تبریک به تمامی دوستان در سرتاسر ایران مخصوصا همشهری های عزیز
دوستان اگر رفتید بیرون بگید که چه خبر بود
پیش به سوی قهرمانی
Printable View
تبریک به تمامی دوستان در سرتاسر ایران مخصوصا همشهری های عزیز
دوستان اگر رفتید بیرون بگید که چه خبر بود
پیش به سوی قهرمانی
منم تبریک میگم !
کلا این عربا رو می بریم حال میده ، خدا کنه قهرمان شیم من توی ذوب آهن دیدم قهرمانی رو
بهترین تیم ایرانه بدون هیچ شکی
منم تبریک میگم به همه
می دونم از فردا برای ما شاخ میشه ذوب آهن ولی حق ذوب آهن با این بازیکنهای خوب و مربی کاربلد چیزی جز قهرمانی نیست:40:
منم تبریک میگم خیلی خوب جلوی عربا بازی کردن
به امید قهرمانی
درود بر ذوب آهن:40::40::40:
اون رقص بازيكنان من رو ياد رقص بازيكنان عربستان تو مقدماتي جام جهاني تو ايران انداخت
دم ذوب آهن گرم كه روي همه شيخ نشينان حاشيه خليج فارس رو كم كرد:40::11::11:
دمشون گرم . دقیقا من هم همین احساس رو داشتمنقل قول:
اون رقص بازيكنان من رو ياد رقص بازيكنان عربستان تو مقدماتي جام جهاني تو ايران انداخت
اون آخرش باحال بود ! دقيقا همون كاري رو كردن كه عربستاني ها بعد اينكه ايرانو تو آزادي بردن انجام دادن ...! :31:
يه جورايي خواستن تلافي كنن ... :31:
سلام تبريك به همه
برد يه طرف اون حركات موزون شون يه طرف:27:
دمشون گرم كه خيلي حال كردم
چوبه خدا صدا نداره دادا! :20:تیمایی که بعد از برد دست به تحقیر میزنن، شک نکن خودشون فجیعانه و در حساس ترین مقطع تحقیر میشن!:31:نقل قول:
درود بر ذوب آهن:40::40::40:
دم ذوب آهن گرم كه روي همه شيخ نشينان حاشيه خليج فارس رو كم كرد:40::11::11:
نمونش بحرین!:31: الان هم این عربا!:27:
واقعا دمشون گرم:40: که دل ما رو شاد کردن. ایشالا قهرمانیم!:10:
به به
تبریک
مگه اینکه اصفهانیا یه کاری بکنن ! :31:
اون شادی آخرش خیلی حال داد
دمشون گرم
:40:
حقش بود...
به قرمز و آبي درس بزرگي داد...
معلومه دگه پس از تیمای تهرانی انتظار داری برن فینال جام باشگاهها؟؟؟؟نقل قول:
به به
تبریک
مگه اینکه اصفهانیا یه کاری بکنن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون شادی آخرش خیلی حال داد
دمشون گرم
تیم های تهرانی باید ببینند و یاد بگیرن
..سپاهان..
سلام
من هم این پیروزی رو به همه تبریک عرض میکنم
با اون شادی اخر بازی خیلی حال کردم همونی بود که عربستانی ها {سوسمار خورها} بعد از برد ایران تو ازادی انجام دادند
بچه ها لطفا اصفهان و تهران نکنید............لطفا ایران بگید نه اصفهان.........مرسی:11:
گل گفتی!:10:نقل قول:
بچه ها لطفا اصفهان و تهران نکنید............لطفا ایران بگید نه اصفهان.........مرسی:11:
باز گلی به جمال ذوب اهن:5:
ما چاکر شما هم هستیم.نقل قول:
ملت لذتشو ببرید
هیچی مثل له کردن این عربا حال نمیده
خیلی حال کردم به همه تبریک میگم :11:
:40:
..سپاهان..
این شادی اخر بازی رو که میگین لینکی چیزی ازش پیدا نمیشه؟
ای گفتی....نقل قول:
با اون شادی اخر بازی خیلی حال کردم همونی بود که عربستانی ها {سوسمار خورها} بعد از برد ایران تو ازادی انجام دادند
مرسی عزیز:10:نقل قول:
سلام
منم این برد رو تبریک میگم و امیدوارم که ذوب آهن قهرمان آسیا بشه چون شایستگی شو داره .
و امیدوارم که یه روزی همه ی تیمهای شهرستانیمون مثل ذوب آهن از نظر مالی و مدیریتی مشکلی نداشته باشن و پرسپولیس و استقلال و بقیه ی تیم های دولتی که از بیت المال دارن بودجه های ناعادلانه میگیرن ، خصوصی بشن و مردم هر شهری هم نسبت به تیم شهر خودشون تعصب داشته باشن و عشق قرمز و ابی نباشن تا اینکه هم لیگ جذاب بشه و هم فوتبال مملکت پیشرفت کنه .
اصفهان. :31: (یا شهرستانیا . تهرونیا خوب بلدین بگین که)نقل قول:
حیف من بازی رو ندیدم
فینال کی هست؟ رقت و برگشته؟
به شدت تایید میشه:46:نقل قول:
فینال تک بازیه تو توکیو برگزار میشه! 22 آبان!نقل قول:
از این بابت یک هیچ به نفع کره ای ها!:31: برن حالشو ببرن!:27:
گل ذوب اهن از شبكه جام جم با لينك مستقيم و گزارش محمد رضا بالا پور
گل ذوب از الجزيره اسپورت با گزارشگر عربکد:http://irangoals.net/IPL/AsianCL/10/sfinals/AlHilalZobAhan/alhilalzobahan01.wmv
گل ذوب آهن از شبكه رياضيه اسپورت عربستانکد:http://www.rapidshare.com/files/426215272/AlHilal_0-1_Zobahan_Amin-TopGoal.AVI
کد:http://www.mediafire.com/?bk8jpekeiky4yj5
تيم فوتبال ذوب آهن ايران با برتري مقابل الهلال عربستان به ديدار نهايي هشتمين دوره مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا راه پيداکرد.
در دومین دیدار دور برگشت از مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا از ساعت 20:30 امروز چهارشنبه تیم فوتبال ذوب آهن ایران در ورزشگاه ملک فهد شهر ریاض به مصاف الهلال عربستان رفت. شاگردان منصور ابراهیم زاده که با برتری یک برصفر در دیدار رفت مقابل نماینده قدرتمند عربستان در آستانه راهیابی به دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا قرار داشتند، در دیدار برگشت نیز نمایشی قابل قبول داشته و پیروزی یک برصفر را از آن خود کردند تا با برتری 2 برصفر در مجموع دو بازی رفت و برگشت حریف سئونگنام ایلهواچونما کره جنوبی در دیدار نهایی این پیکارها شوند.
ذوب آهن در مصاف با الهلال عربستان حسابگرانه و منطقی بازی کرد و با مهار حملات احساسی و بدون پشتوانه این تیم در دقیقه 55 توسط ایگور کاسترو ضربه کاری را بر پیکر الهلال وارد آورد.
در ادامه مسابقه الهلال عربستان روی به بازی احساسی و عصبی آورد که حاصل آن اخراج "لی یونگ پی یو" در دقیقه 71 بود. این مدافع کرهای متاثر از جو بازی با حرکتی زشت روی محمدرضا خلعتبری خطا کرد که حاصل آن این بازیکن از زمین مسابقه بود.
نماینده شایسته فوتبال ایران که با از پیش رو برداشتن حریفانی چون الوحده امارات، الاتحاد عربستان، بنیادکار ازبکستان، مس کرمان و پوهانگ استیلرز کره جنوبی به مصاف الهلال عربستان در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آمده بود، دقایق پایانی مسابقه را اداره کرد و با پیروزی یک برصفر از زمین خارج شد.
بدین ترتیب تیم فوتبال ذوب آهن ایران با پیروزی 2 برصفر در مجموع دو بازی رفت و برگشت مقابل الهلال عربستان به دیدار نهایی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد تا در روز شنبه 13 نوامبر 2010 (22 آبانماه 1389) در ورزشگاه المپیک شهر توکیو مقابل سئونگنام ایلهواچونما کره جنوبی صف آرایی کند.
قضاوت دیدار تیمهای الهلال عربستان و ذوب آهن ایران برعهده "روشن ایرماتوف" از ازبکستان بود . این داور ازبک در این بازی به "احمد محمد الفریدی" و تیاگو از تیم الهلال کارت زرد نشان داد و لی یونگ پی یو، مدافع کره ای این تیم را در دقیقه 71 از زمین بار اخراج کرد.
football3.ir
:27:نقل قول:
گل ذوب آهن از شبكه رياضيه اسپورت عربستان احتمالا گزارش خفه شده
.
.
.
منم خدمت همه دوستان تبریک میگم جدا عالی بازی کرد
اونجا که یکی از بازیکنای ذوب روپایی میزد و حرکت نمایشی میرفت جلوی بازیکن الهلال خیلی جالب بود ما کلی خندیدیم :دی
ایگور کاسترو خیلی خوب بازی میکنه کلا دمش گرم
درسته.:40:نقل قول:
ضمنن البته تو هر مملکتی 3-4تیم بزرگ خفن محبوب پیدا میشه.
________
امیدوارم از حسرت قهرمانی آسیا در بیایم,دیگه آبروی باشگاهی نمونده بود!یکم جمع وجور شدیم!بازم تبریک:11:
من هم به عنوان یک ایرانی و بعد هم یک اصفهانی ( افتخار من است ) این پیروزی را تبریک می گم.
ذوب اهن چند ساله به دوم شدن عادت کرده
خدا کنه اینجا دیگه دوم نشه
مبارکه مبارکه..
دودودودو ذوب آهن:دی
ذوب آهن قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه!:27:
ممنون/:5:
پیروزی غرور آفرین تیم ذوب آهن به تمامی ایرانیهای فوتبالدوست تبریک میگم ایشالا یه قهرمانی دیگم به 3 تا قهرمانی ایرانیا(2بار قهرمانی واسه استقلال)اضافه بشه!
ولی از هرچی بگذریم با رقص آخر بازیشون خیلی حال کردم! جواب 2 سال پیش عربا رو دادن اونم جواب دندون شکن!:46:
Edit
سلام/منم به عنوان یه پرسپولیسی برد فوق العاده ذوب آهن رو در مقابل این عربهای سوسمار خور تبریک میگم :8:
من بیشتر از تو حالیدم :31:نقل قول:
ولی از هرچی بگذریم با رقص آخر بازیشون خیلی حال کردم! جواب 2 سال پیش عربا رو دادن اونم جواب دندون شکن!
راستي كسي اطلاعاتي راجب حريف كره اي ذوب آهن تو فينال داره؟
خيلي ضعيفه :31:نقل قول:
این لینک همن تیم کره ایه از ویکیه!:20:نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Seongnam_Ilhwa_Chunma
خيلي لطف كردي رفيق:46:نقل قول: