راستی اگه تو نت جایی رو میشناسید که قیمت مناسب میده معرفی کنین ....
Printable View
راستی اگه تو نت جایی رو میشناسید که قیمت مناسب میده معرفی کنین ....
دو تا انتن داخلی داره درسته؟
2dbi rnvjai?
چند متر میشه؟
دوستان سلام!
یه مودم ADSL وایرلس درست درمون بین 40 تا 60 تومن میخوام ...... . (بردش خیلی مهمه برام.)
جواب نمیده کسی؟! همینجا باید میپرسیدم دیگه؟
بابا دمتون گرم جدا ...... !
دادش من یکی 941nd دارم انتن 3 دی بی 2 سال گارانتی داره 58 میفروشم نوش 87 هستش
خریدم رفت ..... .
حالا اگر هنوز نخریدید smc بهترین برند تو این رنجهنقل قول:
سلام عليكم
ببخشيد بين دو مدل linksys wag120 و tplink TD-W8960N كدوم مدل رو پيشنهاد مي كنين؟ چرا؟
در ضمن Qos چيه؟
سلام منم یه سوال دارم حالا نمیدونم جواب میدین یا نه البته یکم ابتداییه
از کجا میشه فهمید یه مودم وایرلس همزمان چند دستگاه رو بصورت همزمان ساپورت میکنه بشرطی که همگی با وایرلس به اینترنت متصل باشن. (از طریق ست کردن IP). به عنوان نمونه مودمی از برند ایسوز برام معرفی کنید که بشه باهاش همزمان بصورت وایرلس 2 لپ تاپ رو به اینرنت وصلش کرد. منظورم پورتهای LAN نیست که بصورت سیمی با هم شبکه میشن...
با تشکر
من یه دونه Linksys WAG120N دارم که با وایرلس میتونه به 50 تا کامپیوتر همزمان سرویس بده! البته تا حالا شخصا امتحان نکردم که ببینم واقعا میتونه به این تعداد سرویس بده یا نه. توی قسمت هلپس هم این رو نوشته :
یعنی 50 تاش دیفالت هست و به 253 تا کامپیوتر میتونه با قابلیت آی پی دادن اتوماتیک به صورت وایرلس سرویس بده!نقل قول:
Maximum Number of DHCP Users
Enter the maximum number of computers that you want the DHCP server to assign IP addresses to. This number cannot be greater than 253. The default is 50.
خوب این قضیه رو از مشخصات سایر مودمها از کجا میشه فهمید؟ این عددی که اونجا نوشته فکر کنم حداکثرشه ولی من شنیدم اون تعدادی که بشه آی پی ست کرد خیلی پایینه در حد 4-5 تا به هر حال اصطلاح علمی این محدودیت اتصال با وایرلس رو چی بهش میگن؟ این مهمه که چطور میشه از توی مشخصات مودمهای وایرلس به آن دسترسی پیدا کرد؟نقل قول:
مثلا مدل DSL-N10 ایسوز محدودیتش چقدره؟
سلام
تاپیک زدم معلوم نیست کجاست
لطفا برای خرید مودم راهنماییم کنید
مخابرات شهرمون اینترنت اورده
میخام برای خونه یک مودم بگیرم که ADSL باشه و وایرلس
ولی چند تا سوال
مودم ADSL تکی بگیرم یا با وایرلس ؟
الان PC دارم ، اگر بخام بعدها LAPTOP هم بگیرم به نظر شما دو کاره بگیرم یا ADSL خالی؟؟
کاراییش پایین نمیاد ؟؟
الان تو شرکت مودم ADSL مارک SMC دارم
ممنون میشم اگر یک مودم خوب و تقریبا حرفه ای دو کاره بهم معرفی کنید ، با ذکر قیمت
50 تا 80
خیلی خیلی ممنونم
پیشنهاد میکنم یکی از این دو تا مدل رو با توجه به بودجه ای که داری انتخاب بکنی :نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Linksys WAG120N
TP-LINK TD-W8901Gکد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4099
به مودم ای دی اس ال بدون وایرلس اصلا فکر نکن.کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3532
استاندارد N بردش از استاندارد G یکی بیشتر هست.
من خودم مودم لینکسیس دارم فعلا ازش راضی هستم و یه فن لپ تاب خریدم و گذاشتم زیرش و مدام روشن هست.
خب با این فرمایش شما یعنی مودمی بگیرم که هم adsl باشه و هم وایرلس ؟؟
تاثیری در کاراییش نداره ؟؟
سلام دوستان .
حقيقتش من الان يه مودم adsl دارم ولي چون ميخوام لپ تاپ بخرم ميخواستم يه مودم وايرلس هم بگيرم ولي از اين تاپيك متوجه شدم يه چيزي هست به اسم اكسس پوينت.ميخواستم بدونم آيا اين اكسس پوينت طوري هست كه من بتونم بخرم و به مودم adsl وصل كنم تا امواج رو ارسال كنه و هزينه اضافي نكنم ؟
مرسي
به نظر من یه دونه مودم وایرلس ای دی اس ال بخری خیلی بهتره. یعنی در واقع مستقیم به پریز تلفن وصل میشه و امواج ای دی اس ال رو پخش میکنه به محیط. برای محصولات Linksys سری WAG این طوری هستن. ولی سری WRT فقط اکسس پونت هستن که باید به یه مودم ADSL جداگانه وصل بشه. من پیشنهاد میکنم یه دونه WAG120N بخری. قیمت هم در حدود 80 تا 85 تومن هست.نقل قول:
به نظرت خرج اضافي كردن نيست اينكار ؟ چون كلي پاچه خاري كردم تا بابام راضي شده يه مك بوك پرو بخره.حالا نه ميخوام زياد بهش فشار بياد نه روم ميشه بگم بهش .علاوه بر اين ميخوام يه هدفون وايرلس هم بخرم.
قيمت WRT ها چنده ؟
سلام
قیمت این چند مدل را می خواستم.
Link Sys WAG120N
Asus DSL-N10 11N
TP-Link TD-W8920G
TP-Link TD-W8901G
TP-Link TD-W8101G
کدام مودم بهتره
سلام.خسته نباشید.
آیا TP-Link TD-W8901G داخل یه محوطه 17 ، 18 متری با یه دیوار بتنی جواب میده ؟
اگه جواب نمیده ،چه مدلی خوبه ؟
بله جواب میده. در محوطه بسته حدود 50 متر کار میده.نقل قول:
بهتر می خواهی linkSys که در بالا نوشتم بهتره.
سلام
من قصد خرید یک کارت شبکه ی وایرلس USB دارم برای استفاده در محیط خونه (سه طبقه!)
اطلاعی از ویژگی ها این نوع کارت ها ندارم.
کمی هم که جستجو کردم مدل های زیر رو در نظر گرفتم:
به نظر شما این ها خوبه یا دنبال چیزه دیگه ای باشم؟
- Zyxel USB Network Card G-202
- TP-Link 54Mbps Wireless USB Adapter TL-WN321G
من یه D-Link دارم که N هست و 25 تومن خریدمش ولی خیلی کت و کلفت هست! جدیدا مدل های خیلی نخودی هم اومده! مارک هاشون زیاد با هم فرقی ندارن چون همشون ساخت چین هستن! سعی کن کوچیکش رو بخری و N داشته باشه. قیمت اون کوچیک ها هم 30 تومن هست.نقل قول:
دوستان یه سوال داشتم
من یه مودم لینکسیس Wag120 دارم که به کامپیوتر وصله
اما وقتی مثلا یه لپ تاپ از آشناها رو میارم که بصورت وایرلس بهش وصل بشه فقط اولین دفعه ازم پسورد و میخواد و از سری های بعد خودش اتومات به اینترنت وصل میشه
چطوری باید تنظیمش کنم که با هر سیستمی (لپ تاپ یا گوشی) که بخوام وصل بشم هر دفعه ازم پسورد بخواد ؟
ببخشید اگر به تاپیک مرتبط نبود .
نمیشه چنین کاری انجام بدین معمولا تمام دیواس هایی که به شبکه وایرلس وصل میشند به صورت اتوماتیک پسورد رو ذخیره می کنند، ولی می تونید یکسری محدودیت ها برای کاربران ایجاد کنید.نقل قول:
به تنظیمات مودم برید ، اینجا :
مک آدرس های مجاز رو مشخص کنید تا هرکسی که مک آدرس کارت شبکه اون تو لیست بود اجازه استفاده داشته باشه. در صورت نیاز به گفتگوی بیشتر لطفا تاپیک جدید ایجاد کنید.کد:http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=AccessRes.htm
فرق wag120N , Wag160N ,Wag320 N در چیه ؟؟؟
wag320 N دارای سه آنتن می باشد و dual Band هست. از پسورد پشتیبانی می کنه (Password protected configuration for web access
PAP and CHAP authentication).
محیط بیشتری را تحت پوشش قرار می دهد
دو نمونه دیگر زیاد تفاوتی با هم ندارند.
این هم لینک مشخصات هر سه مدل:
کد:http://www.linksysbycisco.com/UK/en/products/WAG320N?lid=LearnMore
http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WAG120N?lid=LearnMore
http://www.linksysbycisco.com/MEA/en/products/WAG160N?lid=LearnMore
من مشخصات رو دیدم ولی علت تفاوت قیمت 120n و 160n رو متوجه نمیشم .
اگه میشه در مورد dual band و password protection بیشتر توضیح بدید
ینی tp link ها پسورد گذاری نمیشن؟نقل قول:
یا مدل 120wag
کسی نیست به ما کمک کنه؟
سلام دوستان
امروز من یه سوتی خیلی بزرگ دادم !!! البته هنوز شک دارم خواستم شما تاییدش کنید
اینترنت من ADSL نیست من از آنتن و دکل ( آنتن پارابولیک و روتربرد میکروتیک ) استفاده میکنم
میخواستم خیرسرم اینترنت رو وایرلس از طریق اکسس پوینت تو محیط منزل داشته باشم تا باگوشی و لپ تاپ هم کانکت بشم
خودم که اطلاعات زیادی ندارم یکی از دوستان TP-LINK 8960n روپیشنهاد داد گفت حله منم امروز رفتم خریدم ولی وقتی اومدم خونه فهمیدم مودم ADSL خریدم
حالا از دوستان چندتا سوال دارم :
1. آیا امکانش نیست از همین مودم استفاده کنم؟
2. اگه نه دقیقا شما تو این رنج قیمت (من هفتاد خریدم) و کارایی خوب از هرلحاظ چی پیشنهاد میکنید؟
3. باتوجه به اینکه امروز مودم رو خریدم به نظرتون اگه فردا ببرم مغازه دار پس میگیره ؟بازش کردم ولی به برق نزدم
[QUOTE=hosseinmet;6211282]من مشخصات رو دیدم ولی علت تفاوت قیمت 120n و 160n رو متوجه نمیشم .
تا اونجایی که من فهمیدم ظاهرا مدل 120 دارای یک انتن داخلی هست و سرعت انتقال دیتاش هم 150 هست و مدل 160 هم دارای 2 انتن داخلی هست و نرخ دیتاش 300 هست
ADSL DSL-N11 asus
من یه گوشی ایفون دارم اگه این مدم رو بخرم میتونم با ایفون از طریق wifi به اینترنت وصل شم؟
بله هر نوع مودم وایرلسی رو بخرید میتونید باهاش به اینترنت وصل شیدنقل قول:
به نظرمننقل قول:
Asus DSL-N10 به لحاظ قیمت (حدود 80) و جدیتر بودن و کارایی مناسبتر و کیفیت انتخاب بهتری هست
یک آنتن قوی external 5dbi داره
توانایی مدیریت 4 تا شبکه بطور مجزا رو داره و دارای استاندارد n با پهنای باند 150 مگابيت در ثانيه هست
عدم قطعی و پایداری سیگنال در محدوده تحت پوشش
عزیزان من خونم 300 متره. آیا WAG120N Linksys برای من جواب میده؟؟؟
استفادم برای رسوندن اینترنت به لپ تاپ و موبایل و تلویزیون هست.
بهتره از مودم +belkin n یا tplink 8960n یا ایسوس n11 و یا n10 استفاده کنیدنقل قول:
بخاطر اینکه مودمی که نام بردید پایداری سیگنالش در صورت وجود مانع خوب نیست
دوست عزیز ممنون از پاسختون.
مودم های خوبی معرفی کرده اید. از N11 خوشم اومد ولی تو مشخصاتش نوشته :
Range:
Outdoor Max. 250m
یعنی در فضای بیرون ساختمان و بدون مانع نهایتاً 250 متر
اون مدلهای دیگه هم فکر نمی کنم برد مسافتشون بیشتر باشه.
من خونم 300 متره. 300 متر هم علاوه بر اون باغشه.
دیوارهای خونم هم خیلی ضخیم و محکمند. طوری که میخ توش نمیره. ساخت مهندسان انگلیسیه
حالا با این اوصاف چی بگیرم که حداقل توی خونه منهای باغ جواب بده؟
شما میتونید از مودم حرفه ایn13 ایسوس هم استفاده کنید و براحتی در محیط بیرون منزل هم آنتن دارید البته اگر پیدا بشه این مدل آنتن دهی بسیار قویتری داره ضمن اینکه مودمی مثلn13 که در یک شعای 600 متری بدون مانع انتن میدن یعنی دورتا دور اون محیط بهر سمت از مودم 600 متر شما آنتن داریدنقل قول:
حالا اگر این مودم رو مثلا وسط خانه قرار بدید همه محیط داخلی خانه شما رو براحتی پوشش میده بشرطی که موانع متعدد سر راهش نباشه و اینکه این موانع چی باشن شرایط فرق میکنه در قسمتهایی که مانع هست تا 40 متر براحتی آنتن دارید
البته راههای مختلف دیگه ای هست که بشه محیطهایی داخلی با مسافت زیاد تحت پوشش قرار داد که خب بسته به نوع محیط و موانع و کاری که میخواید انجام بدید شرایط و روش کار هم فرق میکنه
سلام.
لطفا اگر میتونید منو راهنمایی کنید.
بین دو مدل Linksys WAG160N و ASUS DSL-N11 کدوم بهتره؟چه تفاوتی دارند؟