تا اونجایی که یادم هست بازی کاپتان سوباسا تک نفری بود! اگه ورژن دونفریش رو داری به من هم اطلاع بده.نقل قول:
Printable View
تا اونجایی که یادم هست بازی کاپتان سوباسا تک نفری بود! اگه ورژن دونفریش رو داری به من هم اطلاع بده.نقل قول:
آقا یه سوال/// راستی میشه بازی کمبات رو با این روش آنلاین بازی کرد؟؟؟
نقل قول:
کدوم کمبات؟ ماله میکرو؟ با این روش تمام بازی های میکرو رو میشه دو نفری و از طریق اینترنت و حتی از طریق شبکه مقابل هم و یا حتی کوپوریتیو بازی کرد. البته بستگی به بازی داره یعنی بازی باید دو نفری رو ساپورت بکنه.
محتوای مخفی: ؟
نه من منظورم بازی های سگا بود !
باید از یه شبیه ساز سگا که کایلرا رو ساپورت میکنه استفاده بکنی.نقل قول:
میشه لینک شو بهم بدی؟؟
من خودم تست نکردم ولی از قرار معلوم این شبیه ساز سگا هست که از کلاینت کایلرا هم پشتیبانی میکنه. اگه کار کرد خبرش رو هم بیا بده :نقل قول:
کد:http://www.emulator-zone.com/download.php/emulators/genesis/gens/gens-win32-bin-2.14.zip
اونایی که میخوان سرور بزنن ولی به دلایل خاصی آی پی ولید ندارن و از طرفی نمیتونن مودمشون رو روی بریج قرار بدن میتونن برای ایجاد سرور از برنامه هاماچی استفاده بکنن. توی پست اول آموزشش رو به طور کامل قرار دادم.
Network ID : Microbaz
Password : 1
بازی های دیگه میشه انجام داد
این بار صدم بله میشه!!!
بابا عصبانی نشو،نقل قول:
باید به فکر راهنمایی بچه ها باشی!
یه بار توضیح کامل واسه سگا بده خیال همه رو راحت کن!!!
آقا دمت گرم
کسی هست واسه بازی آنلاین مقابل هم یه دست بزنیم؟
همینجا اعلام آمادگی بکنین تا هماهنگ بشیم
مرسی
من قبلا سرور kaillera رو رو vps زده بودم . خیلی جالب بود. تمام شبیه ساز ها که kaillera رو ساپورت میکردند رو میشد بازی کرد.
هر بازی که از میکرو یا کنسول دیگه ای بود درخدمتیم + همین بازی.
واسه قرار یه ساعتی رو مشخص بکن تا بازی بکنیم
اینم آی دیم هست :
krauser35[at]yahoo.com
ساعت 5-6 بعد از ظهر مناسب باشه به نظرم.
یاهو هم اد کردم
اوکی ساعت 6 آن شو
متوجه نشدم تو هستی درخواست اد رو رد کردم یه بار دیگه اول پیغام بده بعد اد بکن تا بفهمم که تو هستی
مرسی
آقا چرا هم تیمی با قرعه کشی انتخاب میشه؟ اگه دو نفر باشیم نمیشه هم تیمی شیم خودمون؟ خیلی بده که
من پست اصلیم دروازه بان هست هیچ کس هم نمیتونه توی یه بازی بهم بیشتر از یه دونه گل بزنه!
حالا اگه یه هم تیمی شاخ واسه حمله پیدا بکنم دیگه همه رو تا آخر درو میکنیم!
حداقل قرعه کشی میکنیم تا افراد حرفه ای با هم توی یه تیم نیفتن و نتایج بازی ها پیش بینی نشده و هیجان انگیز بشه!
کسی هست باهش یه فوتبالی بزنیم ؟
من هستم! :n20:
سه تا گل هم بهت آوانس میدم!
فقط لطفا پست دوم تاپیک رو کاملا بخون!
اگه خواستی ادم بکنی خودت رو معرفی بکن!
krauser35
همچین چند دقیقه پیش چند دست بازی کردم و جامو گرفتم البته روی HARD .
مثل جونیام نیستم ولی خوب بد نبود. چند دست دیگه بزنم فکرکنم به آمار دو رقمیم برسم فکر کنم رکوردم 17 گل بود. تو این ها گل خوردنم بالا بود چون که دفاع کردن ها رو یادم رفته بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این چند دست 8 بر یک کامرون رو زدم.
7 بر 2 برزیل رو.
این مسابقه ها چه قدر وقت می گیره؟ ساعت چند برگزار می شه؟ ( اگه همه چی زمونه ی آدم بزرگی میزون باشه،اگر هنوز دنبال مهاجم باشی هستم.)
علی هستم
اینم آیدیم:l0000000l@yahoo.com
سرعت نت هم 1 مگ
دوستان لطفا سواالات راجب مسابقات را در تاپیک مخصوص خودش بپرسید و ثبت نام هارو هم در اون تاپیک به عمل بیاورید. :n16:
منم هستم آی دی : rouzbeh.sabzehei
Username : KpeVeDKo
سلام
بالاخره امروز بازی رو دانلود کردم و بعد از سال ها بازیش کردم :)
فقط اینکه نمیدونم چرا قسمت Connect برای من غیر فعال بود.
یه سوال، امکان انتخاب بازیکن (شماره دادن) وجود داره یا فقط یه
بازیکن رو میتونی کنترل کنی؟
یه حالتی وجود داشت که قدرتی میزد، توپ شبیه ماهی میشد،
اون چجوری بود؟ :biggrin:
راستی فرید جان، مرسی بابت فارسی سازی بازی
شبيه ساز Nestopia و ورژن فارسی بازی رو در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمیمه کردم.
با تشکر مهران...
واسه اینکه کانکت فعال باشه نباید بازی رو اجرا بکنی!
این هم -- خیلی جالبی هست که توسط یه هکر چینی به اسم wangsitan انجام شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حین بازی با زدن دکمه Select میشه بازیکن های دیگه رو هم کنترل کرد!
سلام
آها، درسته، ممنون، نکته ش این بود پس :)
میشه یه لیـنک دیگه لطـف کنی یا آدرسش رو به شکل دیگه ای بذاری؟
تو بازی هایی که انجام میشه (در خلال همین تاپیک) این هـک غیر فعال
هست. درسته؟ بدون این هـک بازی میکنید؟
با تشکر مهران...
توی مسابقات از ورژن اصل ژاپنی استفاده بشه بهتر هست
لینک بالا قبلتر شده
از سایت ایران - بلاگ هست خودت دستی لینک رو درست بکن
یک قرن پیش اینو بازی میکردم رعدوبرق میزد وسط زمین بازیکن جزغاله میشد
چرا وقتی من آی پی هایی که تو پست اول رو وارد میکنم و بعد کانکتینگ مینویسه:Error Requesting server list?
اون آی پی ها قدیمی ان!نقل قول:
گزینه رفرش رو بزن باید ip ها رو بیاره!
رفرش رو که زدم بارم همون میادنقل قول:
دوستان روشی که توی پست اول هست واسه ورژن قدیمی کلاینت کایلرا هست واسه همین بعضی از قسمت هاش الان دیگه از کار افتادن
داخل فایل Play Online.txt به طور خیلی مختصر و مفید مراحل جدید رو نوشتم
مراحل انجام شدنقل قول:
حالا میخوایم بازی کنیم چی کار کنیم؟!
سلام باید لیست سرور ها رو رفرش کنید تا سرورها تو لیست بیان و تو سروری برید که پینگ پایین و پلیر دار هست و باید این نکته رو توجه کنید که ممکنه نتونید اون بازی رو که دارید یا کنسول رو بازی کنید چون ممکنه پلیرها گیم دیگه و یا کنسول دیگه ای داشته باشند. بهترین راه اینه که همین جا اعلام کنید که دوستان در وقت مناسب قرار بازی بزارند.نقل قول:
ببین داداش من همه مراحل راهنماییتو رفتم ولی هیچی نمیشه من و دوستم نمیتونیم بازی کنیم طبق راهنماییات عمل کردیم ولی فقط یه صفحه سفید برامون میاد اسم همدیگرو هم نمیبینیم میشه یکم بیشتر راهنمایی کنی یعنی این برنامه برای ما مشکلی داره؟ اخه اصلا آنلاین نمیشه بازی کرد به هیچ نحو بعدشم سرورا رو نمیاره بعنی برام هیچ سروری نمیادنقل قول:
کسی هست بهم کنه اینو آنلاین بازی کنم ترو خدا اگه کسی هست که بتونه ممنون میشم خیلی واجبه برام لطفا کمکم کنین
امشب از ساعت 9 تا 12 به یاهو مسنجرم پیغام بده تا با هم یه دست بازی بکنیم : krauser35
درود بر همه! :D
دوستان هنوزم بازی می کنید شما؟
هستید بزنیم؟ :D
آی دی لاینم رو اَد کنید:
mer5ad