دوست عزیز هر مرحله یا هر کوئست یک اسم داره . اسمش رو بگو یا اینکه یه عکس از اون بذار تا کمکت کنم . البته اگه بتونم .نقل قول:
Printable View
دوست عزیز هر مرحله یا هر کوئست یک اسم داره . اسمش رو بگو یا اینکه یه عکس از اون بذار تا کمکت کنم . البته اگه بتونم .نقل قول:
این بازی روی گرافیک gforce 5500 256 mb میاد یا نه
اینجوری که تو Read Me بازی گفته شده ، فقط 6200 به بالا اون رو اجرا می کنه .نقل قول:
بايد سر ظهر بري به اونجايي كه مشخص كرده تامحل شو پيدا كنينقل قول:
The Elder Scrolls IV: Oblivion
واقعا برام عجیب بود که در مورده این بازی به این معروفی تاپیکی چیزی نداریم و زده نشده:13:
به زودی توضیحات اضافه میشه....
این پست به طوره موقت رزرو شد:20:
لازم میشه!
کد:The Game of the Year edition of The Elder Scrolls IV - Oblivion also contains the expansion packs Knights of the Nine and Shivering Isles.
بازی قشنگیه و خیلی هم وسیع من نصب کردم ولی بعد از کمی بازی کردن پاکش کردم سیستم بالایی میخواد.
همچین هم سیستمه بالایی نیاز نداره
در اولین فرصت تو پسنه اول مطالبه و توضیحات رو قرار میدم:12:
من با کارت گرافیک gforce 6200 256 و رم 512 بازی می کردم ولی گیر داشت.نقل قول:
اتفاقا ماله من 6600 هست و رمم 1 گیگنقل قول:
احتمالا مشکل از کمبوده رمکه شماست اونو ارتقا بدید هم سیستم روونتر میشه و هم بازی هایه بیشتری رو ساپورت میکنه
من خودم هم تو فکره 2 گیگ کردنه رم هستم:46:
دوستانی که بازی کردن یا میخوان بازی کنن یا دارن بازی میکنن خجالت نکشن
بیان پست بدن
در مورده خریدو فروش، item هایه بهتر و ... خیلی جایه بحث داره
مثلا از کجا بخریم که زیاد کلاه سرمون نره و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OK!
گویا طرفدار نداره
دره تاپیک تا اطلاعه ثانوی تخته شد
موفق و موید باشید....
كجاي اين بازي معروفه؟!!؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟! !؟؟!؟!؟!؟!
كجاي اين بازي معروفه؟!!؟!؟؟!؟!
"تخته ها را به سختی کنار زده و به درونه تاپیک میخزیم!!!"
دوسته عزیز برایه اطلاعاته بیشتر به اینجا سر بزنید:
ranking این بازی برایه تمامیه کنسول ها و پی سی از 9.3 به بالاسکد:http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&tag=search%3Bbutton&om_act=convert&om_clk=search&qs=oblivion
که این چیزی رو جز محبوبیته بالایه اون نشون نمیده
در ضمن بازیه سال شده و بعضی ها هم بهترین بازی در سبکه RPG رو بهش لغب دادن (البته با این آخریه خودم زیاد موافق نیستم):12:
این بازی یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین بازی هایه جهانه ولی متاسفانه تو ایران زیاد طرفدار ندارهنقل قول:
البته بهتره بگیم بین گیمر هایه معمولی زیاد شناخته شده نیست کلا بازی هایه rpg در ایران بیشتر بین حرفه ای تر ها و گیمر هایه بالایه 20 سال طرفدار داره یه دلیلش میتونه این باشه که برایه سر در اوردن از داستان این بازی ها و لذت بردن از اونها آشنایی با زبان انگلیسی لازمه و دلیل دیگش پیچیده بودن داستان وسردرگمی در این بازی هاست که خیلی دوست ندارن و ترجیح میدن سیریوس سام بازی کنن
مثلا اگه شما به اون فورومی که مخصوص گیمر هاست و اسمشو نمیارم سر بزنید میبینید که تو تاپیکه ابلیوین چه خبره فکر میکنم تا پیک این بازی شاید حدود 1 ساله که از صفحه اول تکون نخورده !!!!!!!!!!!!!!!
به زودی اطلاعات جدید میزارم
منم شنيدم كه ميگن بازي فوق العاده ايه ولي فعلا وقت ندارم بازي كنمش
ولي از دموهايي كه ازش ديدم خيلي خوشم اومد
من تو یه مرحله از بازی گیر کردم
چبوری باید دروازه oblivion را بشکونم؟ از من همه اینو می خوان
کدوم یکی ؟ ببین چند تا دروازه اصلی هستن که حتما باید ببندی غیر از اونا تو گوشه و کنار سرزمین هم دروازه زیاده که نیاز نیست ببندیشوننقل قول:
فکر کنم اولین دروازه که لازمه ببندی اول شهر KOVACH یا همچین چیزی باشه شما برو تویه دروازه یه برج هایه بلندی میبینی یکی از اینا برج اصلی از دری که پایینه وارد برج میشی و میری بالا تا به بالایه برج میرسی اون بالا یه گوی آتشی هست که روش کلیک میکنی و دروازه بسته میشه و بعدا میتونی با اون گوی سلاح هاتو جادویی کنی
من این بازی رو چیزی حدود500 ساعت مفید بازی کردم و به نظر من بهترین بازی استراتژیک در زمان خودش و یکی از بهترین ها در الان است گرافیک بازی در زمان خودش یک پله بالاتر از بقیه بود و هنوز هم بین بهترین گرافیک ها است تنها مشکلش هم نیاز به بلد بودن انگلیسی برای حرکت در خط داستان اصلی است که چون من بلد نبودم حدود 300 ساعت بدون داستان اصلی بازی کردم و تازه اون موقع فهمیدم قضیه چیه و بعد دوباره از اول شروع کردم و باز هم برام جذابیت داشت تا اینکه وینوز خراب شد و اواخر بازی تمومش نکردم ولی هر کی کمکی بخواد بگه
بازی معروفی نیست؟!!نقل قول:
كجاي اين بازي معروفه؟!!؟!؟؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟! �!؟؟!؟!؟!؟!
این بازی از سایت هایی چون gamespot نمره عالی 9.3 گرفته!
حیف که نقش آفرینی هستش و مان هم از این سبک کلی بدم می آید و گرنه بازی میکردیم!
خب یه کم توضیح بده دربارش داریوش
اطلاعاتو بریز بیرون
این همه پست رزرو کردیا.:دی
این بازی بهترین بازی سال 2006 شد و عنوان Game Of The Year کسب کرد
هر کی بازی نکرده نصف عمرش بر فناست
حدود 1 میلیون هم مد لباس و شمشیر و گیم پلی داره(بلکه بیشتر)
من این بازی رو 4 بار تموم کردم الان هم برای بار پنجم دارم بازی می کنم با مد های فراوان!(حدود 80 تا)
داریوش من دنبال چند تا مد هستم میتونی گیر بیاری؟؟
یه سوال
من در حال تبدیل به ومپایر هست!!
چی کار کنم؟
توی فروم های خارجی چیزی نفهمیدم!!
گفته بودن برید کلیسا که جواب نداد!
----------
واقعا راهنمایی مفیدی بود!!!
من بین این همه شهر این همه آدم کجا برم :)؟
خواهش میکنم وظیفه بود :hmm:
با سلام می خواستم یک سوال از تون بپرسم در مرحله(Bc)
یک مرحله داره که توی پارک هست این جمله میاد
(exit the vehicle. driving inside the park draws too much attention.)
چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
احتمالا تاپیکو اشتباه اومدی !
میگه از ماشین پیاده شو , اگه با ماشین بری تو پارک توجهشون رو جلب میکنی
سلام
میخواستم بدونم وقتی آیتمات به حد ماکزیمم میرسن و دیگه نمیتونی حرکت کنی چطوری باید یه سریشونو خالی کنی؟
فکر میکنم شیفت + کلیک بود
ممنون
هرچند موقعی هم که به یه صندوق میرسی میتونی وسایلت رو هم همونجا بزاری
من کلاسم رو knight انتخاب کردم
البته یه دور هم mage رفتم یه یه ساعتی
فقط یه چیزی،قدرت جادوم نمیدونم چرا یا برنمیگرده یا خیلی دیر برمیگرده بر خلاف اول بازی که سریع پر میشد
چرا؟
ویرایش:متوجه شدم.به خاطر انتخاب ماه تولدم بودش که جزو خصوصیاتش این بود.
ماه تولدم رو گذاشتم warrior با توجه به اینکه کلاسم رو knight انتخاب کرده بودم
چه جوری مارتین رو برگردونم پیش اون یارو؟
قطب نمام به سمت اونجا کار نمیکنه
من پیش مارتین رفتم ، گفت که باید مردمو نجات بدم ، بعدش رفتم پیش رئیس لشکریان گفت باید دروازه ابلیویون رو ببنیدم! ولی چطوری؟؟؟ می تونین کمک کنین؟
وارد دروازه میشی اونجا چند تا برج هست یکیشون هست از همشون بلن ترو وپایینش یه در داره وارد اون میشی توش یه مشت جک و جونور هست اونا رو میکشی تا برسی به بالاش اون نوک برج که رسیدی یه گوی میبینی اونو که برداری دروازه بسته میشه بعد میتونی از اون گوی برای جادویی کردن سلاح هات استفاده کنینقل قول:
من پیش مارتین رفتم ، گفت که باید مردمو نجات بدم ، بعدش رفتم پیش رئیس لشکریان گفت باید دروازه ابلیویون رو ببنیدم! ولی چطوری؟؟؟ می تونین کمک کنین؟
فقط یه نکته اینکه از این دروازه ها توی سرزمین زیاد باز میشه ولثی لازم نیست همشون رو ببندی
فقط اونایی که جلوی شهر ها باز میشه رو باید ببندی
اون یارو کیهنقل قول:
چه جوری مارتین رو برگردونم پیش اون یارو؟
قطب نمام به سمت اونجا کار نمیکنه
من اینو چند سال پیش تموم کردم حافظم نمدار شده
وقتی جادوی اسلحه هام عوض میشه پیش کی ببرمشون تا دوباره بهشون جادو بده؟
پسر پادشاههنقل قول:
اون یارو کیه
همون که اژدها میشه : دی
تو هر شهری یدونه Mages Guild هست که همون انجمن جادوگر هاست توی اونا یه نفر هست که در مقابل پول اینکارو برات انجام میدهنقل قول:
وقتی جادوی اسلحه هام عوض میشه پیش کی ببرمشون تا دوباره بهشون جادو بده؟
تا اونجا که یادمه خوده مارتین پسر پادشاهه پس طبق سوال اون یارو یکی دیگست :}نقل قول:
پسر پادشاهه
همون که ... : دی
بابا یه لینک دانلود بازیرو بزارین دیگه جونم درومد بس گشتمو پیدا نکردم شیلترهم نباشه.