دالنود نمیکنم یا یه مطلبی رو میخونم یا مینویسم و زمان میگذره موقع ارسال یا باز کردن صفحه جدید متاسفانه میبینم که دیسکانکت شدم ولی همچنان ارتباطم برقراره.
کسی همچین مشکلی رو به غیر از من و اون دوستمون داره؟
استاد mehrdad38 از اینکه با تأخیر جواب شما را میدهم ببخشید.نقل قول:
این ADSL مخابراتی من همان روز اول با مشکل روبرو شد یعنی بعد اینکه دیروز خواستم بقیهی تست سرعتها را بگذارم یکدفعه قطع شد.
من هم با 1899 تماس گرفتم و پیغام اعلام خرابی گذاشتم.
اما هیچ کس با من تماس نگرفت و پیگیر موضوع نشد ، من هم بعد از ظهر رفتم مرکز مخابراتی مالکاشتر و آنجا آنقدر حرف زدم تا آنها هم با کسی تماس گرفتند و شماره تلفن خط ADSL من را گرفتند تا مشکل را مرتفع کنند.
اما مشکل تا امروز صبح هم مرتفع نشد تا اینکه بالاخره همین الان یعنی دوشنبه 24 اسفند 1388 ساعت 1 بعد ظهر خط من وصل شد و من توانستم به شما و بقیهی بچهها اطلاع بدهم.
تا الان که این ADSL مخابراتی برای من خوب نبوده یعنی بیش از یک روز قطع بودم.
ولی هماکنون مشکلی ندارم.
در جواب سؤال دیروز شما که پرسیده بودید : « دوست من سرويس شما به محض رانژه شدن خط وصل شد؟ منظورم اينكه به محض رانژه شدن خط تلفن شما تونستين كانكت بشين يا نه اول خطتتون رانژه شد بعد از 1 - 2 روز تونستين كانكت بشين؟» باید بگویم سرویس من بعد از 1 روز وصل شد. البته خودشان گفته بودند بعد از دو روز وصل میشود ولی من بعد از دادن درخواست وقتی آمدم خانه modem را کانفیگ کردم و یک کانکشن با User و Password دادهشده ساختم ولی نتوانستم کانکت بشوم ، فردای روزی که ثبت قرارداد کرده بودم یعنی دیروز صبح یکشنبه 23 اسفند 1388 دوباره سعی کردم که کانکت بشوم و توانستم به اینترنت متصل بشوم تا 2 ساعت خوب بود که یکدفعه مشکلی که بالا گفتم پیش آمد و بیش از یک روز قطع بودم و الان هم که مشکلی ندارم البته فـــعـــلـــاً.
حالا تست سرعتهای دیروز خود را میگذارم :
===========================
اولین تست از سایت Speedtest.net که تست سرعت دانلود و آپلود را با یک سرور در « لسآنجلس آمریکا » انجام دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومین تست از سایت Speedtest.net که تست سرعت دانلود و آپلود را با یک سرور در « آمستردام هلند » انجام دادم. چون سررهای سایت Enteupload در هلند قرار دارند. من و خیلی از بچههای این فروم دانلودهای خود را از Rapidshare و خیلی جاهای دیگر روی این سایت قرار میدهند.
==========================
==========================
سومین آزمایش تست سرعت دانلود با نرمافزار مدیریت دانلود IDM که نشاندهندهی حداکثر سرعت دانلود است.
اینترنت مخابراتی از مرکز مالکاشتر با سرعت اسمی 128 کیلوبیت بر ثانیه حداکثر سرعت دانلودش 14.5 کیلوبایت بر ثانیه است و حداکثر سرعت آپلودش 2.5 کیلوبایت بر ثانیه است .
من که یک جور بهخصوصی عاشق این سرعت آپلودش هستم مثلاً اگر بخواهم یک کلیپ ویدئویی 100 مگابایتی از خودم روی اینترنت بگذارم ،
به شرطی که دشمنان این مرز و بوم در آن سوی آبها بگذارند ،
و به شرطی که آفت به شهر قشنگ تهران نزند مثلاً زلزلهای چیزی نیاید ،
و به شرطی که پروردگار عالمیان تصمیم به دابلکلیک کردن روی آیکون «قیامت» در روی Desktop ویندوز 7 سیستماش نگیرد ،
و به شرطی که چند تا شرط دیگر هم به ثمر ننشیند ،
انشاالله نبیرهی نوهی دختریم میتواند آن کلیپ باستانانی را از جدش ببیند و حظ وافر از آن بَرد و به این بیاندیشد که روزگاری در اواخر قرن چهاردهم هجری شمسی مردم سرزمینش از چه امکانات محیرالعقولی برخوردار بودهاند و مثل یک قوم نمک ناشناس قدر مسئولان نابغهی خود نمیدانستند و از بامدادان تا شامگاهان ناسپاسی میکردندو.......
خلاصه اینکه دوستان از این همه نعمت در حال خفهشدن هستیم .
تا بعد.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=====================
دوستان اینجوری که بوش میاد همه باید بریم سمت اینترنت دوربرد ( ما ه و ا ره ای ) گویا چون هیچ خبر خوشی !!!! قرار نیست بدهند....من که تا اردیبهشت صبر میکنم خطوط 512 به بالا واگذار شد ...که شد خدا پدرشون رو بیامرزه و اگر نشد من یکی دیگه تحمل نمیکنم میرم سمت دوربرد . یعنی چی شورشو در اوردن امروز از صبح تا حالا تا یه استاپ میکنم تا یه نوشته رو بخونم زرتی قطع میشه . کسی دیگه ای این مشکل رو نداره ؟
مودمت رو حتما درست کانفیگ نکردی. اگر مودم رو روی بریج تنظیم کردی و باز مشکل داشتی بدون مشکل سخت افزاری .
نقل قول:
یک چیزی هست به اسم keep live در تنظیمات مودم فکر کنم اون را باید on یا enabled یا چیزی تو این مایه ها انجام بدی.
واسه همین گفتم اگر رو بریج قطعی داشت مشکل از مخابراته یا چیزهای دیگه .نقل قول:
mehrdad38 اگر سرویست تا فردا وصل شد که هیچ وگرنه رفت واسه سال بعدی.
اینم از فاجعه ای که امیدوارم مختص چارشنبه سوری باشه
میتونم بهتون این اطمینان رو بدم که تورنت بسته شده:13:
این سری فکر کنم میگن بچه ها هنگام آتش بازی قسمتی از فیبر فجیره رو سوزاندند.نقل قول:
دوستان وضع این اینترنت ADSL مخابراتی بههیچوجه خوب نیست.
سرعت دانلود من دیروز و امروز از 7 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمیرود.
این کاهش سرعت هم ربطی به چهارشنبه سوری ندارد چون خواهرم در دو کوچه پایینتر از ما از صبانت 128 کیلوبیت دارد ، سر ظهر رفتم خونهاشان سرعت دانلودش 45 کیلوبایت بود.
دوستم در آیتاللهکاشانی مینشیند 128 نامحدود از سپنتا دارد سرعت دانلودش امروز 14 کیلوبایت است.
دوستانی که هنوز از مخابرات ADSL نگرفتهاند و به p30world برای تحقیق میآیند میگویم اگر توانایی مالی دارند و میتوانند در ماه حداقل 19 هزار تومان پول ADSL بدهند از شرکتهای خصوصی ADSL بگیرند.
عزیز این راهش نیست اگر هر کس بخواد کارتهاش رو اینجوری پخش کنه که کل بخش پر میشه از اینجور پستها.نقل قول:
حداقل بهتر از چرت و پرت نوشتن بعضی افراد و فحش و ناسزا دادن به همدیگر هستنقل قول:
امروز زنگ زدم مخابرات همون حرف تو رو زد sei_pm گفت اونهايي كه تا 18 ام ثبت نام كردن فردا وصل ميشه از 18 ام به بعد سال بعد.:4: من درست 18 ام ثبت نام كردم .:42:
خوب پس شانس آوردی . حالا چرا چند وقته نیستی؟ خبری از مراکز دیگه نیست؟ یعنی الان 8 مرکز داره سرویس میده؟نقل قول:
به 2 دليل من اين چند وقته نبودم:نقل قول:
1- كلافه شدن از دست مخابرات و دل زدگي از اينترنت به دليل عدم به موقع ارائه اينترنت از طرف مخابرات.
2- اروررهاي دردسر ساز هنگام ورود به سايت:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.More information about this error may be available in the server error log.Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
مراكز ديگه انشا الاه سال آينده.
دیگه تذکر نمی دی واسه پستهای آخر تاپیک؟ در حال حاضر با چی کانکت میشی؟نقل قول:
آقا من 20 ام ثبت نام کردم مرکز مخابرات قدس گفتن دیتا مشکل داره این هفته وصل میشه فکر کنم خطم رانژه شده ولی چراغ adsl مودم روشن نمیشه یعنی میره واسه ساله دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر رانژه شده باشه اون چراغ باید ثابت بشه و چشمک نزنه. اگر تا فردا وصل نشد سال دیگه......نقل قول:
بعد از تعطیلات یعنی:18:؟؟؟؟کسی هست مثل من این مشکل رو داشته باشه یا فقط مال من اینجوریه:41:نقل قول:
دوست عزیز برادر من هم گرفته دیروز بهش گفتن وصل شده ولی چراغ لینکش ثابت نشده گفتم زنگ بزنه یا بره مخابرات بپرسه اگه وصل نشه که میره واسه بعد تعطیلات
سرویس adsl مخابرات من 2 روزی هست که راه افتاده
سرعتش اصلا تعریفی نداره حدود 0.07 mb/s دور میزنه
از روز اول هم ویندوز یک اخطار ارور سیستم را مرتب تکرار میکنه
windows-system error
there is an ip adrdress conflict with another system on the netwoirk
کسی میدونه اشکال من از کجاست؟
در تنظیمات من ایرادی هست ؟
با سپاس از راهنمایی دوستان
مودمتون تو ip دادن مشکل داره بهتره ip رو دستی ست کنید.نقل قول:
آقا بالاخره ما نفمیدیم adsl مخابرات خوبه یا نه؟به درد گرفتن میخوره؟
سپاس از راهنمایی تاننقل قول:
متاسفانه نمیتونم وارد setting مودم بشم
رقتی در بروزر ip مودم را در ادرس بار تایپ میکنم browser نمیتواند وارد setting مودم شود
' گیر کردم !
:40::40::40::40:با سلام خدمت برو بچ هاي P30World :40::40::40::40:
سال نو رو به همتون تبريك مي گم از خدا مي خوام سال جديد براي همه ما سال موفقيت و پيروزي باشه و همه هموطنان به خواسته هاي خودشون برسن.
و سالي باشه كه عرصه اينترنت كشور تحول اساسي به خودش ببينه و به جايگاهي برسه كه بايد اونجا باشه.
اينترنت من هم رفت بعد از تعطيلات عيد سال 1389 .
به همتون خوش بگذره دلم براتون تنگ مي شه . من مي رم 14ام فروردين برمي گردم. :11::40::10:
سلام دوستان كسي از مخابرات منطقه 14 (اشرفي اصفهاني) سرويسي گرفته يا نه
عناوين خبرهاي اينترنتي امروز 88/12/29 از زبان TCT
خبر اول: وضعیت شبکههای ارتباطی در نوروز/ توصیه ویژه مخابرات را بخوانید!
خبر دوم: مهدیون به مهر خبر داد:اتصال 12 هزار مدرسه به شبکه ملی اینترنت
خبر سوم: سال1388، سال تغییرات در حوزه ارتباطات
خبر چهارم: خداحافظي جمعي از مديران شرکت زيرساخت
مشروح خبرها را در پست دوم همين تاپيك دنبال كنيد.
به به سال نو همگی مبارک. ! مهرداد نبودی داداش دلتنگت بودیم سال نوئت مبارک . بیا اینم عیدیت :11:/.
خوب به سلامتی میبینم که مخابرات یه ذره قطعی ها رو کمتر کرده یحتمل داستان مال همون چهارشنبه سوری بود !
دوستان خواهشا بگن اینور سال توی 6 ماهه اول سال روز موعود داریم ؟ 12 فروردین هم ممکنه قطع :21: بشه ؟ توی اردیبهشت چی ؟ حتما 12 اردیبهشت روز معلم ؟ :))
اگه امکان داره یکی امارشو در بیاره خدایی نمیدونم چه روزایی قراره تعطیلی داشته باشیم. ممنون میشم کسی این کار رو انجام بده.
بابا نمیدونم آخه این چه کاریه قرن 21 بدون اینترنت آخه چه معنی میتونه داشته باشه. واقعا متاسفم:13:
[QUOTE=KING_DESIGNER;4772718]به به سال نو همگی مبارک. ! مهرداد نبودی داداش دلتنگت بودیم سال نوئت مبارک . بیا اینم عیدیت :11:/.
منم عیدی می خوام:31::31::31: :10::8:
ماری بیا
حال کردی:31:
خوب بروبچز گرامی ظاهرا همه چی نشون میده ( مخصوصا با خبرهای جدیدی که سر سال تحویل هممون شنیدیم) امسال قراره اینترنت همون 128 باشه با اجازه همگی من همین 128 مخابرات رو نگه میدارم ولی در اولین فرصت میرم سراغ اینترنت دوربرد یا یک طرفه یا بشقاب پرنده ای یا ماه و ا ره ای . دیگه خسته شدم . هیچ فایده ای نداره هر وقت دلشون بخواد میبندن هر وقت هم که دلشون بخواد بازش میکنن شماره 1899 هم به درد خودشون میخوره .:13:
با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت همه
من بعد یه عمر انتظار برای خالی شدن پرت پشت درای isp های مختلف از مخابرات بعد از 10 روز انتظار روز 5شنبه ی آخر سال ساعت 11 ظهر adsl گرفتم ولی مودم از خودمه و مودم هم asus am602 الان 4 روزه دارم سعی می کنم ولی نمی تونم از adsl استفاده کنم حتی چراغ status مودم هم روشن خاموشم نمیشه واین مودم جای دیگه امتحان کردم و مطمئنم سالمه . هرچی به پشتیبانی زنگ می زنم کسی نیست جواب بده تو سایت 1899 هم که میگه شماره پرونده بده که اصلا شماره پرونده ندارم. دیگه موندم چیکار باید بکنم عکسایی هم که تو سایت وسه کانفیگ گذاشته که اصلا معلوم نیست چی به چیه با این حال من با اطلاعاتی که داشتم همه جوره کانفیگ کردم (هم bridge هم pppoe) ولی جواب نمیده که نمیده. لطفا اگه کسی می تونه راهنماییم کنه ممنوم
نوا جان پستهای قبلی رو بخونی متوجه میشی که این یه مشکل کلی هستش مهرداد عزیز و چند نفر دیگه هم مثل شما مودم رو تهیه کردند و چراغش روشن میشه ولی متاسفانه لاگین نمیشه و نمیشه از اینترنت استفاده کرد ای اش زودتر اقدام میکردی دیگه فایده ای نداره میره تا 14 روز دیگه
البته فکر کنم می گه چراع روشن نمی شه . اگه روشن نمی شه برو مودم و ببر سرخط ورودی تلفن به خونه اگه اونجا چراعش روشن شد باید سیم کشی کنی اگه نشد مثل من بیچاره ای و باید بری مخابرات و مطمئین باش اشکال از اوناس . مال منم اینطوری بود نمی دونم چیکار کرده بودن که وصل نمی شد بایذ گیر بدی بهشون . راستی می تونی بگی ار 17 بیان برات چک کنن :دی
راستیییییییییییییییی اگه 5شنبه گرفتی این یعنی که خطتت رانژه نیس دیگه چون 2 روز طول می کشه رانژه بشه دربهنرین حالت می تونس شنبه ظهر باشه اما جون خورده به تعطیلات دیگه خطت راتژه نشده باید صبر کنی تا 14 .اگه تاره 15 درست نشد برو کارهایی که گفتم رو انجام بده ا:5: بعد اکه اشکال داشت برو گیر بده بهشون:5:
بله روشن نمیشه حالا امتحان می کنم ببینم درست می شه یا نه ممنون
راستی راتژه یعنی چی ؟