نقل قول:
آره S-LCD هستند. AMoled اینجا که فکر نکنم گیر بیاد و یکی از بچه ها میگفت اگه تو دبی گیر بیاد 70 تومان گرونتره.
نقل قول:
آره S-LCD هستند. AMoled اینجا که فکر نکنم گیر بیاد و یکی از بچه ها میگفت اگه تو دبی گیر بیاد 70 تومان گرونتره.
s-lcd کیفیتش خیلی از amoled پایینتره؟
این صفحه ی نمایش ها و کیفیت هاشون،یه چیز تخصصیه که تو بررسی های پیکسلی به دست میارن....نقل قول:
s-lcd کیفیتش خیلی از amoled پایینتره؟
برا کاربر معمولی زیاد مشخص نیست! مگه جلو خورشید که عملکرد هر دو نوع صفحه مناسب هستش...ولی مسلما امولد بهتره!
سایت دیجی کالا این گوشی رو با صفحه amoled و بدون گارانتی میده 528 تومن. خوبه ازش بخرم یا گرون میده؟
نقل قول:
نه اون مشخصات که میبینید جلوش زده مشخصات اصلی خود گوشی هست. الان تو سایت GSMArena هم تو مشخصاتش زده AMOled ولی دیگه نیست!
528 خوبه بخرم؟
اخرین قیمت من 600 تا هست! پس لابد خوبه دیگه....نقل قول:
528 خوبه بخرم؟
دوستان من به دلیل اینکه شهرستانم قصد دارم اینترنتی گوشی دیزایر رو بخرم. موندم از گوشی شاپ بخرم یا از دیجی کالا!
از دوستانی که در این زمینه تجربه دارن تقاضا دارم کمکم کنن.
هر دو هم از سایت های معتبر هستند و کارشون درسته .. هر کدوم ارزونتر می دن از همون بخر:46:نقل قول:
من تجربه خرید از دیجی کالا رو دارم
هردو سایت قابل اعتماد هستندنقل قول:
ولی به نظر من از دیجی کالا بخر چون یه نرم افزار اقلیم رایگان هم میدن
سلام.
من هم پیشنهاد می کنم از دیجی کالا بگیرید. دیروز من رفتم از بازار موبایل یه دیزایر خریدم که خوب گرون تر بود ولی دیگه بیخیال شدم و گرفتم. تفاوتی هم با دیجی کالا نمی کنه چون همون گارانتی و همون بسته بندی یاس رو داره.
در مورد بقیه موارد هم باید بگم الان تو بازار گارانتی دارها و بسته بندی ها و خلاصه مطمئن هاش همه s-lcd هست و امولد نیست. مگه خارج از ایران. در ضمن همه هم ساخت چین هست. خواستم خیالتون رو راحت کنم. ولی با همه اینها کیفیتش عالیه یعنی فکر نکنید چون slcd بده. وقتی کنار دیزایر دوستم که چند ماه پیش امولد خرید گرفتم واقعا محسوس نبود که هیچ یه جورایی برایتنس بهتری هم داشت.
حالا یه سوال هم خودم دارم! این الان آندروید 2.1 هست و معلومه سفارش خاورمیانه. فارسی هم درست حسابی ساپورت می کنه منتهی اگه بخوام به 2.2 آپدیت کنم مشکلی پیش میاد. چون ظاهرا 2.1 خاورمیانه نیومده.
مبارکتون باشه:20: چند گرفتی دیزایر رو؟نقل قول:
قیمت اموز شیراز 460 و 470 که ارزونتره چینی هست و گرونتره میگن تایوانه ولی ظاهرا همون چینه لیبل تایوان خورده.
640 یا 460 ؟نقل قول:
قیمت اموز شیراز 460 و 470 که ارزونتره چینی هست و گرونتره میگن تایوانه ولی ظاهرا همون چینه لیبل تایوان خورده.
چینی ها مشکل خاصی ندارن...من بیشتر از چینی هایی میترسم که اسم یه کشور دیگه روش باشه!!!
کلا ما گوشی هامون اکثرا چینیه توش شکی نیست!!
سلام.
من بین خرید دیزایر و ایکس10 شک داشتم.امروز که رفتم یکیش رو بگیرم یه نفر وارد به پستم خورد.اولین کسی بود که میدیدم اطلاعاتش خوبه و درسته.نظر بیخود نمیداد.
میگفت این دیزایرهایی که الان مثل ریگ ریخته تو بازار ساخت چینه.سخت افزارش شبیه به سری های قبل نیست.مشکل بوت دارن و تعداد خرابیهاش زیاده.خلاصه من ایکس 10 رو خریدم به توصیه طرف و تمایل بیشتر خودم به این گوشی.
به هر حال وظیفه دارم به دوستانی که قصد خرید این گوشی رو دارن این خبر رو بدم.نمیگم درسته یا غلط ولی میتونید خودتون پیش رو بگیرید و مطمئن بشید بعد تصمیم به خریدن یا نخریدنش بگیرید.
این بود انشای من:دی..
چه خوب:31: میشه بگی ایکس تنت ساخت کجاست؟:31:
راستی مبارکه:11:
حدس میزدم همچین برخوردی رو ببینم.خوب چین هست.
من اصراری ندارم حرفم رو به کسی بقبولونم.گفتم شاید واسه کسی مهم باشه که بدونه.
دیگه همه میدونن که این روزا،همه بعد از سری اول فروش دستگاه رو توی چین میزنن! شما چطور؟:31:نقل قول:
حدس میزدم همچین برخوردی رو ببینم.خوب چین هست.
میگم خوب کلاه سرت گذاشته ها....تو از کجا میدونی که طرف ایکس تن هاش در حال ترشی درست کردن نبودن گفته ایکس تن ورداری؟!!
شوخی کردم بابا...مبارک باشه
:دی..نه.آخه از اون نگرفتم.اون میگفت گالاکسی خوبه.
ممنون دوست عزیز.:11:
من از دیجی کالا خریدم 528. فردا میرسه.
هنوز تحویل نگرفته احساس بدی پیدا کردم:41:
حتما به دستت میرسه،ولی نظر شخصی من(هنوز تو ایران این جور کارها رایج نشده)شما شخصه که بری بخری از فروشگاه سرت کلا میره!!!نقل قول:
البته دیجی کالا یکی از سایت های بسیار معروف تو این کار هست،به امید خدا به زودی به دستت برسه!!
مبارکت باشه!!
راستی بچه ها اپدیت جدید رو گرفتید!!!
من چیز خاصی ندیدم عوض بشه،ولی ضاهرا تغیراتی تو مارکت دادن!!!
(دیزایر اسیای هست گوشی من)
نگران گرفتنش نیستم. نگران این تعاریف ضد و نقیض درباره دیزایر هستم:41: همه میگن اون کیفیت سابق رو نداره!
فردا حتما به دستم میرسه. از کجا بفهمم آسیایی هست یا اروپایی؟
راستی دیجی کالا گفته 48 ساعت وقت دارین که تست کنین، حالا من که پستی تحویل میگیرم باید چکار کنم؟؟؟
چه برخوردی حامد جان گرفتی ما رو؟:31: از شما دیگه بعیده این حرفا رو بزنی .. اچ دی2 های جدید هم همه چین هستند ولی با سری های اول مو نمی زنن حتی کیفیتشون هم یکیه .. هر کس هم فکر می کنه فرق داره به خودش تلقین کرده.نقل قول:
بیا من 20 نفر رو بیارم که دیزایر جدید گرفتن مشکلی هم ندارن.
حرف این گوشتکوب فروشا رو باور نکن:46:
نگران نباش دوست عزیز مشکلی نداره .. شما از لحظه تحویل 48 ساعت وقت داری تست کنی.نقل قول:
سلام.نقل قول:
آقا همونطور که مهدی عزیز استاد بنده فرمودن هیچ فرقی با هم ندارن تنها فرقشون اینه که قیمت تمام شده واسه سازنده اش پایین تر در میاد .آیفون هم توی چین ساخته میشه تا حالا مشکلی داشته؟خیلی از گوشیهای دیگه هم تو چین ساخته میشن مشکلی داشتن تا حالا ؟البته اونایی که تحت لیسانس ساخته میشن رو عرض میکنم نه مدلهارو مثل آیفون چینی که 150 تومن قیمتشه.:11:
سلام من هم به جمع دیزایری ها اضافه شدم!:20: مدل ساخت تایوان رو گرفتم که البته فکر نمیکنم تفاوتی با چینی داشته باشه.. قیمت هم 515 تومن.
سلام راحت ترین راه برای آپگرید گوشی به 2.2 چی هست؟ من زیاد تو نخ این چیزا نبودم!:31: توی 2.2 چه فرمتهایی به ویدیو اضافه میشه؟ ممنون...
اولا دیروز قرار بود برسه که نرسید! موند تا شنبه!نقل قول:
حرفم اینه که مامور پست که گوشی رو تحویل میده و میره! حالا اگه تو این 48 ساعت گوشی مشکلی داشت من به کی باید بگم؟
اولا بعیده مشکل داشته باشه .. ثانیا تلفن می زنید و می گید گوشی مشکل دارهنقل قول:
تلفن دفتر مرکزی : 88511001 (021)
یه مشکل.. من نمیتونم با گوشیم از طریق بلوتوث فایل بگیرم یا بفرستم! پیغام میده paired but not connected ! کسی میدونه مشکل از کجاست؟
یه مشکل دیگه.. من تنظیمات gprs رو وارد کردم بالای صفحه هم نشون میده فعال شده ولی صفحه باز نمیکنه! اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم!:20:
ولی خیلی ها اعتقاد دارن slcd از amoled بهتره.!
100 درصد بهتره...نقل قول:
کی گفته amoled از slcd بهتره؟!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
الان چند قیمته ؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه این قضیه 120 مگابایت فضا برا نصب برنامه بر طرف شد ؟؟؟
برنامه و بازیهای آندروید مگه مثله ایفون حجمشون نیست ؟؟؟(خوب تو 120 مگابایت که یک بازی هم نصب نمیشه )
یه سوال دیگه اینکه آندروید مثل ios میشه برنامه هاشو از کامپیوتر روی گوشه نصب کرد ؟(برنامه ای مثل آیتونز داره ؟؟)
:11: با تشکر
بعله!نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه این قضیه 120 مگابایت فضا برا نصب برنامه بر طرف شد ؟؟؟
کی گفته این 120 مگ رو؟! اون برا نسخه های قدیمی تر بودش....و برای برخی گوشی ها....که با یه برنامه تغییر میکرد!!این مسئله اصلا جای نگرانی نداره مطمئن باش!!نقل قول:
برنامه و بازیهای آندروید مگه مثله ایفون حجمشون نیست ؟؟؟(خوب تو 120 مگابایت که یک بازی هم نصب نمیشه )
بعله!!نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه آندروید مثل ios میشه برنامه هاشو از کامپیوتر روی گوشه نصب کرد ؟(برنامه ای مثل آیتونز داره ؟؟)
این گوشی برنامه gps روش داره یا باید نصب بشه؟
همراه خودش هست یه برنامه ی خفن!! ولی خودت هم میتونی روش نصب بکنی....برنامه هایی که از جی پی اس استفاده میکنن خیلی زیادن!نقل قول:
این گوشی برنامه gps روش داره یا باید نصب بشه؟
من فردا میخوام برم بگیرم.کجا رو پیشنهاد میکنید؟بازار بزرگ موبایل یا علاالدین؟
اگه فروشنده گفت فلان برنامه یا بهمان برنامه رو نصب کنم و خواست پول اضافه بگیره قبول کنم یا نه؟آخه دیدم بعضی فروشنده ها مثلا میگن این گوشی رو باید آنلاک کنم یا اگه فلان برنامه رو نصب نکنی گوشی از کار میفته و کلا از این صحبتا...
موقع خرید چی رو باید چک کنم و تست کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
پایتخت....نقل قول:
من فردا میخوام برم بگیرم.کجا رو پیشنهاد میکنید؟بازار بزرگ موبایل یا علاالدین؟
تحت هیچ شرایطی قبول نکنید!!برنامه ها و تمام چیزایی که لازمه،به راحتی در اینترنت پیدا میشن!نقل قول:
اگه فروشنده گفت فلان برنامه یا بهمان برنامه رو نصب کنم و خواست پول اضافه بگیره قبول کنم یا نه؟آخه دیدم بعضی فروشنده ها مثلا میگن این گوشی رو باید آنلاک کنم یا اگه فلان برنامه رو نصب نکنی گوشی از کار میفته و کلا از این صحبتا...
چیز خاصی به ذهنم نمیرسه...نقل قول:
موقع خرید چی رو باید چک کنم و تست کنم؟
فقط نو بودن گوشی رو چک کنید!(مثلا یه کاور کوچیک روی باطری! که نوشن میده ازش استفاده نشده!!)
بعدشم تست های معمولی تاچ و جی پی اس و اینا که مطمئن بشید همه کار میده...
سلام
من هم به جمع desire دارها پیوستم.امروز یدونه خریدم.
492 تومن بدون گارانتی.طبقه آخر علاالدین.
وقتي گوشي رو روشن ميكنم مينويسه limited device .يعني چي؟مشكل از چيه؟