آقا هيچ فرقي با روآي معمولي نداره.
موتورش همونه ولي اگه تصادف كني بايد خرج 405 بدي.موتور همونه با كمي تغييرات .بدنه عوض شده همين.
Printable View
آقا هيچ فرقي با روآي معمولي نداره.
موتورش همونه ولي اگه تصادف كني بايد خرج 405 بدي.موتور همونه با كمي تغييرات .بدنه عوض شده همين.
نقل قول:
از نظر قدرت و شتاب و اسب بخار و ... موتور 405 از موتور روا سال بهتره، ولی از نظر استفاده از سوخت گاز CNG موتور روا سال با توجه به پایه گاز سوز بودن اقتصادی تر، هزینه بعدی کمتر، عمر بیشتر و در کل برتری نسبی نسبت به 405 خواهد داشت.
همونطور که میدونید مردم از مشکلاتی که CNG برای خودروهای با موتور بنزین سوز مثل 405 و پارس و ... بوجود میاره، مینالن و ترجیح میدن بیشتر بنزین به خورد ماشین بدن.
ولی در خودروهای پایه گاز سوز مثل سمند EF7 پایه گاز سوز یا روا سال، هیچ مشکلی برای موتور بوجود نمیاد.
موتورهايي كه بر پايه ي بنزين ساخته شدن، سيستم حريق و سوخت رساني و آلياژي كه در بدنه موتور به كار رفته مناسب با سوخت گاز نيست.نقل قول:
دماي احتراق گاز بسيار بالاتر از دماي احتراق بنزين هستش لذا موتور ماشين بنزين سوز و يا گاز سوزي كه پايه بنزين باشد با مصرف سوخت گاز پس از مدتي خورده مي شه. سر سيلندرها بعد يه مدت نابود مي شن. و ...
اما موتورهاي پايه گاز سوز با تغييري كه در سيستم سوخت رساني و حريق و همچنين آلياژ موتور انجام دادن ، اين مشكلات براي موتور پيش نمياد. لذا از اين لحاظ موتور 405 مفت نمي ارزه چون بعد از يه مدت فقط بايد پولتو خرج موتورش بكني!
اگه به موتور پایه گاز سوز همیشه بنزین بزنی ضرر داره؟
نه همونطور كه گفتم دماي احتراق بنزين پايين تر از گازه پس آسيبي به موتور نمي رسه! :46:نقل قول:
اگه موتور 405 رو بتونن پایه گاز سوز بکنن بازم یه حرفی.
منم اصالت و کامل بودن 405 رو به روا سال ترجیح میدم. (یادم نرفته که در همه محصولات ایرانخودرو بجز تندر و 206 از پلتفرم 405 استفاده شده.)
ولی فعلا تا اطلاع ثانوی موتور روا سال، پایه گاز سوزه و موتور 405 دوگانه سوز، بنزینی هست که CNG رو بهش اضافه کردن.
:46:
قبلا هم خرج بدنه همون خرج 405 بود!:13:نقل قول:
دوست عزیز اگر شما 405 رو ترجیح می دهید پس چه دلیلی داره که بیان اینجا و بد و بیراه بگین :46:نقل قول:
برین با اصالت 405 تون حال کنید اینجا تایپیک روا است !!!!
مي تونين 405 بگيرين و سفارش بدين موتور ملي روش بذارن! فقط خرجش يه كم بالاست:31:نقل قول:
اصولا مقايسه روا با 405 اشتباهه! هر كدوم تو 2 تا فاز متفاوت هستن!
من به شخصه اگه بخواهم 13 14 تومن پول ماشين بدم نميرم سراغ 405! ولي اگه بخوام 9 10 ميليون ماشين بخرم، با وضعيت فعلي بنزين و ... حتما ميرم سراغ رواي سال (با ABS و ...) به نظرم گزينه مناسبيه
اگه ممكنه بجاي نظر دادن نسبت به قيافه و عقب جلوش و نوار قرمز و ....
كساني كه خريدن بگن كه كلا از نظر فني چگونه هست؟؟؟
من 2 3 نفر رو ديدم كه خريدن. بعضي هاشون قبلا پرايد داشتن بعضي هاشون رواي معمولي.نقل قول:
خيلي راضي بودن!
اولش که راضی هستنند ولی بعد از دوسال دیگه ناراضی می شند اگه باور نمی کنی بپرس...
شما روای سال که خیلی خیلی بهینه شده رو با روای معمولی که 1000 تا عیب داشت، اشتباه گرفتید !!!نقل قول:
هنوز 4 ماه از عرضه روای سال گذشته، مطمئن باشین 2 سال هم بگذره، اگه طرف به ماشینش برسه و ول نکنه به امون خدا حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما راضیه.
من که روای سال رو در مسافت طولانی روندم، کاملا راضیم. با گاز با سرعت 120 سر بالایی رفتم، آخ نگفت. (البته این مورد به راننده مربوط میشه)
:5:
دوستانی که سوار شدن ترمزش به پای 405 میرسه؟
دقيقا!:12:نقل قول:
ببينيد راضي بودن مشتري تو ايران بستگي به عوامل مختلفي داره! يكي از اين عوامل شانسه! كيفيت مونتاژ تو ايران خيلي پايينه! منظورم خط كنترل كيفيت هستش! تقريبا هيچ گونه نظارتي وجود نداره! لذا خيلي براي شمايي كه مي ري ماشين ايراني مي خري مهمه كه شانس داشته باشي كه يه ماشين مطلوب تحويل بگيري و كارگر يا مهندس اون خط توليدي كه ماشين شما ازش در اومده اون روز سرحال بوده باشه و با دقت كارشو انجام داده باشه! لذا خيلي مي بينيم كه يه ماشين براي يك نفر چندين سال خوب كار مي كنه و برا يك نفر درست ساعت بعد از تحويل خراب مي شه. زياد ربطي هم به اينكه وانت بارادو باشه يا پرايد باشه يا زانتيا باشه يا پارس يا ... نداره!
دومين عامل نگهداري از ماشين هستش. من خيلي از افراد رو مي شناسم كه معتقد هستند بايد از ماشين مثل خر (:27:) كار كشيد. خوب يه همچين كسي نمي تونه ماشين رو مدت زيادي مطلوب داشته باشه!
الانم چندين ماهه كه اين آشناهاي من رواي سال رو تحويل گرفتن! خيلي راضي هستند. اولش هم نيست.
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
ترمز ها دقيقا ترمز 405 هستش. البته چون روا ديف عقب هست، رانندگي باهاش فرق مي كنه! اما ترمز 405 هم زياد چيز مالي نيست. خوبي رواي سال اينه كه مي شه روش ABS نصب كرد:46:نقل قول:
روا ماشین سنگینی است اگه هم دوگانه باشه ویکمی صداش زیاده ودیفرانسیلش عقبه به نظر من این ایراد های روا استاز نظر من.
1-سنگين بودن يك ماشين ملاك ايراد نيست!نقل قول:
2- روا هم مثل تمام خودرو هاي ايراني ايرادهاي خاص خودشو داره
3-ديفرانسيل عقب بودن يك ماشين هم نمي تونه ملاك ايراد باشه. بستگي به نحوه طراحي خودرو داره
4-روي روا موتور بسيار قدرتمند پيكان قرار داشت! پيكاني كه به خاطر وزن كمش نمي تونست دنده 5 داشته باشه ! رواي سال هم گرچه موتور خيلي خيلي تغيير كرده و تغييرات اساسي داشته ولي نكات مثبت موتور پيكان رو به ارث برده.
در هر حال به نظر مي رسه اگه رواي سال درست مونتاژ بشه و مثل بقيه محصولات بعد از يه مدت افت كيفيت نداشته باشه (درسته كه ايراد داره) ولي با پولي كه بابتش ميدين مي تونين ازش راضي باشين
:20:
بنظرم ال90ای0 ادم بگیره خیلی بهتر از این ماشینهای بدرد نخوره!
ال نودي كه پيشنهاد داديد كولر نداره، گاز سوز نيست، خيلي خيلي زشته (نظر من اينه) ، هيچ گونه امكانات خاصي نداره، به شخصه هيچ اعتمادي به شركت رنو ندارم، حالا فرض كنيد محصولاتشو خودرو سازاي ايراني مونتاژ كنن!!! چي ميشه:13:نقل قول:
نقل قول:
موافقم ؛ این تیپش اصلا جالب نیست....
ا90e0هر چی که نداشته باشه موتور قوی 16سوپاپ وزیبایی منحصر به فرد وجدید بودن و شتاب بیشتر و مصرف سوخت کمتر و قیمت کمتر و................................................ ..............................................و.. ....................و.........وووووو
اتفاقا به نظر من خیلی سر تر از روآ هست این تیپشنقل قول:
همه چیز ماشین که کولر و گاز سوز بودن نیست!
موتور خوب و نسبتا قدرتمند
مصرف خیلی کم
ایمنی خوب
سیستم تعلیق خوب
و ....
با زيباييش كه اصلا موافق نيستم! :2:به نظرم زشتي منحصر بفردي داره!نقل قول:
اتفاقا به نظرم همه چيز قدرت و ... نيست (البته تو ايران با وضعيت قيمت خودرو ، وضعيت سوخت، وضعيت جاده ها، قوانين و ...) و اتفاقا مهمترين عامل امكانات و راحتي سرنشينان هستش!
تو ايران بايد يه ماشيني بگيري كه بتونه 80 تا تو شهر و 120 تا تو جاده بره! همين كافيه! بيشتر از اينو من اصلا توصيه نمي كنم مگه اينكه بخواين خودكشي كنين! يا گواهي نامتون باطل بشه يا ماشينتون تو پاركينگ بخوابه! فلذا مهمتر از قدرت موتور، داشتن امكانات و زيبايي هستش!
اینجوری که میگی موهای تن آدم سیخ میشه،درسته که قیافه سلیقه ای هستش،اما دیگه لااقل نگو زیبایی منحصر بفرد !!!نقل قول:
معذرت میخوام از مدیریت،چون اینجا جای بحث در مورد ال 90 نیست !اما نمیزارن دیگه :27:نقل قول:
والا ما تو همینم زیبایی منحصر بفرد ندیدیم!
اما همینم اگه باز از اصلیه یه کم بهتره بخاطر رینگ های اسپرتشه ،نه چیز دیگه
بازم معذرت که در مورد ال 90 بحث شد،خواهشا اگه میخواین ادامه بدین،توی پروفایلم مطرح کنید
اینجا بحث رواسال یا l90لطفا رعایت کنین
ببخشيد ها! اما همين هم اصلا توش زيبايي من نمي بينم! فقط يه مقداري قيافش متفاوته كه اونم به خاطر اينه كه صاحبش رينگا و چراغشو عوض كرده و گرنه خودش كه اصلاتا خيلي زشتر هستش:2:نقل قول:
هر چی باشه خیلی سر تر از رواست یواش یواشم که داره گاز سوز میشه
یه رینگ روش بیفته خدا میشه 99%مردمم که راضیند روا سال معلوم نیست چی از اب در بیاد500 600تومان بزاری روش میشه گرفت بجاش راضی هستی الان اکثر ای0ها ساده هست اما کولرهم داره!
آقا این L90 را بذارید کنار که اصلا بحثش اینجا نیست!! خودش تاپیک و تشکیلات داره!!
یک سوال داشتم :
می خواستم بدونم که این روای سال هنوز هم مشکل عدم تطابق گیربکس با با شاسی و موتور و دف را داره یا مورد مرمت قرار گرفته و دیگه مشکلی نداره؟
راستش به نظر من اگر این مشکل حل باشه میشه گفت ماشین بدی هم نیست!!
این هرکی بوده خیلی یعد جمع کرده کاری نکرده روماشین یه رینگ انداخته با یه خورده ارتفاعنقل قول:
ال نود کجا اردی کجا بابا ال نود ماشین پلیسه کوباست چرا بچه ها بگن ولی اردی چی
دوستان اردی دوست هرچی باشه پیکانه پیکان
من از دو سه نفري كه داشتن پرسيدم گفتن اين قضيه حل شدهنقل قول:
روای سال رو گرچه هنوز هم مشکلاتی داره ولی خریداراش راضی بودند
بعدشم ربطی نداره هی میگین آردی آردی
خدا آردی رو بیامرزه
روا هرچیم باشه به درد تهران نمیخوره ماشین لش و تنبلیه و همینطور اصطحلاک زیادی داره!
اينطوريا هم نيست. آردي رو قبول دارم اينطور بود ولي روا نيست. گرچه رواي سال شتابش از رواي معمولي هم بيشتره! اتفاقا چون تو تهران نميشه زياد كورس كذاشت و سرعت بالا رفت روا ماشين خوبيهنقل قول:
اتفاقا تو تهران همه دنبال ماشین کوچیک جموجور هستن که همه جا جاش بشه
منظورم از تنبل این نیست که تو تهران ویراژ بده نه یعنی خیلی کند و خسته کنندست مخصوصا تو ترافیک!
نه اصلا هم اينطور نيست. اتفاقا شما هرجا رو نيگاه كنيد در تهران ماشينهاي خيلي بزرگتر از روا و 405 و سمند و ... مي بينيدنقل قول:
منظورتونو نمي فهمم يعني چي تو ترافيك خسته كننده هست؟ مگه مي خواهين ماشين تو ترافيك چي كار كنه؟ درجا برقصه؟:27: نه اينطور نيست. اتفاقا نسبت به ماشين هاي هم قيمت خودش راحتي بيشتري براي سرنشين داره
میبینیم اما اصلا بدرد خیابان های شلوغ تهران نمیخوره چون جای پارک نیست
فقط خانوادهای پر جمعیت مجبورن بخرند در غیر اینصورت همه دنبال ماشین جموجورند
ما که در این خودروها راحتی نمیبینیم چون همیشه در تعمیرگاهند!
منم قبول دارم.نقل قول:
اتفاقا تو تهران همه دنبال ماشین کوچیک جموجور هستن که همه جا جاش بشه
منظورم از تنبل این نیست که تو تهران ویراژ بده نه یعنی خیلی کند و خسته کنندست مخصوصا تو ترافیک!
اینم قبول دارم!نقل قول:
میبینیم اما اصلا بدرد خیابان های شلوغ تهران نمیخوره چون جای پارک نیست
فقط خانوادهای پر جمعیت مجبورن بخرند در غیر اینصورت همه دنبال ماشین جموجورند
ما که در این خودروها راحتی نمیبینیم چون همیشه در تعمیرگاهند!
دوست من هرکس نسبت به نیاز خودش و نوع مصرف خودش ماشین انتخاب میکنه این روزا 70 % مردم دنبال ماشین کم اصطحلاک ، کم خرج و از از همه مهم تر کم مصرف که هیچ کدومش رو نمیتونی تو روآی سال پیدا کنی اگه قرار باشه اینا رو به گردن بگیری خرید 405 به نظر من عاقلانه تر از روآی سال هستش.نقل قول:
نه اصلا هم اينطور نيست. اتفاقا شما هرجا رو نيگاه كنيد در تهران ماشينهاي خيلي بزرگتر از روا و 405 و سمند و ... مي بينيد
عطر آن است که خود ببوید نه انکه عطار بگوید.........................؟