مباركه . واقعا نسبت به قيمتش مي ارزه :8:نقل قول:
Printable View
مباركه . واقعا نسبت به قيمتش مي ارزه :8:نقل قول:
بچه ها لطفا یه عکس از مدل cgx که رنگش ماته بذارید .منم تو این هفته میخوام بخرم.please
سلام دوستان اينم دو تا عكسي كه از لپتاپ گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه مدل 1lfx جور نشد و همون 2fgx رو گرفتم.فك كنم تنها فرقشون همون cpu و گرافيكشونه.
تنها مشكلش اينه كه خيلي زود لك ميشه
rasainia jan shoma nemidoonid cw26fg chejoor modelie???
سلام - دوست گرامي , ميبخشيد كه دير جواب دادم ! چون اطلاعات كافي از اين نوت بوك نداشتم ! = بعد از كمي تحقيقات , نتيجه گيري كردم كه : از هر لحاظ خوبه ( cpu خوبه , corei5 هست - هاردش كه 500 - رمش هم 4 گيگه - و .... ) - فقط طبق گفته دوستان , كمي توي گرافيك اين سري جديد شك و شبهه وجود داره ! كه اون هم بايد دوستان تست كنند و جواب بدند ! + = + اين نظر من بود - بازم از ديگر دوستان سوال كنيد .......... :46: :5: :46:نقل قول:
دوستان من سلام
ببخشید من رفتم cgx بخرم ولی یک مساله ای بود
در قسمت پایین سمت راست مونیتور یک برچسبس هست که مدل دستگاه روی اون نوشته میشه ولی عبارت cgx درج نشده بود .
ممکنه بررسی کنید و بگید که واسه این مدل رو ی برچسب چی نوشته شده؟
مرسی
سلام - دوست عزيز , تو اون كادر كه گوشه پايين مانيتوره , مدل رو نمينويسه ! ماله من هم كه CW1LFX هستش , نوشته : CCWCG ! :20: + :46: :5: :46: = :10:نقل قول:
سلام دوستان
به لطف خدا من هم cw2fgx گرفتم
از همه دوستان بخصوص rasainia و panthesia بخاطر الطافشون ممنونم
آسیاب به نوبت ، من هم در مورد این مدل در خدمت دوستان هستم
سلام + دوست عزيز , مبارك باشه - انشاا... به خوبي و خوشي استفاده كني = - = مرسي , ما كه كاري نكرديم => :46: :10: :46:نقل قول:
بچه ها من می خواستم CW1RFX بگیرم که 2.66 هست نظرتون چیه؟
چه فرقی با LFX داره؟ به نظرتون کدوم بهتره؟
سلام - دوست گرامي , تفاوت اين دو نوت بوك در cpu و گرافيك و Ram هست : از لحاظ CPU مدل 1RFX بهتره , ولي از لحاظ گرافيك و ram مدل 1LFX بهتر هستش = اما به نظر من CW1LFX خيلي بهتره - چون 1RFX فقط cpu خوبي داره , كه اون هم زياد چيزه مهمي در برابر cpu مدل 1LFX نيست = ولي 1LFX هم گرافيك خوبي داره و هم رم بالا و cpuش هم خوبه ............... :46: :5: :46:نقل قول:
سلام به همه دوستداران و صاحبان لپتاپ sony cw.
من مدتیه در مورد این لپ تاپ به خصوص سری جدید cw2 با cpu core i تحقیق می کنم. به نظر من اکثر خصوصیاتش عالیه. ولی در صفحات ریویو انگلیسی به یک مشکل مهم برخوردم:
"Battery Drain problem" یعنی اینکه لپ تاپ در حالت sleep و یا حتی خاموش کامل به میزان زیاد باتری کم می کنه. به عنوان مثال اگر باتری رو شارژ کنی و بعد کامل خاموشش کنی در هر 6-7 ساعت حدود 20% باتری کم می کنه.
حالا از تمامیه دوستانی که مدل cw خریدند به خصوص با cpu های core i می پرسم آیا تا حالا به این موضوع توجه کردیند؟ مثلا اگر شب بزارید باتری شارژ بشه و باتری به لپ تاپ وصل بمونه، فردا صبح میزان شارز باتری خیلی کم می شه؟ در مورد مدل های با cpu های core2 هم اگر اطلاعی دارید بگید.
خیلی ممنون اگر جواب بدید. چون هیچ تحقیقی بهتر از سوال کردن از کاربران واقعی نیست.
bale dooste aziz manam cw2 daram core i5.khod bekhod kami kam mikone.manam taajob kardam.ama bazivaghta vaghti roshanesh mikonam masalan neveshte 25% kam shode vali ta 30mine dg ham hamoon 25%mimoone. injooriam hast.vali fek nemikonam ziaad kam kone.doostan ham migoftan taghriban tabiieye.darkol laptopaye khobian.man khodam kheeyli darbarashoon tahghigh kardam az hame lahaz harf nadare
با سلام به همه دوستان. من میخام یه CW 2GGX بخرم. کسی هست که داشته باشه؟از مزایاش زیاد خوندم، معایبش را میخام برونم!! ممنون میشم راهنمایی کنید.
کسی نبود cw 2GGX داشته باشه؟ این کم کردن شارژ باطریش صحت داره؟نقل قول:
سلام به همه دوستان و عزیزان CW دار = بله این مشکل باطری تو تمامی نوت بوک ها هست ! - بعد از اینکه شارژ کردید , به طور اتوماتیک بعد از اینکه چند ساعتی بعده شارژ ازش استفاده نکردید , از شارژش کم میشه ! اکثر وسایل برقی شارژی همچون : نوت بوک , دی وی دی های همراه و حتی موبایل ها هم اینگونه هستند ! + بس نمیشه گفت این یک مشکل محسوب میشه , بلکه یک مسئله طبیعی هست , نگران نباشید .......
سلام من میخوام یه لب تاپ بخرم یه چیزی تواین مدلا sony cw2dgx/b باشه شما چی پیشنهاد میکنید؟مارک دیگه ای هم باشه مشکلی نیست . :11:
لپ تاپ خیلی خوبیه .واقعا من از انتخابش راضی ام. مزایاش رو که راحت با یه سرچ توی همین فروم میتونی پیدا کنی ولی به نظر من تنها مشکلی که داره اینه که صدای اسپیکراش ضعیفه که البته اینم مشکل تمام cw هاست و حتی به نظر من سری f هم با وجود ابعاد و وزنش باز این مشکل رو دارهنقل قول:
سلام دوستان من میخوام 1nfx یا 18fg یا 2QGX بخرم ولی نمیدونم کدوم بهتره؟؟ 1nfx and 18fg که کاملا یکی هستن؟؟!!!!!:13:
اگه اطلاعی هم از اخرین قیمتاشون دارین ممنون میشم بگین:40:
من هم از دیجی کالا خیلی بد شنیدم ولی حالاا که تو اصفهانی میتونی حضوری به خدمتشون برسی واوضاع رو برسی کنینقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان عزیز cw دار و آنهایی که قرار است به جمع cw دارها ملحق بشن
من هم چندی پیش یک لپ تاپ cw1agg خریدم و الان که 1 ماه هست دارم باهاش کار می کنم ازش راضیم
من اینو توی سایت پارس لپ تاپ دیدم که نوشته بود:
شرکت سونی اعلام کرده است که تعداد 535000 عدد از لپ تاپ های تولیدی این شرکت به دلیل اشکال در سیستم کنترل درجه حرارت ، باعث افزایش بیش از اندازه دما در سطح کیبورد وتغییرشکل در بدنه نوت بوک می گردند و بعضا این افزایش دما در صورت تماس با پوست ممکن است باعث سوختگی گردد.
این فراخوان مدل های سری CW و F که از ژانویه 2010 به بازار عرضه شده است را شامل می شود....
حالا یعنی دیگه به CW فکر نکنم؟بی خیالش بشم؟!
این خبری که نوشتید مربوط به کیبورد و بدنه نوت بوک نبود بلکه مربوط به باطری این سری بود که اونم از نیم میلیون فقط چند نفر این مشکل رو داشتند...نقل قول:
سلام ميخوام cw21fx بخرم-ميشه مزايا و معايبشو بگين
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
سلام ميخوام cw21fxسوني بخرم-ميشه مزايا و معايبشو بگين
سونی فقط f115 میخوام بخرم.به نظرم معرکه باشه.یه دونه باشه.
توام مبرکتتتتتتتتتتتتتتت باشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!