وایمکس یه سرویس بین المللی که برای اونایی هم که اونور ابند خودا تومن پولشه دیگه وای به حال ما ایرانی های هدفمند شده:31:
Printable View
وایمکس یه سرویس بین المللی که برای اونایی هم که اونور ابند خودا تومن پولشه دیگه وای به حال ما ایرانی های هدفمند شده:31:
512 نامحدود ماهي 25:8::8::8:
MEHRDAD32 جان!
ميشه خاهشا اين شرکتی که 512 رو 25000 ميده رو واسه ما هم پ.خ بزنی!!
ببینم این وایمکس رو سیار نمیخوان بدن؟
مثلا برای موبایل و لپ تاپ توی خیابون و این صوبتا؟
نه:13::13::13::13::13:نقل قول:
یه سوال این سرویس از کی قراره راه بیفته ...؟یک سال دیگه دو سال دیگه....؟
چرا سیار هم می خوان بدند . تو خود تبلیغ ایرانسل می بینید که تا حالا 100 دفعه نشون داده. اینم فایلی که در امضاءنقل قول:
Parsa205 موجوده گویای همه چیز هست
کد:http://rapidshare.com/files/333677747/WiMAX.pdf
واسه ی ما هم پ.خ کن لطفا :31:نقل قول:
فربونه دستت :31:
دوست عزیز فایل پاک شدهنقل قول:
بعدش اینا که میگن باید مودمای مخصوص داشته باشیم
خب اگر بخوایم برای موبایل بگیریم باید چیکار کرد؟
حق امتیاز وایمکس سیار فقط به اپراتور سوم که هنوز مشخص نشده داده میشه و انحصارش هم تا 2 سال در اختیار این اپراتور میمونه. بنابراین تا اون موقع شرکتهایی مثل ایرانسل فقط میتونن وایمکس ثابت ارائه بدن.
بچه ها ميشه از يه اكانت وايمكس دو نفر استفاده كنن؟
يعني يه وايمكس بخريم و دونفري در دو نقطه مختلف شهر استفاده كنيم؟ مشكلي پيش نمياد؟
بچه ها ميشه از يه اكانت وايمكس دو نفر استفاده كنن؟
يعني يه وايمكس بخريم و دونفري در دو نقطه مختلف شهر استفاده كنيم؟ مشكلي پيش نمياد؟
میشه بگین این سرویس با این قیمت رو از کدوم شرکت میشه دریافت کرد ؟نقل قول:
یه لیست قیمت و شرایط استفاده و شهر ها موجود و ................ بزارین تا بعد !!!!!!!!!!!!!!!!!:8:
EDSL هست شركت PlanetSky .نقل قول:
دوستان مثل اینکه ایرانسل سر کارمون گذاشته...همچنان باید با این دایال اپ اشغال باشیم!
نقل قول:
وقتي محدوديت گذاشتن ميگن بيشتر از 128 نميشه ديگه چه فرقي مي كنه چه 128 ADSL چه وايمكس مگه آدم ديونس بره اين همه پول خرج كنه براي وايمكس.
اين يكي از ISP هاي كشور انگليس هست كه يكي از اقوام برام ارسال كرده نه شما ببينيد اينترنت اونها چقدره اينترنت ما چقدر اونوقت ما منتظر وايمكس فكستني ايرانسل هستيم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فقط پينگ رو ببين..................................
اميد وارم اين وايمكس تا 3مگابيت را ساپورت كنه؟
اينا پس كي ميخان تعرفهارو بدن بيرون؟
با این قیمتهایی که اینها بیرون دادن واقعن کی میخواد بره وایمکس بگیره ؟؟!!!!
ای کاش من همونو داشتم...الان 26 وصل میشم 2 دانلود میکنم !!!...:2::41:نقل قول:
نقل قول:بايد 3 دانلود داشته باشي ( 26/8 ميشه 3.25 ) اون 1 كيلو بايت رو هم رحم نمي كنن. :31::41::41::41:
به درد عمشون میخوره!!!
خب ما 100 سال عقب هستیم ها !!نقل قول:
شما سرعت دانلود رو تقسیم بر 100 و پینگ رو ضرب در 100 بکنی میشه اینترنت ایران :دی
توجه كردين ديگه وايمكس ايرانسلو تو TVتبليغ نمي كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:يه چيري گفتن موندن توش. چرا آخه مردم و دلخوش مي كنين. از اولش هم من تو همه تاپيك ها مي گفتم دلتونو به اين وايمكس خراب شده خوش نكنين ولي كو گوش شنوا. باز مي گن تعرفه چي شد؟ مودم وايمكس چي بگيرم؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------
یک چیزی!!!نقل قول:
اگر قیمت اینترنت اینقدر بالاست پس چرا متقاضی اینترنت پر سرعت اینقدر زیاده؟؟؟:19:
اینا همش دروغه دارن آب به جای شربت به خوردمون میدن!
من از نمایشگاه IT وایمکس گرفتم!
ولی تاحالا بعد از 20 روز هنوز هیچکی نگفته چجوری فعالش کنم!
به ایرانسلم که زنگ میزنی...:18::13:
متقاضی زیاد باشه !!! دلیل قشنگی نیست
یه اتوبوس پر از مسافر توی کویر تشنه هستند !
متقاضی زیاده دیگه میشه تشنه نگهشون داشت ؟
کل کار مردوم با اینترنت راه میفته الان یه عده دارند از این راه نون میخورن ! به نظرت باید نون نخرن تا قیمتها افت کنه ؟
نه عزیزم باید اون اهرم فشاری که باید باشه رو پیدا کرد گذاشت رو سر این شرکتهای باصاحاب !! و چنان فشار داد که درس عبرتی برایشون بشه و اینترنت مفت رو به این ملت بدبخت گرون نفروشن ( چه شرکتها چه اون سازمان متولی )) که خودشو زده به کوچه علی چپ و سرشو مثل کبک کرده زیر برف میگه 56 کیلو برای کاربرای خونگی مناسبه !!! خدا رحمتش کنه دایال آپ رو رفت و دیگه پیداش نیست نمیدونم اینها واسه چی هنوز اصرار دارند که مردم توی سرعت هم صره جویی کنند !!!
بالا ترین سرعت توی اینترنت تو جهان چند میتونه باشه؟
فعلا یه پیرزنه توی سوئد رکرود چهارگیگ رو بچه ها میگن شکسته
بازم بدونیم چه فایده همون ده مگ رو با قیمت ارزون به ملت بدنهن رکورد زدن پیشکش :13:
آسیا / خاورمیانه / ایران .نقل قول:
سرعت 56 کیلوبات در ثانیه . :دی ( کل سرعت نه دانلود )
10 مگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه خبره مگه؟نقل قول:
مگه قراره بدن؟ ما که به 200 کیلوبایت دانلود هم راضیم...
خبر داغ:
وایمکس ایرانسل شنبه (چند ساعت دیگه) به طور رسمی لانچ میشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
لينك خبر و منبع؟
نقل قول:
خودم..........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی دوره آزمایش تموم شد
و از امروز عرضه وای مکس ایرانسل شروع شد.
(یعنی میشه خدایا شکرت)
{چون من خیلی به این نوع نیاز دارم}
نقل قول:پس چرا تو سايتش چيزي نگفته؟