سلام
نظرتون در مورد c10 پاناسونیک چیه؟ برای برنامه های عادی ماهواره و تلویزیون میخام. طول عمر پنلش چطوره؟ از نظر افت کیفیت تصویر و رنگ. راستی مصرف برقش رو توی سایت پاناسونیک 280 وات زده بود و s10 رو 480 وات؟؟؟
Printable View
سلام
نظرتون در مورد c10 پاناسونیک چیه؟ برای برنامه های عادی ماهواره و تلویزیون میخام. طول عمر پنلش چطوره؟ از نظر افت کیفیت تصویر و رنگ. راستی مصرف برقش رو توی سایت پاناسونیک 280 وات زده بود و s10 رو 480 وات؟؟؟
فروشگاه اینترنتی بانیان (چاره دات آی آر) داره میده 1470 اگه اشتباه نکنم.اراک فروشگاه پانا میده 1780.هر کی واسه خودش یه قیمت میده.همه هم میگن نماینده رسمی پانا هستیم.نقل قول:
نقل قول:کدوم سایزهاشون و کدوم نوع ( lcd یا پلاسما )؟نقل قول:
اگر پلاسما است که قبلا همینجا گفتم ان مصرف در ماکسیمم حالت در حالتی که رو بیشترین شدت روشنایی و صفحه تمام سفید باشه رخ میده و در بقیه و در مود های کم مصرف کمتر از این حرف هاست ( بر عکس lcd که تمام مدت مصرفش ثابت است ).
تو سایتش هم نگاه کنی چند مقدار مصرف برق موجوده که یکی ماکسیموم و یکی مینیمم و یکی میانه است.
بالا اوردن تاپیک برای دوستان.:46:
سلام.شما مشکل رنگ مشکی داشتید؟
این پنل پایه مخصوص نصب روی دیوار رو داره همراهش یا اون رو باید جداگونه خرید؟اگر نداره قیمتش چقدر هست؟
تو تاپیک مرتبط با این موضوع بحث شده و پیش بینی میشه مشکلی تو محصولات اسیایی نباشهنقل قول:
نقل قول:
باید جداگانه بگیرید
پ ن
در کل برای همه تلویزیون ها که من پرسیدم باید جداگونه پایه می گرفتیم....به شما همراهش مجانی میدن؟
نه من هم توی دفترچه اش دیدم نوشته اکسسوری.قیمت ندارید؟نقل قول:
متاسفانه نه.... قیمت ها یادم رفتهنقل قول:
یک موضوع جدید کشف کردم که سینمای همراه تلویزیون می تونه تصویر رو بجایupscalling تلویزیون تو وضوح 1080 بفرسته ولی نصاب اینو فعال نکرده بود باسه من ......
در موردش بیشتر توضیح میدید . سینماتون چیه ؟نقل قول:
سینمای همراه پاناسونیک مال من pt870 استنقل قول:
تو دفتر چه اش نگاه کردم دیدم برای تماشای دی وی دی ها یا فایل هایی که با فلش پخش می کنیم با اینکه روزوشن تصویر بالاتر از پیش فرض بوده ولی همش تو حالت 575p نشون میداد بخاطر همین رفتم دفترچه رو نگاه کردم و دیدم میشه دستی این مورد رو تنظیم کرد. صفحه 20 راهنما رو نگاه کنید روش تنظیم کردن رو می بینید.:46:
سلام ،نقل قول:
یعنی سینمای خانگی شما میتونه 1080p پخش کنه ؟
راستی اگه mkv 1080p رو به DivX 1080p تبدیل کنیم سینمای خانگی پخشش میکنه ؟ (USB یا DVD فرقی نمیکنه)
موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
در مورد تبدیل فکر نمی کنم با ان وضوح رو اجرا کنه چون صفحه 31 رو نگاه کنی اطلاعات کدک ها رو گذاشته...ولی با این حال یک ویدیو یsample رو بگیر و تست بکن شاید اجرا کرد.نقل قول:
در مورد ورودی فقط یادت باشه در dvd پلیر حتما باید بسته شده باشه وگرنه اجرا نمی کنه .....راستی dvd های 2 لایه نوع منفی رو هم می تونه بخونه (صفحه 29 )
پ ن
پس چرا 720 منو اجرا کرد؟؟؟؟شاید بخاطر پایین بودن bitrate فایلی که گذاشتم نشون داد( اصلا منطقی نیست)..... بزار خودم هم یک چند تا تست با چند فایل بیت رت بالا بزارم ببینم نتیجه چطوری است.( برای خودم هم جالب شد که نوشته ساپورت نمی کنه ولی اینو پخش کرده......)
با سلام به دوستان عزیز بعد از کلی جستجو وپیگیری مباحث این تاپیک نصمیم گرفتم یک G10 خریداری کنم
ولی سه تا سوال دارم که لطفا جواب بدید
1- آیا سوختگی تصویر کماکان در G10 هم وجود داره؟
اگه وجود داره بارای تصاویر ثابت مثل لوگو کانال ها چه تمهیداتی باید انجام داد
2- آیا واقعیت داره که در پلاسما ها ممکنه بعد از مدتی استفاده مجبور به شارژ گاز HDTV شویم
3- آیا در مدل G10 هم افت کیفیت بعد از مدتی استفاده وجود داره؟
اگر هست حدودا بعد از چند ساعت کار کرد؟
سلام مجددنقل قول:
آقا دست شما درد نکنه... راستش من اصلا" سینمای خانگی ندارم ! برای همینم هست که دارم تحقیق میکنم که با توجه به پولم یه سینمای خوب بگیرم ! اگه سوال کردم برای این خاطر بوده...
استاد اگه خواستین من براتون یه فیلم 1080p با فرمت avi بفرستم تا تست کنید ! فقط بیتریتش رو نمیدونم چند بذارم که نه کیفیت پایین بیاد و نه دستگاه مشکلی داشته باشه ! اگه بیتریت 7000 رو بتونه جواب بده واقعا" عالی میشه !
موفق و شاد و سلامت باشین...:11:
عجب .... پس که اینطور .....من داشتم رو هوا به شما صفحه می گفتم :31:....مشکلی نیست هر اطلاعاتی که بتونم بهت می دم که چیزی بخری که بدردت بخوره.نقل قول:
در مورد تست
نه خودم بیت رت بالا 1080 و 720 نمونه از اینترنت پیدا کردم با بیترت بالا
همشو رد کرد و گفت قابل پخش نیست......پس چطور این فایل بیت رت پایین رو نشون میده ....البته دقت کردم متوجه شدم تو حرکت های سریع پرش داره....
در کل hd یا سریع رد می کنه یا تو تصاویر پر تحرک پرش می کنه ( این فایل رو استثنا اجرا کرده )
اگر باسه پخش کردن فرمت های مختلف می خوای طرف این مدل نرو چون بدرد نمی خوره اصلا...
کیفیت صداش خوبه باسه سورس 5.1 کاناله ولی بخاطر مورد قبل ضعف شدید داره برای استفاده ازش
من برنامه ام خرید یک pc بی صدا کنارش هست که تلویزیون رو بهش وصل کنم تا فایل هامو با کیفیت خوب پخش کنه و سینما رو هم باسه خروجی صدا استفاده کنم....
در کل سینمای روش بیشتر بدرد کاربرایی می خوره که فیلم هاشو رو دی وی دی می بینن و خودشون دانلود نمی کنن و حوصله دنگ و فنگ و ور رفتن باهاش رو و یک تعداد کانال که صدای دالبی رو پشتیبانی کنه داشته باشن بدرد می خورهن... بدرد خوره های فیلم که از زمین و اسمون فیلم با فرمت ها و کیفیت های مختلف می خوان نمی خوره....
اگر دنبال سینمای خوب هستی پیشنهاد من خرید سینمای جداست.
سلام دوستان
می خواستم ببینم این مدل 37 اینچ هم دارد؟در اینصورت حدود قیمتش چقدر است؟
تو پاناسونیک سایز کمتر از 42 lcd و بالای 42 پلاسما هست.نقل قول:
g10 تو سایز 37 یک مدا lcd داره ولی قیمتش رو یادم نیست چه قدر بوده ( و البته این مدل مال اسیا است و تو محصول اروپا وجود نداره)
دوستان قیمت g10 تو تهران چنده؟
حدود 1400 تا 1500 فکر کنم باید باشه ...از بچه هایی که بازار رفتن بپرسی بهتره:46:نقل قول:
عید من یکی برای دوستم گرفتم 1450 بود....نقل قول:
حدود 1400 تا 1500 فکر کنم باید باشه ...از بچه هایی که بازار رفتن بپرسی بهتره
دوست عزیز کف قیمت جمهوری تو پاساژ حافظ و شرکا 1460 بود شما چه حوری 10 تومن ارزونتر گرفتی ؟نقل قول:
لطف میکنی آدرس رو تو پیغام خصوصی برام بذاری؟ ممنون میشم
با سلام به دوستان عزیز بعد از کلی جستجو وپیگیری مباحث این تاپیک نصمیم گرفتم یک G10 خریداری کنم
ولی سه تا سوال دارم که لطفا جواب بدید
1- آیا سوختگی تصویر کماکان در G10 هم وجود داره؟
اگه وجود داره بارای تصاویر ثابت مثل لوگو کانال ها چه تمهیداتی باید انجام داد
2- آیا واقعیت داره که در پلاسما ها ممکنه بعد از مدتی استفاده مجبور به شارژ گاز HDTV شویم
3- آیا در مدل G10 هم افت کیفیت بعد از مدتی استفاده وجود داره؟
اگر هست حدودا بعد از چند ساعت کار کرد؟
1- بهتر میشه بگی...منظورت ماندن اثر ارم های شبکه ها پس از مدت زمان زیاد و وقتی صفحه سیاه میاریم یک ردی از ارم مشخص میشه؟نقل قول:
در مواردی که یک جای تصویر ( مثل ارم شبکه های ایران که بیشتر مواقع اطرافش از بی تحرکی چمن سبز میشه ) و در مدت زمان زیاد رخ میده ... برای رفعش کافیه کانال رو عوض کنی به جایی که تصویر متحرک داشته باشه 5 دقیقه بمونه این حالت رفع میشه . ( این حالت رو من 2 3 بار بیشتر ندیدم از زمان استفاده ام)
2- این مورد رو من خبر ندارم ( حقیقتش اولین باره می شنوم) بزار یک اشنا به مسائل تلویزیون بیاد جواب بده....
3-برای من هنوز رخ نداده و طبق گزارش ها این مشکل باسه بازار امریکا رخ داده و بازار اروپا این مورد رو ندیدن....
علتش هم تا الان احتمال میدن یا بخاطر مشکل تو مواد به کار رفته تو پنل ها هست یا مشکل در خط تولید بوده ...
بخاطر همین هم محصولات اسیا ( که ایران هم جزوش هست ) بخاطر اینکه خط تولیدش از اروپا و امریکا جدا است این مشکل رو بعید هست داشته باشه.
دوستان من یک سیستم سینمای خانگی پایونیر با مشخصات زیر دارم:
ریسیور 1019 که خروجی 1080p داره (up-scaler) و پلیر 420.
همچنین ریسیور ماهواره هم cubeRevo 250 HD که اونم با توجه به اینکه به ریسیور پایونیر رفته در نهایت 1080p به تلویزیون میرود.
پس میتونم ادعا کنم خروجی من به تلویزیون خروجی خوبی خواهد بود. حالا مسئله اینه که با توجه به خروجی مناسب دستگاه من، کیفیت Panasonic 42G10 بهتر خواهد بود یا SAMSUNG 40B690 ؟
البته خود من 42sl800 LG رو انتخاب کردم ولی ممکن هست گیرم نیاد و مجبور بشم بین این دو یکی رو انتخاب کنم. دوستان اگه پیشنهاد دیگه ای تو این رنج دارن بفرمایند خوشحال میشم.
اینم بگم که تمام صفحات این فروم رو مطالعه کردم و الان میخوام دوستانی که ماههاست یکی از اینا رو خریدن نظر بدن.
ممنون از همگی :11:
با سلام... میخواستم بدونم مدلهای بالاتر از G10 مثل G20 j تو ایران وجود داره؟ واگه آره حدود قیمت چقدره؟ ممنون.
دوست عزیز من g10 دارم بدون تعصب هر چی سوال داری بپرس تا جواب بدم . اتفاقا منم میخام سینما خانواده بخرم ازت راهنمایی میگیرم . سوالات را طوری بپرس که برات الویت داشته باشن . در اونصورت اگه پاسخ اونارو بگیری معایب دیگه که در الویت نیستن برات اهمیتی نخواهند داشت . فقط یه چیزی . این مدل از lg که نوشتی رفلکس صفحه اش تو بازار دیدم خیلی زیاده عکس آدم میوفته روشنقل قول:
خیلی خیلی ممنون:11:نقل قول:
اگه اطلاعاتی داشته باشم که براتون مفید باشه خیلی خوشحال میشم و در خدمتم در بست.
میخوام حدود 1500 یک تلویزیون بگیرم که با توجه به شرایطی که قبلا گفتم(خروجی های HD) بین پلاسما و ای سی دی و مشخصا g10 , b650 موندم.
کیفیت تصویر فقط و فقط برام مهم هست نه برق نه زیبایی پنل نه چیز دیگه ای.
البته امروز دیدم یکی از دوستان گفته بود EX500 سونی 46 بانه 1450 گیر میاد.
واقعا آدم گیر میوفته...
ممنون
تشکر میکنمنقل قول:
از نوع رسیوری که داری مشخصه که بیشتر رفتی به سمت کانالهای hd .
اگه cccam داشته باشید که قطعا ----- ماهواره شما عالیه
من از بانه خریدم 1050000 و راضیم
در مقایسه با b650 که تو خونه پدر زنم هستش این معایب رو داره
1- نداشتن usb ( ----- سینمای شما همه اینها رو حل میکنه - البته به جز باز کردن فرمت mkv )
2- مصرف برق بالاتر
3- تو تصاویر معمولی لبه های تصویر تو b650 تیزتر (شارپتره ) و تو g10 یه کمی نرمتره
4- وزنش سنگینتر از ال سی دیه
5- طراحیش از سامسونگ پایینتره که البته اونم سلیقه ای هستش مثلا از نظر من همین سادگیش اونو زیباترش کرده نسبت به بدنه بسیار براق سامسونگ
6- دمایش اندکی از ال سی دی بیشتره ( محسوس نیست خودم آزمایش کردم ) البته اونم فقط در قسمتهای بالایی که فن میخاد گرمای اضافی رو از پنل خارج کنه والا در قسمتهای پایینی دما به اندازه معمولی و اندکی بالاتر از دمای محیطه
مزایاش نسبت به b650 و کل السی دیها :
1- رنگ سیاه رو بسیار عمیق نشون میده الان میفهمم قبلا که روی این گزینه بسیار اسا تید تکیه میکردن چه لذتی داره
2- کیفیت ساخت از جنس بدنه تا کنترلش خیلی عالیه و مشخصه روش خیلی کار شده . قاب و کنترل سامسونگ شبیه اسباب بازیه . مخصوصا اگه کنترلشو نگاه کنه همه چیز دستت میاد . این نشون میده که در اتصالت ورودی و خروجیش هم خیلی با دقت کار شده .
3- کنتراست بسیار خوبی داره . چند شب پیش فیلم vertige رو با فرمت brrip نگاه میکردم تو تصاویر تاریک جزییات کاملا مشخص بود در حالیکه همونو در ال سی دی هم دیدم تو تصاویر تاریک مجبور شدیم brightness رو بالاتر ببریم که اونم باعث شد وضوح تصویر از بین بره و هیچی دیده نشه
4- رنگاش خیلی طبیعیه . وقتی به رنگاش عادت میکنی دیگه آدم نمیخاد ال سی دی ببینه
5- تصاویر رو مثل ال سی دی تخت تر نشون نمیده و مثل تلویزیونهای لامپی یه مقدار بهش حالت سه بعدیتری میده
6- غلظت و اشباع رنگش بالاست . وقتی تو کانال کارتون میذاریش مجبوری رنگارو زیاد کنی که تو ال سی دی وقتی رو 100 میذاری مثل درجه 65 روی g10 هستش
7- تو تصاویر hd که اصلا حرفشم نزن کیفیت اون رو نمیتونی با ال سی دی مقایسه کنی چون خیلی سرتره و اصلا به طور کامل ال سی دی رو باطلش میکنه
8- اما مهمترین حسنش که اگه فقط تنها حسنش هم محسوب میشد من بازم اینو میخریدمش . تصاویر بیسار سریع رو مثلا تو صحنه های اکشن و فوتبال عالی و بسیار نرم نشون میده . وقتی مدتی g10 نگا کردیم تو خونه پدر زنم خانمم گفت که چشاش وقتی به این صحنه ها خیره میشه درد میگیره
9- از همه مهمتر چون من عادت عادت دارم تو تاریکی خونه فیلم میبینم ( می چسبه مثل سینما:31:) چراغا رو که خاموش میکنی کنتراست و درخشندگی تصویر دو برابر میشه اینم دلیلش اینه که چون رنگ و نور در پلاسما توسط سلولهای گازی تولید میشه به هنگام وارد شدن به محیط خونه نور خونه یه کمی جلوشو میگیره . اما در ال سی دی کاملا بر عکسه چون نور پشتی داره توسط یه لامپ در پشت ال سی دی تامین میشه در نور بیسار زیاد خونه باعث براقیت مجازی پیکسلها میشه وقتی لامپ خاموش میشه این نور پشتی هنگام عبور از پیکسلها برای رسیدن به بیرون پنل باعث میشه که اندکی از رنگهای ال سی دی شسته بشه
10- تو زاویه دید هم که اصلا حرفشو نزن . از هر طرف اتاق که میشینی حتی با زاویه شدید بازم تصاویر مثل روبرو شفافه اما تو سامسونگ افت از 30 درجه شروع میشه و در زاویه های دید بالا به افتضاح میکشه
آقا دمت گرم که خیالم رو راحت کردی. واقعا ممنون.نقل قول:
کاملا مطمئن شدم. مخصوصا که شما میگی سامسونگ رو خونه پدر خانمتون دیدی.
:11::11::11:
یکی دیگه مطلب هم اینکه این قضیه حمل به صورت عمودی چیه؟
شما تو دفترچه چیزی خوندین. چون اگه خواسته باشم از بانه بیارم ماشینم 206 صندوقدار هست و نمیخوام باربند براش بذارم و میخوام صندلی عقب رو بخوابونم و جاش بدم.
من امروز یک ال سی دی پاناسونیک دیدم روش نوشته بود : Transport only in upright position
نقل قول:
خواهش میکنم . تازه من از بانه یه سری 5 اروپایی هم واسه خونه پدر خودم هم خریدم که چیزس از b650 کم نداره چون usb اون رو با منو مخفی فعال کردم و فیلم رو باز میکنه . هر جور بخای تستش کردم اصلا g10 نمیشه که نمیشه خیالت تخت تخت . راستی سینمات مدلش چیه چون ----- سینما ت خیلی مدلش بالاست . مثل اینکه جدا خریدیش اگه جدا خریدی بانداشو چیکار کردی میشه منو راهنمایی کنی . اگه این تالار هم نشد بیا تالار سینما پست بده میرم اونجا نگاه میکنم . مرسی
در مورد نحوه حملش هم من تو دفترچه چیزی ندیدم . من قبلا خودم روی این موضوع حساس بودم البته روی باربند آوردم ولی رو قوطیش یه فلش به سمت بالا داره که گفته اون باید رو به بالا باشه وقتی هم اونجوری عمل میکنی کارتن حالت خوابیده پیدا میکنه پس حتما مشکلی نداره . البته قبل از رفتن یه نظر از اساتید اینجا خواستم که تو یکی از پستا هستش و در موردش یادم هست که آقای alucard هم گفتن چیزی درباره حمل عمودی نشنیدن
بازم ممنون. پس اگه خدا بخواد منم جی 10 دار میشم.نقل قول:
در مورد سینمای خانگی هم من تقریبا 300 ساعت مطالعه و اینترنت و مشاوره و ... کردم تا اینا رو گرفتم. توی سینمای خانگی پست میزنم که مرتبط باشه.
همه جای دنیا میگن همه خوبن مگه اینکه خلافش ثابت بشه حالا اینجا فرض به اینه که همه بد هستن و باید تک تک پست های ما تایید بشن . پس اگه پستام دیر میرسه معذرت میخام.
شما فیلم با رزلوشن hd یا full hd و فرمت هایی نظیر mkv رو تونستین پلی کنید از usb یا صرفا رزلوشن های غیر از hd .نقل قول:
usb اون رو با منو مخفی فعال کردم و فیلم رو باز میکنه
اگر با رزلوشن hd پلی کرده باشین خیلی عجیبه تو سری 5 چیپست سخت افزاری پردازش تصاویر با بیت ریت بالا و رزلوشن hd وجود نداره چطوری توانایی پردازش رزلوشن hd می تونه داشته باشه.اگر با ترفند منو مخفی و تغییرات ایجاد شده بتونه تصاویر با سورس sd پلی کنه خوب چیز مهمی نمی تونه باشه و عملا یه پلیر 20 تومنی هم توانایی این کارو داره به صورت مجزا و کامل تر.
مرسی .
سلام امیرجان خسته نباشی کم پیدایی .نقل قول:
آره همه فرمتها رو باز میکنه . یه فایل یه دقیقه ای از اینترنت گرفتم که full hd هستش و بیت ریتش هم بد نبود تو کامپیوتر 11mb نشون میداد بدون هیچ مشکلی پخشش کرد . فقط چون منوش فارسی نمیشه زیر نویس فارسی ساپورت نمیکنه . تو فرمت srt حروفات رو جدا میکنه و از چپ به راست مینویسه. یه نکته هم که یادم رفت بگم ----t هم داره
من تحقیق کردم مثل اینکه اینا از سفارشات آخر سری 5 واسه اروپا بوده از چیپست سری 6 به صورت آزمایشی روشون استفاده شده
حتی صحت این تحقیق من وقتی به واقعیت نزدیک میشه که به نحوه فعالسازی منو مخفیش دقت کنی . کافیه بری منو مخفی و نام مدل رو از b550 به b650 تغییر بدی . در ضمن سری مالزی ( آسیایی ) نه ----t داره و نه usb فعال میشه
سلام...
اين مدل و همچننيين مدل s10 رو پايه هاي ميز LCD قرار ميگيرند؟؟؟
نميدونم بهش چي ميگن....اميدوارم سوالم رو متوجه شده باشيد ...
سلام مجدد دوستان...
يه سوال ديگه داشتم.....
من هر چي مشخصات S10 و G10 رو نگاه ميكنم تفاوت خيلي كمي دارن...
ميخوام بدونم واقعا تفاوت توي كجاست؟؟؟؟
هر كدوم به درد چه نوع كاربري ميخورن؟؟؟
ممنون...
یک تاپیک مقایسه ای بین این تاپیک تو همین بخش است یکم بگردی پیدا می کنی که در این مورد بحث شده توش:46:نقل قول:
درود
اساتید محترم یه سوال
منو مخفی g10 چجوری هویدا میشه
یه دستور العمل بود که یکی از دوستان گذاشته بود منم خودم یه جایی نقل و قولش کردم اما نمیتونم ازش استفاده کنم
به این صورت بود که باید صدا را از روی TV تا آخر کم میکردیم بعد 3 بار recall رو میزدیم ، بعد یه منو باید بیاد
من هر کاری میکنم اون منو نمیاد
تو بعضی دستگاه های صوتی تصویری (----- ها) قاب کنترل رو که باز میکنی روی مدار جای یه دکمه هست که خالیه
وقتی اتصالش میدی ریپیر منوش میاد
دلم نمیاد ریموت TV باز کنم چکش کنم
یه سایت هم بود که g10 توش نبود
کد:http://www.riddledtv.com/forums/panasonic-service-menu-codes-plasma-lcd-crt-rptv-t287.html
دوست عزیز ممنون از اطلاعاتت منم استفاده کردم:11:نقل قول:
من چند ماهه دیگه عروسیمه می خوام یه تی وی با سینما بگیرم حدود 2.5 نهایتش بشه!
میتونین ببینین قیمت سایزهای 42 و 50 چنده ؟؟ ممنون میشم قیمت بانه و تهران رو بدین بهم؟! (سایز 46 نداره این مدل؟)