هیچ وقت یه شرکت یه گوشی رو کامل کامل کامل وارد بازار نمی کنه. همیشه یه جاش میلنگهنقل قول:
نمونه بارزش گوشی Satio هستش
حالا چرا Vivaz دوربین جلو نداره!!!!!!
Printable View
هیچ وقت یه شرکت یه گوشی رو کامل کامل کامل وارد بازار نمی کنه. همیشه یه جاش میلنگهنقل قول:
نمونه بارزش گوشی Satio هستش
حالا چرا Vivaz دوربین جلو نداره!!!!!!
حاجي تو هم بد جوري اينجا رفتي رو اعصاب ما! بدت نيادا! :31:
هرچي ميگيم ميگي ساتيو فلانه! ده بار گفتي فهميديم
ويواز هم دوربين جلو نداشته چون ميتونسته!!
دلمو شکوندی برو حالشو ببرنقل قول:
:19::19::19::19::37::37::37::37: :19::19::19::19:
حاجی جون دوربین جلو توی ایران کاربرد نداره پس قیمتش کمتر میکنه:10:نقل قول:
کو په؟ ما که چیزی نمی بینیم!
بابا لینک عکسات مشکل داره :31::31:نقل قول:
ولی مشکیش خیلی خوشکله انصافاً
من که حتماً مشکیشو میخرم
بله بله !
تصحیح شد !
نه نه !
واسه من که عکسی لود نشد که نشد!
آخ !!!
خيلي خوشكله!مرسي بهراد :31:
بچه ها یه مشکل
فکر نمیکنید تو دست سر بخوره و بیفته
یه سری عکس خفن از این گوشی:
فکر نکنم اینجوری باشه.نقل قول:
باید صبر کنیم تا بیاد و ببینیم چطوریه. نباید زود قضاوت کرد.
جنس بدنه ویواز و ساتیو دقیقا مثل همهنقل قول:
بچه ها یه مشکل
فکر نمیکنید تو دست سر بخوره و بیفته
اگه ساتیو تو دستتون گرفته باشید کاملا متوجه میشید که سر نمیخوره
نگاه به براق بودنش نکنید. جنسش طری نیست که سر بخوره. به ظاهر توجه نکنید. آینو رو ببین از دور مثه سمباده میمونه:دی ولی لامصب وقتی میگیریش دستت مثه ماهی عید همش لیز میخوره:دی
بچه ها سمپل 30 مگی ویواز رو دانلود کردم !
فقط میتونم بگم محشره !
قابلیتی که فرشاد یا علی ریسر هم گفته بود کاملآ مشهوده ! وقتی دوربین رو اینور و اونور میبره فوکوس میشه روی اون جسم
این فیلم هم از روی متن هست ! وقتی اینور و اونور میکنه قشنگ متن واضح میشه ! (جالبه ماکرو هم فیلم میگیره)
حالا بعدآ چندتا شات ازش میذارم براتوون !
:46:نقل قول:
ایول...
کیفیتش خیلی بالا بود؟؟ از Omnia HD کیفیتش بالاتره؟؟؟؟؟؟؟
ما که اینترنتمون ذغالیه و نمیتونیم دانلودش کنیم :19::19::19: لامصب حداقل یه 10 ثانیه باهاش فیلم میگرفتند که ما هم بتونیم دانلودش کنیم. هرچند که این گوشی هنوز وارد بازار نشده و بازم کیفیت فیلم و عکسش بهتر و بهتر میشه.:27:
من هم دیدم.فیلمهای گوشی های دگه رو ندیدم که بتونم مقایسه کنم ولی کلا خوب بود.هر 2 ویدئو 120 مگابایت شد.
حرفا میزنیا !نقل قول:
ایول...
کیفیتش خیلی بالا بود؟؟ از Omnia HD کیفیتش بالاتره؟؟؟؟؟؟؟
ما که اینترنتمون ذغالیه و نمیتونیم دانلودش کنیم لامصب حداقل یه 10 ثانیه باهاش فیلم میگرفتند که ما هم بتونیم دانلودش کنیم. هرچند که این گوشی هنوز وارد بازار نشده و بازم کیفیت فیلم و عکسش بهتر و بهتر میشه.
از 8910 بهتر بود 100% ! ن هم صدای خوبی داشت و هم تصویر خوبی !
بله بله ! بعد از ورود حتمآ بهتر هم میشه
ویواز، نامی برای Sony Ericsson Kurara
حدودا دو ماه پیش شایعههایی مبنی بر تولید گوشی SE Kurara در خبرگزاریها دیده میشد. بالاخره شرکت سونیاریکسون این گوشی را رسما معرفی کرد، البته با نام Vivaz.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
از مشخصات کلی این گوشی میتوان به: سیستم عامل سیمبیان S60 ورژن ۵، دوربین ۸ مگاپیکسلی به همراه تمرکز خودکار و تشخیص چهره، قابلیت فیلمبرداری با کیفیت ۷۲۰p، صفحه نمایش ۳.۲ اینچ با رزولوشن ۳۲۰×۶۴۰ پیکسل و ۱۶ میلیون رنگ، پردازندهی ۷۲۰ مگاهرتزی، پشتیبانی از Wi-Fi، سیستم موقعیتیاب جهانی، جک ۳.۵ میلیمتری صدا، پشتیبانی از کارت حافظهی micro SD به همراه ۸ گیگابایت حافظه و خروجی TV میتوان اشاره کرد.
در ضمن این گوشی در چهار رنگ: زرشکی، مشکی، نقرهای و سرمهای تولید می شود. هنوز از زمان ورود این گوشی و قیمت نهایی آن خبری در دست نیست.
pariyana
اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم شما یه کمی از قافله عقب باشین!نه زیاد ها،فقط یه کمی!
جدیدترین سمپل فیلمبرداری Vivaz: (ماله 1 ساعت قبله!!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه:
یکی دانلود کنه بگه چطوریه.
در ادامه این پست حامد
Some HD-videos Shot With Vivazکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4637237&postcount=3623
اون مرفه های بی آخ که سمپل ها رو دیدن میگن فیلمش خیلی خوفهکد:http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/02/03/some-hd-videos-shot-with-vivaz/
و
HD-video in Vivaz – Developer Interview
کد:http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/02/04/hd-video-in-vivaz-developer-interview/
محتوای مخفی: س
این آقا قشنگه کیه؟
نقل قول:My name is Fredrik Ågren and I am the software architect for video support on Sony Ericsson phones based on Symbian OS. I have been working with software platforms for mobile phones since 2000 and first joined Sony Ericsson as a consultant for the P800 model back in 2002. Through the years I have been involved in many of our platforms and products. Most recently I have focused hard on introducing HD video support in the newly launched Vivaz model.
البته خودش گفته :دی
ولی خیلی شاد میزنه :دی
سلام به همگی
نمیدونم چرا یه مدتیه نمیشه ویدئوهای یو تیوب رو دانلود کرد؟؟؟ نه میشه با سایت های دانلود یو تیوب، فایل رو دانلود کرد و نه میشه با برنامه و حتی فی ل تر شکن این کار رو کرد؟؟ برای دانلود میاد ولی دانلود نمیشه!!! دلیلش چیه؟؟:41:
یکی لطف کنه این سمپل آخریه رو که خیلی ازش تعریف میکنن رو دانلود کنه و یه جا آپ کنه تا بتونیم دانلودش کنیم؟:19:
خاب من از اون مرفهمون با آخ ام
یکی از فیلماش رو دانلود کردم !
واقعآ خوب فیلم میگیره ! ولی به پای 30 فریم نمیرسه
ولی خیلی از 22 فریم و یا 24 فریم بعضی برندا بهتره ! حداقل صداش خیلی توپه
علت:22 بهمن.نقل قول:
سلام به همگی
نمیدونم چرا یه مدتیه نمیشه ویدئوهای یو تیوب رو دانلود کرد؟؟؟ نه میشه با سایت های دانلود یو تیوب، فایل رو دانلود کرد و نه میشه با برنامه و حتی فی ل تر شکن این کار رو کرد؟؟ برای دانلود میاد ولی دانلود نمیشه!!! دلیلش چیه؟؟
یکی لطف کنه این سمپل آخریه رو که خیلی ازش تعریف میکنن رو دانلود کنه و یه جا آپ کنه تا بتونیم دانلودش کنیم؟
یکی لطف کنه این سمپل آخریه رو که خیلی ازش تعریف میکنن رو دانلود کنه و یه جای خوب آپ کنه تا بتونیم دانلودش کنیم.
تو رو خدا...
لینکی که فرشاد داده 3 تا سمپل هست
من یکیشو دانلود کردم !
2 تا دیگشم شب دانلود میکنم !
اگه سرعت خوب بود برات آپ میکنم ! (ترافیک که محدوده و شبا هم که سرعت کمه ! ولی تلاشمو میکنم)
حجم اونی که من دانلود کردم 8 مگ هست ! پسوند اف ال وی ! البته سایزش همون 720 پی هست !
واقعاً دستت درد نکنهنقل قول:
نیازی نیست همه رو آپ کنی.
فقط اونی که فکر می کنی از بقیه با کیفیت تر رو آپ کن.
اینم برای بروبچز :دی
این همونی هست که تونستم دانلود کنم !
براتون آپ کردم !
حجم فایل: ۸۳۵۶ k
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://golden-behi.persiangig.com/video/Some%20HD-videos%20Shot%20With%20Vivaz%20-%20Product%20Launch%20Blog_2.mp4
ایول:10:نقل قول:
دستت درد نکنه. همین الان دانلودش کردم و نگاش کردم.
عجب کیفیتی:8::8:
خاهش
وظیفست !
اگه تونستم بازم میذارم !
ریویو این گوشی :
مثکه فیلم بردارش اونطورم که میگفتن با امنیا اچدی فرقی ندارهکد:]http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_vivaz-review-447.php
صدای فیلم برداریشم که خیلی ضعیفتره
رنگ بندی عکساشم که به نظرم جالب نیست
صدای اسپیکرم که تعطیل
فلششم بازم تعطیل
ولی در کل گوشیه خوبیه
دوست عزیز بذار خوش باشن با اون شاهکار سامسونگ امینا اج دی:31:چه فیلمبرداریش عالیه؟صدای فیلبرداریش که دیگه شاهکاره؟:27:نقل قول:
با سلام به همگی
آقا سوکت شارژر این گوشی چطوریه؟؟؟
سوکت شارژش micro usb هستنقل قول:
مثله گوشیهای جدید نوکیا
فقط فرقش اینه که :نقل قول:
مثکه فیلم بردارش اونطورم که میگفتن با امنیا اچدی فرقی نداره
صدای فیلم برداریشم که خیلی ضعیفتره
24 فریم میگیره
صداش هم 48 کیلو هرتز هست و امنیا 16 هرتز
و اینکه اولین گوشی دنیاست که طی فیلمبرداری میتونه فوکوس کنه که میشه مثله یه دوربین فیلمبرداری
اینا که فرقی نداره با امنیا اچ دی :27:
در ضمن خود جی اس ام آرنا هم گفته که با اینکه نسخه پروتوتایپ هست ولی بازم بهتر از رقبا هست :8:
لوووول :
میگم چه کیفیت صدایی داره این OMNIA HD !