من 650 دارم البته با ضمانت سام سرویس از کجا باید بدونم که اروپاییه یا..؟ زیرنویس رو درست نشون میده تله تکس رو عجق وجق
اینم مشخصاتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 650 دارم البته با ضمانت سام سرویس از کجا باید بدونم که اروپاییه یا..؟ زیرنویس رو درست نشون میده تله تکس رو عجق وجق
اینم مشخصاتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلویزیون شما مدل آسیا است.نقل قول:
اگر دفت کنید، نوشته LA40B650
اگر اروپایی بود، مینوشت LE40B650
مشکل تلتکست با ورژن 2006 فیرمور حل میشه. ورژن فیمور تلویزیون شما 2002 است.
خوب جایی برای دانلود این فرمور هست یا فقط سام سرویس ؟ برای تلویزیونهای بدون گارانتی .نقل قول:
لینک رو هم بدید ممنون میشم.
به احتمال زياد ورژن 2006 فقط دست سام سرويس هست و كسي به اون دسترسي نداره.نقل قول:
نقل قول:همونطور که دوستمون گفتن، ورژن 2006 فقط دست نمایندگیهاست و فکر نمیکنم برای تلویزیونهای بدون گارانتی کاری کنن.نقل قول:
برای دانلود هر چیزی که دوست دارید، میتونید به این سایت برید :یه روشهایی برای هک این تلویزیونها هست که متاسفانه بیشتر مباحث لینوکس توشون هست.کد:www.samsung.com/download
من تا یه جاهایی رفتم و از طریق پورت service به تلویزیون وصل شدم و منوهای debug و اینطور مسائلش رو بررسی کردم.
اما متاسفانه باید به دستورات لینوکس مسلط باشی تا بتونی یه کارایی بکنی.
اگر خودم بلد بودم، یه بک آپ از ورژن 2006 میگرفتم و میدادم خدمت دوستانی که مشکل تلتکس دارن.
آخرین قیمت 46 B 650 در بانه دیروز 19 بهمن 1420.قیمتش روز به روز بهتر میشه:8:
690 می تونه صدای دالبی رو هم از usb پخش کنه؟
به فرض یه فیلم دایویکس 1080p با صدای دالبی داریم به usb tv وصل می کنیم بعد از خروجی اپتیک tv به بلندگوها وصل کنیم صدای دالبی واقعی داره؟
ممنون،،
سلام خدمت اساتید
من ال سی دی مدل b650 اسیایی گرفتم . firmware هم از سایت امارات دانلود کردم ورژن 2005 . ولی ورژن رو قبول نمیکنه
ایا باید در منوی مخفی گزینه خاصی رو تغییر بدم
لطفا راهنمایی کنید
احتمالا چون همون ورژنه قبول نمیکنهنقل قول:
سلام دوست گلمنقل قول:
قیمت روز b750 40" نداری ؟
من یه فروشگاه رو تو تهران میشناسم از بانه میاره میفروشه تهران البته با یکم قیمت بالاتر مثلا" بی 690 رو بما 1160000 قیمت داده
دقیقا" نمیدونم تو بانه قیمت بی 690 چنده اگه دارید ممنون میشم بگید
b650 در واقع همون b690 خودمونه که سامسرویس برای اینکه فرقی بین مدل های قاچاق و غیر قاچاق قائل بشه اونو به 690 تغییر داده
منم از قیمت هایی که ابی عزیز میده جا خوردم آخه من قیمت ال سی دی ها رو از یک سایتی که مرکز فروشش در سقز هست میگیرم که قیمت ها بازم از اینی که ابی خان میگن بالاتره
در ضمن ابی عزیز قیمت مدلی رو که خواستید نوشتند منتها سایز 46
دوست عزیز من این قیمت رو از خود مغازه دار های بانه گرفتم.نقل قول:
ضمنا مدل 40 اینچ B650 در بانه حدود 1040000تومان هست.
46 هم از 1370000تا 1420000قیمت گرفتم.
موفق باشید.
با سلام منم بعد مدتها 32b650 گزفتم از بانه
واقعا خيلي راضيم ازش بيشتر از اون چيزي كه ميگفتن
از انتخاب وخريدم راضي هستم
مازيايي هست و با زير نويس مشكل نداره
در ضمن جالب كه زير كليد هاش light داره وروشن ميشه كه خيلي فانتزيم قشنگ
من تهران 1160000 قیمت دارم بنظرت ارزش خرید داره ؟؟؟نقل قول:
b690 40"
راستي بچه ها وقتي از usb دارم فيلم ميبينم احساس ميكنم
يك مقدار تصوير مات هستش
ايا واسه بقيه هم همينطوره يا تنظيمات خاصي داره؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
ریموت کنترل رو بگیر tools رو بزن تنظیمات تصویر رو داینامیک(Dynamic) بزار و بعد برایتنس(Brightness) رو بر روی 50 و کنتراست(Contrast) رو بر روی 100 قرار بده.نقل قول:
با تشكر از دوست گلم اقا amir
ولي بازم حس ميكنم تفاوت داره تصويرش وقتي از طريق يك ورودي كه مخصوصا hdmi باشه
شايدم بنظر من اينطوره يا بخاطر بحث پردازش تصوير و خروجي وسايل جانبي مثل كامپيوتر يا wd هست نسبت به usb خود دستگاه
این مدل مالزی که تیونر دیجیتال نداره؟؟؟نقل قول:
آره.به نظرم این قیمت واسه تهران خوبه.یعنی عالیه.حدود 300 پایین تره.ولی خوب تست کن مشکلی نداشته باشه.با یکی تست کن که خودش داشته باشه.نقل قول:
از دوستان که کسی سامسونگ نداره همه سونی دارهنقل قول:
من بیشتر پیکسلها رو تست میزنم نسوخته باشه مثلا" با تمام عکسهای تمام رنگی زرد -ابی - قرمز - سبز و ...
و میزارم اندازه نیم ساعت یا بیشتر روشن بمونه فلش میموری تست میزنم و...
اگه چیز از قلم گذاشتم بگید تست بزنم:11:
همین یکشنبه تصمیم دارم بخرم
از کجا میخرید؟نقل قول:
بهترين تنظيمات واسه تصوير توي اين تلويزيون چيه؟
بــــــه اقا امیر...نقل قول:
نیستی داداش
ما هنوز منتظر ارسال تنظیمات کالیبراسیونت هستیم ها..... فکر نکن یادمون رفته :5:
تهران از این سایتنقل قول:
کد:http://lcdtv.kala2000.com
بچه ها یه سایت دیگه هم پیدا کردم :دی
بی 690 فقط 1110000 تومان البته 40 اینچکد:http://www.saghezshop.com/
قیمتهاش که خیلی خوبه اگه بشه بهشون اعتماد کرد طرف تهران نیست مثل اینکه تو سقز است :18:
که نمیدونم مربوط کجا میشه
صاحب این سایت تو خود تاپیک خرید از بانه همین فروم خیلی سوالات را پاسخ می داد و تبلیغات و ... می کردنقل قول:
يكي دو هفته اي بود ال سي 22 اينچ B690 رو ميزي ام دچار مشكل گرديده بود !!!
روي رنگ و صدا روي تنظيم خاصي ميرفت !!! هرچه تنظيمش ميكردم باز دوباره مشكل پيدا ميكرد .
خلاصه زنگ زدم سام سرويس بعد از اينكه چندتا شماره تلفن بمن دادند و دست به سرم كردند يكي از كارشناسان محترمشان فرمودند كه بايد ببري نمايندگي ريست كنه ولي اگر درست نشه بايد برد اصلي اش را عوض كنند .
زنگ زدم نمايندگي گفت بايد بياوريش اينجا بمونه و تستش كنيم حداقل يكروز بايد بخوابه !!:41:
ديگه واقعا اعصابمو بهم ريخته بود آخر گفتن كد منوي مخفي و مستر ريست كردن آن ديگه كار نميخواد .
خلاصه با هزار مكافات كد منوي مخفي انرا پيدا نمودم و ريست فاكتوري كردم . خوشبختانه مشكلش كاملا حل شد!!
بشما توصيه ميكنم چون بيش از نيمي از مشكلات ال سيديها نرم فزاري است لذا قبل از بردن پيش اين تعميركاران نامحترم قبل از آن خودتان آنرا ريست فاكتوري كنيد تا تلويزيونتان دستكاري نشود !
تجربه ارزشمندی بود
این کد رو از کجا پیدا کردید؟ به چه شکل اونو وارد میکنید؟
حالا این کدش چند بود بما هم بگید شاید لازممون شدنقل قول:
من امروز مدل بی 650 سامسونگ سایز 40 اینچ گرفتم فقط نمیدونم این حافظه داخلیش به چه شکل کار میکنه یعنی کارایش چیه و دوم اینکه طرف میگفت تیونر دیجیتال داره ولی من چیزی خاصی نمبینم پشتش
مدل تی وی ما LA40B650T1R
دل رو زدی به دریا و بدون گارانتی گرفتی ؟ مبارک باشهنقل قول:
چند اونوقت ؟
سلام.مبارکه.ایشالله 50 سال واست کار کنه!:31:نقل قول:
بدون گارانتی گرفتی؟؟؟چجوره؟چند گرفتی؟ازش راضی هستی؟USB ایناش خوبه؟؟کلا یه توضیح کامل بدی ممنون میشم.
راستی از کی گرفتید؟؟؟
ارهنقل قول:
ممنون 1170 ساخت مالزی پشتش -- شده ساخت مالزی دیگه نمیدونم میتونه اصل باشه یا خیر
ولی کیفیتش خیلی عالیه فکر نمیکنم سامسونگ و این کیفیت
سلامنقل قول:
بله دوست عزیز به کمک رهنمای های شما و بقیه دوستان
بله بدون گارانتی گرفتم
من اولین بارمه با سام کار میکنم معمولا" میرفتم سراغ سونی میرفتم ولی خدایش کیفیتش خوبه مخصوصا" اگه فیلم با کیفیت HD ببینی باهاش
2 USB داره یکیش واسه HDD یا همون هارد اکسترنال و دومیش برای فلش میموری و بروز رسانی و ...
در حال حاضر باهاش کار میکنم تا چند روز دیگه تمامی بخشهای مثبت و منفی اش را توضیح خواهیم داد
راستی با قیمت 1170 گرفتم بدون گارانتی
یه چند تا عکس هم بزارید ممنون میشم.:10:
عکس ؟...نقل قول:
اخه با عکس که کفیتش معلوم نیمشه :31:
با سلام
کاربر محترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه بفرمائید ال سی دی رو از کجا و به چه طریق خریداری کردید.
با سپاس
احتمالا منظور ایشون بررسی ظاهری تی وی ، وردوی ها و خروجی ها ، نحوه دکوراسیون و البته زاویه دید و دید در تاریکی مطلق وی این حرفاست :31:نقل قول:
رو چشم البته فردا شب از تمامی جهتها میزارم حتی منو
سلام
من بیشتر برای بازی با XBOX360 می خواهم یک تلویزیون بخرم
آیا به نظر شما b690 انتخاب مناسبی است یا خیر؟
ممنون
سلامنقل قول:
سلام
من بیشتر برای بازی با XBOX360 می خواهم یک تلویزیون بخرم
آیا به نظر شما b690 انتخاب مناسبی است یا خیر؟
ممنون
تا این قیمت برای بازی کردن میتونی رو G10 حساب کنی.چون تو تصاویر HD واقعا خوب عمل میکنه.
من تصویر B690 با XBOX 360 ندیدم.در این مورد دوستان میتونن راهنمایی کنن.