سلام حمید خاننقل قول:
نشنیدم.
ساب هم نمیخام بذارم.از اسپیکر بیس میخام:31:
حالا بدون آمپ JBL-CS3196 به قیمت 40 تومن خوبه یا همون 718 به قیمت 78تومن؟
در کل چی؟
بیس مهمه البته بدون ساب و تو ولوم پایین(20_25):31:
Printable View
سلام حمید خاننقل قول:
نشنیدم.
ساب هم نمیخام بذارم.از اسپیکر بیس میخام:31:
حالا بدون آمپ JBL-CS3196 به قیمت 40 تومن خوبه یا همون 718 به قیمت 78تومن؟
در کل چی؟
بیس مهمه البته بدون ساب و تو ولوم پایین(20_25):31:
نقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه جفت 718 ex دارم میخوام یه جفت کامپ آلپاین sps-600c هم برا جولو بگیرم این آمپی که شما معرفی کردی و کلا از کاراییش هم خبر داری میتونه خوب 718 و با کامپ جولو رو برا من درایو کنه؟(کامل تغذیه میکنه)
تا قبل این میخواستم pcx 540 بگیرم ولی یه چیزایی شنیدم دل سرد شدم.
سلام مخلصمنقل قول:
والا 4*111 واقعی میده . به نظرم که آمپ خوبیه . به نظرم کلا آمپ برند اینفیتی و جی بی ال بگیری بهتره تا ساند استریم اگر هم کمی دنبال کیفیتی ضمن اینکه کیفیت ساخت خوبی دارند . ساندا بعضیاشون قدرت بیشتر دارند ولی کیفیت ساخت ندارن . هر چند 90درصد اجناس چینییند ولی باز همونا هم درجه دارن
در مورد تغذیه هم من الان که 2 جفت 1073 بستم جرات نمیکنم گین آمپ رو بالای حدود 35-40 درصد بیشتر باز کنم . آره راضیت میکنه ولی حتما از نمایندگی بخر
نقل قول:
نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما چاکریم
آدرس نمایندگی ش رو میدی تو تهران دیگه؟
این 1073 چند وات rms هست؟
سلام دوست خوبمنقل قول:
آخه اسپیکر که نمیتونه همینطوری الکی و از خودش بیس در کنه :31:
باید یه منبع تغذیه ای داشته باشه یا نه؟
اگه هم اون اندازه ای که لازمه تغذیه نشه خوب نمیتونه بیس بزنه
یعنی توی ولوم های 20 - 25
شما خودت مدل خاصی مد نظرت هست که همچین توانایی داره؟
بعدشم اگه بیس درست حسابی در ولوم های پایین میخوای باید به آمپ فکر کنی تا با دستکاری تنظیمات پخش و آمپ به اون چیزی که دلت میخواد برسی
سلام مخلصم عزیزنقل قول:
1073 صد وات ر ام اس هست ولی واقعیه و تا خیلی بیشتر هم میشه بهش وات داد
والا نمایندگی عکاظ در تهران نمیدونم کجاست . بچه های تهران بتونن کمکتون کنند بهتره
ولی در مورد باندات همین 718 بانده خوبیه
نقل قول:
آها راستی آرنولد جان این قضیه مدل 170 تومنی با 200 چیه ؟
از کجا بفهمم کدوم به کیه:31::31:
سلام امیر خاننقل قول:
چی فکر میکردیم چی شد؟:31:
فکر میکردم آمپ موقعی لازمه که اسپیکر به دیستورت میافته.یعنی تو ولوم پایین که صدا صاف و خوشجیل مشجیله نیازی به آمپ نیست.
مدل هم اینا مد نظرمه:JBL-CS3196 ____718____6902
البته نمیدونم همچین توانایی دارن یا نه!
حالا در کل به فرض اینکه آمپ هم گرفتم اسپیکر تا حدود 100 چی خوبه که بیس پرملاتی داشته باشه؟
دیگه از انتخاب خسته شدم میخام 2-3 روزه یه چیزی بگیرم بره.:wac:
سلام عزیزنقل قول:
درسته توی ولوم های پایین نیاز به آمپ اینقدر ها احساس نمیشه
ولی این در حالتی هست که اکولایزر در حالت Flat باشه یعنی همه چی رو حالت عادی باشه
ولی وقتی شما مثلا Bass رو روی +7 (در بعضی پخش ها اینطورین این و همینطوری مثال زدم) قرار میدین این یعنی بیس بیشتر توی اون ولوم و بیس بیشتر هم یعنی نیاز به وات بیشتر و وات بیشتر یعنی کم آورد پخش و در نتیجه دیستروت
من باشم 718 رو انتخاب میکنم
سلامنقل قول:
خیلی ممنون.تایید شد.
رفتم دنبال 718.
امیر حسین جان با سلام . شما بالا خره با باندات چیکار کردی ؟ من هم منتظر شمام. اگه جواب گرفتی لطفا ما رو هم بی خبر نذار.
پاینده باشید
دوستان سلام. من اهل سیستم بستن نیستم فقط میخواهم که یک صدای با کیفیت داشته باشم. پخش سی دی من پایونر 4150sd هست. می خواهم باندهای فابریک سمند ال ایکس را عوض کنم و یک جفت باند بزارم که بدون آمپ و ساب کیفیت خوبی داشته باشه. تا حدود قیمت 100000 تومان. حالا اگر بخواهم که از آمپ کنوود 5203 استفاده کنم چه باندی را پیشنهاد می دهید؟ یعنی بدون آمپ چه باندی را پیشنهاد میدهید و با این آمپی که گفتم چه باندی را پیشنهاد می دهید؟
سلامنقل قول:
آمپتون ضعيفه،فكر كنم كامپوننت كن وود 702 بتونه حد اقل چيزي باشه كه براي شما مناسب باشه.قيمت ندارم.
اگه صدای عالی میخای ممفیس بنداز البته قیمتش حدود 200 هزار تومنه.اگه صدای نسبتا خوب میخای ÷ایونیر 6975v2 بنداز و باز هم البته با ضبط خوب.:21:
دوستان سلام
من ميخوام 1 سيستم معمولي ولي با صداي خيلي خوب روي ماشينم ببندم . ماشينم 132 هست سقف بودجمم تا 600 هستش شما چي پيشنهاد ميديد ؟
من البته زياد حرفه اي نيستم 1 ضبطو باند و امپ ميخوام همين اگه دوستان كمك كنن ممنون ميشم
ضبط مد نظرم 7150 پيونر هست امپ و باندش با شما
اتفاقا اصلا ممفیس بانده خوبی نیست
آقا من باند تا 80 تومان چی بخرم بعد هم لطفاً میشه بگید jbl 936 بهتره یا 947
یکی هم درباره 8250 توضیح میده ؟ آیا واسه سیستم جواب میده ؟
اگه بیس نمی خواهید و تفکیک عالی می خواهید کامپوننت بگیرید
اگه بیس هم می خواهید داشته باشید jbl p953 خیلی خوبه همینطور p963
باندهای اینفینیتی هم صدای شفاف با بیس کمتر از jbl دارند
mtx هم خوبه
سلام
ببخشید که پریدم وسط ولی اگه قیمت مهم نباشه باندی رو دست jbl مدل 696 نداریم با 150 وات rms و پیک 600 به نوعی کار ساب انجام میده
سلام دوستان
به نظر شما برای 2 جفت باند jbl p953 کدوم مدل آمپلی میتونم استفاده کنم با ذکر قیمت ممنون میشم.
البته میخوام براش 70-80 تومن هزینه کنم.
قیمت این مدل JBL ها که گفتید چنده ؟؟؟؟؟؟؟
اگه منظورت jbl p953 هست دوروبر 80-85 تومن. البته اگه بتونی پیدا کنی.نقل قول:
P953 که الان گیر نمیاد داداش دسته دومش پیدا کنی بیشتر از 85 میده
خب jbl الان چه مدلهایی گیر میاد ؟؟؟ تو این رنج 85 تومن infinity هم پیدا میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی رنج قیمت 85 تومن فکر کنم بشه 937 خریدنقل قول:
قیمت دقیقشو ندارم متاسفانه و حدودش هم یادم نمیاد :(
کنوود 718 هم توی این رنج قیمت ها هست
شما هر برندی بخواین معمولا توی هر رنج قیمتی اسپیکر داره
اینفینیتی ، MTX ، JBL ، پایونیر ، کنوود و ...
سلامنقل قول:
دست دوم تميز اگه گير بياد بالاي 120 ،80-85:18:
این 937 که گفتید چه برندیه ؟؟؟نقل قول:
لطفا تو رنج 85 تومن یه مدل از پایونیر ، اینفینیتی و JBL معرفی کنی و بگید کدوم بهته ؟؟؟؟ ممنون میشم .
driver عزیز من همون طوری که شما بهم یاد داده بودی این لیمیتد ها رو وصل کردم و جامپرش رو هم ور داشتم ولی باز صداش اصلا بهم حال نمیده . دیگه نمیدونم چیکار کنم . شما هم که مثل اینکه دیگه بیخیال باندات شدی. به هر حال اگه باز نظری داشته باشی لطفا بگو . با تشکر .
باور میکنی من بازشون کردم و از بلندگو های فابریک استفاده میکنم؟نقل قول:
تنها راهی که میمونه عوض کردنه آمپ هست
من مطمئنم که آمپ خودم مشکل داره
فکر میکنم مشکل سیستم شما هم از آمپش باشه :|
توی یوتیوب که نگاه میکردم طرف باند هارو باکس کرده بود گذاشته بود توی جعبه
چه ویبره ی وحشت ناکی میزدن این لیمیتد ها
ساب من همچین ویبره ای نمیزنه !
اگه تونستم کلیپش رو آپ میکنم
من بودجه دارم
ولی حقیقتش اینه که دلم میسوزه پولمو خرج سیستم صوتی کنم :(
مخصوصا که یه بار هم اشتباه کردم و سیستم خوبی نگرفتم حسابی توی ذوقم خورده :41:
از برند JBl هستنقل قول:
برند اینفینیتی میشه به 693.7 اشاره کرد سری کاپا که فکر نمیکنم گیر بیاد
693 از برند MTX هم هست که تعریفشو میکنن
باند های پایونیر هم هرچی بخوای اینجا هست :
آلپاین هم اینجا :کد:http://pioneershop.ir/
آمپ هم 6203 کنوود هست و راسته کار خودته ;)کد:http://www.popstereo.ir/
در مورد اینکه کدوم رو بگیری من نمیتونم بگم
باید صدای همشون رو بشنوی
ولی من پیشنهادم اینه بین MTX و 718 کنوود یکی رو انتخاب کن ;)
نقل قول:
دوست عزیز منم الان دنبال باندم ، و خیلی هم تحقیق کردم و با راهنمایی حمید خان و دوستان دیگه infinity kappa 693.9i رو انتخاب کردم که قیمتش دور و بر 130 تومنه که البته هنوز نتونستم پیدا کنم
شما اگه میخوای زیر 100 باشه پیشنهاد من alpine sps 609 هست به قیمت 85 هم با کیفیته هم برند معتبر و با کلاسیه :31: حمید خان هم نظرش اینه تو قیمت خودش بهترینه
ویرایش شد
لطفا حذف شود
ببخشید این باند رو نمی شناسم.نقل قول:
از 718 بهتره یعنی؟
سلام خدمت همگی :دی
ما از سیستم و این جور چیزا سر در نمیاریم فقط موزیک 320 kbps گوش میکنیم :دی
یه پراید لگن گرفتم، میخوم روش سیستم نصب کنم :
- پخش حتماً ورودی AUX، پورت USB و Bluetooth داشته باشه
- صدای باندها شفاف باشه، کیفیت واسم مهمتر از کمیته
- یه ساب هم میخوام که به بهبود صدا کمک کنه، نه اینکه شیشه بلرزونه
- یه آمپ هم با قدرت خوب که دیگه در جریان نیستم، آمپ خوب باید چی باشه و چی کار کنه :دی
قیمتی هم که مد نظرم برای کل این قطعات هست، حدود 500 تا 550 هزار تومنه
این ماشین پراید هم فکر میکنم 6-7 ماهی بیشتر دستم نباشه، بعدشم به احتمال زیاد ریو میگیرم، میخوام یه جوری باشه که بعدا بتونم سیستم رو از رو این ماشین باز کنم و رو اون یکی ماشین ببندم
هزینهی نصب و اینا هم نمیدم ( طرفمون آشناس :دی )
خوب 718 بیشتر میکوبه و صداش تیزه ولی alpine 609 با کیفیت تره و اینطوری که شنیدم دیستورس تو کارش نیست من اگه kappa گیرم نیاد شاید همینو بردارم قیمتشم مناسبه :31:نقل قول:
driver عزیز با سلام. رفته بودم به صفحات قبل تا اون عکسی رو که برام کشیده بودی ور دارم . همون طریقه وصل کردن لیمیتد ها دیدم ور داشتی . در صورت امکان یه بار دیگه عکسی رو که کشیده بودی برام بذار . چون یه سیستم بند از اون حالت باندامو در آورد. آخه میدونی تو وولوم های بالا از باندام یه صدای خر خر میومد گفتم شاید از اون طریق نصب بریج لیمیتد ها باشه عوضش کردم ولی بازم فرق نکرد. راستی تو این ضمینه اگه اطلا عاتی داری راهنماییم کن . تو ولومهای نسبتا بالا از باندام یه صدای خر خر میاد و صدای تیویرهام هم خیلی تیزه. چیکار کنم؟ ایراد خر خر از کجا میتونه باشه.یه چیز دیگه من وقتی که به اون روش پیشنهادی شما این لیمیتد ها رو درایو کردم آخه باز ووفر و تیوتر یه گین داره و هر دو تا از یه گین تنظیم میشن و نمیتونم وات ووفر رو تیوترهارو جدا گانه تنظیم کنم .چیکار کنم؟ با تشکر فراوان
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوبی؟
چشم
من در اولین فرصت اون شکلشو برات میکشم چون باید از نو بکشم :11:
برای خر خر برو یه نگاهی به سیمی که از مگنت به ووفر وصل میشه بنداز
برای منم خر خر میکرد و مربوط به همون میشد :46:
برای تنظیم وات ها هم راهی بلد نیستم ولی تا جایی که میدونم در این حالت تقریبا یه نسبت تناسب خوب دارن با هم
ادیت :
ببخشید اگه زیاد مرتب نیست :(
عجله ای کشیدم
برای اون یکی باند هم دقیقا باید همین کار رو انجام بدین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیزم خیلی ممنون از زحمتت . ولی یه جای دیگه رو میخوندم به نظرم اینطور باید درایو بشه . لطفا نظرتون رو بگید . اشتباه نمیکنم؟ باتشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
تا جایی که میدونم این شکل غلطه!نقل قول:
شکل قبلی منم غلطه :13:
یادم رفته
بذار یه خورده تحقیق کنم درستش رو اگع پیدا کردم همینجا میگم ;)