از Device Manager ویندوز یک عکس بزار تا بهت بگم!نقل قول:
نگران نباش ، حل میشه!
موفق باشید ،
امید
از Device Manager ویندوز یک عکس بزار تا بهت بگم!نقل قول:
نگران نباش ، حل میشه!
موفق باشید ،
امید
خدا کنه....
اینم عکس لینکشم میزارم...
مشکل از کجاست:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://stashbox.org/932269/20062010079.jpg
پسر ، کارت صدات که درست شناسایی شده و مشکلی نداره! :27:نقل قول:
از اینجا به بعد مشکل دیگه اپلی نیست و مایکروسافتی ه! :27:
بزار ، برم تو ویندوز ، قشنگ برات توضیح بدم!
نقل قول:
پسر ، کارت صدات که درست شناسایی شده و مشکلی نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا به بعد مشکل دیگه اپلی نیست و مایکروسافتی ه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ، برو به :
Control Panel -- > Sound
بزار ، برم تو ویندوز ، قشنگ برات توضیح بدم!
ممنون امید جان . :40::40::40::11::11:
الان برم تو win یا صبر کنم تا توضیحات بیشتر؟؟
الان یه سر رفتم ادرسی که شما گفتید همه چیز ردیف بود پس چرا؟؟؟؟:13:
شما ، برو به :نقل قول:
Control Panel -- > Sound
روی آیکون هدفون رایت کلیک کن و Set Default رو بزن!
این عکس از قسمت sound مک بوک پرو خودمه ، ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ، یک هدفون بهش وصل کن ،
روی آیکون ، Volume در قسمت Notification Area کلیک کن و Mixer رو بزن ، باید آیکون هد فون رو اینطوری ببینی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ، با آیتیونز و یا همون مدیا پلیر ، یه ترکی چیزی Play کن ، ببین درسته ؟
همیشه یادت باشه : نباید ، نمیشه و غیر ممکنه نداریم! دیگه ته ته اش اینه که ویندوز رو دوباره میریزی دیگه!
موفق باشید ،
امید
امید جان بازم نشود... میرم تو کار نصب دوباره ویندوز:20:
با اجازه ي اميد جان ؟نقل قول:
شما چقدر ويندوز عوض ميكني ؟؟
مشكل از تنظيمات كارت صداتونه :13:قشنگ بررسي كنيد . اگر نتيجه نگرفتيد ويندوز عوض كنيد . ( گرچه شايد با تعويض ويندوز هم مشكل بر طرف نشه )
سلام. خوب یه 7 دیگه نصب کردم و جواب نداد و با هم همون مشکل...نقل قول:
با اجازه ي اميد جان ؟
شما چقدر ويندوز عوض ميكني ؟؟
مشكل از تنظيمات كارت صداتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قشنگ بررسي كنيد . اگر نتيجه نگرفتيد ويندوز عوض كنيد . ( گرچه شايد با تعويض ويندوز هم مشكل بر طرف نشه )
رفتم سراغ xp صداش کار میکرد که ولی واقعا چرت هست...
۱. باتری رو نشون نمیده...
۲.بوت کمپ معلوم نیست چرا باز نمیشه(از همه بدتر بوت شده اکس پی :13:)
۳. یه درایو و فایل ها مک دسترسی ندارم...
۴. همه چیز تاره:31:
دوستان دوباره فردا win 7 میزیم ببنم میشه مشکل حل بشه...
راستی تو win 7 چه جوری عکس بگیرم از صفحه؟
آموزش ویندوز:2: رو هم من باید به شما بدم ؟ :11:نقل قول:
بیخیال ، از ابزار snniping tools ، در مسیر ، Start -- > All Programs -- >Accessories استفاده کنید!
موفق باشید ،
امید
اقا امید خوب کیبرد مک دکمه پیرینت نداره :20:خوب من دوباره win 7 نصب کردم و ۳۲ بیتی هم نصب کردم و باز هم همون مشکل . حالا به نظرتون دیگه میتونه مشکل از کجا باشه؟نقل قول:
آموزش ویندوز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم من باید به شما بدم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخیال ، از ابزار snniping tools ، در مسیر ، Start -- > All Programs -- >Accessories استفاده کنید!
موفق باشید ،
امید
ببین ، شما تنظیمات بالا رو درست چک کردی ؟نقل قول:
یعنی . کنار آیکون هدفون ، تیک سبز خورده ؟
بعد از نصب ، بوت کمپ ، ری استارت کردی ؟
شما اصلا بوت کمپ رو از کجا نصب کردی ؟
بله چک کردم و حتی هدست هم میزنم میشناسه و اون چیزه که بالا پایین میشه هم کار میکنه.نقل قول:
ببین ، شما تنظیمات بالا رو درست چک کردی ؟
یعنی . کنار آیکون هدفون ، تیک سبز خورده ؟
بعد از نصب ، بوت کمپ ، ری استارت کردی ؟
شما اصلا بوت کمپ رو از کجا نصب کردی ؟
بوت کمپو ریست کنم؟ یا win نو . اگه بوت کمپه منظورتونه نه.(چه جوریه؟)
از تو ویندوز رفتم تو dvd و بوت کمپ اونجا setup رو زدم و همه چیز رو نصب کرد.
خب ، وقتی هدست شما رو میشناسه ،نقل قول:
پس صدا باید از هد ست بیاد نه اسپیکر های داخلی ،
اگر اصلا صدا نداری ، وقتی Mixer رو میزنی ، نوار سبز رنگ رو ولوم بالا و پایین میره ؟
یکیاری کن ، با یک هدست دیگه تست کن ،
بوت کمپ هم درست نصب کردی! :11:
هدست رو وصل میکنم (هم هدست هم هدفون هم اسپیکر) صدا از اسپیکر داخلی قطع میشه و اون نوار سبز هم بالا پایین میره ولی بازم از صدا خبری نیست:41:نقل قول:
خب ، وقتی هدست شما رو میشناسه ،
پس صدا باید از هد ست بیاد نه اسپیکر های داخلی ،
اگر اصلا صدا نداری ، وقتی Mixer رو میزنی ، نوار سبز رنگ رو ولوم بالا و پایین میره ؟
یکیاری کن ، با یک هدست دیگه تست کن ،
بوت کمپ هم درست نصب کردی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی دیگه امیدی نیست؟
مگه میشه با اموزش های دقیق شما کسی چیزی رو اشتباه نصب کنه:10:
ببین ، با همین هد ست ، تو مک مشکلی نداری ؟و فقط این مشکل مختص ویندوز ه؟نقل قول:
اگر تو مک مشکلی نیست ، پس مشکل شما نرم افزاری ست و باید منتظر آپدیت نرم افزاری از جانب اپل باشی!
البته ، من تو فروم اپل براتون مطرح میکنم ، ببینم چی میگن!
موفق باشید ،
امید
ممنون امید جان بله فقط تو win 7 اینجوریه. حتی تو xp هم کار میکنه. تو مک که مانند بنز کار میکنه. راستی مشکل اون کلیک هم مطرح کنید. میدونید چه جوریه...نقل قول:
ببین ، با همین هد ست ، تو مک مشکلی نداری ؟و فقط این مشکل مختص ویندوز ه؟
اگر تو مک مشکلی نیست ، پس مشکل شما نرم افزاری ست و باید منتظر آپدیت نرم افزاری از جانب اپل باشی!
البته ، من تو فروم اپل براتون مطرح میکنم ، ببینم چی میگن!
موفق باشید ،
امید
نمیدونم چه جوری توضیح بدم...
شما فرض کن می خواهی یه پنجره رو ببندی خوب؟ الان باید او دایره قرمز رو بزنید دیگه درسته؟ حالا شما یه کوچولو خارج از او دایره کلیک کنید (یه کوچولو ۱ چهارم میلیمتر) حالا بدونه اینکه جایی کلیک کنید رو ضربدر کلیک کنید. ببینید بسته میشه پنجره؟
هم با مایتی موس و هم با ترک پد تست کردم ، بسته میشه! :19:نقل قول:
مشکل شما چیه ؟
تنظیمات موس رو دستکاری کردین؟
نه نه هیچ کاری نکردم حتی بخاطر این موضوع یه clean mac هم کردم.نقل قول:
هم با مایتی موس و هم با ترک پد تست کردم ، بسته میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل شما چیه ؟
تنظیمات موس رو دستکاری کردین؟
هم با مجیک موس هم ترک پد این مشکل هست. به نظرتون موضوع چیه؟
این موضوع رو بهتر تو تاپیک دیگه دنبال کنیم
چون با جفتش این مشکل رو داری ، پس مشکل نرم افزاری ه!نقل قول:
اما ، بعضی وقتها برای من هم اینطوری میشه ولی الان هر کاری میکنم نمیشه!:18: :27:
بیشتر هم تا فایرفاکس! تا سافاری!
برنامه ای برای کنترل ترک پد نصب نکردی ؟ :13:
تو تاپیک زیر دنبال کنی بهتره :
موفق باشید ،کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384785&page=51
امید
سلام خدمت آقا امید گل !!!! :دی !!! اقا یه سوال دارم شدید !!! من داشتم فروم های یه جایی رو میخوندم :دی ! دیدم یه سری با ویندوز 7 مشکل دارن :( میخواستم ببینم روی آیمک ! اگه 7 نصب کنم.... دقیقا چه ضرری داره ! ( یعنی اصلا ضرر داره ؟ اگه آره که چی :دی ) بعدش هم برای اینکه حرف استادی مثل شمارو قبول دارم میخوام خودم با اون آموزش کاملت ! :ایکس ! ویندوز7 نصب کنم دقیقا برم چه ورژن از سون و بگیرم اگه ممکنه بهم بگی از کجا که دیگه عالی میشه !!!!!
موفق باشی استاد !
با اجازه ي آقا اميد :نقل قول:
كسي مشكل نداره كه :31:نقل قول:
!!! اقا یه سوال دارم شدید !!! من داشتم فروم های یه جایی رو میخوندم :دی ! دیدم یه سری با ویندوز 7 مشکل دارن :
هيچ ضرري نداره . اين يكي از قابليت هاي خوب و جالب مك هست ( ويندوز در كنار مك ) :18:نقل قول:
( میخواستم ببینم روی آیمک ! اگه 7 نصب کنم.... دقیقا چه ضرری داره ! ( یعنی اصلا ضرر داره ؟ اگه آره که چی :دی )
اگر بتوني ويندور 7 اورجينال گير بياري كه خيلي خوبه ولي ويندوزهاي جنيون هم خوبن :11:نقل قول:
بعدش هم برای اینکه حرف استادی مثل شمارو قبول دارم میخوام خودم با اون آموزش کاملت ! :ایکس ! ویندوز7 نصب کنم دقیقا برم چه ورژن از سون و بگیرم اگه ممکنه بهم بگی از کجا که دیگه عالی میشه !!!!!
من مخلص شمام هستم اقا محسن ! آخه یه جا دیدم که یه سری مشکل صدا و این جور چیزا دارن .... ولی در کل ممنون....
اقا شرمنده من یکمی در زمینه کلا" اپل مبتدی هستم !!!! من سون ریختم ولی در نهایت بوت که میشه ! استارت اسکرین می آد !!! ولی لود نمیشه ویندوز !!!!!!!!!!!!!! ممکنه ویندوزی که گرفتم مزخرف باشه !؟؟؟؟؟ سون نه ها !!!! این مدل سون :دی !!!
شرمنده ميفرماييد:11: من كه چيزي نديدم :13:نقل قول:
من مخلص شمام هستم اقا محسن ! آخه یه جا دیدم که یه سری مشکل صدا و این جور چیزا دارن .... ولی در کل ممنون....
به احتمال خيلي زياد مشكل از ويندوز شماست . با يك ويندوز ديگه امتحان كنيد:20:نقل قول:
اقا شرمنده من یکمی در زمینه کلا" اپل مبتدی هستم !!!! من سون ریختم ولی در نهایت بوت که میشه ! استارت اسکرین می آد !!! ولی لود نمیشه ویندوز !!!!!!!!!!!!!! ممکنه ویندوزی که گرفتم مزخرف باشه !؟؟؟؟؟ سون نه ها !!!! این مدل سون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
باز مزاحم همیشگی ( خجالت !!!) !!!!
سون نصب شد !!! مشکل همون ویندوز بود ! حالا !!! کیبرد و ماوس ندارم !!!! یعنی ! تا پسورد کار میکنه !!!! تو ویندوز !!!!!!! نه !!!!!:41:
سلامنقل قول:
دوست من نه اینطور نیست بطور کامل کار میکنه!
ورژن بوت کمپت چنده؟بهتره آخرین آپدیت یعنی ۳.۱ رو دانلود کنی و نصب
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
شما از آیمک استفاده میکنی و قضیه اش فرق میکنه!
ابتدا موس و کیبورد از مسیر
Apple Menu -- > System Preferences --> Bluetooth
در مک Remove کن ،
System Preferences رو ببند و ری استارت کن ،
برو تو ویندوز (موقع بوت موس و کیبورد کار میکنند) ، حالا ، موس و کیبورد رو Pair کن!
حالا ری استارت کن برو تو مک هم Pair کن!
اینطوری هم تو مک و هم تو ویندوز موس و کیبورد شما کار میکنند!
تذکر : از یک موس USB برا انجام مراحل استفاده کن!
موفق باشید ،
امید
سلام. دوستان مشکل صدا ی منم با اپدیت BootCamp_3.1.3_64-bit حل شد.
ممنون از دوستان
خب خدا رو شكر :11:نقل قول:
هميشه با آپديت ها اكثر مشكلات قبلي برطرف ميشه
سلام. دوستان تو win 7 چه جوری باید مجیک موس رو reconnect کنم؟
پسر واقعا خوشحالم کردی! :11:نقل قول:
ابتدا ، تو مک Remove کن ، برو تویندوز Pair ش کن! پسوردش هم 0000 ه! (پسورد رو حتما وارد کن!)نقل قول:
بعد تو مک Pair کن!
موفق باشید ،
امید
ممنون امید جان همین کارو کرده بودم. ولی بعضی وقتا تو win 7 وصل میشه خودش اتوماتیک بعضی وقت ها هم نه. ازم پسورد نخواست جایی:11:نقل قول:
ابتدا ، تو مک Remove کن ، برو تویندوز Pair ش کن! پسوردش هم 0000 ه! (پسورد رو حتما وارد کن!)
بعد تو مک Pair کن!
موفق باشید ،
امید
خوب ، الان مشکلی که نداری ؟نقل قول:
وقتی لاگین کردی ، اگر موس فعال نیود ، چند تا رایت کلیک کن ، شناخته میشه!
موفق باشید ،
امید
نه مشکلی نداشت. الان میرم تست . پس این کارو میکنم. تا تو win 7 نوشت welcom من موسو روشن میکنم. اگه کار کرد که هیچی اگه کار نکرد چند تا راست کلیک میکنم.نقل قول:
خوب ، الان مشکلی که نداری ؟
وقتی لاگین کردی ، اگر موس فعال نیود ، چند تا رایت کلیک کن ، شناخته میشه!
موفق باشید ،
امید
.
.
.
بعد از تست
ای ول امید جان واقعا تا حالا نشده چیزی بپرسم شما بگی نمیدونم. خیلی کارت درسته. مشکل مجیک موسم هم برطرف شد
با سلام
من یه macbook pro دارم.میخواستم بدونم که با چه دکمه ای میتونم وارد تنظیمات بایوس این دستگاه بشم.
با سلام به شما دوست عزیز ،نقل قول:
سیستم های اپل ، به جای بایوس از سیستم هوشمند EFI استفاده میکنند ، و این EFI خودش تصمیم گیرنده است ، و هیچ تنظیم متغیری نداره !
به عبارت دیگه ، بایوسی در کار نیست!
موفق باشید ،
امید
با سلام
خوب این دستگاه رو من از کسی گرفتم.هم روش مکینتاش هست هم ویندوز ویستا. ولی هر جفتشونم پسوورد دارن که نه من میدونم چین نه اون کسی که ازش گرفتم. با خودم گفتم خب من چون با مک کار نکردم بعدا میرم سراغش.اول یه ویندوز تازه نصب کنم تا این دستگاه قابل استفاده بشه.ولی خب از سی دی هم که بوت نمیکنه. در اموزش شما هم برای نصب ویندوز ظاهرا باید داخل محیط مک باشیم. با این تفاسیر من دو راه دارم. حذف پسورد که بلد نیستم و نصب ویندوز بدون اینکه وارد محیط مک بشم که واضحه که اینم بلد نیستم. اگر راهنمایی بفرمایید بر سر بنده منت گذاشتید
با تشکر
ویندوز رو نمیتونی همینجوری حذف کنی؟!نقل قول:
برای پسورد مک هم دی وی دی مک رو بذار و با اون بیا بالا.بد اونجا از منو بالا گزینهٔ ریست پسورد رو انتخاب کن!!
خونم نیستم دی وی دی رو ندارم که عکس بذارم.
سون بهتره نصب کنی!نقل قول:
با ntfsهم مشکلی نداره!
از بوت کمپ استفاده کنی بهتره!
خودم parallesاز وvmware استفاده نکردم میپرسم!
مرسی از راهنماییت. 7 64 bit برای من مک من بهتره آره؟نقل قول: