1-خیرنقل قول:
2-خیر
3-خیر
Printable View
1-خیرنقل قول:
2-خیر
3-خیر
نقل قول:مرسی گلم منم خیلی خوشحالم که خرید خوبی داشتمنقل قول:
منم وقتی از نزدیک این مدلا رو دیدم واقعا از طراحی ساده و شکیل فیلیپس خوشم اومد
کاملا درسته استاد عزیزنقل قول:
من بر حسب اتفاق منزل یکی از دوستان به راحتی تونستم مدل سامسونگ TZ 325 رو تست کنم
شاید باور نکنین اولین بار بود صدای سینمای خانواده! رو پیش از 5 دقیقه گوش می کردم و اما:
1-قدرت صدای زیاد(1000 وات ار ام اس )که کذبه به نظرم.
2-بیس نامتناسب و واقعا بد!!!!
3-تریبل کم حتی با MP3 های با کیفیت بالا:41:
4-بلوتوث جالب که به راحتی به گوشیم(سامسونگ U600) وصل شد و به راحتی موزیک رو پخش می کرد.
5-ظاهری قشنگ و دکور زیبا کن!!!!!!!!!
6-کمی کند و اینکه تو منو ها اگر فرضا MP3 پخش می شد برای رفتن به آهنگ بعدی بایستی Stop می کردم و سپس بعدی رو PLAY!!!
7-و در آخر نتیجه اینکه این دستگاه از نظر من فقط به درد مهمونی نه چندان شلوغ می خوره که زیاد ممکنه به کیفیت صدا توجه نشه....یه دامبو دومبی بکنه و تمام!!!!!!!!!
و به تازگی هم منزل یکی از اقوام یه مدل پایونیر که مدلش رو یادم نیست تست کردم(قیمتش 550 حدودا فکر کنم مدل 777 اینو دقیقا یادم نیست)
1-دو عدد وفر:20: که به طرز باور نکردنی بیس قشنگی از خودشون در می کردن.
2-تریبل بسیار خوب و قابل توجه
3-قدرت بسیار خوب (پشت دستگاه نوشته بود 180 وات ار ام اس اما این کجا و اون 1000 وات سامسونگ کجا!!!
4-ظاهری خوب نه به خوشکلی سامسونگ
5-USB هم فرمتهای خوبی رو پشتیبانی می کرد و فکر کنم مثل سامسونگ باشه.
بچه ها این سینمای خانگی ها که USBمیخورن باز به وسیله ی USBهم HDپخش نمیکنند؟
نقل قول:
مطمئنی از SRT فارسی پشتیبانی میکنه ؟
والله من یه فیلم دارم که فایل زیرنویسش به صورت یه فایل txt هست با فرمت srt که توی هیچ dvd پلیری پخش نشد اما تو این دستگاه پخش شد
با سلام به دوستان عزیز
واسه خرید سینمای خانگی به چه مواردی باید دقت کنم که حتما داشته باشه؟ اول خواستم سونی بردارم ولی تاپیک رو که خوندم نظرم روی فیلیپس 3378 جلب شد .بودجه ای که در نظر گرفتم تا سقف 600 هست. ممنونم از کمک و راهنمایی دوستان
با سپاس
کامیاب و برقرار باشید
بحث سر اینه که زیرنویس فارسی با فرمت srt رو پشتیبانی نمیکنه وگرنه انگلیسی که مشکلی ندارهنقل قول:
شما فارسی رو پخش کردی؟
یه سوال تو این تاپیک در مورد home theatre فیلپس مدل HTS3378 بارها مطرح شده که تو این پست بهشون اشاره می کنم .
این دستگاه چه فرمت های صوتی و تصویری رو پشتیبانی می کنه ؟
پاسخ :
Video : DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, WMV (720p, 1080i, 1080p), Progressive scan
Audio : MP3 (32-256 kbps and VBR ) , WMA
نکته مهم :
دوستانی که این home theatre رو دارن، توصیه میشه آخرین ورژن Firmware مربوط به دستگاهشون رو دانلود و اون رو نصب کنند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه :
- در حین عملیات اپگرید از زدن هر دکمه ای خودداری کنید .
- فقط فایل مربوط به اپگرید را در USB Flash قرار دهید .
- پس از آن که عملیات آپگرید به پایان رسید دستگاه را خاموش کرده و Usb Flash رو جدا نمایید.
بالاخره من نفهمیدم چه مدلی وجود داره که divX و mkv رو بصورت Full HD پخش کنه. زیرنویس فارسی هم نخواستیم! پیشکش:31:
WD Live Media Playerنقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
MKV رو هيچ سينماي خانگي پخش نميكنه. نميدونم چرا دوستان ميگن پخش ميكنه. بعضي سينما ها MKV كه رزولوشن زير 700 دارن رو پخش ميكنن (بعضيييي). اگر خيلي به MKV نياز داري ميتوني يه WD HD PLAYER بگيري چون اون خودش update كه ميشه codec هاش رو هم update ميكنه (ميتوني از سازگار ارقام بگيري)
اما در مورد زير نويس فارسي و divx من به شما شارپ رو پيشنهاد ميكنم.
سينماي خانگي كه قدرت پخش فوق العاده اي داره و بيشتر فرمت ها رو ساپورت ميكنه.
ميتوني تو USB همه فرمت ها رو بريزي و تست كني.
FeaturesPower out put: Total RMS 500wHDMI (out put type 1080i)Progressive scan with component video out putDIVX compatible / MPEG-4USB host5,1 surround sound speakerDVD video, DVD-RW / R,S VC D, CD, CD-R/RW, MP3 play backEasy Set-up with Color Coded Speaker TerminalsUniversal Remote ControlFM stereo digital tuner with 40 Station random preset memory
اينم عكسشه. خودتون اگه بريد از نزديك ببينيد و تو USB همه فرمت ها رو بريزيد در خريد اين محصول شك نميكنيد:
اينم كاتالوگشه:
سلام
این سینمای خانگی LH 777 HTS ال جی با قدرت 700 وات سینمای خوبیه؟
من در مورد وات این سینما های خانگی واقعا شک دارم.
1000 وات!!!!!! 700 وات!!!!!!!
اگر وات RMS واقعی باشه که 150 واتش یه خونه رو میلرزونه.
یه سیستم استریو ZITKO قدیمی دارم با قدرت 80 وات RMS واقعی.
صداش اندازه ضبط های 17000 وات PMPO الانه.
نه بابا.نقل قول:
واقعي كجا بود.
مثلا يه سري برند هاي ژاپني (استثنا سوني رو نميگم چون سينماي خانگيش مضخرفه) وات خيلي كمتري نسبت به سينماهاي كره اي مثل ال جي و سامسونگ دارن.
ولي وقتي صدا رو ميشنوي فرق كيفيت هاشونو ميفهمي
دوست عزیز این شارپ چه مزایایی نسبت به 3378 فیلیپس داره و قیمتش تقریبا چنده؟نقل قول:
نقل قول:
حالا در کل این LH 777 HTS سینمای خوبی هست یا نه؟
عزیزم در مقایسه با مدلهای فیلیپس اصلا حرفی واسه گفتن ندارهنقل قول:
راستی شما lh500 رو خریدی بالاخره؟؟آخه منم میخام بگیرم همین مدلو
خوب در مورد سه تا سئوالي كه فرمودين من پاسخ دادمنقل قول:
divxرو هم پخش ميكنه و زيرنويس فارسي رو هم support ميكنه (فيليپس زيرنويس فارسي و divx رو ساپورت نميكنه)
در مورد اينكه LH777 خوبه يا نه:
بايد بگم كه به هر حال اين برند كره اي هست. ولي توي برند هاي كره اي LG از همه بهتره .
ولي شارپ ژاپني اصله و خيلي عالي تره به نظر من
قيمت هم حدود 350 ميشه
دوست من فارسی رو روی DIVX ساپورت میکنه ولی تا اونجایی که من میدونم نباید با فرمت SRT باشه:5:نقل قول:
نقل قول:
فيليپس زيرنويس فارسي و divx رو ساپورت نميكنه)
نقل قول:
دوست من فارسی رو روی DIVX ساپورت میکنه ولی تا اونجایی که من میدونم نباید با فرمت SRT باشه
والله نمیدونم پس چرا مال من فارسی رو هم نشون میده!! با فرمت srt !!
راستی یه سوال خنده دار. مسخره ام نکنین ها :13: الان که خریدم تازه به این فکر افتادم که این فیلیپس ساخت کجاست؟ ژاپنیه؟ چون هیچ جاش ندیدم چیزی نوشته باشه! :20:
میگم دوستان یه کلوپ جدا برای فیلیپس درست کنیم اونجا بیشتر در مورد این جیگرطلا اختلاط کنیم:8:
نقل قول:
لي شارپ ژاپني اصله و خيلي عالي تره به نظر من
قيمت هم حدود 350 ميشه
والله از نظر قیافه که اصلا به پای فیلیپس نمیرسه. اخه یه مقدار باید به ظاهر هم توجه داشت چون این وسیله جنبه دکور هم داره تا حدودی!!
ولی جدا از این قضیه من چندسال پیش یه سنمای lg گرفتم 490 تومن. مدلش یادم نیست ولی همون اوایل بود که سینما خانگی مد شده بود. از نظر قدرت صدا عالی بود ولی نکته ای که داشت این بود که برای پخش موزیک خیلی امکانات حرفه ای تری داشت. مثلا اینکه چند اهنگ رو از چند البوم جداگانه میتونستی انتخاب کنی و برنامه ریزی کنی که پخش کنه. اما این فیلیپس این امکان رو نداره. یا توی سونی هم ندیدم!
یا مثلا برای صدا ، حالتهای خیلی مختلفی داشت ( اکولایزر ) درحالیکه فیلیپس فقط 5 مدل داره!
سلام
ببخشید من هدفم از خرید سینمای خانگی بیشتر استفاده از خروجی صدای اپتیکال ریسیور وایکس باکس 360 ام برای گرفتن صدای مطلوب هست.چون اکثر فرمتهای تصویری رو با ایکس باکسم دارم.
آیا روشی نیست که من فقط یه سیستم صوتی باورودی های مختلف صدای دیجیتال اپتیکال وکواکسیال وصدای دالبی فقط بتونم بخرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
خیر ، بهترین کار خریدن سینمای خانگی هست چون اسپیکرها اغلب ورودی دیجیتال ندارند و چند مورد هم که دارند قیمت بسیار بالا (بالاتر از قیمت سینمای خانگی) دارند. اگر بجای سینما میخواید اسپیکر بخرید ، لاجیتک 5500 بهترین گزینه هست ، با قیمت حدود 500 تومن ولی پشیمان نخواهی شد :نقل قول:
Z-5500 Digital 5.1 Speaker System
Total power: 505 watts RMSکد:http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=us,en
فیلیپس ساخت هلند هست.
نقل قول:
بله خریدم ولی هنوز نیومدن نصب کنن هر وقت اومدن نصب کردن در مورد کیفیت تصویر و مزایا و معایب USB اون پست میزارم.
در ضمن شما بین این دو مدل فیلیپس و ال جی مقایسه از نزدیک داشتی؟ یا فقط برند رو مقایسه کردی؟
تو قیمت 380 تا 400 فیلیپس محصول خوبی داره؟
من LH 777 HTS رو خریدم و فقط میخوام مطمئن بشم کیفیت قابل قبولی نسبت به قیمتش داره یا سرم کلاه رفته؟
سینمای خانگی LG LH 777 HTS
صوتي :
قدرت خروجی صدا 700 وات RMS
قدرت خروجي باندهاي جلو : 100×2
قدرت خروجي باند مركز : 100
قدرت خروجي باندهاي عقب : 100×2
قدرت خروجیsubwoofer : 200
صداي تيون شده توسط مارك لوينسون : دارد
قابلیتها : CD/DVD/AUX
افكتهاي صوتي : DTS/Dolby Digital/Dolby Prologicll/DSP Sound Mode/2ch Stereo
قابليت تنظيم سطح صدا : دارد
ورودي آنالوگ صدا : AUX
ورودي ديجيتال صدا : Optical
اكولايزر طبيعي و اتوماتيك : دارد
آمپلي فاير XTS Pro : دارد
تبديل صداي 5.1 كانال به 10.1 كانال مجازي VSM : دارد
DVD Audio Decoder : دارد
همزماني صدا و تصوير : دارد
تصويري :
محافظ صفحه نمايش (Screen Saver ) : دارد
كيفيت تصوير : Full HD
كابل رايگان( HDMI (1080 : دارد
اسكن پيشرفته تصوير : دارد
قابليت (HDMI Simplink ( HDMI-CEC : دارد
قابليت پخش فرمتهاي:
Audio CD/CD-R/-RW/CDG : دارد
DVD Audio/DVD±R/±RW : دارد
MP3/MP3 ID3 Tag/WMA : دارد
JPEG/Progressive JPEG : دارد
Divx/XviD/VCD/SVCD : دارد
Last Condition memory : دارد
Quick Scan : دارد
Frame by Frame Playback : دارد
سيگنالهاي تصويري :
Composite : 1
Component : 1
up conversion: 1080i 720p دارد
خروجي HDMI : دارد
(1080P (up-conversion : دارد
تنظيمات :
خواب : دارد
شفافيت صدا : دارد
سكوت : دارد
باند راديوئي : AM/FM
انتقال اطلاعات :
ورودي سيستم هاي صوتي قابل حمل : دارد
ورودي USB Plus : دارد
راديو دو موج AM/FM ( همراه با آنتن خارجي) : دارد
مشخصات فيزيكي:
سايز( طول× ارتفاع× عرض) : بر حسب ميليمتر
ابعاد دستگاه مادر : 430×70×305
ابعاد باند جلو : 300×1277×300
ابعاد باند مركز : 430×107×83
ابعا دباند عقب : 300×1277×300
ابعاد ساب ووفر : 165×422×415
وزن ( كيلوگرم ) : 33.6
آیا به نظر شما کیفیت قابل قبولی داره؟ یا سرم کلاه رفت؟
قیمت 390 تومن.
منتظر نقد شما در مورد lh500 هستیمنقل قول:
بله من از نزدیک تمام این HT ها رو دیدم و تست کردم بجز شارپ که دوستمون چند پست قبل گفتن
صدای فیلیپس و دکور اون واقعا معرکست و تمام قابلیتهای این مدلی که شما خریدی رو با امکانات بیشتر داره
به نظر من ارزش داره 50000تومن بیشتر بدی و یه3378 فیلیپس بخری
پدرام خان اولا مبارک باشه
لطفا یه بررسی از تی وی و سینما تون بذارید (این ورودي سيستم هاي صوتي قابل حمل )یعنی چی؟
تا بحال صدای سامسونگ مدلهای 225 به بالا رو شنیدی ؟
اگر مقایسه ای داشته باشیم خوبه....
من یه مدل بالاتر از 225 رو شنیدم(مدلش یادم نیست فکر کنم 325 بود :13:)نقل قول:
ht777 رو خودم دارم بهتر از اون مدل سامسونگه.
:10:
نقل قول:
حتما هر وقت نصب و تست کردم نتیجش رو پست مذارم.
چشم رو چشممنقل قول:
نقل قول:
والله از نظر قیافه که اصلا به پای فیلیپس نمیرسه. اخه یه مقدار باید به ظاهر هم توجه داشت چون این وسیله جنبه دکور هم داره تا حدودی!!
ولي قيافه شارپ خيلي ظريفه.
هر چيزي يه جايي داره. براي هال خونه به نظر من مثلا مبلاي گنده و زاقارت قشنگ نيست. ظريفش بهتره.
سينما هم همينه. البته تو زيبايي فيليپس شكي نست. ولي شارپ هم زيبايي خاص خودشو داره از نظر ظرافت.
در مورد سينماي LG:
من هميشه نظرم رو سينما هاي LG خيلي مثبته. خيلي زيبا هستن و اونطوري كه شنيدم (تست نكردم) كيفيت بالايي هم دارن. فكر نميكنم سر دوستمون كه اون مدل رو خريدن كلاه رفته باشه.
يه شوخي:نقل قول:
شما با ماديران نسبتي نداريد؟:27:
آفرين . درست حدس زدي. ماديران مال بابامه:31:نقل قول:
البته LG هم مال شوهر خواهرمه هااااا - ناگفته نمونه يه وقت مديون شم:11:
نقل قول:
اصلا مادیران این وسط کاره ای نیست.
سینمایی که من خریدم ساخت خود کره هستش با ضمانت گلدیران.
مادیران بیشتر تو زمینه مانیتور کار میکنه نه LCD و سینما خانگی.
سری ارکید سری لوتوس برای کدوم شرکته؟نقل قول:
گارانتی ال سی دی های شارپ درایران برای کدوم شرکته؟
تلویزیونها ومانیتورهایی که مادیران تولید میکنه تکنولوژیش برای کدوم شرکت کره ایه؟
البته من نمیدونستم شمای سینمای خانگی خریداری کردید.
مطمنا سینمای عالیی هست.لذتش روببرید.
نقل قول:
فکر کنم برای Xvision باشه.(تولید مادیران ولی نمیدونم پنلش برای LG-Philips هست یا SHarp ژاپن)
گرانتی شارپ مال مادیرانه.
تا قبل از این از تکنولوژی و پنل های LG-philips استفاده میکرد(با لوگوی خود LG ) ولی الانو نمیدونم فکر کنم SHarp هم بهش اضافه شده و داره هم زمان با دوتاشون کار میکنه.
یه سوال فنی:
این سینما خانگی که من خریدم (LG LH777 HTS) یه پورت HDMI داره و تو کاتالوگش نوشته FULL HD 1080P و Up scalling 1080P و این که DVD های HD رو نمیتونه بخونه.
با توجه به این مطلب اگه من به جای DVD های مرسوم(DVD 5 ) یه DVD 9 یا حجم بالاتر که HD نباشه بذارم تو دستگاه میتونه بخونتش؟(با رزولیشن 720 در 576 )
DVD های double layer رو چی؟میتونه بخونه؟
یه سوال دیگه: مگه عمل آپ اسکلینگ توسط خود TV انجام نمیشه؟
پس این Upscaling 1080P که روی DVD player من نوشته دیگه چیه؟
پنل هاي شارپ ها كه مال خود شارپه. ولي xvision ها قبلا كه كنتراست 1:6000 داشت مال LG-PGILIPS بود . ولي الان فكر كنم مال سامسونگه.نقل قول:
حالا من تو يه خبر شنيدم كه پنل هاي سامسونگ و سوني روهم از سال ديگه شارپ ميزنه.