دوست من منم ساتیو دارم و الان از این برنامه هم دارم استفاده میکنم شما گوشیت باید هکک باشه تا بتونی از این برنامه استفاده کنی :10:نقل قول:
دوست من منم ساتیو دارم و الان از این برنامه هم دارم استفاده میکنم شما گوشیت باید هکک باشه تا بتونی از این برنامه استفاده کنی :10:نقل قول:
سلام ؛نقل قول:
دوست عزیز ممنون از پاسختون:11: ولی یعنی فقط با ساین کردن نمی شه این برنامه رو نصب کرد؟....شما همچین مشکلی (در نصب برنامه نه بلکه در نصب نقشه هاش ) رو داشتید؟
بازم ممنون
خوب ورژن جدید مپ رو از کجا گیر بیارم؟؟نقل قول:
نقشه دوباره ورژن انداختنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما آخرین ورژن مپ رو دانلود کن (همونی که داری)پایین صفحه یک لینک میده که بتونی map loader رو بریزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.farsi.nokia.com/ovi-maps/maps/downloads?lid=nav_navq1_displayad_downloadovimapsbutton_button_281x84&ca=navq1&t=nav&intc=ncomexpserv-fw-ilc-bdy-acq-na-nokiacom-ir-6-downloadovimapsbutton_103&lpos=body_left1#/default/
آقا من اشتباهی مپ رو پاک کردم حالا که دوباره ریختم voice نداره و لیست voice از اینترنت آپدیت نمیشه نظورم این هست که لیست voice خالی هست چیزی نمییاره که ازش دانلود کنم.
چی کار کنم؟!
راستی vioce راه رفتن رو از کجا باید ریخت
نه نمیشه حتما باید گوشیت هکک باشه. درضمن هکک کردنم همچین کار سختی نیستا :13: من هیچ مشکلی با برنامه یا با نقشه هاش ندارمنقل قول:
هکک کردن سخت نیستنقل قول:
ولی هکک کردن ورژن آخر ساتیو حیلی سخته :18:
سلام
نقشه های تهران مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز، کرمانشاه برای نوکیا مپ آپدیت شده ، من با دردسر فراوان گرفتم ولی سرعتم پایینه
از دوستانی که اینترنت پر سرعت دارن زحمت بکشن داخل سایت آپ کنن:20:
شرمنده من فایل مپ ام بالای 100 مگابایت هست فکر نکنم منطقی باشه آپلود کنم.نقل قول:
از ovi sute version2.2 استفاده کردم هم گوشی رو آپدیت میکنه هم مپ رو و نرم افزار های داخل گوشی رو...
:19::19:آی خدا :19::19:نقل قول:
آخه من که آموزش هکک ورژن جدید ساتیو رو گفتم گفتم که چیکار کنید تا وقتی آپدیت کردین گوشیتون -- باقی بمونه من هی بگم اونوقت شما بیاین بگین که فریمور جدید ساتیو هکک نمیشه :19: آخه من چیکار کنم از دست شما ها :grrr::37::9::45::9:
آقا دستت درد نکنه راش انداختم!!!نقل قول:
دوستان میتونین کمکی کنین؟نقل قول:
من به استفاده از این برنامه احتیاج دارم شدید..
سلام
دوستان یه سئوال داشتم.......این که نقشه هایی که با خود گوشی از اینترنت با برنامه ای که پیش فرض هست دانلود کنیم ( گوشیم 97 هستش) چه فرقی با این نخسه ای که تویه این تاپیک گذاشته و روش دانلود نقشه ها داره؟.......مگه سیستم ناوبری روی 97 رایگان نیست؟.........ممنون میشم راهنمایی کنید!
یه بار برا منم همینطور شد اما گوشیرو که خاموش روشن کردم درست شد شما هم یه امتحانی بکن:46:نقل قول:
هیچی فقط این اینترنت از آون اینترنت باصرفه تره :31:نقل قول:
آخه ماله من شبیه سازی مسیر که سه بعدی و با صدا راهنمایی میکنه فعال نیست.......یعنی اصلا تویه لیست آپشن مسیر نیست...........خواستم بدونم به خاطر همین موضوعه؟نقل قول:
هیچی فقط این اینترنت از آون اینترنت باصرفه تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی شما چی بود؟نقل قول:
ورژن مپ شما3.03 بود؟
گوشیم 97 هستش...........آره ورژن 3.03 هم بود............یعنی مسیر یابی صوتی داره ولی مشکلش اینه که از موقعیت فعلی که توش قرار داری با کمک GPS تا مقصد مورد نظر رو مسیر یابی می کنه.........قبلا میشد دو نقطه دلخواه رو روی نقشه شبیه سازی و مسیر یابی کنی...........ولی حالا دیگه نمیشه!
ovi map ورژن 3.4 نهایی شد حتما دانلود کنید
بچه ها
این رو گوشی 3G اپل و در آینده رو 4G هم کار میکنه؟؟
کی؟ کو؟ کجا؟! :18:نقل قول:
نه... اپل سیستم عاملش مکینتاشه... این ها ویژه سیستم عامل سیمبین هست.نقل قول:
شاد باشین :دی
نقل قول:ویرایش:البته منظورم 3.04 بود نه 3.4کد:http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps/ovi-maps-main
:11::11::11:
دوستان عزیز واسه گوشی X6.16GB چی هست نرم افزار و نقشه موقعیت یاب ؟
دوست من فقط می تونم این رو بهت بگم که هیچی به پای همین Nokia OVI Map نمی رسه. خداییش نقشه هاش، مکانیابی هاش و راهنمایی هاش بیسته! :10: من که دارم کلی باهاش حال می کنم. انصافا گارمین و اسمارتکام میبایست در برابر این لنگ بندازن. کافیه یه بار آزمایشش کنی؛ معتادش می شی!!! :5: البته هنوز نقشه اهوازش نیومده... انشالله بزودی میاد. تا اون موقع بهترین گزینش به نظر من گارمین هست که توانایی مسیریابی هم داره. منتهی تنها بدیش اینه که نقشه و برنامه و راهنما و ... همه چیش انگلیسیه! :13:نقل قول:
شاد باشین :27:
نقشه ی شهر های مشهد ، اصفهان ، شیراز ، کرمانشاه هم اومده:5:... در جریان باشید
آره من این رو یک هفته پیش گفته بودم.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4951157&postcount=124
باید بگیم به همین تاپیک اضافه بشه یا یک تاپیک براش زده بشهنقل قول:
سلام
آقا من diskcashe رو ریختم ولی نرم افزاره نصب نمیشه خطای certificate میده و وقتی برنامه قبلی رو باز میکنم به جای اینکه جای فعلیمو نشون بده آدرس خونمونو نشون میده!
نام گوشی؟نقل قول:
ورژن فرم ویر؟
ورژن نرم افزار مپ؟
ورژن فایل cities مپ؟
رو بگو تا بگم چتوریه
8500 xpressmusic
software version: 31.0.101
version date: 16-09-2009
فایل نرم افزار و نقشه رو هم از صفحه اول همین تاپیک برداشتم.
خود فایل مپ اجرایی گوشیم هم v3.01 09wk26 b01 ! نوشته
البته الان با خطای 500 متر تشخیص میده!
نقل قول:شما گوشیت رو به ورژن 50 آپگرید کننقل قول:
بعد مپ ورژن 3.04 نصب کن بعد فایل مپ ورژن 0.1.24.114 تو کوشیت قرار بده
من با *#0000# دستگاه رو آپدیت کردم به ورژن 50 ، اما الان نقشه تهران خیابوناش انگلیسی میاد
این مشکل روی نسخه جدید Ovi Maps هست و اجتناب ناپذیره...!نقل قول:
ممکنه با اومده نسخه های بعدی Ovi درست بشه...
شاد باشی:40:
سلام.
با عرض پوزش
هنوز نقشه ای از رشت منتشر نشده ؟
سپاسگذارم.
سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز...ولی با انتشار نسخه بعدی نقشه چند شهر اضافه میشه و ممکنه رشت هم جزو اونا باشه...
شاد باشی:40:
نه نقشه رشت نیومدهنقل قول:
اگه زبون گوشی رو فاسی کنی نقشه هم فارسی میشهنقل قول:
بچه ها من گوشیم رو آپدیت نکردم میتونم ورژن جدیدش رو بدونه اینکه گوشیم رو پیدت کنم نصب کنم؟!
برای من 5800 با فریم ورک 3 هست
اصلا نمیشه, فکرش رو هم از سرت بیرون کن.نقل قول:
راستی اصلا اگه هم بشه تو غار gps نمیتونه رو 6 تا ماهواره لاک کنه.
من توو لیست favorite این برنامه کلی جاهایی که لازم دارم رو save کردم ... حالا اگه بخوام گوشی رو آپدیت کنم و ورژن جدید رو نصب کنم همش پاک میشه؟ نمیشه جایی back up گرفت ازش ؟!
خوب گوشیمو که آپدیت کردم ورژن 50 زبون فارسی نداره اصلا!
و یک چیز دیگه تو حالت درایو با اینکه farsi -female رو انتخاب کردم بازم صدایی ازش در نمیاد. حتی وقتی یک زبون انگلیسی رو با گوشی دانلود میکنم بعد دانلود تغییری ایجاد نمیشه! بازم بی صداست