اگر شماره تلفن شما مربوط به مرکز فرد اسدی باشه مناسبترین قیمت داتکه ولی اگر زیاد دنبال قیمت نیستی و بیشتر به کیفیت و مسایل دیگه توجه داری پارس آنلاین بگیرنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ericsson
Printable View
اگر شماره تلفن شما مربوط به مرکز فرد اسدی باشه مناسبترین قیمت داتکه ولی اگر زیاد دنبال قیمت نیستی و بیشتر به کیفیت و مسایل دیگه توجه داری پارس آنلاین بگیرنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ericsson
منطقه ما تازه ساپورت میکنه برای همین می خواستم از دوستانی که ADSL دارند بپرسم کدوم شرکت خدمات بهتر با قیمت مناسب تری ارایه می دهد؟
چون توی یک از تایپیکها از یک شرکت بد گفته بودند
و یک سوال دیگه آیا بغیر از پشتیبانی . کیفیت ADSL شرکتها (در صورت برابر بودن send &resive)با هم متفاوت است(چون توی DIAL UPکه شرکت با شرکت فرق می کنه)
دوستانی که ADSL دارند بگند آیا از سروس راضی هستند و از کدوم شرکت سرویس دارند ویا بگن از کدوم شرکت نگیرم
یا حق
يه شركت به يه يوزر در يه منطقه سرويس خوب ميده همون شركت به يه يوزر سرعت و خدمات بدي ميده
دليل هم دور بودن منزل تا منطقه مخابراتي
نوع سيم كشي
پهناي باند و شلوغي اون منطقه
پس اصلا رو حرف من و يا ديگري حساب نكن
در كل داتك نسبت به پولش سرويسي كه ميده خوبه
و انتخاب اول بيشتر كاربران هست
چه با حال زدی به خال
چون دقیقا توی اون تایپیک از داتک بد گفته بودند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حساب یعنی من چند شرکت را تست کنم بعد انتخاب کنم؟
نظرتون در مورد پارس آنلاین چیه؟
یا حق
نظر من :
اگه داتك باشه تو منظقه ما
1- داتك
نباشه سپنتا و پارس آنلاين
مثلا 3 روزي هست پارس آنلاين همش قطعي و افت سرعت داره پس يعني پارس آنلاين بده ؟ نه اصلا
ولي به نظرم 2 چيز تو اي دي اس ال مهم هست
1- محدوديت حجمي نداشتن
2- قيمت
3- كيفيت يكنواخت
داتك اين 3 تا رو داره
اما 4 چيز كه مهم هست رو نسبت به پارس آنلاين نداره اون هم پشتيباني خوب( كه البته خيلي بهتر شده تازگي)
در كل بعد از گذشت حدود 1 سالي كه اي دي اس ال اومده
آمار نشون ميده اولين شركت داتك هست تو جذب مشتري با داشتن 3 ويژگي كه داتك داره و پارس آنلاين و شاتل و ... نداره
منم با داتک موافقم.ولی سپنتا هم خدماتش خوبه.
فقط رو داتک حساب باز کن
دوستم می گفت یه شرکت باز شده با نام آسیا تک (میگفت tac یا tec). اینترنت adsl ماهیانه نامحدود میده 10,000 تومان. 5,000 تومان هزینه نصبشه و 35,000 تومان هزینه مودم. با این حال عالیه ولی فقط مثل اینکه 4-5 تا پیش شماره رو ساپورت میکنه که خودشون گفتن تا 2-3 ماه آینده بیشتر تهران را (به احتمال زیاد) پوشش خواهند داد.
در این صورت که عالیــــــــــه...
حالا من اطلاعات بیشتر رو میگیرم و...
خيلي خوب ميشه كه
دوستان دیگه نظری ندارند بخصوص دوستانی که کافی نت کار می کنند یا کافی نت دارند.
یا حق
اين يكي ارتباطي به شركتها نداره و هيچ شركتي الان نمي تونه اين ادعا رو بكنه كه كيفيتش هميشه يكنواخت هست... چون اين مسئله ديگه مربوطه ميشه به مخابرات و اداره ارتباطات ديتا كه به isp ها bandwidth ميدند.نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
به نظر من داتک فقط ارزونیش خوبه وگرنه من با سپنتا کار کردم خیلی خوب بود
من سه تا شرکت رو تست کردم .از پارس 256 داشتم .کیفیتش بد نبود ولی چون 512 میخواستم خیلی گرون بود .
بعدش رفتم داتک گرفتم (چشمتون روز بد نبینه ....) (در مورد داتک تو پستهای قبلی مفصل توضیح دادم ) و الان هم سپنتا دارم البته 1ساله و راضی هستم (هم کیفیتش خوبه هم پشتیبانیش )
من 256 داتک داشتم برای دانلود با برنامه دانلود اسلیتور اکثرا تا 25 پر می کرد ولی دانلود معمولی و آوردن صفحه خوب نبود در کل از همه ارزون تر دیگه
راستی هر کی میخواد داتک بگیره من یک مودم comterrnd دارم که یک ماه کار کردم با قیمت ارزون می فروشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماجرای من با داتک
۲۱ مرداد ثبت نام درسایت برای ADSL
===
۲۳ مرداد تماس تلفنی از طرف داتک برای ثبت نام مجدد و اینکه آیا شما مطمئن هستید که میخواهید از ما سرویس بگیرید ( اگر نمیخواستم که ثبت نام نمیکردم )
===
۲۵ مرداد تماس داتک برای ارسال مودم و پرداخت هزینه
===
۲۶ مرداد تحویل گرفتن مودم و فاکتور ارائه فیش تلفن و امضا قرارداد نکته جالب قبل از اینکه سرویسم من فعال بشه از تاریخ ۲۶ مرداد تا ۳۱ شهریور فاکتور صادر شد ( خدمات DS22مبلغ ۲۸۰۰۰ تومان- ۱٪ عوارض ۳۱۵ تومان - ۵ ٪ مالیات ۱۵۷۵ تومان - آبونمان ۳۵۰۰ تومان - جمع کل ۳۳۳۹۰ تومان - تحویل یک مودم ایسوس با پورت lanبمبلغ ۵۰۰۰۰ تومان بدون کارت ضمانت و هولوگرام ) حالا این قیمتها رو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقایسه کنید
===
۲۹ مرداد درخواست رانژه خط به مخابرات
===
هر شب کار من این بود وقتی از سرکار میام خونه زنگ بزنم پشتیبانی که آیا خط رانژه شده یا نه پشتیبانی هم خیلی راحت میگفت این مرحله بین ۷ تا ۱۰ روز طول میکشه
===
۷ شهریور پشتیبانی میگه خط شما برای رانژه مشکل داره با بخش فروش تماس یگیرید حالا ۳ تا نکته ۱- پشتیبانی به چه معنیه؟ ۲- شما اگر میدونستید خط برای رانژه مشکل داره پس چرا دارین سرویس میدین ۳- من با بخش قروش چکار دارم !
===
۸ شهریور فردا منم زنگ میزنم بخش فروش میگم سرویس نمیخوام این مودم شما داتک ۸۳۴۰۰ تومان منو پس بدید
منم فقط به كساني كه مي خوان از شركت آسيا تك در مركز تلفن نهري Adsl بگيرن ميگم كه اين كار رو فعلا نكنيد. من الان 20 روزه كه از اين شركت اينترنت رايگان گرفتم بعضي وقت ها خوبه ولي 90% اين روز ها سرعتم از دايال آپ هم كمتر بوده. البته علت مشكل در مركز تلفن نهري هست ( مثل اينكه فقط با آسيا تك مشكل دارن ) وگرنه اگه مشكلي از طرف مخابرات نباشه سرويسش خوبه. ( با وجود اينكه رايگان گرفتم حرصم رو در آوردن و 1000 بار زنگ زدم شكايت كردم . وقتي ميگي سرويستون مشكل داره درجا مي پرسن كه مركز تلفن نهري هستين؟ آخه فقط با نهري مشكل دارن)
m a j r i x
متاسفانه علارقم اينكه ما خودمون رو كشتيم گفتيم آقا طرف اين شركته نريد باز ... . اين تاپيك بر خلاف عنوانش تبديل شده به اظهار ندامت و پشيماني دوستاني كه از برخي شركتهاي نامعتبر و بعضا كلاه بردار سرويس گرفتند.
بهتره لينك اين تاپيك رو براي قسمت پشتيباني شركت محترم داتك ارسال كنيد. البته اگه همچين قسمتي به صورت رسمي وجود داره.
عزیزم لینک نمیخواد خودشون توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارن خودشون ضایع میکنن فکر کردن با یکسری ... طرفننقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
جناب majrix فرمایش شما کاملا صحیح است
من خودم تا به حال با 3 تا شرکت کار کردم و هیچکدام مثل داتک از پشتیبانی ضعیفی برخوردار نبودن و بهترینشون هم پارس بود از این نظر .....
ولی چه کنم که همچنان علیرغم کیفیت ضعیفتر و پشتیبانی افتضاح داتک همچنان به علت قیمت مناسبتر دارم از همین داتک استفاده میکنم امیدوارم که یا یک روز داتک درست بشه یا قیمت شرکتهای دیگه بیاد پایین
مهم اینه که اگه بر فرض محال بیان به این صفحه نگاه بندازن فقط اون جواب نظر سنجی بالای تاپیک رو میبینن که نشون میده داتک بیشترین رای رو آورده و ... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط sa3er
من با پارس آنلاين كار مي كنم 1 ساله راضي هستم . فقط گه گاهي سرعت پايين مياد كه فكر كنم معموليه
در كل پارس آنلاين بد نيست
چرا بر فرض محال؟نقل قول:
نوشته شده توسط jasmin
شاید جالب باشه براتون که بدونید مسئول فروش شرکت سپنتا آقای معصومی (vahidmasoum) در این فروم عضو هستند، از این تاپیک بازدید کردند و پست هم ارسال فرمودند.
من یه چند ماهیه از داتک استفاده میکنم قبلا 512 داشتم همین امروز رفتم تمدیدش کردم که 128 بگیرم که گفتن 128 دیگه داده نیشه
حالا 256 گرفتم (مجبوری ) ولی دمش گرم سرعت دانلودم اصلا افت نکرده .
به هر حال اگه سرعت همینطوری باشه سراغ 512 دیگه نمیرم. راستش داتک از لحاظ ارائه خدمات خوبه ولی سیستم رائه (فروش ) اصلا جالب نیست. مثلا من adsl رو امروز تمدید کردم تو قبض اومده از 1/6 تا 31/6 اعتراض هم که میکنی میگن با ماه بعد تسویه میشه . نمیدونم ولی کارمنداش زیاد جالب نیستن.
اين سپنتا اگه يك كم تعرفش رو كم كنه از همه بهتره!
داتک تو سایت خودش بنا به درخواست کاربراش بعد از چند ماه یه فروم راه انداخت اما چشمتون روز بد نبینه این فروم یه مدیر نداره اصلا کسی نیست که جوابتونو بده شما برید تو انجمن adsl و راجع به هرچی دوست دارید مطلب بنویسید اصلا مهم نیست براشون
جالب اینجاست که وقتی اعتراض کردیم که چرا واسه این انجمن یه مدیر انتخاب نمیکنید گفتند که ما بنا به درخواست شما این فروم رو راه انداختیم و به ما چه
بابا جون همین سوال جواب تو سایت رو هم همینطوری بزور میان جواب میدن من خودم یه بار یکم اعتراض کردم ولی فایده نداره چون جواب نمیدن
آقا از من به شما نصیجت اگر قیمت براتون اصلا مهم نیست از داتک adsl نگیرین
adsl ?
همه دارن ولي ما نداريم !!!
ميخواستم بدونم قيمتا چجوريه و چه شركتي بهتر از همه سرويساشو ارائه ميده.. در ضمن سرعته كودوم بهتره ؟
تاپيك جالبيه
ممنون
كجا ميشه از پارس آنلاين شكايت كرد ؟
نامردا به ما نگفتند پهناي باند داريم .... ما هم چها روزه تموم كرديم پهناي باند را .... حالا بايد تا آخر ماه بايد يقل دو قل بازي كنيم !
راستي چرا الكي اين پارسي آنلاين سايت ها را ----- كرده ... به خدا الكي ها !
پارس آفلاين كه اصلا جوابگو نيستنقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
اگه جايي براي شكايت هست به منم بگين تا از شركت آسياتك شكايت كنم. من رو فيلم كردن يك ADSL مجاني بهم دادن سرعتش از dialup كمتره. همش هم تقصير رو ميندازن گردن مركز مخابراتمون منم زنگ زدم دعوا تا اينكه كه طرف قبول كرد كه مشكل از خودشونه بعد ميگه مشكلات مالي داريم نمي تونيم پهناي باند رو زياد كنيم. ( جدي جدي اگه جايي براي شكايت بي دردسر هست كه شك دارم باشه بگين من برم شكايت )
غلط كرده .... !نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
بابا به خدا من از كجا مي دونستم پهناي باند هست .... نه خداييش از كجا بدونم !
راستي راهي براي هك پهناي باند يا يه ترفندي نيست كه از پهناي باند كم نشه ؟
بله درسته. من سرعت 128 گرفتم، سرعت دانلود ميانگينش حدود 5-7 هست!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Reza_S
بهشون همين امروز زنگ زدم، گفتن مشل از مركزه. تا يه هفته ديگه حل ميشه.
مركز من شهيد نهري هست.
اگه بشه شكايت كرد كه خيلي خوب ميشه.
البته من فقط ناراحت 32 تومن مودم هستم.
راستي من امروز چيزي دانلود نكردم ولي 1 گيگ به 1پهناي باندم اضافه شد ... چرا ؟
شما خودتون دارین میگین سپنتانقل قول:
چرا بر فرض محال؟
شاید جالب باشه براتون که بدونید مسئول فروش شرکت سپنتا آقای معصومی (vahidmasoum) در این فروم عضو هستند، از این تاپیک بازدید کردند و پست هم ارسال فرمودند.
مگه نه اینکه از ایرادهای داتک اینه که به نظر مشترکها توجه نداره و کلا پشتیبانی ضعیفی داره
به خطر همین گفتم بر فرض محال
چون اگر به این چیزا توجه داشتن وضعیت سرویس دهیشون بهتر از اینا بود
اولا که این همه درد سر نداره !!! دوما که کی میره این همه راه رو !!! (اینا جواب هیچ کس نبودا !)
سلام - می خوام بگم اگه کسی 256 پارس یا داتک یا شاتل سراغ داره که پیش 6646 رو ساپ بکنه به من بگه برای یک بنده خدایی می خوام که از دیش گذاشتن می ترسه !!!
کارش فقط 50 تا 60 هزار تومنه با سرعت فوقالعاده دیش می زاری با این که افلاین هست ولی خوب حال می ده هر وقت خواستی بری تو اینترنت حال کنی چیز میز بزاری با 64 adsl می ری !!! یا اصلا با همون دایال اپ اهد بوووووق !!! خدایی صفا نداره یکمی کلاسیک باشی با دایال بری بیای ؟ با فالاین هم دانلود کنی ؟؟؟؟ من الان دارم با دایال اپ اینو براتون می زنم برای داتک هست سرعتشم بد نیست اما مثل یخ می مونه تو جهنم (دیش و می گم حواستون پرت نشه ها ) اول می ری توی سونا ی داغغغغغغغغغغغغ (همون دایال اپ رو می گم !) بعدش می ری زیر دوش یخ (دیشو می گم با کسی ام نمی ری تنهایییی )
اگرم درست شه تا 12 بیشتر نمیره. 512 بگیر خیاله خودتو راحت کننقل قول:
نوشته شده توسط FEiZ
چند در مياد؟
هنوز داتك بهترينه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تهران 27 28 بشه شایدم کمتر.نقل قول:
نوشته شده توسط mhentezari
يه سوال مهم :
توي سايت پارسانلاين نوشته كه سرويس 64 بدون محدوديت هستش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما شنيدم كه 6 گيگ در ماه محدوديت داره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ميخواستم بدونم كه ايا واقعا محدوديت داره يا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 64 کیلوبایت مگه میشه 6 گیگ در ماه دانلود کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]