همراه اولدارم منطقمونم تهران منطقه2میدون توحید.
Printable View
همراه اولدارم منطقمونم تهران منطقه2میدون توحید.
پست اول در تاپیک edge ایرانسل رو بخون :5:نقل قول:
http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=419891
دوستان کسی از مبین نت سرویس گرفته؟
دعا دعا میکنم هرچه زودتر تو مشهد بیاد تا از شر شاتل راخت شم
امروز ثبت نام کردم تو سایتش
اشتباه شد
ببخشید
گفتن تا آخر تابستون.نقل قول:
من هم مشهد هستم مثل شما در انتظار مبین نت
بچه ها اينو ...
دارم ذوق مرگ ميشم ...:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط جونه هركي دوس دارين نگين اين جيره خوره مبين نته :دي
آخه خيلي ها عادت دارن بگن تا يكي از چيزي تعريف ميكنه تيكه ميندازن بهش .
من بديهاشم ميگم . پشتيبانيه مزخرفي داره. البته بهم يه لينك ويدئو دادن از رو اون درستش كردم . اونو داشته باشين ديگه به پشتيبانيه مزخرفشون هم نيازي ندارين :31:
یه تست با speedtest بگذار . حتما از برادرت بپرس سرویست چیه ؟ در ضمن سرعتت همیشه اینجوری ثابته ؟نقل قول:
محدودیت حجمیت چقدره ؟ اگه ندونی از طریق صفحه ی زیر برو و ببین . در ضمن همین جوری دانلود نکن . چون اگه حجمی باشه زود تموم می شه :نقل قول:
[PHP]www.mobinnet.ir/ecare[/PHP]
واقعا کار درستی کردی چون من خودم تو مرکز مخابراتی توحیدم میدونم که تو چی میکشی !!نقل قول:
من تقریبا به 15 تا شرکت زنگ زدم گفتن پرتمون توی توحید پره !!
مرکز مخابراتی توحید طلسم شدست !
فعلا كه تو اين 2 روز همين مونده . تو عكس هم گذاشتم يه 10 15 مگ بگيره كه مطمئن بشم .نقل قول:
آره راست ميگي بايد مطمئن بشم . اون لينكي هم كه گفتين قبلا رفتم اما خوب من اصلا يوزر و پس ندارم .
البته بستگي به سروري هم كه ازش دانلود ميكنم هم داره . از بعضي از سرورهايه ايراني بين 200 تا 250 . اما خارجي ها خيلي خوب جواب ميده
دوست عزیز شما سرویست چیه؟512؟1mb?2mb? شیرینگیه یا اختصاصی؟:18:نقل قول:
عکس به چه دردی میخوره.نقل قول:
برو به سایت زیر و یک تست بنداز و لینکی که میده کپی کن و پیست کن اینجا:
speedtest.net
خوب از Speedtest هم گذاشتم تو تاپيك خودش .
شما نگفتی سرویست چی هست اخرنقل قول:
دوستان من میخوام سرویس 512 / 25 GB از مبین نت بگیرم،
1-اصلا سرویس 512 به کاربران عادی میدن ؟
2-سرعت دانلود و آپلود و پینگِ سرویس 512 چطوری هست ؟
3-با Wimax میشه به شبکه هایی مثل Xbox Live و PSN وصل شد ؟
دوست جونم گفتم كه هنوز نميدونم . چون برادرم گرفته . گفتم بره بپرسه .
بچه ها يه سوال . فرق IP static با Dynamic چيه ؟؟؟ البته يه چيزايي ميدونما ميخوام بدونم تو سرعت هم تاثير داره ؟؟؟
تست رو از سرور باکو بنداز. اون تستها بیشتر شانسیه.نقل قول:
خیر . تو سرعت هیچ تاثیری نداره . IP استاتیک یک IP اختصاصی است ولی IP دینامیک یک IP اختصاصی هست که هیچ همیشه برای تو ثابته و هیچ وقت تغییر نمی کنه ولی استاتیک بعد از چند بار کانکت شدن تغییر می کنه . :11:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
آخه تو تنظيمات مبين مثل اينكه ميتوني Ip static بزاري . به نظرتون بدرد ميخوره يا نه ؟؟نقل قول:
آی پی استاتیک به خودت و کاری که داری انجام میدی بر میگردهنقل قول:
اگر شما نیاز دارید که همواره آی پی ثابتی داشته باشید باید بهتون آی پی استاتیک تعلق بگیره. بطور مثال اگر میخواید کامپیوتر خودتون رو سرور وب یا سرور وی پی ان کنید، اون موقع نیاز دارید که آی پی استاتیک داشته باشید. ولی اگر مثل بیشتر ما کارتون فقط تو وب گشتن و اینجور چیزهاست، خیر، شما هیچ نیازی به استفاده از آی پی استاتیک ندارید. اگر مبین نت آی پی استاتیک رو رایگان بهتون میده میتونید سلیقه ای اینکار رو بکنید.
در ضمن آی پی استاتیک هیچ تاثیری تو سرعت شما نداره.
برای اینکه آیپی ثابت بگیری از مبین نت باید ماهی 5000 تومان اضافه بدی. آیپی ثابتم مزایا و معایبی داره میگن برای بعضی برنامه های مسنجر و مخابراتی خوبه از طرفی هم برای دانلود از رپیدشیر زمان انتظار نداری و بهت نمیگه آیپی شما در حال دانلوده ولی خب آیپی ثابت راحت تر قابل ردیابی استنقل قول:
دوستان لطفا سوالاتِ من رو هم جواب بدین :)نقل قول:
دوستان من میخوام سرویس 512 / 25 GB از مبین نت بگیرم،
1-اصلا سرویس 512 به کاربران عادی میدن ؟
2-سرعت دانلود و آپلود و پینگِ سرویس 512 چطوری هست ؟
3-با Wimax میشه به شبکه هایی مثل Xbox Live و PSN وصل شد ؟
+
اینکه من خودم تماس گرفتم،گفتن فقط مودم های Outdoor منطقه ی ما رو پشتیبانی میکنن ... لطفا یکی از دوستان مختصر توضیحی درباره ی این مودم های Outdoor بده و کلا بصورتِ وایرلس هستن اینا ؟
512 رو كه به خونگي ها نميدن . سرعت دانلود و آپ و پينگ رو كه گذاشتم الان دوباره ميزارم .
بله ميتوني بازي كني من الان 2 روزه از صبح تا شب تو لايوم . خيلي سرعت بالايي داره . پينگشم خوراكه بازيه .
ممنون از راهنماییتون :11:نقل قول:
شما خودت چه سرعتی گرفتی ؟ مودمِ شما Outdoor هست ؟ مودم های Outdoor خروجیِ Lan داره ؟
مودم Outdoor خیلی گرونه کاشکی تخفیف میدادن !
چرا نمی دن . من الان 512 دارم . تا 2 مگ هم میدن .نقل قول:
512 مبين داري ؟؟؟ اااااااااا آخه داداشم گفت نميدن .
داداش مدیره مبینه ؟ :31:نقل قول:
نصابه رفته بود خونه رفیقمون میگفت تتا یک مگ هم بهت میدم بیا 70 تومن :27:
مدير نيست اما مديرارو دوس داره :31:
نصابه گفته ؟؟ چه جالب نصابا چه پيشرفتي تو كارشون داشتن ...
نرد حسابی دوستم بچه همین فرومه تو کرج هستشنقل قول:
از مبین نت گرفته
میگه اینجوری گفته
یارو اومده یه تجهیزاتی نصب کرده برای محلشون که توی خونه اینها نصب کرده من زیاد نپرسیدم ولی گفت یارو گفته بیا یک مگ میدم 70 تومن
والا
با سلام بر همه
razmjoo عزیز شما 512 مبین نت داری.
سرعتش چه جوریه یه تست سرعت بزار و یه دانلود لطبا با IDM و تست هم از Speedtest.net
با تشکر فراوان
سریع تر روشن شه این سرعت 512 چه جوریه تا ما از این سرعت 33 راحت شیم مردیم بابا
مردم تو کره جنوبی 24 مگ در ثانیه می زنن ما این جا 100 می بینیم ذوق مرگ میشیم:19: بابا دارم فریاد می زنم:19:
ما همین 100 کیلو بایت هم راضیم نه 4 کیلو بایت:41:
سلام آیا برای استفاده از وایمکس مبین نت هم مثل ایرانسل برای هربار کانکت شدن یک صفحه میاد که باید یوزر و پسوردو داخلش وارد کنیم ؟در واقع میخواستم بدونم میشه اینترنت رو مستقیم روی مودمش ست کنیم واحتیاجی به روشن کردن کامپیوتر نباشه؟با تشکر
خیر بنده Adsl دارم . منظورم اینه که این محدودیت 128 برای کاربران خانگی چرت و پرته . هیچ یک از isp ها رعایت نمی کنن . با این سرویس 512 دارم به طور ثابت ( شب و روز ) با 117 دانلود می کنم . البته برای 128 ها هم همین جوریه . در ضمن هر شرکت با توجه به سیاست خودش سرویس ها رو می بنده . لطفا کاربران مبین گزارش کنن سرعتشون با کدوم سرویس چقدره . :11:نقل قول:
نقل قول:
اصلا تو خود تهران به همه میدن ؟ این رو می تونی از داداش گرامی بپرسی؟ اگه نمیدن تو کرج چجوری دادن احتمالا اون هم باباش تو مبین نت بوده؟ آره جدیدا مد شده سرویسها رو ارزون میدن یک پیدا شده بود میگفت شاشتل 512 نامحدود رو 40 تومن میگفته یه ماچ هم میداده روش ولی نگرفته بود. مگه همین مهربون نیست از فن آوا می خواست 1 مگ نامحدود بده به کاربرا ماهی 100 تومن .
تو تبریز آزادیه تو تهران اینجوری نیست. از همین شاتل نمی تونی اکو 512 بگیری بدون مدرک ولی تو تبریز و حوالی اون میشه.نقل قول:
به عنوان کسی که از نزدیک توی دو شرکت ارائه دهنده اینترنت نفوذ دارم باید به عرضتون برسونم که محدودیت اینترنت 128 کیلو بیت بر ثانیه مثل همون قضیه ممنوعیت استفاده از "ماه وا ره" است که ممنوعه اما همه دارن !
قیمتا چجور بید
تو تهران به همه نميدن . تهران آخرين جاييه كه بهش سرويس ميدن . چون اونجوري كه برادرم گفت بيشتر رو تهران سرمايه گذاري كردن كه مشكلاتشو برطرف كنن بعد شروع كنن به سرويس دهي .نقل قول:
بالاخره نفهمیدیم سرویست چیه . :13: ولی انگار نوسانت زیاده . :13:نقل قول:
ميدوني چيه هميشه اينجوريه اولين باري كه تست ميگيرم يه چيزه عجيب نشون ميده اما بقيش ديگه يكين ...