واسه من 4-5 روز هست که سرعت دانلودم توی روز از 230 اومده روی 20 - 30 ... شبانه نخواستیم ... روزانه چرا اینقدر داغون شده ؟!
Printable View
واسه من 4-5 روز هست که سرعت دانلودم توی روز از 230 اومده روی 20 - 30 ... شبانه نخواستیم ... روزانه چرا اینقدر داغون شده ؟!
سلام دوستان یه نتیجه جالب .
در صورتیکه من هردانلودی را با سرعت 15 تا نهایت 20 انجام میدم ، نتیجه سایت سنجش سرعت چرا این عدد را بهم میده ؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 یکساله
این هم نتیجه چند دقیقه بعد !!!!!!!!
من نفهمیدم سرعت دانلودم بالاست یا پایین.
من به شخصه اعتقادی به این تسترها ندارم به نظرم بهترین مرجع همین idm هستنقل قول:
سلام
چرا کسایی که از پیشگامان در تهران استفاده میکنند، تو Speed Test نام ISP رو چیز دیگه ای میزنه؟
IP هایی که در تهران به مشترک اختصاص داده میشه برای شهر یزده یا اینکه اینجا مستقل از یزده؟
کسی میتونه یه IP از شرکت پیشگامان در تهران رو بگه؟
پیشگامان من که در اراک هستم و سرعتم 256 هست اینطوریه:
روزها تا 128 دانلود بالا میاد ماکزیمم
و شبهام که نهایتا 30 خیلی افتضاح شده جدیدا نمیدونم چرا
سلامنقل قول:
شما دانلودهاتون رو يك بار هم با وي پ ي ا ن انجام بديد و ببينيد سرعت دانلودتون اضافه ميشه يا نه !
سرور سایتی که ازش دانلود میکنید ضعیفه ... یا اینکه سرعت دانلود رو محدود کرده ... از سایتهای قوی برای دانلود استفاده کنید یا اینکه اگه خود سایت سرعت دانلود هر فایل رو محدود کرده ، همزمان 4،5 تا فایل رو بزارید با هم دانلود شه ...نقل قول:
بابا دم مخابرات گرم.256 رو دارم و با سرعت 25-27 دانلود میکنم.ساعتی 90 مگ.شاید زیاد نباشه اما خوبیشش اینه که روزها هم عین شبها میتونی دانلود زیاد بکنی و فایلت رو سریعتر بدست بیاری
سلام دوست عزیز من اگه سرعت دانلودم این بود که خودم رو میکشتم !!!نقل قول:
چون سرعت روزای اینترنت پیشگامان تا 1mb بالا میاد مهم نیست چه سرعتی خریدین مثلا من 256 هستم و تا 128 تا دانلود میده ، البته از ترافیکت کم میشه.
ولی شبها از ساعت 1 تا 7 صبح مجانی میشه ولی سرعت میشه دقیقا همونی که خریدی و برای 256 دانلود میرسه به 25 ، و اگه خیلی بهت حال بده تا 32 میاد بالا یعنی افتضاح ، البته جدیدا اینطور شده نمیدونم چرا؟!
یه سوال به تاتزگی برای شهرستان ما پیشگامان لوکس میشو آمده آیا تاییدش می کنید وسرویس 768را ماهانه 11000تومان می ده ؟
برای شهرستان مرند
سلام من نمیدونم ولی اگه پیشگامان 1000 تومن هم بده دیگه نمیگرم!نقل قول:
من هم بخاطر همین میگم دیگه!شما کلا 6-7 ساعت شب میتونی مثل من دانلود کنی و روزها هم که محدودیت حجم داری و بدرد دانلود نمیخوره.اگه سرعت شبانه تون مثل روزانه بود اونوقت حجم دانلود شما بیشتر میشد ولی بازم ما توی روز از شما سرتر بودیم.نقل قول:
بچه های 1 سوال
128 نقره همون 512 هستش...؟
مگه مخابرات شبانه رایگانم داره؟!ما که ندیدیم کسی مخابرات داسته باشه و راضی باشه!قبلا که با 512پیشگامان بالای 1 گیگ دانلود داشتیم حالا با همون سرعت 300 400تا که فک کنم باز از مخابرات بهترهنقل قول:
بچه ها ازتون کمک میخوام در مورد ADSL میگن بورت خالی نداریم
سلام برو بکس
من یه سرویس 3 ماهه 512 ، 6 گیگ دارم از پیشگامان ، سرعتش تو روز طرفای ظهر محشره اما وای به حال پنجشنبه شب من که بی خیال اون موقع شدم . سرعت دانلودش تو ساعات خلوت بین 120 تا 150 میرسه .
فقط یه بدی داره مثل خوره اکانتت رو میخوره ، مصرفش خیلی بالاست .
به درد کسایی که دانلود دارن نمیخوره ، فقط مصرف یوزر
من امروز قشنگ چندو چوند قضیه رو درآوردم که چرا شبانه سرعت انقدر افتضاحهنقل قول:
سرویس هایی که اسمشون 128 برنز ، نقره و طلایی هستش روزانه به ترتیب 256 و 512 و 1 مگ هستن
ولی در تایم Free همشون میشه 128 معمولی
این در حالیه که دارن ازمون پول 256 ، 512 و 1 مگ رو میگیرن
من که تهران هستم مخابرات نامحدود هست.256 گرفتم 12500 تومان.سیستمم 24 ساعته دانلود میکنه میشه روزی 2 گیگ.من دارم سیستم خوب جمع میکنم حیفم میاد 24 ساعته روشنش بگذارم گفتم بیام اینجا اگه شبی 2 گیگ دانلود دارید بیام از پیشگامان بگیرم ولی دیدم مثل اینکه پیچ سرعت رو بستن گفتم همینی هم که دارم فعلا بچسبم تا ببینم اینده چی میشهنقل قول:
پیشگامان همه را ناامید کرده با این وضعیتش
سلام نیما خان یعنی سرویس من هم که 256 هست اینطوریه ؟نقل قول:
واقعا شب افتضاح میشه
ولی دوستم از مخابرات داره 512 شبها کلی فیلم میگیره تا صبح!
بلهنقل قول:
برای هممون همینطوره
من با اون فرمول به دست آوردن یک MTU پرسرعت به این نتیجه رسیدم که باید بزارمش روی 1400 الان کمی بهتر شده
شبا تا 35 بهم دانلود میده!
قضیه این فرمولت چیه....نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی...
سلام البته فرمول من نیست!نقل قول:
یک سایت خارجی هستش که اگه مشکلی با ترجمش نداری این لینکش هست، اگه هم انگلیسیت خوب نیست بگین تا ترجمش کنم براتون و کامل مطلب رو بگم:
در باره ی پیدا کردن یک MTU مناسب برای کانکشن اینترنت شما هست. که اگه مقدار مناسب رو درست پیدا کنی اونوقت سرعت بالا تری توی اینترنت خواهی داشتکد:http://www.dslreports.com/faq/5793
خدا رو شکر دیشب سرعت دانلود شبانه خوب بود
من دیشب تقریبا 1 گیگ دانلود کردم
برای من فقط خوب شده بود یا برای همه خوب شده بود...؟
سلام..نقل قول:
نیما جان این MTU تاثیر داشت یا نه؟
حتما داشته درسته ؟!
ولی من که دیگه از پیشگامان خوشم نمیاد..
با این همه OPtimize های حرفه ای تازه سرعتم رسیده به اون که باید باشه یعنی 35..
اما دوستم با همین 256 از مخابرات شبا راحت 75/80 دان میگیره
من که قراره برم سرویسم رو تخلیه کنم و از مخابرات بگیرم 1mb...
تازه هنوز اینجا 3گیگ ترافیک دارم و دوماه تا پایان قرارداد.
برای1mb باید نامه ببرم که برای یک شرکت باشه که اونم ردیفه..
با این شبا میتونم تا 160/170 دان کنم شایدم بیشتر
پیشنهاد میکنم شما هم همین کار رو بکنین.
راستی دقت کردین پیشگامان چطور داره دانلود شب رو سرویس میده ؟
پس بخون اینو:
شب تا ساعت یک جدید ، باید سرعت همون 1mb باشه برای همه چون ترافیک کم میشه، ولی این چند وقته ساعت که 12 میشه یعنی 1 قدیم ، سرعت میشه سرعت اصلی مثلا مال من 256، و همچنین از ترافیکت هم کم میشه.. کلاه برداری ؟×!؟
شما چی ؟
والا حقیقتش من نا نصفه از MTU سر در آوردم ولی بقیه رو نفهمیدم چی به چیه برای همن ولش کردمنقل قول:
در مورد اینترنت مخابرات هم به نظر من زیاد چیز جالبی نیست چون من از بعضی از دوستان شنیدم سرعت دانلود 128 روی حدود 5 هستش و چون دولتی هم هست پشتیبانی درست حسابی نداره
حالا 1 مگش چند باشه خدا میدونه
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
قراره آموزش تنظیم MTU رو با عکسش دقیق و فارسی تو یک تاپیک شاید همین تاپیک توضیح بدم.نقل قول:
والا حقیقتش من نا نصفه از MTU سر در آوردم ولی بقیه رو نفهمیدم چی به چیه برای همن ولش کردم
موفق و :11:موئید باشین
[QUOTE=nima3333;6520034]
در مورد اینترنت مخابرات هم به نظر من زیاد چیز جالبی نیست چون من از بعضی از دوستان شنیدم سرعت دانلود 128 روی حدود 5 هستش و چون دولتی هم هست پشتیبانی درست حسابی نداره
حالا 1 مگش چند باشه خدا میدونهQUOTE]
سلام به همه
من یه ماهه که از مخابرات گرفتم (128 - نبوت ) و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم همیشه روی 16 ثابته (روزای اول در ابتدای دانلود برای حدودا سی ثانیه روی 70 - 80 بود! )
یه قانون کلی در مورد کیفیت اینترنت در ایران هست که نمیدونم چرا کسی دقت نمیکنه؟!:41:
و اونم اینه که کیفیت اینترنت شدیدا به موقعیت مکانی هر دو سر ارتباط ( مودم یوزر(مکان گیرنده) و مودم سرویس دهنده(مرکز مخابراتی) ) بستگی داره تا به برند سرویس دهنده...
[QUOTE=AmirMomtaz;6520101]درسته من هم همه ی دوستام دارن مخابرات وخیلی راضی هستن..سرعت دانلودش عالیهنقل قول:
و شما هم تازه با یکم تنظیمات مطئنم میرسه نزدیکه 40/50 که باز هم از پیشگامان بهتره!
من الان با حرفه ای ترین تنظیمات رسوندمش به 35 ، که وقتی دیروز به خود نصب کننده ی سرویس پیشگامان میگفتم سرعتم 35 هست باور نمیکرد طفلی..میگفت امکان نداره شما حداکثر تا 32 دانلود میده که اونم امکان نداره دقیقا بشه 32!
ولی مخابرات خوبه نباید دست کم گرفته بشه.
بچه ها نظرتون در مورد اینترنت نامحدودی که جدیدا همه شرکت ها داره میدن چیه...؟
بنظرتون خوبه...؟
در مورد پیشگامان باید بدونی که نامحدود اینطوریه که دیگه پهنای باند شما تا 1mb بالا نمیاد و همیشه سرعت اصلی خودتون هست.نقل قول:
ولی معمولا قیمتاشون خیلی گرون هست.
من که توصیه نمیکنم نامحدود رو
موفق و :11:موئید باشین.
دوستان عزیز من آموزش فارسی بدست آوردن MTU ی مناسب رو داخل این تاپیک قرار دادم..به اینجا مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6521531#post6521531
موفق و :11:موئید باشین.
اره ایول پیشگامان مثل اینکه باز داره به دوران اوج خودش بر میگرده با 512 حول و حوش 2گ دانلود!نقل قول:
در مورد نامحدودم پرسیدم گفتن این سرویس های جدید رو فقط به شرکت ها میدیم.
بچه ها پیشگامان چطوره؟
برای من ملاک مثل بقیه هستش،وبگردی مناسب و سرعت شبانه خوب.
چند تا از رفقای پدر من نمایندگی پیشگامان هستن توی یه شرکت دیگه گفتن اگه از شاتل ناراضی هستی میتونی بیای اینطرفی
[QUOTEدر مورد پیشگامان باید بدونی که نامحدود اینطوریه که دیگه پهنای باند شما تا 1mb بالا نمیاد و همیشه سرعت اصلی خودتون هست.
ولی معمولا قیمتاشون خیلی گرون هست.
من که توصیه نمیکنم نامحدود رو][/QUOTE]
تو سایتش خوندم اینترنت 512 نامحدود رو میدن 22 تومن.
اینکه اصلا گرون نیستش.
حالا کیفیتش چطوریاست؟
تو سایتش خوندم اینترنت 512 نامحدود رو میدن 22 تومن.نقل قول:
اینکه اصلا گرون نیستش.
حالا کیفیتش چطوریاست؟[/QUOTE]
سلام,,,
امکان نداره آقا یه لحظه فکر کن اگه 512 نامحدود 22 تومان باشه که همه میان از اینجا میگیرن قیمتهای نامحدود اینطوراست:
و
تو سایتش خوندم اینترنت 512 نامحدود رو میدن 22 تومن.نقل قول:
اینکه اصلا گرون نیستش.
حالا کیفیتش چطوریاست؟[/QUOTE]
And also about the mortal men, do u mean the Nazgols, Yeah? i like them
and about the witch king as well ,His power , specially when he broke gandalf's stick and humiliated him fronna the young hobbit !!!... actually u hit the nail in the head and chose my favorite movie
Bravo
نقل قول:
منم تعجب کردم ولی باز رفتم سایتشو چک کردم
کد:http://www.pishgaman.net/SC.php?type=static&id=12&mid=35
لیست قیمت سرو یسهای نامحدود طبق تعرفه سازمان تنظیم مقرراتنکته: ضریب اشتراک سرویس های نامحدود فوق طبق بخش نامه سازمان تنظیم مقررات 1 به 10 می باشد.
]نقل قول:
آره نزگولا رفرنس اون 9 مرد فانی هستن.
اون تیکه ی شکستن عصای گندالف در واقع تخیل خود پیتر جکسون بوده
اگه کتابشو خونده بودید میدیدید که به همچین جایی نمیرسن توی کتاب.در واقع درست وقتی ویچ کینگ دروازه رو میشکنه و وارد میشه،تنها کسی که جلوش وایمیسه گندالف به همراه شدوفکس هستش و وقتی این دو آماده نبرد میشن،روهان میرسه
این قیمتهایی که اینجا زده شده دقیقا برای محدودش هست مطمونم اینو حتی ترافیکهاش رو هم میدونم
مثلا 512 که زده 204800 به اندازه ی 12 گیگ ترافیک داره
خیلی دنبال این کتاب بازگشت ویچ کینگ گشتم ولی متاسفانه پیدا نشد
جلد یک رو فقط خوندم
هابیت رو هم خوندم فوقالعادست ، فقط منتظر فیبمش هستم الان
---------- Post added at 12:59 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
راستی تعرفه ها که میگم مربوط به مخابرات میشد و دقیقا با همین قیمتهایی که شما زدین
یعنی برای دورزدن سازمان تنظیم اسمش نامحدوده ولی در واقع 12 گیگ داره؟نقل قول:
اگه 12 گیگ روزانه باشه و شبانش ترافیک حساب نشه باز خیلی خوبه 22 تومن.من الان شاتل دارم 3گیگ روزانه میگیرم 19تومن و هر ماه 3گیگ هم اضافه مجبور میشم بخرم.
اینجارم بگرد شاید داشته باشه
کد:http://good-life.ir