مادربوردم Gigabyte MA770T-UD3P هست.
استپینگ رو چطور میتونم بفهمم؟(بدون باز کردن cpu)
من پاورم 600 وات هست اما احتمال زیاد ریل نیست.
همچنین از نظر فن و کولر و اینها هیچی رو سیستم نبستم.
بازم امتحانش ضرر و ریسکی نداره؟
متشکرم
Printable View
مادربوردم Gigabyte MA770T-UD3P هست.
استپینگ رو چطور میتونم بفهمم؟(بدون باز کردن cpu)
من پاورم 600 وات هست اما احتمال زیاد ریل نیست.
همچنین از نظر فن و کولر و اینها هیچی رو سیستم نبستم.
بازم امتحانش ضرر و ریسکی نداره؟
متشکرم
نقل قول:
تنها راه فهمیدن استپینگ باز کردن خنک کننده پردازنده هست و بس
این کار به نیازی به خنک کننده مجزا نداره و به سیستم آسیبی نمی رسونه و ریسکی نداره فقط ممکن هست که سیستم بوت نشه که باید CLEAR CMOS انجام بدی که کار خاص و شاقی نیست
سلام
من X3 710 دارم با مادربورد asus m4a78t-e
می تونم انلاکش کنم؟ چه طوری؟
نقل قول:
پردازنده که امکان آنلاک کردن را داره ولی مادربرد را بعید می دونم
بهترن راه هم امتحان هست که برید داخل بایاس و ACC را بذارید روی AUTO
ممنوننقل قول:
خب اتفاقی نیفتاد یعنی خود ویندوز سون همون مشخصات 710 رو میده و اصلا تغییری نکرده!
این یعنی اینکه انلاک نشد؟؟؟:41:
ویندوز 7 ملاک نیستنقل قول:
CPU-Z چی میگه؟؟
اگر CPU-Z هر 4 هسته را نشان داد یعنی آنلاک شده
بعدش با PRMIE95 یک تست بگیرید ببینید هسته 4ام پایدار هست یا نه!
ضمنا نسخه بایاس هم خیلی مهم هست
نسخه بایاس 1503 حتما امتحان کنید
Athlon II X2 240 Unlock to Opteron 1300 Multiple 25X
چنین چیزی آیا امکان پذیره؟کد:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=231697
نقل قول:
راستش مطلب را خوندم!!
البته اتفاق خاصی نیافتاده و در همون تاپیک هم چیز خاصی نگفتند
تنها مطلبی که هست مالتیپلایر از 14 بیشتر شده که در یک 240 معمولی اینطوری نیست و فرکانس رفته روی 3.6 در حالیکه هنوز دو هسته ای هست
البته چند مدت پیش در همین بخش اورکلاک یکی از دوستان با همبن برد و همین پردازنده دقیقا همین کار را کرده بود که بایک سرچ در انجمن می تونید مطلب را پیدا کنید
cpu-z همون 3 هسته رو نشون میده!:41:نقل قول:
فقط باید acc رو رو auto بزارم؟؟؟
نسخه بایوس هم 1503 نیست باید حتما همینو استفاده کنم؟
نمیشه بجاش اخرین نسخه 3204 رو بنصبم؟؟؟
اگر درست کار کرد بعدش تنطیمات دیگه ای نمی خواد؟ نباید چیزی رو چک کنم؟ مشکلی برای cpu پیش نمیاد؟
نقل قول:
بله ACC باید روی AUTO باشه
نسخه بایاس هم باید همون 1503 باشه چون در اخرین نسخه میکرکد ACC اصلاح شده
اگر درست کارکرد تنظیمات خاص دیگه ای نمی خواد و مشکلی هم برای پردازنده پیش نمی آد
خوب سی پی یوم با مادر برد جدیدم یعنی M4A79T-DELUXE هم آنلاک شد با بایوس ورژن 3004
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون استپینگ شما ملاک هست و در پست صفحه اول اضافه شده پس دیگه نیازی نیست دوباره نوشته بشه
در مورد مادربرد هم که اضافه می کنم
ممنون
نقل قول:
من نسخه بایوس هم عوض کردم حالا هم که 1503 گذاشتم بازم فرقی نکرد و همون 3 هسته رو نشون میده!:41::13:
میگم اصلا این مادربورد(asus m4a78t-e) و این سی پی یو (X3 710) قابلیت انلاک کردن داره؟؟
مطمئنی نسخه بایوس همین باید باشه؟
نقل قول:
طبق لیستی که در پست دوم هست دارم می گم
شما اینبار تنظیمات ACC را بذار روی ALL CORES و ذخیره کن ببین چی میشه
اگر سیستم بوت نشد باید CLEAR CMOS انجام بدی
اگر باز هم نتیجه نداد این مادربرد این قابلیت را نداره
ACC رو همون طور که گفتی گذاشتم رو ALL CORESنقل قول:
ولی فرقی نکرد:41:
فکر کنم اشکال از cpu باشه
اینم عکس از cpu-z
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق پست اول شما باید بایوس رو بگذاری رو 1402 بعد ACC رو بگذاری رو AUTO فکر کنم این دفعه درست میشه :10:یه مسئله ی دیگه اینه که منم مینم ASUS هست آخرین بایوس رو نصبیدم آنلاک شد در ضمن اگه آخرین بایوس رو نصب کنی سی پی یو ی PHENOM II X6 رو ساپورت میکنه :31:نقل قول:
من همین الان با m4a78t-e & bios3204 دو مگ دیگه کش رو آنلاک کردم پس بایوس جدید هیچ مشکلی با acc نداره.
ممنون
حالا من بایوس 3204 رو نصب میکنم ببینم چی میشه!
میگم اگر کار نکرد بخوام 1402 رو نصب کنم اشکال نداره؟گیر نمی ده برگردم به نسخه پایین تر؟
نه چه گیری بده
من بایوس 3204 رو نصب کردم و acc رو auto گذاشتم موقع بوت یه گزینه نشون داده میشه که میگه اگر میخوای acc mode اکتیو بشه کلید 4 رو فشار بده!
منم این کار رو کردم اما سیستم بوت نشد!
بعد از اینکه ریست کردم و رو حالت عادی بوت شد (acc رو حالت auto) بدون اینکه دکمه 4 رو بزنم cpu-z همون مشخصات قبلی رو نشون میداد!
حالا بایوس 1402 رو نصب کنم؟؟؟
یکی راهنماییم کنه!
چون قبلش بایوس 3204 رو نصب کردم حالا قبول نمی کنه 1402 رو نصب کنم؟ من با نرم افزار asus update این کارو انجام میدم
شما فایل بایوس تو بریز تو دسکتاپ بعد بیا از تو ستاپ مادر برد برو به گزینه ی EZ FLASH بعد خودش همون جا BROWSE داره مسیر فایل بایو س رو بده و آپدیت کن این جوری بهتره :20:نقل قول:
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
قبل از اینکه 1402 رو نصب کنی ببین تو همون جایی که ACC هست یه گزینه به اسم UNLEASH MODE اگه هست که به احتمال زیاد هم هست رو ENABLED کن ببین چی میشه :31:نقل قول:
با همون 3204 گزینه UNLEASH MODE رو فعال کردم زیر یه گزینه دیگه بود که از چند تا هسته استفاده کنهنقل قول:
منم با حالت های 4 هسته و هسته های 0و1و2 و هسته های0و1و3 هم امتحان کردم بوت نشد:41:
باFLASH EZ هم 1402 رو نصبیدم همه کارعای ممکن رو انجام دادم یا سیستم بوت نشد یا اگه شد فرقی نکرد:13:
اگه یکم دیگه ادامه بدم cpu خاکستر میشه:5:
اینم از شانس من:19:
اگه UNLEASH MODEرو فعال کنی زمان بوت شدن مینویسه 4CORES ARE ACTIVATED
---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
ببخشید سی پس یو و پاورت چیه؟
اصلا به بوت نمی رسه!نقل قول:
cpu x3 710
power green 535w real
بایوستار لیست کامل مادربوردهای که قابلیت آنلاک را دارن با نرم افزار انلاکر بایوستار ارائه داد
کد:http://www.biostar.com.tw/app/fa/event/biounlocking/model.htm
با سلام خدمت اساتید
من میخواستم برای آنلاک کردن phenom 555 باید چه استپینگ یا ریویژنی رو انتخاب کنم؟
مادربردم هم gigbyte -a770t-ud3 است
فقط کافیه حرف سوم استپینگ نوشته شده روی سی پی یو ی مورد نظر c باشه در ضمن فکر نکنم مین شما آنلاک کنه :41:نقل قول:
شما در پست 2 دقت کنید تمام استپینگ هایی که با مادربرد شما امکان آنلاک کردن را دارند نوشته شده به همراه نسخه بایاس مربوطهنقل قول:
شما که دوباره قاط زدی:31::31:نقل قول:
حرف سوم C مربوط میشه به پردازنده های آتلون و برای فنوم باید حتما استپینگ مقایسه بشه!!!
مین ایشون هم تفاوتی با 770T-UD3P نداره و فقط از کارت صدای معمولی و مدار تغذیه 6 فاز برای پردازنده استفاده شده و پل شمالی و جنوبی تغییری نداره
احسان جان یه توضیح بده مثلا این یعنی چی که تو پست 2 نوشتی
[ 0924BPMW ]
0924BPMW - Tom128 - M3A79-T Deluxe - 0300 Mod - Fail - Link
0924BPMW - EvilBlitz - Asus M3A78-T - 0023 - Fail - Link
0924BPMW - Rezag1000 - Gigabyte 790X-UD4P - F5 - Success - Link
نقل قول:
توجه کن :
قرمزه استپینگ پردازنده 550 هست که در سمت چپ هر خط نوشته شده
بعدش نام کاربری طرفی بوده که روی سیستمش این آزمایش را آ«جام داده و نتیجه اش را نوشته
بعدش مدل مادربردهست و گزینه بعدی هم نسخه بایاس
FAIL یعنی هسته ها آنلاک نشده و SUCCESS هم یعنی هر 4 هسته با موفقیت آنلاک شده و تست را هم با موفقیت رد کرده
اون لینک هم ولیدیت از CPU-Z هست
اینی که نوشتی رو نمی فهمم مگه مال منم PHENOM II نبود و حرف سومش C بود میشه توضیح بدید ؟؟؟؟؟:20: تازه این استپینگ من رو چند تا مین ACC ساپورت جواب نداده بود:18:نقل قول:
نقل قول:
پردازنده شما که حرف سومش C هست و آنلاک هم شده اون حرف C کاملا اتفاقی هست و باید کل استپینگ مطابقت داشته باشه
اونی هم که روی مادربرد دیگه جواب نداده 100% مربوط میشه به نسخه بایاس
اگر در قسمت مشاوره پردازنده و رم یک سری بزنید یکی از دوستان(با نام کاربری SINA STAR) تاپیکی داده و از من خواست که یک ATHLON II 250 را با کمک هم آنلاک کنیم. البته از اول هم معلوم بود که آنلاک نمیشه چون حرف سومش D بود ولی چون قصد داشت در آینده نه چندان دور یک 550 بگیره با همون پردازنده 250 خواست یک تست بزنه اما نکته اش :
مادبردش مدل GIGABYTE 790FXT-UD5 بود و آخرین نسخه بایاس
همونطور هم که قبلا گفتم در آخرین نسخه های بایاس میکروکد ACC یا کاملا غیر فعال هست یا قابلیت آنلاک کردن را از دست داده!!
توی اون تاپیک هم با نسخه بایاس F8 بخش ACC کاملا غیر فعال هست و بعد از اینکه نسخه بایاس به F5 تبدیل شد ACC و کلیه پارامتر ها فعال شدن
البته یکی دو نمونه استثنا هم هست که یکیش ASROCK M3A790GXH هست که کاملا استثنا هست
سلام احسان جان
کمکم کن فوریییییییییییییییییییییی
من می خوام x3 425 با همون استپینگی که گفتی رو بگیرم
برای فعال کردن هسته چهارم و کش L3
مادربورد asrock m3a 785 GXH\128
در موقع خرید مادربورد باید چی رو دقت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
چیز خاصی را لازم نیست دقت کنی(البته در مورد مادربرد)
فقط به استپینگ پردازنده دقت کن که حتما حرف سومش C باشه
در مورد مادربردهم باید پل جنوبی SB710 باشه که هست
سلام احسان جان
کمک کن ، من نمی تونم این قطعات رو به قیمت خوب گیر بیارم
یه شماره از یک فروشگاه سخت افزاری شیراز بهم بده که بتونم قطعاتم رو
با قیمت مناسب تهیه کنم ....ممنون میشم...
نقل قول:
من شماره خاصی ندارم
البته آدرس دادن هم خلاف قوانین هست
ولی اگر شما ساکن شیراز هستید می تونید یکسری به مجتمع PCCENTER بزنید
همینطور پاساژ ملاصدار را هم بگردید
دست آخر مرکز فافا و همینطور طبقه دوم پاساژ فرجادیان هم می تونه برای جستوجوی شما مناسب باشه
البته من منظور شما را از قیمت مناسب متوجه نمی شم؟!
سلام احسان جان
مین بورد Elitegroup A785GM-AD3 با پل جنوبی 710 هست ....قابلیت آنلاک داره ؟؟؟؟
این قابلیت را داره ولی نسخه خاص بایاسش را من نمی دونم و حتی ممکن هست که اصلا هیچ نسخه ای نداشته باشه
ریسکش زیاد هست
پیشنهاد اکید می کنم اگر هنوز سیستم را نخریدین از لیست مادربردهای پست 2 که هم تست شدن و هم نسخه بایاسش موجود هست تهیه کنید
احسان جان اگه هستی جواب بده
من برای آنلاک 425 احتیاج به کولر دارم یا فن اورجینال خودش کافیه؟؟؟