راستش من که تو عید بی بازی مونده بودم دیگه مجبور شدم اینو تموم کنم .
البته خیلی کوتاه بود نزدیک 5 ساعت تموم شد .
Printable View
راستش من که تو عید بی بازی مونده بودم دیگه مجبور شدم اینو تموم کنم .
البته خیلی کوتاه بود نزدیک 5 ساعت تموم شد .
من بازي فرار از زندان رو نصب كردم و ولي سريالش رو نديدم و ازش تقريبا هيچي نميدونم
الان با يك مرده هستم كه يك چيزي داره كه هر كاري ميكنه صداشو تو اون ضبط ميكنه و من الان مرحله اول هستم و اوجايي گير كردم كه بايد بري يه مرد رو كتك بزني بعدش كه زدمش از پشت سر چاقو خواست بزنه و همون موقع بايد كليد E رو بزنم،من همينجاش موندم هرچي كليد E رو تند تند فشار ميدم هيچ اتفاقي نميفته و بهم چاقو ميزنه
اينم عكسش:
کد:http://up.--------.com/Files/0400bfe2dfcf47d9b2b5.GIF
بايد اينجا چجوري دكمه E رو فشار بدم؟
باید پشت سر هم e رو بزنی تا دایره سبزه که دور e هست پربشه اون موقع میگه یه دکمه دیگه بزن مثلا کلیک.نقل قول:
اینا کمبو هست دیگه و باید هواست سریع به دکمه ها و علامتهایی که میگه باشه:20:
منم همين كار رو ميكنم و پشت سرهم و تند تند(خيلي تند كه ديگه در حديه كه ميخواد كليد E از كيبورد كنده بشه) ميزنم اما اون دايره سبز دور كليد E خالي ميشه و يه ذره هم وقتي كليد E رو پشت سرهم ميزنم پر نميشهنقل قول:
باید دایره دور اون علامته کاملا سبز بشه:20:نقل قول:
اينو ميدونم اما هرچي كليد E رو ميزنم پر نميشه و به سرعت خالي ميشهنقل قول:
منم همین مشکلو داشتم ولی برطرف شد .نقل قول:
نباید کلید E خیلی سریع بزنی .
مثلا نیم ثانیه نگهدار بعد دوباره بزن و نیم ثانیه نگهدار .
سلام منم بلاخره تمومش کردم بازیه خوبی اگه سریالشم دیده باشید که جذابتر میشه و یچیز دیگه هم بگم همیشه نمره ی سایتهایی مثال gamespot رو معیار خودتون قرار ندید چون گرچه 2.5 بهش داده اما من خوشم اومد !!!
دوستان
اونایی که بازی کردن نظرشون چیه؟
من که خیلی خوشم اومد.فصل 1 فراز از زندان بود.ان شا ا....فصل 2 شو بسازن:20:نقل قول:
خوب بازي امروز رسيد به دستم ...
در نظر اول بايد بگم خيلي عالي بود و اگه سريالشو ديدين پيشنهاد ميكنم حتما اين بازي رو امتحان كنيد .
گرافيك بازي خوب هست و گيم پلي بازي هم بسيار پويا بود .
بايد بگم بازي در سبك hiden هست و خوب كار شده قسمت مخفي كاري بازي .
در كل من متعجبم كه چطوري Gamespot به بازي 2.5 داده !!
به نظر من نمره ي اين بازي :
گرافيك : 6.5
داستان : 7
صداگذاري : 7
گيم پلي : 6.5
نمره كل : 6.75
البته چون من فن اين سريال هستم شايد نمره اي كه دادم بالا باشه ولي به نظرم 2.5 ديگه خيلي كم لطفيه ...
البته فقط gamespot به این بازی نمره پایین نداد بلکه اکثر سایت ها نمرات خیلی پایینی دادند.
من واقعا متعجبم از اين اتفاق !نقل قول:
من الان chapter 5 هستم و بازي 9 تا chapter داره به جز قسمت intro و من هر چه بيشتر بازي ميكنم بيشتر عاشق بازي ميشم !
به نظرم براي كسي كه سريال رو ديده باشه اين بازي نمره 10 از 10 رو ميگيره !
من به شخصه پيشنهاد ميكنم هر كي سريال رو ديده حتما بازي كنه چون واقعا لذت مي بره ....
ولي كسي كه سريال رو نديده نميفهمه كه چي به چيه
البته منظورم ديدن فصل 1 هست .
...
اتفاقا منم از بازی خوشم اومد .نقل قول:
سبک مخفی کاریش جالب بود .
خوب اين بازي هم تموم شد ....
بسيار بازي سرگرم كننده و جالبي بود !
به نظر من نمرات بازي در پايان :
داستان 7.5
صداگذاري : 7
طراحي شخصيت ها : 6
گيم پلي : 6.5
هوش مصنوعي نگهبانان : 6.5
گرافيك : 7
نمره كل : 6.75
با همه ی نمراتت مواقم بجز هوش مصنوعیه نگهبانان.من نمره ی 1.5 به هوششون میدمنقل قول:
البته User Score هم در سايت Gamespot با 86 راي نمره 5.1 است كه امتياز بدي هم نيست و البته اين امتياز به نظرم به خاطر اين هست كه بعضي از كساني كه اين بازي رو انجام دادن سريال رو نديدن و بنابر اين براشون جذابيتي خاصي نداره ...
این بازی با سیستم من جوره؟
cpu:2.8 amd
vga:1gig 9500
ممنونram:1.5
با اين همه نظرات مختلف ارزش بازي كردنو داره؟
اگه فصل اول فیلمشو دیدی آره .ارزش داره.من که خیلی خوشم اومد:20:نقل قول:
دوستان بارها این بازی رو کنار گذاشتم اما حالا با این حرف ها شما ....
واقعا جالبه برام که این همه اختلاف هست بین سایت ها و user ها :31:
برای PC چند تا dVD هست ؟
برای من 2 dvd بودنقل قول:
پدرام جان شما نسخه x360 رو بگير ..نقل قول:
من بازم تاييد ميكنم كه حتما بايد فصل اول رو ديده باشي كه لذت ببري ..
من سریال رو کامل دیدم و hardcore fan هستم در حد national team :31:نقل قول:
راستی چرا گفتی نسخه 360 ؟
من خودم يه مقايسه كردم و ديدم كه در نسخه xbox افكت هاي تصويري بهتري به كار رفته .نقل قول:
مثلا اين دو تصوير رو ميزارم براي نمايش گفته هام :
PC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
X360
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
گرچه تو اکثر بازی ها همین طوری هست
ولی اینجا بازی رو برای 360 داشتن 4 تومان و گفتم سفاش هم بخوام بدم در میاد 2500 که 1 بازی نمیصرفه
دوستم هم بازی رو داشت برای PC ولی یک جا بود میداد 2 تومان 2 تا DVD رو که گفتم حد اقل اینه که بستش میمونه برای DVD های سریال :31:
بازی رو خریدم اوردم نصب کردم و به حرف دوستان رسیدم
واقعا موندم این امتیاز ها چطوری به بازی داده شده
خود من کم کم بهش 6 میدم
از همون منو بندی بازی با اون Music بی نظیر سریال تا طراحی چهره شخصیت ها که خیلی خوب کار شده , باعث شده بشینم پای بازی
نحوه معرفی شخصیت ها و مبارزه ها و stealth هم جالب کار شده
در کل هم از نظر گرافیک و هم gameplay خیلی خیلی سطح پایینتری به بازی دادم بودم تو ذهنم از این چیزی که دیدم
پدرام جان منم از بازی خوشم اومد واقعا به نظرم سرگرم کننده بود .نقل قول:
دو بار نشستم پای بازی و هر بار دو سه ساعت مداوم بازی کردم و بازی تمام شد .
خوبی بازی به این بود که آدم دوست داشت ادامه بده و تمومش کنه .
ار مهدی جاننقل قول:
به خصوص به خصوص برای کسانی که سریال رو دیدن ساخته شده و gamer باید حتما این موضوع رو در نظر بگیره
از همون music و صدا و شخصیت پردازی شخصیت ها تا محیط زندان و ....
راستی save این بازی چطوریه روی pc ?
chekpoint هایی داره تو خود مراحل که اگه Failed بشی از اونجا میاد ولی منظورم save هایی هست که اگه از بازی خارج شدی بعدا Resume داشته باشه
فکر کنم همون save های باشه که بعد از نشون دادن اون تیکه animation که تو سریال هم بود اتفاق می افته , درسته ؟
,الا نسخه pc را نمیدونم .نقل قول:
چون من نسخه 360 را بازی کردم .
خوب بازی همین الان تمام شد
به نظر من خیلی خیلی قوی تر و بهتر از بازی Lost بود با این که اون غولی مثل Ubisoft پشتش بود
گرافیک بازی متوسط بود از دریچه بازی های روز
اما برای شرکتی مثل zootfly میشه واژه خوب رو به کار برد
نورپردازی بازی به خصوص وقتی داخل ساختمان ها میشدی خوب بود
سایه گذاری بازی هم از خیلی از بازی هایی که ادعای گرافیک دارن بهتر بود
چهره همه شخصیت ها خیلی عالی و در حد سریال کار شده بود
به غیر از sara tancredi و warden که هم چهرشون هم صداگذاریشون افتضاح بود بقیه هم خیلی شبیه بودن هم صدا گذارهاشون خود هنرمندان سریال
امتیاز دادن سایت ها رو هم دیدم!
این بازی خیلی بهتر از بازی هایی مثل
Iron man
Alien VS Predators
, ....
که امیتاز های 5 و 6 گرفتن بودن بود
و خوب ممکنه چون سریال رو دیدم و fan هم هستم اینطور بگم که مطمنا این بازی 90 درصد مخاطبش کسانی بودن که سریال رو دیدن
جو fox river رو خیلی خوب ساخته بودن
gameplay ترکیبی باحالی هم داشت که ترکیبی از fighting و button mashing و stealth بود که شامل lockpick و jump و tip کردن دوربین ها میشد
موزیک زیبای سریال که رامین جوادی ساخته بود هم تو این بازی بود که باز هم یاد اور زیبایی های سریال بود
بدی های بازی هم هوش مصنوعی فاجعه بازی و گاهی هم lag زدن توی مبارزات بود :31:
فصل اول سریال رو خیلی خوب باز گو کردن در عین تزریق یک شخصیت جدید
شخصا دلم خیلی میخواست Alex Mahone رو توی بازی میدیدم و در عین حال جو SONA رو هم تجربه میکردم که نشد :31:
تجربه میکنی.صبر داشته باش:20:صد در صد فصلهای 2 و3و4 هم ساخته میشه
سلام دوستان
من این بازی رو تمام کردم میخواستم بدونم این جنگ های زیر زمینی از کدوم chapter شروع میشه ؟ چون میخوام اچیو های اون قسمت رو بگیرم
این بازی رو اول خریدم خیلی جذاب بود ولی روند بازیش خیلی یکسان و تکراریه ، به نظر من بازی کردن نیم ساعت اول فقط حال میده:5:
بازی روند تکراری و خسته کننده با گیم پلی چرت و خطی داشت ! فصل های بعدی هم بعید میدونم ساخته بشه چون تو بازی سارا نبودش و به جاش یه دختر با موهای زرد بود !
سلام من این بازی رو تازه گرفتم اما زمانی که بازی رو میزنم اررور میده
please insert dvd of prison break
باید image بازی حتما mount باشه با نرم افزار daemon toolsنقل قول:
اره این کارا رو کردم اما بازم این اررور رو میدهنقل قول:
یعنی وقتی mount میکنی و بعدش هم autorun میاد و play رو میزنی باز هم همین error رو میده ؟نقل قول:
سلام
من این بازی رو با حجم 4.6 از نت دانلود کردم. ولی یه مشکلی هست:
زمانی که نصبش می کنم و بازی رو اجرا می کنم، بازی خیلی راحت و بدون افت فریم اجرا می شه. ولی وقتی از بازی خارج می شم و دوباره اجراش می کنم، بازی شدیدا افت فریم پیدا می کنه. یه جورایی صحنه آهسته می شه. ممنون می شم اگه بگید مشکل از کجاست.
افت فریم رو منم گاهی تجربه کردمنقل قول:
به خصوص 90 درصد در قسمت هایی که وارد حیاط Fox river میشه به صورت بگیر و ول کن گاهی میشه
فکر کنم از engine بازی باشه و port شدنش