یعنی می خوای بگی 15 تومن فقط دادی ؟؟؟؟ :n02:نقل قول:
هر ماه یه گیگ ، 6 ماه 6 گیگ ؟
Printable View
یعنی می خوای بگی 15 تومن فقط دادی ؟؟؟؟ :n02:نقل قول:
هر ماه یه گیگ ، 6 ماه 6 گیگ ؟
آفرین دقیقا":n09: تایم رایگانش 3 تا 7 صبح هستش،اگه بیدار بودم از اسپیدتست اون زمان تست می زارم :n01:اما سرویس نگیر از این شرکت،این همه شرکت دیگه :n31:نقل قول:
پس به جاش باید بسته بخری ؟نقل قول:
طرح دیگه ای نداشت ؟
تایم رایگانش هم کمه ، و هم بد موقع
نماز صبح پاشودی سیستم رو روشن کن و عکس بگیر :n02:
من ADSL خونه رو از اول از همین شرکت گرفتم که چند سالی میشه و فوق العاده هم راضی بودم
حتی شب ها هم سرعتش افت نمیکرد ولی الآن حدود دو ماهه تو روز خوبه ولی شبانه اش شده همون سرعتی که گرفتم
حالا نمیدونم قراره همینجوری بمونه یا نه. اینجوری دیگه نمیصرفه
برای بقیه دوستانی که از این شرکت ADSL گرفتن هم همینطوره یا نه؟
داداش داری بدجور ما رو می ترسونینقل قول:
چون می خوایم بیایم این شرکت
سرعت شبانش چند کیلوبایته ؟
من سرویس 256 کیلو دارمنقل قول:
قبلا هم روز و هم شب سرعتم رو 6-7 مگ بود ولی الآن تو روز 6-7 مگه ولی شب موقع دانلود رایگان میشه همون 256 کیلو
اشتباه نوشتم تایم رایگان 3 تا 7 هستش 4 ساعته ، آره ، حداقل می زاشتن 7 تا 11،آره به خاطر همین این isp کاربراش زیاد نشدن ، چون کسی ساعت 3 صبح تست نگرفته با speedtest هنوز:n08:نقل قول:
نیااااااااااااااااااااا خوب نیست این شرکت :n05::n31:نقل قول:
بله برای منم همین طورهنقل قول:
من سرویس یک مگ با 10 گیگ حجم دارم روزا سرعتم 12 مگابیت بر ثانیه است
شبا 3 تا 7 دقیقا روی یک مگابیت محدود میشه و سرعت دانلود 120 هست از 7:01 دوباره میشه 12 مگابیت:n31:
فکر کنم مرکزتون شلوغ باشه ، مرکز ما که 19 مگ پهنای باند بازه ، کاربر خیلی کمه :n09:نقل قول:
می گم از وقتی من اومدم این شرکت ، این تاپیک چقدر شلوغ شده :n08:
ربطی به تعداد نداره!!!نقل قول:
شما همونطور که گفتم فعلا لذتشو ببر چون چند وقت دیگه که محدود بشی حسرتشو می خوری!!!
مگه شما هم اول که سرویس گرفتی محدود نبودی؟بعد عصر انتقال که محدود نمی کنهنقل قول:
نه نبودمنقل قول:
به یک ماه نکشید اول شبانه محدود شد
دوم سرعت ماکزیمم اومد روی 5600 کیلو بیت که در واقع 500 کیلو بایت میداد اونم با idm
سوم اینترنت تبدیل به اینترانت با پینگ بالا شد که سایت باز نمی کرد
هر چی هم میگی جواب میده هدیه بوده!!!!!!!!!!!
خلاصه زمان همه چیو مشخص میکنه!!!
بعدش به این نتیجه می رسی که همه شرکتا دستشون تو یه کاسس و فقط با کاربرا بازی می کنن عین گربه که با شکارش بازی می کنه و این وسط فقط ما هی باید هزینه رانژه بدیم و الافی بکشیم!!!! واسه اینترنت که نه اینترانت با ف ی ل تر زیاد!!!
قمی جون،این پشتیبانی عصر انتقال چقدر باحال هستند،هر بار باهاشون رایزنی کردم خطمو یک مگ بالاتر بستند،الان رفتم رو 19.5 مگ :n19::n20:دیگه بهترین نت adsl تو ir و من دارم ، :n31: بالاترین سرعت داتک 18 مگ بود که الان من هستم با 19.5 مگ،خطم تا 22 مگ می کشه ، رایزنی های بعدی یرای 22 مگ :n19:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشتی اینطوری که دوستان میگن ، محدود میکنه بعد از یه مدتنقل قول:
تست سرعت از سرور داخلی (بازه زمانی دانلود شبانه رایگان)
تست سرعت از سرور داخلی دقایقی بعد از بازه زمانی دانلود رایگان
حالا من استفاده می کنم ببینم محدود می شم یا نه :n09:نقل قول:
شما سرویس گیم فعال کردید که پینگتون پایینه؟عصر انتقال سرویس گیم هم داره؟نقل قول:
نه من سرویس خاصی رو فعال نکردم (سرویسم 1 مگ ماهیانه 10 گیگ هست) نمی دانم عصر انتقال سرویس گیم داره یا نهنقل قول:
از شبانت یکم تعریف کن...:n09:نقل قول:
شبانه چی هست اصلا"؟:n19:مگه شبانه هم اینترنت کار می کنه؟:n09:یک کم بیشتر توضیح بده شبانه چی هست؟:n05::n31:نقل قول:
منم مشهدم سرعت شبانه همون سرعت اسمی رو میده بعد سرعت بالا شوق و زوق کل کل بچگانه سن بلوغ رو نداره! با وجود فیلترینگ هوشمند و فازی های فیلترینگ سرعت معنای نداره کلا الان ایترانت داریم یک مثال فیلترشکن ها که کار نمیکنه یک دونه هم گیر بیاری سرعتش خیلی پایین هست و سایت اصلی که فیلتر هوشمند روش هست سرعتش پایینه مجبوری تو سایت یوتوب با کیفیت 240 ویدیو نگاه کنی کلا الان منتظر مقاله یکی از سایت ها درباره ایتنرنت ماهواری مجانی روی هاتبرد هستم یک دستگاه کوچک دستساز هم مقالشو نوشته که راحت میشه از جهت هاتبرد ایتنرنت مجانی گرفت و با وای فای اشتراک گذاشت
نکته جالب اینه که تا من تو این تاپیک نبودم هیچ کسی از این شرکت نظر نمی داد تو این تاپیک ، تا من تعریف کردم،حالا همه گفتن خوب نیست ، پشتیبانی در مورد محدودیت به من حرفی نزد به من گفت مرکزتون خلوته و هر چقدر بخوای شبانه می کشه
حیف تو مرکز ما سرویس نمیده:n31:
آره مشتی،می دونم اگه مرکز شما عصر انتقال سرویس می داد دو روزه رانژه کرده بودی :n19::n02:، من که می دونم الان فمی جون داره با پشتیبانی شهرشون صحبت می کنه تجهیزات g.dmt و رد کنن بره :n19:من اومدم اینجا تست گداشتم حالا همه می گن عجب شرکت بدی هستش :n05:چون عصر انتقال قبل این مثل یک هندونه در بسته بود ، من که از همه نظر راضیم (خودت گرفتی دیگه):n10::n09:نقل قول:
خوب راست میگند اصلا شما بگو 100 مگ وقتی شبانه محدود باشه چه فایده دارهنقل قول:
شما اگر زحمت نیست یک تست از سبانه بزار اگر سرویست شبانه دار هست:n16:
در مورد شبانه پ.خ :n05:نقل قول:
پیامی برای من نیومدهنقل قول:
گفتم سوالی در مورد شبانه داری پ.خ بده:n05:نقل قول:
حتما باید تو خصوصی دوباره بپرسم تا شما جواب بدی:n02:نقل قول:
در هر صورت باشه تو خصوصی هم سوال میکنم
با سرعت دانلودش کاری ندارمنقل قول:
ولی پینگش خیلی عالیه
اگه دقت کرده باشینقل قول:
قبل شما بنده صحبت هایی تو این تاپیک کرده بودم
چطوری پسر ؟نقل قول:
خیلی وقت هست ندیدیمت
یعنی از وقتی که از پارس رفتی به صبانت ندیدمت
قربونت داش بهنام شما چطوری:n18:نقل قول:
همش تقصیر این پارس گور به گور شده هست که همه رو در به در کرد و الا مثل بچه آدم داشتیم دانلودمون میکردیم:n02:
داداش منم پارس بودم الان به خاطر ماجرای یک سوم رفتم فن آوا اینم پوکیده الان میخوام برم صبا / صبا اوضاش چه جوریاس؟ میخوام سرویس 8 مگ 10 گیگ در ماه بگیرمنقل قول:
صبانت که اول از همه پوکیدنقل قول:
الان هم کلا نابود شده یه سر ب تاپیکش بزن
من شاید برم اسیاتک
شاید اینجا
شاید های وب