آیا خرید 5770 به صرفه هست یا GTS 450 ممنون میشم راهنماییم کنید
ضمنا ارزون ترین قیمت GTS 450 چنده؟
Printable View
آیا خرید 5770 به صرفه هست یا GTS 450 ممنون میشم راهنماییم کنید
ضمنا ارزون ترین قیمت GTS 450 چنده؟
نقل قول:
منتظر نظر اساتید...
این مقایسه ی gtx260 &5750 که 260 بهتر از 5750 هستنقل قول:
در مقایسه ی بعدی بازم gtx 260 core216 عملکرد بهتری داشتهکد:http://www.anandtech.com/bench/Product/173?vs=170
کلا اختلاف gtx260 و 5770 زیاد نیست و با توجه به مصرف کمتر 5770 و ساپورت کردن directx11 و eyefinityکد:http://www.anandtech.com/bench/Product/172?vs=170
و قابلیت های سخت افزاری مثل teddelation و...و مصرق برق کمترو دمای پایین تر بیشتر توصیه میشه
تاره ار 260 هم فکر کنم ارزونتر باشه
مشهد که الان 260 حداقل 250 تومن هست
ولی برای داشتن فریم بیشتر 260 بهتره که میتونی با اورکلاک 5770 تقریبا به اون حد برسونی
برای گرافیک 5770 مانیتور زیر 230 تومن Full HD چی پیشنهاد میدین ؟ا
کاربردم دیدن فیلم و برنامه نویسی و بازی هست.بازی ها خیلی سنگینو بازی نمیکنم. در حد IV یا PES FIFA 11 .
Samsung P22500نقل قول:
برای گرافیک 5770 مانیتور زیر 230 تومن Full HD چی پیشنهاد میدین ؟ا
کاربردم دیدن فیلم و برنامه نویسی و بازی هست.بازی ها خیلی سنگینو بازی نمیکنم. در حد IV یا PES FIFA 11 .
LG W2262TQ
بین 5770 و4890 کدام بهتر است پاور من گرین 530ab است مانیتور من 20500 سامسونگ است--برای من مهمه که تا 2 سال گرافیک راعوض نکنم---گرافیک الان من 8600gtاست
از نظر قدرت که معلومه 4890 قویتره
ولی اگه میخواین این گرافیک روداشته باشین باید حداقل یه پاور 600 وات هم رو سیستم باشه
ولی برای 5770 همون 535 هم جواب میده به اضافه ی directx11 قابلیت eyefinity -tesselationو.....
سلام
من می خوام بدونم تفاوت کارت گرافیک HIS 5570 -1G DDR3 با مدل جدیدترش یعنی 5770 چقدره از لحاظ کارایی(مقایسه کنید برام)
قیمت هر دومدل هم اگر ممکن هست بدید(از ارزونترین برندش تا گرونترینش) و پینهاد شما کدوم برنده آیا اگر از هر برندی بگیرم خوبه؟
ممنون:11:
تفاوت زیاده عزیزنقل قول:
سلام
من می خوام بدونم تفاوت کارت گرافیک HIS 5570 -1G DDR3 با 5770 چقدره از لحاظ کارایی(مقایسه کنید برام)
(مقایسه 5750 با 5570)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5770 1Gb PowerColer حدود 180نقل قول:
قیمت هر دومدل هم اگر ممکن هست بدید(از ارزونترین برندش تا گرونترینش) و پینهاد شما کدوم برنده آیا اگر از هر برندی بگیرم خوبه؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجای 5570 کارت 4670 رو توصیه میکنم/SAPPHIRE 4670 1Gb 90/
یا GAINWARD GT240 1GB DDR3 حدود 105
برای سوالات و همچنین راهنمایی بیشتر در صورتی که قصد خرید دارید تاپیک جداگانه بزنید
(بودجه + مشخصات سیستمتون رو هم ذکر کنید)
forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249<<
موفق باشید
دوستان چرا کارت های سری 5000 سه بعدی رو ساپورت نمیکنن؟
مگه چه سخت افزاری توی کارت ها باید باشه که این AMD تازه توی سری 6000 یادش افتاده (یا تونسته یا هر چیز دیگه ای) که بذاره؟
بچه ها بالاخره gts 450 وارد ایران شد
حالا الان خرید 5770 به صرفه هست یا gts450 با قیمت کمتر؟
مرسی
مگر gts 450 تازه وارد شده؟نقل قول:
من تست های این دو کارت رو دیدم 5770 یکم بهتره! قیمت gts450 رو کسی داره؟
بین برندها اول از همه برندHisتوصیه میشه وبعد از اون همSapphireهردوتاشون عالین وبرندهای تخصصیatiهستند به همین خاطر هم توصیه میشه درضمن من الان خودم His Hd 5570رو دارم اوایل تابسون خریدم 115تومن قیمت الانش رو نمی دونم ولی کارت گرافیک خیلی خوبی هست خیلی کم مصرف بی صدا وخوشبختانه هم تموم بازیها رو بدون مشکل وبا فریم خوب با مانیتور20اینچ اجرا کردمنقل قول:
دوست عزیز میشه بگید گارانتی His چه شرکتی هست؟نقل قول:
از کجا خرید کردید این کارت رو؟
کاملا موافقم ... HIS و Sapphire از بهترین برند های AMD هستند ...نقل قول:
بین برندها اول از همه برندHisتوصیه میشه وبعد از اون همSapphireهردوتاشون عالین وبرندهای تخصصیatiهستند
برای بازی COD black ops یا Dirt2 اگه تست کردید ممنون میشم بگید که چطور بود ؟نقل قول:
گرانتی HIS فکر کنم عقیق رایانه باشه.
گارانتی انفورماتیک گستر من از مشهد خریدم درضمن 2سال هم گارانتی دارهنقل قول:
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
راستش این بازی ها رو امتحان نکردم ولی call of duty 6رو به راحتی اجرا می کنه وهمچنین Assassins Creed 2رو به خوبی اجرا کرد تاحالا که مشکلی نداشته خوشبختانهنقل قول:
چیچی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کاملا موافقم ... HIS و Sapphire از بهترین برند های AMD هستند ...
عرفان جان دست شمادرد نکنه ازشما انتظارنداشتم.
مارک سافایر قبول بله ولی واقعاانتظار his رونداشتم یعنی جفت این دومارک ازمارکasus که مدلهای آرس وماتریکس روزده بهتر وقویتره دست شما درد نکنه سافایر باید قبول کنه که ایسوس بهترین برند رادئون هست.
درضمن بهترین برند nvidia هم evga هست حالا هرچقدر دوست دارین بالا برین پایین بیاین بازم نمیتونین زیرش بزنین.
چطوری شما به Hisتوهین می کنی :4:اصلا شما امتحان کردی که میگی همیشه برندهای تخصصی خوب هستند وخواهند بود:5:
من کارخودم همینه وهمه چی رو ازهمه مارک دیدم واسمبل کردم اورکلاکینگ هم کردم درضمن ازروی تئوری مسئله حرف نمیزنم عملی کارکردم ودیدم.نقل قول:
چطوری شما به Hisتوهین می کنی اصلا شما امتحان کردی که میگی همیشه برندهای تخصصی خوب هستند وخواهند بود
برندهای تخصصی بله خوب هستن نگفتم بدن!
ALI HONDA عزیز فکر کنم سوئه تفاهم شده، salmankhan9989 میگه این دو برند برای amd خوب کار کردن کارت های خوبی میزنن.
نمیگه که اسوس مشکل داره، بله اسوس هم مدلای قدرتمندی برای هر دو هم nvidia هم amd زده.
البته power color رو نگفتید این برند هم برا amd عالی کار کرده.
سوءتفاهم نشده هیچ اتفاقی هم نیفتاده!
POWER COLER مارک نوپایی هست که تو بازار اومده وجای ارتقا داره وکارش هم خوبه نسبتاًولی هنوز سافایر وایسوس هم رده هستن توی رادئون وبرای NVIDIA فقط وفقط مارکEVGA توصیه میشه حالا هرچقدر دوست دارین بحث کنین...
اصلاًخودم شروع میکنم:
مدلGTX 460
مارکEVGAبیش از10مدل زده همشم داره میاد ایران قیمتاشونم ماکزیمم میشه300تومن اون مدل غولش خب.
ایسوس خیلی عالیه واقعا درحدمارک قبلی هست ولی قیمتش به هیچ عنوان زیر330نمیاد....یعنی باراه انداختن خون میشه330خرید.
مار گیگا باگارانتی آواژنگ مدل خوبیه فقط طبق معمول مشکل خنک کنندگی داره همین مغازه بقلی ما داره مدل توپشم داره ازاین سوپر اورکلاک ها زیر350عمراًنمیده باخون راه انداختن میشه350خرید.
زوتاک سه تا مدل ماه زده که دستشو میبوسیم با خرید2تا ازمدلاش بازی پرنس آخری رو رایگان داخل جعبش داره ازنظرکولینگ خیلی خوبه ومارکی هست که تو دو سه سال فعالیت باهمراهی آواژنگ به یکی ازقطبهای تراشه های NVIDIA تبدیل شده اونم غول ترین مدلش=280
خب این ازبررسی4تا مارک معروف خب باتوجه به اینکه وقتی تراشه های NVIDIA تست میشن گلچین شده هارو طبق قرارداد شرکات EVGA برمیداره خب عقل اینطور حکم میکنه که شما مدل EVGA روبخری.
درسته؟
من فقط درباره ی atiگفتم وهیچ بحثی هم باNvidiaندارم چون اصلا خوشم نمیاد همون یکبار که خریدم وتقلبی دراومد برای هفت پشتم بسه درضمن من هم سافایر داشتم والان هم hisاز نظر کولینگ وکم مصرفی وبی سروصدا واقعا عالی هست
گلچین شده ها?????????نقل قول:
پیازه؟
بلهنقل قول:
با اینکه 450gts کارت های اند نیست به تازگی از سوی nvidia معرفی شده و به تازگی وارد ایران شده
علی جان من خودم طرفدار EVGA هستم ولی میشه برای این صحبتتون منبع یا مدرکی بیارید ؟ خیلی ممنون.نقل قول:
باتوجه به اینکه وقتی تراشه های NVIDIA تست میشن گلچین شده هارو طبق قرارداد شرکات EVGA برمیداره خب عقل اینطور حکم میکنه که شما مدل EVGA روبخری.
پس این طور که شما می گین تراشه های آشغالو به شرکتهایی مثل Asusمیدن پس چرا می گین Asusخوبه؟:31:نقل قول:
دوستان یه نکته ای هم بهش اشاره کنم.
این بحث ها تا وقتی که بازار ما این شرایط رو داره، فایده ای نداره!
وقتی برند ها متنوع نیستند و موجودی فقط چند برند با مدل های قدیمی هست.
وقتی که مدل های قدیمی بیشتر از مدل های جدید در بازار به وفور پیدا میشه.
وقتی که قیمت ها نسبت به قیمت جهانی خیلی بالاتر هست.
و ...!
سلام دوستان...یه سوال فنی داشتم....میگم با گرافیک 5570 میشه فوتبال و nfsجدید رو بازی کنم؟؟؟mafia 2چطور؟
من حدود 110 تومن دارم واسش میدم نظرتون چیه؟؟؟
از برند گیگا گرفتم....
ببخشید از بین کارتهای گرافیک 5850 و 6870 کدوم بهتره؟ اختلاف کیفیتشون خیلی زیاده یا تفاوت چندانی ندارن؟ قیمتاشون چجوریاست؟
با 5850 میشه همه بازیها رو تو بهترین کیفیت اجرا کرد یا نه؟
6870 یکمی از 5850 قوی تر هستش و جدید ترنقل قول:
6870 تو تهران دیروز 330-340 قیمت می دادن
6870 بهتره ولی اگه اختلاف قیمتشون زیاد بود خیلی ارزش ندارهنقل قول:
ببخشید از بین کارتهای گرافیک 5850 و 6870 کدوم بهتره؟ اختلاف کیفیتشون خیلی زیاده یا تفاوت چندانی ندارن؟ قیمتاشون چجوریاست؟
1. سیستمتون چیه؟نقل قول:
با 5850 میشه همه بازیها رو تو بهترین کیفیت اجرا کرد یا نه؟
2.رزولیشن مانیتورتون چیه؟
سلام بچه ها:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41:
كيسمو دزدين!!!!!!!!!!!!!:18:
5770 چنده الان؟
asus
xfx
:18::41: متاسفم ...نقل قول:
كيسمو دزدين!!!!!!!!!!!!!
دور و بر 200 که میشه کارت بهتری مثل 460 768mb رو با 20 تومان اضافه گرفتنقل قول:
5770 چنده الان؟
asus
xfx
سيستمم هيولا بود كه نامردا بردنش:41:
يعني 460 از 5770 قويتره؟؟؟؟؟ منظورت همون gts يا gt460 درسته؟
واقعا بده ... :41:نقل قول:
سيستمم هيولا بود كه نامردا بردنش
460 دو مدل داره 1GB و 768mb مدل اولی حدود 290 تومان و مدل دومی 230 تومان با برند EVGA (قیمت ها حدودی)نقل قول:
يعني 460 از 5770 قويتره؟؟؟؟؟ منظورت همون gts يا gt460 درسته؟
هر جفتشم از 5770 قویترن
پس يكم ميذارم روش همون 1 گيگ رو ميگيرم بهتره نه؟
بقیه سیستمتون رو بگید بهتر راهنمایی کنیم (البته فکر کنم میخواید کل سیستمو بخرید دیگه؟)نقل قول:
پس يكم ميذارم روش همون 1 گيگ رو ميگيرم بهتره نه؟
چطوری دزدیدن ؟؟؟؟؟؟ :18::18::18:نقل قول: