قیمتش رو زیاد گفتن بهتون صبر کنید بهتره.
محصول خاصی هم فعلا معرفی نشده برای رقابت با xl2370
محصولاتی مثل 2286 هستند ولی fullHD نیستن.
Printable View
قیمتش رو زیاد گفتن بهتون صبر کنید بهتره.
محصول خاصی هم فعلا معرفی نشده برای رقابت با xl2370
محصولاتی مثل 2286 هستند ولی fullHD نیستن.
هنوز که xl2370 توزیع نشدهنقل قول:
اواخر اردیبهشت پخش میشه
380 قیمت کاذبیه شاید از تعداد معدودی که قبل از عید توزیع شده بوده باقی مونده
380 خيلي زيادهنقل قول:
قيمتش كه 345 بود بازم زياد بود چه برسه به 380
اگر حتما اين مدل رو ميخواي صبر كنيد . چون واقعا نمي ارزه با اين قيمت
2486 هم مدل بعدي ال جي هست كه با با ين مدل قابت ميكنه. در حال حاضر خيلي ها از 2286 خيلي راضي ترن. ولي چون فول اچ دي نيست شايد نبايد مقايسشون كرد. اگر عجله نداري بهه نظر من نخر اصلا الان.
چون به زودي بازر با مانيتور هاي 3d پر خواهند شد.
مانیتورهای 3d ؟نقل قول:
از چه برندی و چه مشخصاتی؟
ممنون از پاسخ تمامی دوستان
پس تا تابستون صبر میکنم ببینیم چی پیش میاد
مانیتورهای 3d که حالا حالا ها جا دارن که رایج بشن
تلوزيون هاي 3D ال اي دي ال جي كه وارد بازار شدن. فكر كنم مانيتور هاشم بياد تا چند وقت ديگهنقل قول:
الان تلوزيون هاي سه بعدي ال جي وارد بازار شده. مانيتورش هم تا چند وقت ديگه ميادنقل قول:
مانيتور هاي 3d اگه بياد به اين صورته كه هم سه بعدي پخش ميكنه هم حالت معمولي. پس يه جورايي جا افتاده هست
در ضمن اين مانيتور 2370 اگه ساخت سام سرويس باشه ارزش خريدن نداره.
سام مانیتور نمیسازه بلکه محصولات سامسونگ رو منتاژ میکنه که در طول سالهای کارش هم خیلی موفق بوده و کسانی هم که از این محصولات استفاده کردن راضی بودن.نقل قول:
شما به چه دلیلی میگید ارزش خرید نداره؟بهتر نیست به جای اینکه رو هوا یه چیزی رو بگیم براش دلایل مستند بیاریم(نه اینکه بگیم مدارکش موجوده , دلیل درست حسابی)
سام سرویس فقط مونتاژ کننده ستنقل قول:
همه جای دنیا همینطوره
مثلا آلمان تلویزیونها و مانیتورهای سامسونگش ساخت خودشه؟
قطعات از کره یا چین (شریک تجاری سامسونگ ) وارد میشه و اونا هم مونتاژ میکنن
این روال خط تولید محصولات سامسونگ تو همه جای دنیاست
سلامنقل قول:
دوست عزیز من کوچکتر از اونم که بخوام شیوه گفتار صحیح رو به شما گوش زد کنم اما لطفا اگر مطلبی رو بیان میکنید دلیلشم ذکر کنید چون ممکنه باعث گمراهی یک سری افراد بشه ونتونند تصمیم درستی رو بگیرند.
سلام دوستان من یه متنیتور ال سی دی سامسونگ مدل :2053bw دارم روی جعبه و خود مانیتور ننوشته فول اچ دی !!!
ولی الان که تو سیتینگ رفتم دیدم رزولیشن 1080*1920 رو پشتیبانی میکنه وآخرین رزولیشنشم 1536*2048 هستش !
ولی وقتی روی این رزولیشن ها میزارم اندازه تصویر بزرگ میشه و آیکون های مانیتور از تصویر خارج میشن !!!! و تارزولیشن رو کم نکنم آیکون ها رو نشون نمیده !
دلیل این چیه و آیا مانیتورم اچ دی یا فول اچ دی هست!؟:18:
شما باید روی 1680 * 1050 تنظیم کنید.
میشه گفت این مانیتور اچ دی هست!؟
بله این مانیتور تصاویر با کیفیت HD رو میتونه نشون بده.
نقل قول:چقدر هم با هم هماهنگين و هر كي پست ميزاره 2-3 تايي ميريزيد سر بدبخت.نقل قول:
1- سامسونگ چند سال اخير به موفقيت رسيد و متاسفانه به خاطر كيفيت پايين كاراش نتونست موفقيت رو حفظ كنه و دوباره داره بازار رو واگذار ميكنه
2- اصولن وقتي محصولي توسط شركتي اسمبل ميشه بهش ميگن : ساخت شركت X . پس الكي سر اين آقا خالي نكنين بي اطلاعيتون رو.
3- هيج جاي دنيا (خصوصا آلمان) از پنل چيني براي مشتري هاش استفاده نميكنه به جز سامسونگ ايران يا همون سام سرويس كه لطف ميكنه و همه قطعات رو چيني غالب ميكنه. سري هاي اروپايي پنلاشون عمرا چيني باشه. مثل همين بانه اي ها كه كيفيتشون كلي فرق داره با سامسونگ ايراني
نه عزیز جان ما با هم هماهنگ نیستیم و حتی متاسفانه ایشون در لیست دوستان همدیگه هم نیستیم.نقل قول:
جواب 1:
خب ببینید اگر شما تو بازار بودید این حرف رو نمیزدید و میدونستید که هنوز فروش سامسونگ عالیه.
جواب 2:
شما کلا بحث رو اشتباه گرفتید , مسئله سر کلمه سازنده نیست مسئله اینه که قطعه اصلی توسط چه شرکتی طراحی میشه و مسلما سام سرویس سازنده قطعات نیست و فقط منتاژ کننده هست.
جواب 3:
دیگه خدایی بیخیال شید این بحث ساخت چین رو دیگه یه سوال رو که 1000 بار جواب نمیدن , شما یا اصلا متوجه جوابهای من نشدید یا دوست دارید متوجه نشید( داستان همون اینتل و اپل)
اگر هم نمیدونید کدوم پست رو میگم بهتره توی همین چند تا تاپیک سرچ کنید.
شریک تجاری سامسونگ چینهنقل قول:
شما میگی چی مثلا؟
اطلاعاتت فوله؟
خیلی حالیته؟
داخل خاک امریکا بازار سخت افزار تماما ساخت چینه
چیه خیلی خودتو دست بالا میگیری
پر از اطلاعات
شاید خوابی نمیدونی دنیا تو چه مرحله ایه که همه دنیا رو جنس های چینی گرفته
پنل مانیتورهای سامسونگ تو آلمان هم چینیه
برای اینکه من خودم تابستون پارسال آلمان شهرlubeck مرکز تجاری و فروش adlerstrabe بودم
از نزدیک بازار سخت افزار این شهرو رفتمو دیدم
شما بهتره از روی تعصب بی مورد و بی اطلاعاتی حرفی نزنید که مایه گمراهی بقیه بشه
عاشق الجی هستید که باشه
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
اصلا این آقا نمیدونم تا تو این انجمن هر کی حرفی از سامسونگ میزنه ایشون میپرن وسط اطلاعات غلط میدننقل قول:
بعد جالبه دیگران رو متهم به بی اطلاعی میکنن
خدمت دوستاني كه ملاكشان براي بد بودن يك جنس چيني بودن يا نبودن آن است و يا مي گويند در اروپا از جنس چيني استفاده نمي شود و يا اگر مي شود درجه يك است عرض مي كنم به هيچ وجه گول اين گونه حرفها را نخورند و تنها به تجربه و امتحاني كه خودشان يا افراد مطمئن روي يك كالا انجام داده اند تكيه كنند.
من خودم در آلمان به وفور اجناس چيني را ديدم و تقريباً مي توانم بگويم پيدا كردن جنس و برند اصلي آلماني محال بود آن هم در فروشگاههاي معتبر و همراه با دوستان فني و خبره در بازار و مقيم در آلمان!
مثلاً ماشين اصلاحم خراب شد و مجبور شدم يكي بخرم. اصلاً برندي مثل ماوزر كه مال خود آلمان است نبود (مي گفتند اگر باشد ساخت شرق اروپاست نه آلمان). برندهاي اروپايي مثل فيليپس را هم كه اروپايي بودند اگر مي توانستي آلماني بخواني مي فهميدي ساخت چين هستند. وقتي كه فهميدم چيني است از خريدش منصرف شدم. دوست آلمانيم با لبخند مليحي گفت فكر مي كني جنس چيني اينجا مثل جنسي چيني است كه در ايران پيدا مي شود؟ درجه كيفيت اينجا ده برابر است و .....
اغفال شدم و يوروي بي زبان را دادم و خريدم (اينجا همان مدل را 40 درصد ارزانتر و البته با گارانتي معتبر ديدم) البته گارانتي آنجا كه به درد اينجا نمي خورد و آن ماشين اصلاح و كلاً تمام اجناس چيني كه از فروشگاههاي معتبر خريدم از نظر كيفيت اگر بدتر از مشابه آن در ايران نبود بهتر نبود، و يكسان بود!!!؟
وضعيت مانيتور و تلويزيون LCD هم همين طور بود (تعدادي مانيتور داشتيم كه سالي يك بار براي نمايشگاه استفاده مي شد و آنچنان تعريفي نداشتند)
اين وضع آلمان با آن تكبر و صنعت و اقتصادشان بود ساير اروپا را چه عرض كنم!
(وقتي در علاء الدين گوشي نوكيا مي خريدم يارو قسم مي خورد مجار اصل است و براي اروپا توليد شده است در حالي كه در آلمان يك نوكياي غير چيني پيدا نكردم كه براي خودم بخرم حتي 100 يورو گرانتر از ايران و عاقبت تصميم گرفتم در ايران بخرم)
ميشه گفت انسانها به دو دسته خوش شانس و بد شانس تقسيم ميشن كه شما جزو دسته اول هستيننقل قول:
گرافيكنون ساپورت ميكنه ولي مانيتورتون نهنقل قول:
سلامنقل قول:
پیمان جان فکر کنم یه چند سالی طول میکشه تا بلاخره(تو کشورمون) قبول کنند که جنس چینی =اشغال نیست . چین الان داره در بازار دنیا عالی عمل میکنه و مطمعنا انقدر خوب عمل کرده که شرکتی مثل apple مونتاژ کلیه قطعاتشو به چین سپرده .
تقریبا قطعه ای از کامپیوتر نیست که ساخت چین نباشهنقل قول:
همونطور که قبلا هم گفتم رده بندی کیفیته که مهمه
چین کلیه قطعات اعم از سی پی یو ، مین ، گرافیک و .... رو داره تولید میکنه
پنل مانیتور که جای خود داره!
inno3d عزيزنقل قول:
خودت ميگي مونتاژ. اپل هيچ وقت پنل هاشو نميده يه شركت چيني در پيت با مواد نامرغوب توليد كنه
اخه شما هم یه چیزی میگیدها ! اگر سامسونگ پنلهاش رو میداد به یه شرکت به قول شما در پیت چینی که با مواد نامرغوب پنلهاش رو بسازن که الان سامسونگ , سامسونگ نمیشدنقل قول:
دو ماه گذشت و XL2370 من نيامد!
ديگه دارم نااميد مي شوم!
كسي پيشنهادي ندارد؟
15مرداد میاد قیمتشم=359تومن!
خود نمایندگیش گفت!
15 شهريور هم گذشت و اين مانيتور نيامد و با سام سرويس هم كه تماس مي گيريم اظهار بي اطلاعي مي كنند!نقل قول:
دوستان مانيتور ديگري را پيشنهاد مي كنند؟
LG 2286 چطور است؟
بودجتون چقدره؟نقل قول:
دوستان مانيتور ديگري را پيشنهاد مي كنند؟
کاربردتون چیه؟نقل قول:
LG 2286 چطور است؟
بودجه در حدود 350 هزار تومان
كاربرد خانگي (بيشتر بازي و افيس و اينترنت)، تماشاي فيلم كم است مگر بخواهم تيونر ديجيتال مثل پروويژن به آن وصل كنم.
ASUS MS246H=350
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ASUS VW246H=305
ASUS MS236H=280
دوست گامنقل قول:
اگر يه سر به zoomit.ir بزني اين مانيتور ور پيشنهاد نميدي
مانيتور جالب نيست عزيز
دوست مننقل قول:
نظر یک سایت کاملا نامعتبر دلیل بر بدی یک مانیتور نیست.
توصیه میکنم چند مدل مانیتور این برند رو از نزدیک ببینید و بعدش نظرتون رو بگید.
موفق باشید:11:
منم موافقم .نقل قول:
مانیتور خوبیه (نمیگم عالیه ) ولی نکته بد خاصی هم نداره (مشکل پایه هم توضیح دادم خیلی راحت حل میشه) ولی مشکل زاویه دید از پایین خیلی افتضاحه و حل بشو نیست
دوستان میشه یه لوکال دیمینگ خوب تا 500 تومن بهم معرفی کنید ؟
23 اینچ ..
مرسی
براساس تحلیل موثق و معتبر سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هر ساله 100 برند برتر دنیا و به عبارتی 100 کمپانی تولید کننده بزرگ جهان را بر اساس فاکتورهای بسیار دقیق طبقه بندی می نماید در سال 2010 کمپانی سامسونگ بادو پله صعود نسبت به سال 2008 در رده نوزدهم جهان قرار گرفت . نکته حائز اهمیت اینست که سامسونگ دارای بالاترین رتبه بین کلیه شرکت های رقیب در این طبقه بندی می باشد. چرا که کمپانی سونی بعد از سامسونگ در رده سی وچهارم جهان قرار دارد. ضمناً در بین این 100 شرکت بزرگ اثری از برندهای دیگر تولید کننده لوازم صوتی و تصویری مانند LG ، مارکهای دیگر وجود ندارد. مطالعه سایت مذکورکمک شایان توجهی به شما درانتخاب صحیح برند مورد نظرتان خواهد نمود
تنها تاییدونظرچنین سایت معتبروبین المللی کافیست تاباورکنیم سامسونگ بااختلاف فاحش ازکلیه رقباپیش افتاده است.
سلام خدمت دوستان من یه مانیتور 22 اینچ میخوام که وروردی hdmi داشته باشه میخوام دستگاه hdmediaplayer بهش وصل کنم برای دیدن فیلم و سریال کیس هم ندارم اما باند دارم حالا اگه میشه مانیتوری معرفی کنید که خروجی صدا ویا اسپیکر داشته باشه و کنترل از راه دور هم باشه در حد بودجه 500 تومان یا کمی بیشتر ممنون از پاسختون
E2391VR LG ایا این مدل خوبه؟ خروجی صدا یا اسپیکر داخلی داره؟
لطفا تاپيک جدا بزنين.نقل قول:
حالا نمیشه یه راهنمایی کوچیک کنید تا 700 تومان هم میتونم بدم کارم فوریه ممنون