سلام به همه دوستان .
ميخواستم بدونم رو اين مدل ميشه ويندوز ويستا نصب كرد؟ رو مدل cor i5 چطور؟
man az modele cor i5 1564 kheili khosham omade.vali shenidam ke dige tolid nemishe.haghighat dare?
Printable View
سلام به همه دوستان .
ميخواستم بدونم رو اين مدل ميشه ويندوز ويستا نصب كرد؟ رو مدل cor i5 چطور؟
man az modele cor i5 1564 kheili khosham omade.vali shenidam ke dige tolid nemishe.haghighat dare?
سلام.بله دوست عزعز vista هم نصب ميشه من 1مدت ويستا داشتم اما performance و نمرات عملكرد دستگاه تو ويستا نسبت به 7 خبلي پايينتره.نقل قول:
راجب سوال ديگه بايد بگم كه درسته ديگه توليد نميشه
قابل توجه تمام دوستان و عزیزان
بنده الان 1 هفته هست که دارمش هیچ مشکلی هم نداره
دو تاشو از بانه دونه ای 750 تومان باگارانتی معتبر خریدم
ویندوز 7 نصبه روش و آپدیت هم شده کامل هم کرک شده ، فقط مودم اکسترنالو نشناخت که درایورشو گرفتم نصبیدمش.
با هیچ نرم افزاری هم مشکل نداره ، البته هنوز روش بازی نریختم ، چون با سیستم خونگیم بازی میکنم. حتما برای نصب GTA IV هم روش خاصی ارزه شده که من دنبالش نرفتم ولی بچه ها نصب کردن رو 7
در مورد pdf مگه با آکروبات ریدر اجرا نمیشه؟ من که مشکلی نداشتم تا حالا!
یه سوال: قضیه کارت گرافیک چیه که آپ تو 1970 مگابایته؟ یعنی خودش برای بازی میره بالا؟
من دیدم 512 هستش گفتم بهش رهم کنم چیزی نصب نکنم (فقط شطرنج بازی میکردم) اگه داغ نمیکنه بترکونمش از بازی!
سوال2: CPU قابل ارتقاء هست؟ مثلا i7 بزاریم در راه خدا!
از تمام دوستانی که جوابمو میدن پیشاپیش کمال تشکر سلام میرسونه!
بقیه دوستان هم اگه نخریدن بسم الله ، اگه خواستین آدرسشو تو بانه بدم برین حال کنین!
1-دوست عزیز وقتی به مموری بیشتر نیاز داره با رم شیر میشه
2-سیپیو قابل ارتقا نیست و تنها چیزی که میتونید ارتقا بدید رم هست با هارد.
agha adreso bede bacheha estefade konnandنقل قول:
دل 1464 هم وارد ایران شد :
خیلی ردیفهکد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=4823858&postcount=1388
سلام اگه یکی product key ویندوز 7 professional داره بذاره
مدتيه كه دنبال خريد لپتاپ دل هستم و چندين بار به پايتخت و بازار رضا و دليران و زيگورات و .. رفتم.
سخنم با كسانيه كه قراره 1564 بخرن (من جمله خود من كه قرار بود بخرم ) .
دوستان توجه كنيد كه از چند تعميركاري كه در اين پاساژ ها بودند من سوال كردم. تمام اونها در مارك دل ؛ سري latitude را تاييد ميكردن به عنوان مدلي كه داراي كمترين خرابيه. براي حصول اطمينان از حرف اونها ؛سرچي در اينترنت كردم و به نتايج زير رسيدم.
قضاوت با خود شما :20:
دوستاني كه اين لپتاپ را خريدن و 2-3 ماهيه كه باهاش كار ميكنن ؛لطفا ما را هم مطلع كنن كه آيا به مشكل خوردن يا نه؟کد:http://www.google.com/#hl=en&safe=off&q=+site:en.community.dell.com+%22inspiron+1564%22++problems&ei=qdS9S4TrNpqK_AaU9a3gBg&sa=X&oi=forum_cluster&resnum=2&ct=more-results&ved=0CA0QrQIwAQ&fp=bcdf8cbbf06dc4f
متشكرم.
سلام من می خوام 1564 بگیرم تاپیک رو خوندم ولی هنوز چندتا سوال دارم:
1- این مشکل pdf رو میشه بگید دقیقاً چیه مشکل؟
2- این که نمیشه XP رو درست حسابی روش نصب کرد مشکل بزرگیه ولی میشه یه کاریش کرد. می خواستم ببینم فقط با Xp مشکل داره یا ممکنه بعضی از نرم افزارهایی که روی لپ تاپ های دیگه تو سون جواب میدن تو 1564 جواب ندن؟
3- باتری 9 سل این مدل تو ایران هست و اگه هست چقدر تفاوت قیمت با 6 سل داره؟
سلام
من قبل عید 1564 خریدم
کانفیگ بالایی داره و فوق العاده ست
اما تو نصب درایور خیلی دچار مشکل شدم
اول تو نصب بلوتوث که آخر سر تونستم نصب کنم اما الان باز یکی از دیوایسهای بلوتوث دچار مشکل شده
bluetooth peripheral device
درایور رو دوباره نصب کردم اما باز درست نشد
یه مشکل دیگه pci simple communication controller هست که هرچی تو سایت دل گشتم به جایی نرسیدم
و مسکل بعدی هم تو راه انداختن وبکم پیش اومده
اگر کمکی می تونید بکنید ممنون میشم
سلام به همه
jefer.jefri عزیز شما باید ویندوزی که رو این لپ تاپ نصب میکنیو خودت کرک کنی اونم با این نرم افزار Windows Loader v1.7.7 اگه گیر نیاوردی بگو یجوری واست آپ کنم. قابل توجه کسایی که وین 7 نصب کردن و بعد آپدیت از جنیو در اومده اونها هم با این نرم افزار البته نه رو لپ تاپا Windows 7 Loader Extreme 3.117 که ورژن جدیدشم اومده ولی همین کار میکنه.
aminae عزیز شما تشریف بردی بانه برو پاساژ عزیزی طبقه زیر زمین فروشگاه رامین اوکی؟
payam_2k2 عزیز این سری latitude درسته که بالاترین کیفیت رو تو لپ تاپ های دل داره ولی جنسو اگه خوب نگه داری واست عمر میکنه:10:
taksavaar عزیز:
1.هیچ مشکلی وجود نداره :20:
2.هیچ مشکلی وجود نداره:5:
3.همین باتری خودش برای 5 تا 6 ساعت مفید کار میکنه دیگه چی می خوای؟:8:
آقایون عزیز و محترم بنده الان 2-3 ماهه که Xp رو به کل کنار گزاشتم ، ول کنین این سیستم عامل قدیمیو ، directx 11 رو بچسبین! :31:
چه ویندوزی نصب کردی دوست من؟نقل قول:
لينك زير براي اطلاع از كانفيگ اصلي لپتاپ شما در سايت دل هست. البته نميدونم براي لپتاپهايي كه در ايران فروش ميره هم به درد ميخوره يا نه. دوستاني كه به نتيجه رسيدن ؛ لطفا اطلاع بدن./
با اين لينك ؛به راحتي ميشه فهميد كه كانفيگ اصلي لپتاپ چي بوده و فروشنده چه چيزي به شما فروخته.
در لينك زير هم مطلب جالبي نوشته شده كه در مورد refurbished بودن لپتاپ ؛شايد به درد بخوره.کد:http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/details?c=us&cs=22&l=en&s=dfh
اينطوريكه اينجا نوشته ؛ ظاهرا اگر لپتاپي refurbished باشه ؛ نشونش اينه كه يا service tag نداره يا اينكه بعد از هربار تعمير توسط دل ؛سرويس تگش عوض شده . كسي اطلاعات بيشتري از اين موضوع داره؟کد:http://www.techspot.com/vb/all/windows/t-40199-p-3.html
دوستاني كه خريد كردن ؛ لطف كنيد اين موضوع را روي لپتاپ خودتون چك كنيد . البته شايدم مطالب اين لينك ؛درست نباشه .
جاي پيدا كردن service tag هم در پشت لپتاپه. اينم يك عكس كه براي پيدا كردن service tag راهنماييتون ميكنه :
کد:http://wpcarey.asu.edu/technology/transition/images/servicetag.jpg
نقل قول:
این سرویس تگ منه دوست خوبم
کد:http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/details?c=us&cs=22&l=en&s=gen
دوست عزيز Hitman-C47
ممنون از جوابت. اما متاسفانه لينك شما ؛ صفحه اصلي بدون هيچ اطلاعاتي را باز ميكنه. براي شما ممكنه مشخصات لپ تاپتون را داخل اكسپلورر نمايش بده ؛ چون داخل سيستم شما ذخيره شده اون پيج . ولي براي ديگران اينطور نيست/:20:
امكانش هست با printscreen يه عكسي از نتيجه بگيريد و لينك عكس را قرار بديد. ؟ بيشتر مد نظرم قسمتهاي اول و دوم هستش :
service contract
original system configuration
متشكرم
دوستانی که این لپ تاپ رو دارین از نظر اسپیکر هم ok میدین؟
من میخوام با این 1564 کار گرافیکی کنم photoshop & corel و موسیقی هم گوش بدم
( شدید اهل موسیقی هستم ، کیفیت اسپیکر خیلی مهمه برام)
اول میخواستم studio 1557 بگیرم که یکم گرونه بعد که این سیستم رو دیدم
شما تایید میکنید؟ من بگیرم ؟
بعد یه سوال دیگه 1464 هم مشخصاتش مثل 1564 هست؟ چون ترجیح میدم "14 بگیرم
ممنون میشم یه راهنمایی ردیف بهم بکنید
سلام خدمت همه دوستان
من این لپ تاپ رو خریدم خیلی عالیه
فقط امروز به مشکل کوچیک برخوردم اینکه زمانی که با باتری کار میکنه خود به خود نور صفحه زیاد میشه و یک بار کلید افزایش نور رو که میزنم میزان نور به حالت قبل بر می گرده و بعد از چند ثانیه یا چند دقیقه دوباره نور صفحه زیاد میشه
اگه کسی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم
اینم بگم که تمام تنظیمات Power Option رو تست کردم اما باز هم به همون صورت بود
مورد اورژانسیه:11:
سلام خدمت همه دوستان
فقط امروز به مشکل کوچیک برخوردم اینکه زمانی که با باتری کار میکنه خود به خود نور صفحه زیاد میشه و یک بار کلید افزایش نور رو که میزنم میزان نور به حالت قبل بر می گرده و بعد از چند ثانیه یا چند دقیقه دوباره نور صفحه زیاد میشه
سلام خدمت همه دوستان
سلام خدمت همه دوستان
نقل قول:
در لينك زير ؛تمام اشكالات 1564 و روش برطرف كردنش مطرح شده .
http://support.dell.com/support/topics/global.aspx/support/my_systems_info/details?c=us&cs=22&l=en&s=dfh
سلام
کاش این جواب های ما بدون تایید میومدن که ما هم عذاب نکشیم!
payam_2k2 عزیز این هم خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NS1 دوست خوبم شما اون پیغامی که فوروم میده رو بخون تا 1284 تا پست تکراری ندی و مطمئن باش اینجا جوابتو میدن که دادن.:40::11:
nilson عزیز بله از طرف من حله عزیزم اسپیکرهاش خوبه :20:
منم میخواستم 1557 بگیرم و من هم برای کار میخوامش و باز هم مثل شما اهل موسیقیم (چه تفاهمی):8:
بنده کاملا تایید میکنم 1464 در مقابل این کاملا آشغال هست و گرون!:13:
تو پستهای قبلی هم آدرس واسه بچه ها گزاشتم البته تو بانه :31:
کلا اگه از لپ تاپ سرعت و گرافیک کاری می خوای پولتو واسه 1557 دور نریز
من بدون تحقیق خرید نمیکنم و اینم بگم که 1557 اگه 800 تومن بود میگرفتم چون چیز خداییه و رو دستش نیست تو این قیمت عزیزم ولی برای کار من و تو همین کافیه! :10:
خب حالا وقتشه که من سوال کنم
آیا با هندزفری بلوتوث میشه با این لپ تاپ کار کرد؟
سلام من تو قسمت دانلود دایور دل رفتم فقط سون 64 بیت بود 32 نداره
تو قسمت گرافیک چند مودل لینک دانلود گذاشته کدومش خوبه
سلام.دوست عزيز راجب اسپيكر خيالت راحت كيفيتش عاليه.من حدود 2ماهه كه 1564 دارم به نظرم سيستم خوبيه به همه هم توصيه كردم بگيرن.اگه شما مدلati رو بگيريد واسه كاراي گرافيكي هم كمكتون ميكنه.و راجب 1464 بايد بگم كه كانفيگش درست مثل 1564 هست اما خب 14 هست و حتي فكر كنم 1چيزاييش بهترم باشه,يعني امكاناتش بهترهنقل قول:
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
من كه ويندوزم 7 .32 بيت هست همونو دانلود كردم و فكر نميكنم فرقي از لحاظ درايور داشته باشه.خودمم از همونجا گرفتم.شما هم همونو دانلود كن جواب ميدهنقل قول:
رفتم تو قسمت دانلود خود لینک 32 بیت داشتنقل قول:
اما تو قسمت اولش ننوشته بود
سلام Hitman جان
من فقط یک بار فرستادم نمیدونم چرا اینجوری قات زده حالا بیخ:46:
از کمکتم خیلی ممنون:10:
سلام حمید جان
شما به این مشکل برنخوردین؟
زمانی که با باتری کار میکنه خود به خود نور صفحه زیاد میشه و یک بار کلید افزایش نور رو که میزنم میزان نور به حالت قبل بر می گرده و بعد از چند ثانیه یا چند دقیقه دوباره نور صفحه زیاد میشه:41:
سلام ns1 من تا حالا اين موضوع و نديدم كه فكر نميكنم مشكل باشه.من فقط تو لپ تاپ خودم اين موضوع و ديدم كه وقتي به شارژ ميزنم افزايش نور نداره اونم به اين خاطره كه نورو خودم زياد كردم.فكر نميكنم مشكلي باشه شما هم انقد حساس نباش.
اما تا حالا اينطور نديدم.شايد از power باشه
اخه موقع خوندن PDF چشامو خیلی اذیت میکنه
بعید میدونم سخت افزاری باشه اخه اول اینجوری نبود بعد یکم سیخ زدم اینجوری شد:11:
به هر حال مرسی
دوستان میدونم نباید اینجا مطرح بشه اما تو جای خودش جواب نگرفتم
من ویندوز 7 Ultimate نصب کردم و active هم کردم و تو قسمت Windows Activation هم نوشته Windows Is Activated اما باز هم پیغام :
This pre-release version of windows 7 Ultimate will expire in 0 hours
To keep using windows ,back up your files , and then install nay edition of Windows 7 Ultimate
رو میبینم و مدتی بعد از نمایش این پیغام ویندوز یکدفعه ریست میشه
دوستان لطفا راهنمایی کنید
مورد خیلی اورژانسیه
رو سيستمت xp نصب بوده؟ من فكر ميكنم اين مشكلاتت با لپ تاپت بخاطر داشتن xp هست.نميدونم اما اگه xp هم داري سعي كن كلآ همه چيزو فرمت كني و 2باره از اول 7 بريزنقل قول:
سلام NS1
در ادامه فرمایش دوست خوبم Hamid Hamid باید بگم شما با نرم افزار Windows 7 Loader v1.7.7 کرکش کن نه با هیچ نرم افزار دیگه ای ، باشه؟
اینم لینک دانلود رپیدشیر
کد:http://rs202.rapidshare.com/files/310424187/Windows7.Loader.v1.77.rar
در صورتی که بعد از کرک وین 7 با این نرم افزار ویندوزت بالا نیومد ، هول نشو ، یه نفس عمیق بکش ،نیازی به تعویض ویندوز نیست ، بعد DVD win7 رو بزار باهاش بوت شو و Repair your computer رو انتخاب کن بعد وارد قسمت Command Prompt شو و تایپ کن bootsect.exe /nt60 c: (اون دو نقطه مال بعد از C هستش) واینتر بزن و ریستارت کن اگه جواب نداد همین مراحل رو برو ولی تایپ کن bootsect.exe /nt60 all . این روش ردخور نداره و یک در یک هستش.
سوالی باشه من در خدمتم
من ویندوز 7 نصب کردم
64
الان هم وایرلسش درست کار نمی کنه
نمی دونم ویندوز ایراد پیدا کرده یا مشکل دیگه ای داره
تا حالا 3بار وین عوض کردم
اول 32 نصب کردم
بعد 64
و دوباره یه 64دیگه
**
در مورد اسپیکرهم باید بگم که اسپیکر این مدل زیرش قرار داره!!!!!!!!!!!!!
ولی من از صداش کاملا راضیم
شاید خیلی حرفه ای نباشه
ولی هیچ نقصی نداره
گرافیکش هم خوبه
سلام Hamid
نه بابا xp کیلو چنده اما فکر می کنم کرکه لو رفته:13:
به هر حال ممنون
راستی از لپ تاپ شما صدایی مثل تیک تیک ساعت نمیاد؟:31:
ns1 سلام صداي هاردته.هرچند من فك كنم اون ساعت تو 7 هم تيك تاك ميكنه
سلام خدمت دوستان،خوشبختانه مطالب کاملا برام مفید بود و جواب خیلی از سوالاتم رو گرفتم..فقط میمونه یه سری چیزهای اساسی حداقل برای خودم که شاید سوال بعضی از افراده که مثل من می خوان تا چند هفته دیگه یه 1564 بگیرن..
اول اینکه بهترین گارانتی برای این سری و کلا برای محصولات دل چیست؟ (زیگورات،ایران رهجو،..) بعد اینکه تمامی قطعات و لوازم جانبی ( باتری،سیم های پاور،رایتر،..) همراه خود لب تاپ ضمانت می شوند؟
دوم اینکه با توجه به اینکه باتری روی خودش 6 سلولی است و از طرفی که من به طول عمر باتری و شارژ اهمیت می دم و می خوام باتری با ظرفیت بیشتر داشته باشم که در حال حاضر 9 سلولی است..می تونم باتری آک خودش رو بدم (به همان فروشنده) و یه 9 سلولیشو بگیرم و اینکه اگه میشه این کار رو کرد،اختلاف قیمت رو میگیرن یا باید بی زحمت پول کل 9 سلولی رو باید داد..و اینکه اصلا میشه این کار رو کرد؟ یا بالکل باید از کارخانه با خود لب تاپ بیاد..
و اگه میشه این کار رو کرد این درسته که باتری 6 سلولی احتمالا اصل ژاپنی رو بی خیال شد و یه باتری 9 سلولی فقط برای میزان شارژ بیشتر گرفت..
خیلی ممنون.
گارانتی از لحاظ تخصص و سر در آوردن : دلیران ، زیگورات ، امرتات ، اریس و ...نقل قول:
اول اینکه بهترین گارانتی برای این سری و کلا برای محصولات دل چیست؟ (زیگورات،ایران رهجو،..) بعد اینکه تمامی قطعات و لوازم جانبی ( باتری،سیم های پاور،رایتر،..) همراه خود لب تاپ ضمانت می شوند؟
خیر ... در گارانتی اریس و دلیران فقط باتری و آداپتور نیز گارانتی هستند
اگه داشته باشه برات عوض میکنه ... یه 50 تومن هم سر میگیره ... خودم برای دل 1520 تعویض کردم اینطورنقل قول:
دوم اینکه با توجه به اینکه باتری روی خودش 6 سلولی است و از طرفی که من به طول عمر باتری و شارژ اهمیت می دم و می خوام باتری با ظرفیت بیشتر داشته باشم که در حال حاضر 9 سلولی است..می تونم باتری آک خودش رو بدم (به همان فروشنده) و یه 9 سلولیشو بگیرم و اینکه اگه میشه این کار رو کرد،اختلاف قیمت رو میگیرن یا باید بی زحمت پول کل 9 سلولی رو باید داد..و اینکه اصلا میشه این کار رو کرد؟ یا بالکل باید از کارخانه با خود لب تاپ بیاد..
اصل ژاپن ؟ :دی :دی :دینقل قول:
و اگه میشه این کار رو کرد این درسته که باتری 6 سلولی احتمالا اصل ژاپنی رو بی خیال شد و یه باتری 9 سلولی فقط برای میزان شارژ بیشتر گرفت..
خیلی ممنون..من دقیقا نفمیدم که مشکل نخواندن pdf در win 7 چیه؟!
کلا فرمت pdf رو ساپورت نمی کنه که بعید می دونم..با نرم افزار adobe یا reader مشکل داره؟ یا قضیه چیزه دیگه ایه؟
بعد اینکه بهتر است که از نمایندگی اصلی dell که دلیران باشه بگیریم یا فقط از گارانتی های معتبر مثل بالا؟..
ممنون Hitman عزیز مفید بود:20:
Hamid جان صدای ساعت نیست, صدای خر خر هاردم نیست صدای تیک تیکه که گاهی میاد که البته خودم هم فکر می کنم از هارده
لپ تاپ شما این صدا رو داره؟و اگه داره طبیعیه؟