اختلاف زیادی در امتیازات هست، این بازیکن خیلی برای شما آسان است :41:
چقدر مزخرف ! من تا حالا اصلا نجنگیدم بعد اون طرف کلی امتیاز جنگ داره ولی من نمیتونم بهش حمله کنم .
Printable View
اختلاف زیادی در امتیازات هست، این بازیکن خیلی برای شما آسان است :41:
چقدر مزخرف ! من تا حالا اصلا نجنگیدم بعد اون طرف کلی امتیاز جنگ داره ولی من نمیتونم بهش حمله کنم .
فعلا یک نامه تهدید آمیز خفن براش نوشتم :دی
ای بابا چه مسخره.اینطوری اصلا حال نمیده هیچ کس نمیتونه به کسی حمله کنه.خیلی مسخرست.
حداقل ببین میتونی منو ساپورت کنی یا نه.تلاشت رو بکن یه خورده نیرو برام بفرست
نیرو میخوام بدم ساپورت میگه این ناوگان رو نمی تونی بفرستی ! میخوام ریسورس بدم میگه به این بازیکن نمیشه میخوام حمله کنم میگه امتیازش کمه . خب کلا این قسمت ها رو نمیذاشتن تو بازی بهتر بود تا باش و عمل نکنه !
ای بابا اینا هم ریدن با این بازیشون.جمعش کنید بابا.
تو فرومش پست گذاشتم بلکه یکی جواب بده .
هادی دوباره بهت حمله کرد ؟ آخه جواب پیغامم رو نداده فکر کنم ترسیده :دی
==
یکی دیگه از خوبی های اتحاد اینه که میشه سیاره تیمی درست کرد
یعنی افراد داخل در یک اتحاد میتونن یک سیاره رو تبدیل به سیاره تیمی کنن و همه با هم اون سیاره رو اداره کنن و تیمی هم بجنگن .
برای اینکه سیاره تیمی درست کنید به سطح 10 ساختمان فرمانداری نیاز دارید.
یکی دیگر از خاصیت های سیاره تیمی انتقال منابع بین اعضا است
بچه ها يه خبر توپ
يادتونه بهتون گفتم قراره يه بازي ترجمه بشه كه كار مدير سايت تريبال وارز ايراني هست ؟ ( ادمين فروم تخصصي تريبال وارز )
و كلا ايشون فروشنده اصلي پريميوم هم هستند
بازيي كه داره ترجمه ميشه مراحل پايانيشه و به زودي مياد بيرون
آماده يه بازي هيجان انگيز تر و فوق العاده تر از تريبال باشيد
نه دیگه حمله نکرده.منم بهش پیغام دادم گفتم مثل اینکه تو زبون خوش حالیت نمیشه...نقل قول:
هادی دوباره بهت حمله کرد ؟ آخه جواب پیغامم رو نداده فکر کنم ترسیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا الان دوست دارم جمله کنه چون تقریبا نیروی خوبی جمع کردم.
بهش گفته بودم اگه یه بار دیگه اتک بده از کهکشان محوش میکنم با 350 تا سفینه :27:
بیاین یه سیاره تیمی بزنیم :دی
خوبه نفهمیده نمیتونی بهش حمله کنی وگرنه ضایع میشیدیم.:31:نقل قول:
الان 200 تا غول پیکر لول 4 دارم :دینقل قول:
خوبه نفهمیده نمیتونی بهش حمله کنی وگرنه ضایع میشیدیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم جاسوسی ارتقاء میدم یکیو پیدا کنم فارم کنم . البته پدافند به اندازه کافی ساختم که اگه خواستن ازش دفاع کنن و به من حمله کنن بلایی سرم نیاد :20:
چاقال رنك يك پيشاپيش مبارك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lol خودت من رو میشناسی واسه رنکینگ بازی نمیکنم تازه عمرا بشه به اون پرمیوم ها و اولی ها رسید .
2 روز پیش 120 بودم الان 30 تا پسرفت داشتم بخاطر ساخت سفینه و پدافند . اینطوری در مواردی مثل هادی میشه به هم سریع کمک کرد .
آقا بیاین توی اتحاد یه سیاره تیمی بزنیم با هم ادارش کنیم :دی
راستی یادم رفت هر روز اسکن کنید ببینید کسی جاسوسی شما رو نکنه . البته اگه سطح جاسوسی اون بیشتر باشه چیزی پیدا نمیشه
تا وقتی که سفینه جاسوسیش تو سیاره باشه آمار لحظه به لحظه رو داره .
این لعنتی خیلی پیشرفت من رو کند کرد.اشکال نداره فعلا فقط زدم تو کار نیرو ساختن.
تو هم فکر نکنم کسی رو برای فارم پیدا کنی چون تو این بازی فکر نکنم به کسی بشه حمله کرد!!!
من دقیقا همین حرف رو تو فروم زدم و تقریبا جواب نگرفتم فقط گفتن قسمت جالب بازی سیاره تیمی هستش .
ولی یه سیاره اینجاست هم امتیاز منه و فقط منابع میبره بالا . امتیاز نبرد هم نداره . جاسوسیش میکنم بعد ترتیبشو میدم :دی
راستی یه چیزی که من فهمیدم اینه که برای دفاع پدافند اصلا به درد نمیخوره.همون سفینه های خیلی بهتر دفاع میکنن.با شبیه ساز یه بار تست کن نتیجه رو ببین.مثلا 20 تا سفینه مهاجم رو یه بار با پدافند دفاع کن یه بار با سفینه ببین کدوم بهتره.
درست میگی پدافند ها خیلی بد دفاع میکنن . باید بریم تو کار ساخت ماتریس سیاره :دی
winter_boy به من حمله کرده :دی
جاسوسی میکنم چرا فقط آمار ریسورس میده ! نمیشه آمار سفینه ها و پدافند ها رو گرفت ؟
هادی یه سری سفینه آماده داشته باش احتمالا این winter_boy باید تبدیل به فارم بشه :27:
این بازی سوپر فانه !!
جنگ بدون پیروز و مساوی تمام شد !!
طرف فقط با دو تا ناو جنگی حمله کرد یکیشو زدم بعد جنگ تموم شد اون یکی هم برگشت !
حالا نتیجه جنگ :
مهاجم 25 امتیاز منابع از دست داد و 143 امتیاز جنگ کسب کرد.
مدافع 130 امتیاز منابع از دست داد و 23 امتیاز جنگ کسب کرد.
مزخرف محض
ئه با یه دونه سفینه چطور اینقد خسارت به تو زده؟
چند تا از سفینه هات رو زد؟
10 تا پدافند لیزری زد همین که رسید به سفینه هام جنگ تموم شد !
الان بهش حمله کردم ببینم چی میشه :دی
طرف به ** خوردن افتاده :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا نتیجه جنگ :
مهاجم 25 امتیاز منابع از دست داد و 143 امتیاز جنگ کسب کرد.
مدافع 130 امتیاز منابع از دست داد و 23 امتیاز جنگ کسب کرد.
هه هه خیلی باحال بود.اگه تو نیرو نداشتی هم باز این حرفا رو میزد؟ به نظر من نباید به هیچ کس رحم کرد تو بازی.نقل قول:
آره بابا نیرو ها رو دیده تازه فهمیده چه غلطی کرده . حالا اگه نداشتم من میشدم فارمش .
کلیرش میکنم بعد دسته جمعی فارمش کنیم 3 تا سیاره داره خوراکه فارم کردنه :دی
راستی ساختمان بازیافت ضایعات بسازید که بعد از جنگ ها آشغال ها رو بازیافت کنید :27:
علی نتیجه جنگ چی شد؟
ریپورت رو بذار.
جنگ بدون پیروز و مساوی تمام شد.
مهاجم 114 امتیاز منابع از دست داد و 23 امتیاز جنگ کسب کرد.
مدافع 26 امتیاز منابع از دست داد و 128 امتیاز جنگ کسب کرد.
یدونه ناو خفن داشت (از اینا که "زندگی" زیاد دارن و نقش کتک خور دارن) تا راند 10 به بدبختی زدمش بعد فقط دو راند دیگه مونده بود !!
اینطوری که نمیشه کسی رو کلیر کرد ! 3 ساعت باهاش فاصله دارم میشه 6 ساعت رفت و برگشت تا اونموقع یکی دیگه ساخته :41:
اگه جنگ ادامه پیدا میکرد احتمالش زیاد بود کلیر شه چون دیگه واسش چیزی نمونده بود . تو 12 راند چی کار میشه کرد آخه !
ای بابا چه ضد حالی.چقدرم امتیاز گرفته.چند تا از نیروهات نابود شد؟
30 تا سفینه غول پیکر البته در مقابل سفینه اون چیزی نبود . فقط موندم چرا اینطوری امتیاز میده !
بدبختی اینه نمیدونیم کدوم سفینه و کدوم دانش رو باید ارتقاء بدیم وگرنه مثل همین یدونه سفینه میسازیم کار اون 200 تا رو انجام میده :دی
علی بیا بریم یه اتحاد خوب.
اتحاد رتبه یک که بازیکن نمیگیره ولی بقیه نیرو میگیرن.یه تحقیقی بکن من تا اینجا دیدم galaxy army و persia sky بد نیستن.حالا باز نگاه میکنم.
اوکی . این pami هم نمیاد اینجا یکم تبلیغات کنه . من به هر کی تو بازی پیام دادم بیاد اتحاد نیومد :41:
یه جای خوب پیدا کردی منم میام .
برای بازیافت ضایعات نیاز به :
1- ساختمان بازیافت
كارخانه سفينه سازي سطح 5
شيمي سطح 6
2- سفینه جمع آوری ضایعات
كارخانه سفينه سازي سطح 4
سوخت سلولي سطح 6
پدافند سفينه ها سطح 2
اگه میخواین از سیاره ضایعات جمع کنین باید ماموریت "بازیافت" رو برید .
اگه میخواین از ستاره ضایعات جمع کنین باید ماموریت "بهره کشی" رو برید .
دستت درد نکنه خیلی مفید بود.من کارخانه بازیافت رو ساختم ولی نمیدونم چطور کار میکنه.داخل کارخانه که میرم 4 تا محور داره برای فلز و کریستال و غیره که نمیدونم چی کار میکنه.نقل قول:
به قسمت دوم عمل نکردی :دی
سفینه بازیافت بساز بفرست ماموریت بعد ضایعات جمع میکنه بعد برو ساختمان بازیافت تبدیلشون که به هر چی میخوای :)
آقا این ماموریته لایه اوزون میخواد چی میده جایزه ارزش داره 5000 سال وقت بذارم ریاضی - فیزیک - شیمی - آزماشگاه رو ارتقا بدم ؟ پریمویم مجانی خود سایت هستم چیکار کنم قوی شم lol
تا یه جاهایی ماموریت ها رو انجام بده اگه دیدی زیاد حرف میزنه بیخیال شو :دی
اون پرمیوم هم تا یه مدت دیگه تموم میشه . فعلا منابع رو ببر بالا تا امتیاز منابعت به 800 تا 1000 برسه .
چه نژادی رو انتخاب کردی ؟