ممنوننقل قول:
290 تومن!!!! واسه کیس . بابا ای ول مایه داری . من باشم همون 100 تومن بر فرض میگذارم ( که فکر کنمم بشه کیسهای خیلی خوبی گرفت ) بقیشو واسه قویتر کردن بقیه ی سیستمم خرج میکنم
نوشتم عزیز :10:نقل قول:
Printable View
ممنوننقل قول:
290 تومن!!!! واسه کیس . بابا ای ول مایه داری . من باشم همون 100 تومن بر فرض میگذارم ( که فکر کنمم بشه کیسهای خیلی خوبی گرفت ) بقیشو واسه قویتر کردن بقیه ی سیستمم خرج میکنم
نوشتم عزیز :10:نقل قول:
فکر کنم این پست من ندیدی چون به فاصله ی یک دقیقه از هم پست زدیم:20::happy:نقل قول:
فکر کنم شما پست بالایی منو ندیدی:31::happy:نقل قول:
عرایض پیمان خان کاملا تائید میشهنقل قول:
ا اینکه از بابک جان پرسیدی ولی منم تا اونجایی که میدونم توضیح میدم با اجازه بابک
بعضی از liquid coolerha اصلا برای gpu یه هیت سینک مخصوص دارن که خیلی تو اور ها کمک میکنه و اگر هم از لیکویید استفاده نکردید تهویۀ خوب کیس کمک زیادی میکنه.
من تا حالا air cooler برای gpu ندیدم.
اگه اشتباهی داشتم بابک جان شما لطف کنید بگید تا تصحیحش کنم
فقط اورکلاک کارت گرافیک در حد 10-15% (بسته به برند و مدل و خنک کننده کارت) امکان پذیر هست و برای کارت گرافیک نمیشه Air Cooling جداگانه نصب کرد (البته به فرض نصب هم بشه تاثیر آنچنانی نداره)
من کلا با Liqid Cooler (خنک کننده آبی) هم زیاد موافق نیستم به علت هزینه و دردسر بالا و نتیجه نچندان عالی! (چند درجه خنک تر از Air Cooling)
چه پست تو پستی شده:7:
داشتم کیست و مشخصاتشو میدیدم
از جلو ظاهر ساده ای داره ولی کاور قابل رویت بغلش با حاله
وقتی نمایشگر آنالوگشو رو showing tempreture تنظیم میکنی دمای داخل کیستو نشون میده یا قطعه ی خاصی ؟
چند گرفتی ؟
راضی هستی؟
هر جایی که سنسور رو بذارید دمای همونجارو نشون میده 102 تومن گرفتم باهاشم مشکلی ندارم تهویشم بد نیست ولی به پای مال دوستم نمیرسهنقل قول:
میگم پیمان جان
1-گرافیکتو اور کردی؟
2-الان با اوری که پردازندتو کردی پاور که کم نیاوردی و کافیشه ؟
اگه در آینده قصد داشتی یه 5870 دیگه بگیری و کراس فایر کنی این پاور فکر نکنم جوابگوت باشه ؟ درسته ؟
گرافیک رو اور نکردم ولی بعضی مواقع با smart doctor اورش میکنم در واقع من نمیکنم خودش اینکارو به صورت 100% امن این کارو میکنه.
الان پاورم جوابگو هست ولی برای کراس فایر 100% باید عوض بشه چون 2 تا کابل 6 پین بیشتر نداره و اصلا قابلیت پشتیبانی از کراس فایر رو نداره ولی مثل اینکه ورژن جدیدش 2تا 6 پین و 2 تا 6+2 پین داره.
به نظر من یه 885 میگرفتی برای بعدشم فکر کنم کافیت بودنقل قول:
حالا واسه ی دو تا 5870 پاور چند وات نیاز داری؟ خودت میدونی یا بابک جان جوابتو بده
885 خیلی وقت نیست که اومده اون موقع که من گرفتم یا باید 780 میگرفتم یا gp1030 که 1030 خیلی برام زیاد بود.
الان سیستمم اونجوری که حساب کردم 650 تا 670 مصرفشه اگه یه 5870 دیگه بگیرم پاور 880 به دردم نمیخوره چون لب مرز میشه.
اگه بخوام crossfire ببندم یه gp1035 که قراره تا 7 یا 8 روز دیگه بیاد باید بخرم.
آره تا وقتی هم تو بخوای بگیری قیمتش هم مناسب شده که به نظر من الانشم نسبت به برندهای دیگه واقعا قیمت خوبی هستش با اینکه جدید هم داره عرضه میشه (180 تومن)
ویندوزی که استفاده میکنی قاعدتا باید 64 بیتی باشه آره ؟
ایکس پی یا سون ؟
7 استفاده میکنم که مشخصه دیگه 64bit
باهاش که برای نصب نرم افزارها مشکل نداری؟نقل قول:
وقتی 7 رو نصب میکنید براحتی درایورها رو تشخیص میده ؟ یا نه برای نصبشون مشکل داری ؟
سرعت سیستمت چی با 64 حتما باید عالی باشه ؟
ا حالا فقط solid works رو که یه برنامه تخصصی هست رو نتونستم نصب کنم ولی در مورد درایورها همه رو خودش شناخت فقط برای گرافیک رو خودم دان کردم چون اونی که از خود سایت میگیری یه چیز دیگس نسبت به اونی که ویندوز شناخته
پیمان جان ممنون که به سوالاتم درباره ی سیستمت جواب دادی تعطیلی فردا هم بهت خوش بگذره . واسه بعد هم حتما باز بیا و به تاپیک خودت سر بزن
بابک عزیز بقیه ی سوالاتم رو فردا مزاحمتون میشم و میپرسم باز هم از شما سپاسگذارم
قربان شما
فعلا خداحافظ منم چند تا سوال دارم که باید دسته بندی کنم و بعد بیام بپرسم
سلام صبح همگی به خیر
میخواستم بدونم USB 3.0 و SATA3 چیه ؟ حالا بعضیها که منتظر ورود تکنولوژیش به ایران هستند چه مزایایی داره ؟
سلام پیمان جان خوبی؟
فکر کنم بابک نیستش رفته عید دیدنی حتما
تو چه خبر ؟ خوش میگذره ؟
usb 3 نسبت به usb 2 تقریبا 10 برابر سریعتره یعنی نرخ اطلاعات به 4.8 Gbps میرسه و همینطور دیوایسهای مختلف رو خیلی سریعتر شارژ میکنه.
sata 3 هم همون sata 6Gb/s هست
سلام خوبی عزیز؟منو شما چرا همش پست تو پست میشیم؟:10::31:نقل قول:
پست تو پستو عشقه مخصوصا اگه با پیمان عزیز باشه :15:
بر فرض مادربوردهایی هم با این قابلیت جدید و سریع بیان فکر نکنم با قیمت کمی عرضه بشن
شما قیمتی از اولین سری که قراره بیاد داری ؟
برای منم همینطور:46:نقل قول:
نقل قول:
P7P55D-E Premium رو دارن الان 330$ میفروشن که وقتی بیاد ایران 100% بالای 410 تا 430 میفروشنش
دارم مدل کیسها و مشخصاتشون رو نگاه میکنم
بابک جان هر وقت اومدی چند مدل کیس زیر 100 رو با قیمتهاشون بهم معرفی کن ( از نظر تهویه ، خنک کنندگی و جادار بودنش که خودتون گفتین برای یک کیس مهمه عالی باشه با توجه به اون رنج قیمتی که گفتم )
پیمان جان تو هم اگه مدلی مد نظرت هست بهم بگو
سلامنقل قول:
بابک جان هر وقت اومدی چند مدل کیس زیر 100 رو با قیمتهاشون بهم معرفی کن ( از نظر تهویه ، خنک کنندگی و جادار بودنش که خودتون گفتین برای یک کیس مهمه عالی باشه با توجه به اون رنج قیمتی که گفتم )
بله رفته بودم عید دیدنی:46:
به ترتیب اولویت و خنک کنندگی:
Green Infinity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیس خیلی خنک و جاداری هست و نسبت به قیمتش امکانات خیلی خوبی داره
حدود 105 تومن
CoolerMaster CM690
اینم کیس خیلی خوب و خنکی هست
حدود 90-95 تومن
Nzxt Apollo
و اینم کیس خوب و خیلی زیبایی هست
حدود 90 تومن
Gigabyte Poseidon 310
و مورد آخر از برند گیگابایت که کیس خوبی هست
حدود 90-100
خب به سلامتی امیدوارم خوش گذشته باشه
1-بابک جان سی ام 690 که مشخصاتشو نیگاه میکردم ببنید درست متوجه شدم یا نه ؟
قابلیت نصب 7 فن رو داره ولی 4 تاش رو کولر مستر نصب کرده و 3 تا بقیشو اگه خواستی خودت باید نصب کنی . یا نه 7 تا رو نصب داره ؟
2-تحقیقاتی که من کردم nzxt عکسایی که من ازش دیدم فکر کنم فضای داخلیش از اون 3مورد دیگه کوچیکتره و 2 تا فن داره اما زیباست مدل آخری هم 2تا فن داره . نتیجه گیری که من کردم گزینه ی 1 و 2 شما خنک کنندگی بهتری داره و 3 و 4 ظاهر زیباتری
که منطقی به نظر میرسه بین دوتای اولی انتخاب صورت بگیره موافقید ؟
خیلی ممنونمنقل قول:
خب به سلامتی امیدوارم خوش گذشته باشه
بله درسته 4 فن نصبه و 3 تا هم میتونید خودتون اضافه کنیدنقل قول:
1-بابک جان سی ام 690 که مشخصاتشو نیگاه میکردم ببنید درست متوجه شدم یا نه ؟
قابلیت نصب 7 فن رو داره ولی 4 تاش رو کولر مستر نصب کرده و 3 تا بقیشو اگه خواستی خودت باید نصب کنی . یا نه 7 تا رو نصب داره ؟
بله منم به ترتیب اولویت براتون نوشتمنقل قول:
2-تحقیقاتی که من کردم nzxt عکسایی که من ازش دیدم فکر کنم فضای داخلیش از اون 3مورد دیگه کوچیکتره و 2 تا فن داره اما زیباست مدل آخری هم 2تا فن داره . نتیجه گیری که من کردم گزینه ی 1 و 2 شما خنک کنندگی بهتری داره و 3 و 4 ظاهر زیباتری
که منطقی به نظر میرسه بین دوتای اولی انتخاب صورت بگیره موافقید ؟
2 تای اولی حرفه ای تر هستند (از لحاظ خنک کنندگی)
1-بین گرین و کولر مستر فکر کنم گرین بدلیل جدیدتر بودن کیسش و کاور قابل رویتش در بحث زیبایی و همچنین به نظر خودم بدلیل نوع فنهاش و چیدمان خوبشون در بحث خنک کنندگی ، انتخاب بهتری باشه
2- راستی واقعا حیف که برند NZXT پاور بالای 800 وات رو نداره ؟ مدتی پیش که تو سایتش بودم تو پاور فقط 500 ، 600pp و 800pp رو داره ؟ بین برندهای پاور نمیدونم چرا از این برند بدون هیچ تجربه ای و همینجوری بیشتر خوشم میومد
Green Infinity یکی از بهترین کیس ها از لحاظ Performance/Price و البته زیبایی هستنقل قول:
1-بین گرین و کولر مستر فکر کنم گرین بدلیل جدیدتر بودن کیسش و کاور قابل رویتش در بحث زیبایی و همچنین به نظر خودم بدلیل نوع فنهاش و چیدمان خوبشون در بحث خنک کنندگی ، انتخاب بهتری باشه
کلا یه کیس حرفه ای برای اورکلاک و Cross Fire,SLI محسوب میشه
بلهنقل قول:
2- راستی واقعا حیف که برند NZXT پاور بالای 800 وات رو نداره ؟ مدتی پیش که تو سایتش بودم تو پاور فقط 500 ، 600pp و 800pp رو داره ؟ بین برندهای پاور نمیدونم چرا از این برند بدون هیچ تجربه ای و همینجوری بیشتر خوشم میومد
محصول اصلی این برند تولید کیس هست ولی پاورهاش هم کیفیت و قیمت خوبی دارند
میگم شما درباره ی دانلود آفلاین اینترنت ماهواره ای تجربه ای دارین؟
این تعریفی هستش که ازش دیدم
دانلود آفلاین یعنی دریافت رایگان فایل های مشترکان اینترنت ماهواره ای در سراسر دنیا که شامل ده ها گیگ فیلم و بازی و برنامه و موزیک و ... در هر روز میشه. دانلودی که حتی کاربران دارای خط پر سرعت اینترنت هم خوابشو می بینند.
باید با حال باشه یا نه ؟
خیر متاسفانهنقل قول:
میگم شما درباره ی دانلود آفلاین اینترنت ماهواره ای تجربه ای دارین؟
بله خیلی جالب هستنقل قول:
باید با حال باشه یا نه ؟
شما ماشاالله بزنم به تخته شاید تو برخی زمینه ها تجربه ای نداشته باشین اما اطلاعات جامع و کاملی دارین
واسه اینکه بتونیم داشته باشیمش چه قطعاتی ( سخت افزار ) نیاز داریم ؟
از باحالی که باحال هست ولی باید توی یه سایت که خدمات دانلود آفلاین میده عضو بشی چون اگه همینطوری بخوای مجانی بزنی فایل های آشغال:دی + خراب میاد توشنقل قول:
کارت --- + دیش + L.NB + یه کامپیوتر که 24 ساعت روشن باشه (البته اینو همه دارن:دی)نقل قول:
علیرضا جان ممنون که جواب دادی
شما داریش و با هاش کار کردی؟
من برم دیگه
بابک جان اگه شما هم موردی بود که تکمیل کننده ی جواب علیرضا باشه بهم بگین
راستی علیرضای عزیز اگه تجربشو داری واسمون به قول معروف بیشتر موشکافی کن و توضیح بده نحوه ی کارشو
همینجور نظر آقا پیمان هم بدونیم یا نه شما هم مثل من اطلاعی دربارش نداری
بقیه ی سوالاتو فردا میپرسم و جوابهایی که زحمتشو کشیدین
شب همگی به خیر
خواهش میکنمنقل قول:
من تاحالا نداشتمش ولی یه بار قصدش کردم برای همین در موردش یه کوچولو تحقیق کردم
نه من اطلاعاتی ندارم راستی just peyman نهنقل قول:شب بخیر:19:نقل قول:
سلام
این 2روزه کارم زیاد بود نتونستم زیاد تو نت باشم
بابک جان
سیستم من واسه پنج سال و نیم پیش هستش و مادبوردم asrock تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم و کلا حال داده دماش که امروز داشتم نگاه میکردم 43 بودش
واما اینا رو گفتم تا شما از این 3 مادربوردی که واسه سوکت 1366 تولید کرده اطلاعی دارین ؟
اینم لینک محصولاتش واسه سوکت 1366
تو کشورمون هستش هر 3تاش ؟کد:http://www.asrock.com/MB/
اگه آره قیمتهاش ؟
ممنون
بقیه ی دوستان هم اگه اطلاعاتی داشتین بفرمائید
سلام
متاسفانه راجع به مادربردهای X58 برند Asrock هیچ اطلاعاتی ندارم و تو بازار هم ندیدم
اگه از دوستان کسی اطلاعاتی داره در اختیار ما هم بزاره،که حسابی ممنونش میشم
کسی نیست که درباره ی این سه مدل x58 اسروک اطلاعات یا تجربه ای داشته باشه ؟
خب مثل اینکه کسی از این مینهای اسروک x58 اطلاعی نداره ؟
من در انجمن با آقا مهدی که سیستمی بر اساس سوکت 1366 بسته برخوردم و از مادربوردش سوالاتی ازش پرسیدم که واسه اینکه برای دیگران هم مفید واقع بشه سوال من و جواب ایشون رو اینجا واسه شما هم میگذارم
سلام
علیک سلام
شما که مین ASUS Rampage II Gene رو دارین راضی هستین ازش ؟
آره راضیم
با درایورها هنگام نصب ویندوز که مشکلی نداره ؟ از سون استفاده میکنین یا . . . ؟
نه اصلا مشکلی نداره من هم از ویندوز سون و هم از ویندوز ویستا استفاده میکنم و برای هر دو تاشون اصلا با درایور به مشکل نخوردم
دمای مادربوردتون که زیاد نیستش ؟
در این مورد اگر شما نرم افزار خاصی مد نظر دارید بگید تا من از دمای مادربوردم برای شما عکس بزارم
من خودم در ادامه برای شما با برنامه everest ultimate یه عکس از دمای مادربوردم میزارم
من ساکن قزوینم و تابستون هم کولر آبی داریم و اتاق خوابی که توش کامپیوترم هست رو به آفتاب هستش ولی آفتاب به کیس نمی تابه کیس هم کیس گرین silent storm هستش که میگن کیس خنکیه و 4 تا فن 12 سانتی متری داره و بایوس مادر بورد رو هم تا حالا آپدیت نکردم
اینا رو گفتم که شرایط دمایی محل کیسو برات روشن کنم من توی این شرایط اصلا به مشکل برخورد نکردم
اورکلاک کردید ؟
نه و هیچ موقع هم نخواهم کرد چون عمر قطعات رو کم میکنه
کلا ممنون میشم یه توضیحی بدین
من از ایشون خواستم که اگه بقیه ی سوال و جوابها رو تو این تاپیک ادامه بدیم به درد همه بخوره شما دوستان هم اگه سوالی داشتین بپرسین
بابک جان اگه شما نظری داشتین حتما بگین در مورد این عکس دوستمون